کرم کارامل
تخم مرغ درشت 1 عدد
شیر یک لیوان سرخالی
شکر یک چهارم لیوان
عصاره ی وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ی ذرت 1 قاشق غذاخوری سرصاف(میتونین نریزین)
شیر رو حرارت بدین ولی نجوشونین.وانیل رو داخلش بریزین.
شکر و تخم مرغ رو با همزن برقی دوسه دقیقه بزنین تا کرم رنگ بشه...نشاسته ی ذرت رو باهاش مخلوط کنین و کم کم شیر گرم رو داخلش بریزین و مرتب هم بزنین تا کاملا یکدست بشه.
برای درست کردن کارامل یک سوم لیوان شکر رو با دوقاشق آب توی شیرجوش بریزین و روی حرارت بذارین و مرتب تکونش بدین تا شکر کاملا آب بشه و روی حرارت طلایی پررنگ بشه ولی نسوزه(باید مرتب تکون بدین).سس کارامل که آماده شد ...سریع و داغ داغ توی قالبتون بریزین و قالب رو بچرخونین تا کف و دیواره ها کاملا پوشونده بشن.
حالا مایه ی کرم کارامل رو داخلش بریزین.
فر رو با حرارت 160 روشن کنین و ظرفی بزرگتر از اندازه ی قالبتون بردارین و یک سومش رو آب بریزین و قالب رو داخلش بگذارین . روشو فویل بکشین و چند تا سوراخ کوچیک هم روی فویل بزنین و توی فر بگذارین.
حدود چهل دقیقه توی فر بپزینش ...بعد بیرون بیارین و روی کابینت بذارین حواستون باشه که اصلا تکون نخوره...از داغی که افتاد...روشو سلیفون بکشین و دوسه ساعت بذارین یخچال تا کاملا ببنده و سفت بشه.
بعد داخل بشقاب بر گردونین و نوش جانتون کنین.
قالب من چدنی بود و چون حرارت بیشتری رو جذب میکرد...من بیست و پنج دقیقه گذاشتمش توی فر.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
👗👚🧛♀🧕
بلاخره لو رفت بازیگرا از کجا لباس میخرن😍😍😍😍
❌❌فروش ویژه لباس مجلسی و مانتو های خاص و مزون دوز
امکان انتخاب پارچه و رنگ به دلخواه مشتری و مطابق با هر سایزی بدون محدودیت❌❌❌
ارسال به سراسر ایران
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
۳۰۰۰مدل مانتو خاص و زیبا ، فقط کافیه ببینی 👆👆👆👆
ببین و بپز( آشپزی)
👗👚🧛♀🧕 بلاخره لو رفت بازیگرا از کجا لباس میخرن😍😍😍😍 ❌❌فروش ویژه لباس مجلسی و مانتو های خاص و مزون د
تپلا این کانال واز دست ندید😱
فقط #150 تومن
اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ
نصف قیمته از #8۰تومان تا #200 تومن
#شلوار #شومیز
#مانتو #لباس راحتی
سایز ۳۸ تا ۶۰😍
تپلا عجله کنید😁
https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
#حلوا_مرمری
این #حلوا به علت بافت شبیه سنگ های مرمر به این اسم مشهور شده.
مواد اولیه :
آرد سفید ۲۵۰گرم
آرد نخودچی ۱۲۰گرم
کره ۱۰۰گرم
پودر شکر یا پودر قند ۱۲۰گرم
دارچین ۱ق چ
پودر زنجفیل ۱و۱٫۲ق چ
شکلات تلخ ۱۵۰گرم
شکلات سفید ۱۷۰گرم
طرز تهیه :
ابتدا آرد سفید را الک و با حرارت ملایم حدود ۲۵ دقیقه، تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آرد تغییر نکند. با قاشق چوبی هم بزنید.
در حین تفت دادن آرد، کره را از فریزر خارج کرده تا به دمای محیط برسد و شکلاتها را نیز بن ماری کنید و کنار بگذارید.
آرد را از تابه خارج کرده و حالا آرد نخودچی را حدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید.
سپس هر دو آرد را مخلوط کنید و الک کرده و دوباره به تابه برگردانید و روی شعله ملایم بگذارید و کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا آرد و کره با هم مخلوط شوند. اینجا آرد حالت پودری درمیاد. در این مرحله، پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید.
حلوا را با ترازو وزن کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی شکلات سیاه بن ماری شده و پودر دارچین و به دیگری شکلات سفید بن ماری شده و پودر زنجفیل اضافه و مخلوط کنید.
هردو حلوا را با قاشق، دو یا سه بار به آرومی هم بزنید و سپس تند تند جوری که شره کنه تو قالب بریزید تا اینجوری لایه لایه تشکیل شود و لایه ها روی هم بیوفتد و طرح مرمری ایجاد شود.
زیاد هم زدن، باعث میشود تا دو رنگ نشود و مرز رنگها، زیاد پیدا نشود.
سرعت عمل بالایی باید داشته باشید چون اگه موقع ریختن داخل قالب، مواد سفت شود دیگه این لایه ها تشکیل نمیشود. رمز اصلی همون شل بودن حلواس.
اگر قالب سیلیکونی نداشتین، یه قالب مستطیلی بردارید و داخلش را با پلاستیک بپوشانید به طوریکه از لبه های قالب بیاد بیرون و سپس حلوا را داخلش بریزید و یکم ضربه بزنید تا حلوا کاملا فیکس و سطحش صاف شود.
حالا حلوا را برای چند ساعتی داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال خارج کنید و برای یکی دو ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا کمی از حالت سفتی خارج شود و سپس برش دهید.
ولی اگر قالب سیلیکونی داشتین، بعد از اینکه حلوا را داخل قالب ریختین حتما یکی دو بار ضربه بزنید تا کاملا جا بیوفتد و یکدست شود و سپس در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود و بعد به راحتی از قالب جدا کنید و داخل محیط خانه بگذارید تا نرم شود.
🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_خونگی
.
👈مواد لازم:
👈برای خمیر:
۵ لیوان آرد
۱ لیوان ماست
۱ لیوان آب شیر
۱ قاشق غذاخوری مخمر فوری (مخمر خشک)
۱ فنجان روغن
۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۱ قاشق چایخوری نمک
همه مواد خود را برای خمیر ورز دهید، روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید (۳۰ دقیقه) تا تخمیر شود.
👈برای سس:
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ گوجه فرنگی رنده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری آویشن
همه مواد را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
👈برای فیلینگ:
۵۰۰ گرم پنیر چدار
سوسیس
زیتون خرد شده
۳ عدد فلفل سبز
۸ تا ۱۰ عدد قارچ
۱ کاسه ذرت آب پز شده
ابتدا پنیر خود را رنده و سوسیس را خرد کنید ، قارچ ها را حلقه وفلفل ها را خرد کنید.
حالا درب خمیر را باز کنید ، کمی ورز دهید و آن را به ۳ یا ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و رول کنید. آن را به اندازه سینی خود روی پیشخوان خود باز کنید. روی سینی که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. روی خمیر را با سس آماده شده بپوشانید و سپس قارچ ، فلفل و ذرت، و پنیر و سایر مواد را روی آن بریزید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود و مواد کمی سرخ شود.
🍲 @bebinobepaz
نان صبحانه پنبه ای فوق العاده و عالی
💜🍀مواد لازم
آرد۲۸۵ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
شکر ۳۰ گرم
بهبود دهنده ۲ گرم
شیر خشک ۲۰ گرم
کره ۴۰ گرم
یا روغن مایع
نمک ۲ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم
💜🍀طرز تهیه
همه مواد و خشک و باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و اضافه کنید و مخلوط کنید بعد شیر ولرم رو کم کم بهش اضافه کنید تا خمیر خودشو جمع کنه بعد کره رو بهش اضافه کنید تا یه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
بعد خمیر رو بزارید نیم ساعت استراحت کنه بعد از نیم ساعت خمیر رو به چونه های ۵۰ گرمی بگیرید( استراحت دوم ؛ ۱۵ دقیقه) بعد از ۱۵ دقیقه بهش شکل بدید ( نشون دادم، ورق بزنید، ببینید) بعد بزارید داخل کپسول که داخل قالب پای سیب هس
یا میتونید داخل سینی فر همین جوری بزارید . هر مدلی که دوس داشتید میتونید به خمیرتون شکل بدید.
اینبار به مدت ۴۵ دقیقه بزارید استراحت آخر انجام بشه
برای رومال نون من فقط آب اسپری کردم و کمی شکر روش پاشیدم
بزارید داخل فر ۱۸۰ به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت
نکته: شیر خشک و بزنید چون رنگ نونتون و خیلی خوشرنگ میشه
💜🍀نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
#آلاسکا
بستنی یخی میوهی 🍃🍂🍃بدون رنگ و مواد افزودنی......
مواد لازم جهت تهیه انواع بستنی یخی با میوه های مختلف:
آب......یک فنجان
شکر یا عسل.... نصف فنجان
آب لیمو تازه در حد یکی دو قاشق....
گلاب در حد یک قاشق......
و میوه ی مورد نظر که میتونه شامل:
توت فرنگی ، هلو ، کیوی، آلو سیاه یا زرد، آلبالو، شاتوت، پرتقال ، آناناس، انبه ، شلیل، .... ۳ فنجان پوره
باشه
ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شکر در آب حل شود نیازی به ااینکه خیلی بجوشانید نیست در حد ۴ تا ۵ دقیقه فقط شکر در آن حل شود
سپس از روی حرارت بردارید و آب لیمویی تازه و یکی دو قاشق گلاب را به آنها اضافه کنید
میوه ی مورد نظرتون را در مخلوط کن یا غذا ساز میکس کنید و سپس به آن شربتی که تهیه کردید را اضافه کنید .
سپس آنها را در قالب بستنی مورد نظرتان بریزید
و در داخل فریزر قرار دهید و کمی بست خارج کنید و چوب بستنی ها را داخل آن فرو کنید
و دوباره داخل فریزر قرار دهید
اگر قالب بستنی نداشتید میتونید از لیوان های کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید ، وقتی بستنی بست لیوان را از دور آن پاره کنید.
در این هوای گرم یک بستنی یخی خانگی خیلی میچسبه
نوش جان
موفق باشید
🍲 @bebinobepaz
#دسر_خرما
.
🔰مواد لازم:
.
ماست خامه ای: ۲۱۰ گرم
پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
آب: ۴۰ گرم
شیره خرما: ۶۵ گرم
خامه شكلاتى: ۵۰ گرم
خرما (بدون پوست و هسته): ۱۴۰ گرم
کره (ذوب شده): ۱۵ گرم
هل سبز (پودر شده): ۵ گرم
بادام(پودرشده): ۳۰ گرم
.
🔰طرز تهیه :
.
👈پودر ژلاتین را با آب سرد روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود (روش بن ماری). ماست و خامه را به همراه شیره خرما در سُس پَن ريخته و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد و...
.
🍀برای مطالعه نکات این دستور به لینک داخل بایو و قسمت روزانه ها مراجعه کنید.
🍲 @bebinobepaz