بال کبابی چه بصورت ایرانی یعنی ترکیب ، پیاز و زعفرون،
چه بصورت مکزیکی همراه با انواع ادویه ها،
چه بصورت امربکایی با سس BBQ و سس بوفالو وبقیه ی سس ها...
چه بصورت چاینیز همراه با زنجبیل و سویا سس،
غیره و غیره
همه جورش خوشمزه ست❤️👍🏼.
ولی یکی از معروفترین و باحالتربن مدل بال کبابی در دنیا، بال کبابی عربی یا همون ؛«أجنحة الدجاج الحارة و الحلوة (بال مرغ تند و شیرین 👍🏼)
که در اکثر منوهای عربی پیدا میشه👍🏼
ترکیب بال های مزه دار شده، با انواع ادویه های تند و عسل و بالزامیک👍🏼
فکرش رو بکن ، ببین عجب ترکیب خفنی بشه👍🏼
با کلی سیب زمینی سرخ کرده ی پر ادویه و نون پیتای عربی و پیاز و سس سیر و سالاد کلم👍🏼
این پکیج خوشمزه رو شما می تونین به راحتی توی خونه در نهایت دقت و کیفیت و البته رعایت بهداشت و کاملا اقتصادی درست کنیبن و حالش رو ببرین👍🏼
#بال _مرغ_تند_و_شیرین
#بال_مرغ_عربی
أجنحة الدجاج الحارة والحلواة
ومواد لازم:
بال مرغ :۱کیلو گرم
پیاز:۱عدد
ادویه:نمک ،فلفل سیاه،قرمز،پاپریکا
سس فلفل تند،کمی پودر برگ رزماری
ماست چکیده:نصف لیوان
سس مایونز:۲ق غ سر پر
عسل:۱ق چ
سرکه بالزامیک:۲ق غ
روغن زیتون کاملا بکر و با بو:۲ق غ
طرز تهیه:
بالها رو بشورین،خشک کنین.
روی بالها خط بندازین.
پیاز رو خلال کنین.
حسابی با نمک ،فلفل سیاه و پیاز خلال شده بالها رو ماساژ بدین.
به مدت ۲ساعت استراحت بدین.
تو این فاصله ماست چکیده و سس مایونز رو هم بزنین ،روغن زیتون و ادویه ها و عسل و سرکه رو خوب با هم مخلوط کنین .
این سس خفن رو به بالهای داخل بخچال اضافه کرده و هم بزنین و دوباره اجازه بدین داخل یخچال استراحت کنه👍🏼.
بعد از دوساعت بالها رو به سیخ بکشین یا داخل سینی فر کباب کنین👍🏼.
سیب زمینی سرخ کرده همراه با ادویه ی کاری رو کنار این خوراک از دست ندین👍🏼
اگه دوست داشتین کمی کنجد روی بالها بپاشین👍🏼
سس سیر
سالاد کلم و یه نوشیدنی خنک فراموش نشه👍🏼👍🏼
🍲 @bebinobepaz
دونات
مواد لازم :
خمیر مایه فوری ۲ و یک چهارم قاشق چایخوری
آب گرم ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
نمک 1/۴ قاشق چایخوری
کره ذوب شده ۱/۴ پیمانه (50 گرم )
تخم مرغ درشت یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
عسل برای زرین شدن یک قاشق غذاخوری
آرد نان تقریبی دو و یک دوم پیمانه
کرم فیل/کرم وانیلی یا شکلات صبحانه برای داخل پیراشکی ها به میزان لازم
روغن سرخ کردنی ، برای سرخ کردن خمیر ها به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتداددر ظرفی آب گرم را به همراه یک قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه ترکیب کرده و ۵ دقیقه زمان میدهیم تا از عملکرد خمیر مایه مطمئن شویم.
حال شیر و کره را روی حرارت گذاشته تا کاملا ذوب شود و شیر هم گرم شود.
حال تخم مرغ،زرده تخم مرغ و عسل و نمک و را اضافه کرده و شیر و کره را نیز اضافه کنین...
اکنون آرد را به تدریج اضافه کنید تا یک خمیر لطیف بدست آید که بدست نچسبد.
شاید کمی بیشتر و یا کمتر آرد استفاده شود پس در اضافه کردن ارد مازاد دقت فرمایید.
خمیر را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید و در یک کاسه بزرگ و چرب شده گذاشته و روی ظرف را با سلفون پوشانده و مدت ۱و نیم تا دو ساعت در جای گرم یا در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیر ،
خمیر را یک دور کامل ورز دهید تا گازهای ایجاد شده خارج شود.
اکنون روی یک سطح آرد پاشی شده خمیر را به قطر ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید و یک کاتر گرد بزنید و خمیر های کاتر خورده را در یک سینی ارد پاشی بچینیدو روی خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
حال خمیر ها را در روغ داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف کاملا طلایی شود.داخل دیس چند تا دستمال تمیز آشپزخانه بگذارین دونات هارو روش بچینین تا روغن اضافی رو بکشه بعد از خنک شد دونات ها رو داخل شکلات آب شده بزنین و با ترافل های مختلف تزیین کنین🥰
🍲 @bebinobepaz
سوپ کدو حلوایی
باید ۱ پیاز زرد و ۳ حبه سیر رو در کره و روغن تفت بدین. یه قاشقِ پُر ادویه کاری، زردچوبه، دارچین، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز و نمک بهشون اضافه کنین و تفت بدین تا عطر ادویه ها آزاد شه.
بعد ۱ سیب زمینی بزرگ، ۳ تا هویج، ۱ فلفل دلمه نارنجی، ۱ شاخه کرفس، ۲ لیوان کدوحوایی (همه خرد شده) رو به پیاز و سیر اضافه کنین و یه کم تفت بدین.
آب مرغ یا آب گوشت رو اضافه کنین و اجازه بدین تا مواد بپزن.
سوپ رو با بلندر خوب پوره کنین و به اندازه ۱ لیوان ماست پر چرب یا نصف لیوان خامه اضافه کنین و تمام ✋🏻
برای تزئین روی سوپ هر کاری که عشقتون میکشه بکنین. من از انار و نعناع استفاده کردم برای خوش عکس شدن سوپ بلکه عکس رو تحویل بگیرین😃
.
هفته ی پیش رو به سلامتی خانواده ی اینستاگرامی قشنگم 💚🍃
.
پ.ن.۱. ورژن رژیمیش اینه که از روغن، کره، ماست پرچرب، خامه استفاده نکنین.
همه ی مواد رو بریزین سر و کول هم توی قابلمه و در آخر هم ماست کم چرب اضافه کنین، کاری که من امروز کردم 🙃
پ.ن.۲. یه کم قارچ گوشه یخچال داشت التماس میکرد که تو رو خدا ما رو از مردن نجات بده که منم جدا سرخشون کردم گذاشتم کنار سوپ هر کی دلش خواست با سوپش مخلوط کرد، خیلیم چسبید.
🍲 @bebinobepaz
.
نان پیتا معروف که مثل بالون پف میکنه
.
⏺️موادلازم
.
پیمانه : 200 میلی لیتر
.
✔️شیر ولرم 1 پ✔️ آب ولرم نصف پ✔️ ماست نصف پ ✔️خمیرمایه 1 ق چ ✔️شکر 1 ق غ✔️ نمک 1,5 ق م ✔️روغن مایع 2 ق غ ✔️آرد 5 الی 5,5 پ
.
⏺️طرزتهیه
.
شیر و آب و ماست و نمک و شکر و روغن رو باهم مخلوط کنید روش آرد و خمیرمایه رو اضافه کنید مخلوط کنید ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید خمیر رو خوب بپوشونید و در محیطی گرم به مدت 1 الی 2 ساعت استراحت دهید بعد از استراحت خمیر هارو به 10 قسمت تقسیم بندی کنید اول سطح موردنظرتون رو آرد پاشی کنید و یکی یکی خمیر هارو با وردنه به اندازه ی 12 الی 13 سانت باز کنید در سینی فر ورق روغنی پهن کنید و خمیر هارو با فاصله بچینید در سینی فر برقی 5 عدد جا میشه فر رو از قبل گرم کرده با دمای 250 درجه 5 دقیقه بپزید .
.
🔸فقط قسمت رویه ی نان ها مثل بالون پف میکنه .
🍲 @bebinobepaz
#حلوا_خرما
درست كردم كه خيلي عالي و خوشمزه و مقويه من اين حلوا رو اينطور درست كردم،
حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)
آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم
(بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)،
ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد ❤
🍲 @bebinobepaz
اگه این غذا رو در اندازه های کوچیک آماده کنید
گزینه ی مناسبی به عنوان #فینگرفود هم هست
👌نکته جالب در مورد این رسپی اینه که فقط با چند قطره روغن میشه آماده ش کرد👍
#کتلت_سوخاری-تُن_ماهی
*مواد لازم:
-تن ماهی جوشانده شده در آب۱قوطی
-سیب زمینی پخته ۳عدد متوسط
-سیر تازه ۲ق غ
-قسمت سبز تره فرنگی۳ق غ
-سس خردل۱ق غ
-سس مایونز۱ق غ
-نمک،فلفل سیاه و قرمز به مقدار نیاز
*مواد لازم سوخاری کردن:
-آرد سفید ۱/۲پیمانه
-تخم مرغ۲عدد
-پودر سوخاری پولکی۱/۲پیمانه
۱.سیب زمینی پخته را رنده کنید.
۲.سیر و تره فرنگی را خرد کنید.
۳.تن ماهی را جوشانده،روغن تن ماهی را گرفته و به سیب زمینی،تره فرنگی و سیر اضافه کنید.
۴.سس خردل،سس مایونز،نمک،فلفل قرمز و سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
۵.به اندازه ی دلخواه در دست شکل دهید و ابتدا در آرد سفید،بعد تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری بغلطانید.
۶.چند قطره روغن روی هر کدام از #کتلت ها و در دستگاه سرخ کن بدون روغن با دمای۱۶۰به مدت۱۵دقیقه بپزید.
یا در غیر اینصورت در سینی فر چیده و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت۱۵دقیقه بپزید.
(در صورت تمایل می توانید کتلت ها را در روغن سرخ کنید.)
🍲 @bebinobepaz
شیرینی نارگیلی یکی از پرطرفدارترین شیرینی های که می تونید به راحتی توی خونه هاتون درست کنید#شیرینی
⛔ نکته خیلی مهم در رابطه با اندازه گیری مواد👇
✅⛔ در رابطهبا اندازه گیری, یک پیمانه آمریکایی تغریبا برابر است با یک لیوان دسته دار فرانسوی ❌
⠀
بنابراین به راحتی از پیمانه یا از لیوان دسته دار فرانسوی میتونید استفاده کنید هر دو یکین تغریبا ⠀
👇مواد لازم:⠀
✳️شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (معادل نصف لیوان)⠀
و یا شکر سفید کمی از نصف لیوان بیشتر⠀
کره ۱۲۵ گرم ذوب شود⠀
✳️ یک عدد تخم مرغ( برای از بین بردن بوی تخم مرغ نوک قاشق چای خوری وانیل رو هم میتونید اضافه کنید)⠀
✳️۲ قاشق غذاخوری عسل ⠀
✳️۱۲۵ گرم آرد سفید (معادل یک پیمانه و یا یک لیوان دسته دار فرانسوی)⠀
✳️ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین( میتونید به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر هم, به همین میزان استفاده کنید)⠀
✳️۱۴۵ گرم پودر نارگیل معادل ۱.۵ لیوان
👇طرز تهیه⠀
ابتدا کره را ذوب کنید و داخل ظرفی بریزید. شکر، عسل، و تخم مرغ را اضافه کرده و به خوبی با همزن هم بزنید تا زمانی که شکر به طور کامل حل بشه⠀
( از شکر قهوهای و یا از شکر سفید میتونید استفاده کنید) ⠀
بعد آرد سفید به همراه جوش شیرین و یا بیکینگ پودر را اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید .دقت کنید که آرد را هیچوقت نباید با همزن هم بزنید همیشه سعی کنید برای مخلوط کردن آرد از قاشق چوبی و یا لیسک استفاده کنید ⠀
بعد از مخلوط کردن ،پودر نارگیل را اضافه کنید و آنقدر با قاشق و یا لیسک هم بزنید تا خمیر یکدستی در بیاد
روی خمیر رو با سلفون و یا کیسه بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار بدین.⠀
بعد از این مدت از خمیر به اندازه یک گردو جدا کنید داخل دستتون خمیر رو شکل بدین و بعد به همون حالت توپ قلقلی داخل سینی فر تون قرار بدین.
حتماً داخل سینی فر تون کاغذ روغنی هم بزارید.
علت قرار دادن شیرین بصورت توپ قلقلی این هست که بعداً شیرینی ها موقع پخت وا میرن.⠀
بعد در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار بدین.
دقت کنید که مدت زمان فر میتونه کمی بیشتر از این باشه بنابراین اگر شیرینی ها هنوز حالت خمیری شکل داشته باشن باید تا زمانی که روش به حالت طلایی سرخ بشه داخل فر قرار بدید.⠀
🍲 @bebinobepaz
#چیزکیک #نسکافه
مواد لازم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرم
پودر قند یک ق غ
شیر عسلی نصف قوطی
نسکافه دو ق غ
پودر ژلاتین دو ق غ
آب نصف پیمانه
کیک برای پایه چیزکیک
(یا ترکیب بیسکوییت پتی بور و کره استفاده کنید که من دوست ندارم)
.
اول از همه یه کیک درست کنید شکلاتی یا نسکافه ای باشه من شکلاتی درست کردم
پودر نسکافه رو با یک ق غ آب گرم مخلوط کرده
تا حل شود، پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد بریزید
و روی حرارت کتری قرار دهید تا کامل حل شود و بزارید
کنار تا خنک شود، خامه قنادی رو با همزن بزنید
تا فرم بگیره پنیر رو با یک ق غ پودر قند با همزن مخلوط کنید
تا نرم و یکدست شود بعد پنیر رو به خامه اضافه کرده
خوب مخلوط کنید
و کمکم ژلاتین رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید
تا خوب مخلوط شود بعد نسکافه و نصف قوطی شیر عسلی رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
کیک رو داخل قالب کمربندی یا رینگ قرار دهید روی کیک رو کمی با نسکافه مرطوب کنید
و مواد کرمی رو روی کیک بریزید با لیسک پخش کنید
تا سطحش صاف بشه و داخل یخچال قرار بدین حداقل ۵_۶ ساعت بمونه و بعد از یخچال خارج کرده و هر مدلی دوست دارید تزیین کنید و نوش جان😋😍
🍲 @bebinobepaz