eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
چیلبر یعنی نیمرو با سس ماست! غذای مورد علاقه سلاطین عثمانی و کشور ترکیه هست! مواد لازم سس ماست برای هر نفر ماست غلیظ دو ق غ برای هر تعداد تخم مرغ سیر خرد شده ۱حبه شوید خرد شده ۱ ق غ مواد لازم سس فلفل برای هرنفر: پودر پاپریکا شیرین نصف ق چ برای هر تعداد تخم مرغ فلفل قرمز تند به مقدار لازم کره یا روغن ۲۵ گرم مواد لازم برای ابپز کردن تخم مرغ: برای ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق چ سرکه و ۱ ق چ نمک روش تهیه: ماست ، سیر و شوید رو خوب مخلوط کنید حداقل یک ساعت بزارید یخچال تا خوب خودشو بگیره و مزه مواد به خورد همدیگه بره. سس فلفل: کره یا روغن رو روی حرارت خیلی ملایم گرم کنید پودر فلفل و پاپریکا و مقداری نمک بزنید و خوب مخلوط کنید چند ثانیه صبر کنید و بعد شعله رو خاموش کنید. برای درست گردن تخم مرغ که قسمت اصلی نیمرو هم هست، توی یک ظرف تخم مرغ رو بشکنید ، حواستون باشه زرده و سفیده قاطی نشن ، یه قابلمه رو نیمه از اب پرکنید، سرکه و نمک بزنید و بزارید بجوشه بعد حرارت رو کم کنید، تخم مرغ رو به ارومی توی اب جوش بریزید ( دقیقا مثل اشکنه) دره قابلمه رو ببندید حدود دو دقیقه بهش فرصت بدید تا سفید ببنده اما زرده نپزه ، با کفگیر سوراخ دار تخم مرغ رو دربیارید ، هرتعداد خواستید به همین روش انجام بدید، توی ظرف سرو ، سس ماست رو بریزید، تخم مرغ رو بزارید روش و سس فلفل رو بریزید روی کل مواد و نمک و فلفل سیاه بزنید و تمام. نوش جان❤❤❤❤ 🍲 @bebinobepaz
امروز براتون یه فوق العاده فوق العاده خوشمزه اوردم که قطعا از درست کردنش کیف خواهین کرد. انقدر طعم و همخوانی مزه ها عالیه که حد نداره . . مواد لازم: سینه و ران جوجه کبابی خرد شده ۴۵۰ گرم ماست پرچرب ۵-۶ قاشق غذاخوری جعفری یک دسته سیر ۲ حبه نمک و فلفل روغن زیتون پیاز ۱ عدد لیموترش تازه سماق برنج ایرانی زعفران روغن مایع گوجه طرز تهیه:همان طور که در ویدیو ها میبینید ابتدا مواد مرینیت جوجه ها را حاضر میکنیم ،به این صورت که ماست را در ظرفی ریخته بهتره ماست پرچرب باشه ،سپس جعفری ساطوری شده را اضافه میکنیم و بعد از آی سیر له شده یا رنده شده،به اضافه نمک و فلفل و روغن زیتون مواد ماستی را مخلوط میکتیم و سپس تکه های مرغ را در مواد میخوابانیم و سلفون کشیده و حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت میدهیم سپس کته مون رو حاضر میکنیم که دقیقا طبق ویدیو ها عمل کنید بسیار کته تون عالی میشه،استوری ها هایلایت میشه ،بعد از مدت زمان استراحت جوجه ها آن ها را به سیخ کشیده و روی زغال یا اجاق با حرارت کم احازه بدید کباب ها پخته شوند،در کنار جوجه کباب یونانی و کته زعفرانی هم یه پیاز جعفری خوشمزه درست میکنیم که به این صورت که در کاسه ای جعفری ساطوری شده را به اضافه پیاز خلالی نازک و سماق و نمک و لیموترش تازه مخلوط میکنیم و همراه با جوجه و کته نوش حان میکنیم بسیااار طعمش خوشمزه ای داره،حتما امتحان کنید 🍲 @bebinobepaz
اينم كراكت سيب زميني 🍲 @bebinobepaz
كراكت سيب زميني با مرغ . . بسيار خوشمزه و لذيذه جاتون سبز💚 ابتدا سينه مرغ رو بصورت نواري برش بزنيد بعد ادويه ايتاليايي،پودر پياز، آويشن ، گشنيز خشك شده و روغن زيتون، آبليموي تازه و نمك به مرغها بزنيد و خوب مخلوط كنيد و به مدت نيم ساعت توي يخچال بذاريد تا طعم بگيره . . .طريقه درست كردن ادويه ايتاليايي در هايلاتها هست . . . بعد توي يك ماهي تابه مقداري روغن بريزيد و با پياز تفت بديد سپس مرغ ها رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم يه مقدار تغيير رنگ كه داد، سس كچاپ يك ق غ اضافه ميكنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا مرغها مغز پخت بشه . و بعد فلفل دلمه اي رنگي رو بصورت نواري برش ميديم و بعد به مرغها اضافه ميكنيم وتفت ميديم ، مراقب باشيد فلفل ها له نشن و شكل ظاهريشون از بين نره . . .چهار عدد سيب زميني رو آبپز كرده و پوستش رو جدا كنيد سپس رنده كنيد و بهش پودر پاپريكا و پودر آويشن، جعفري خرد شده ،پودر فلفل قرمز، پودر پياز و نمك بزنيد و خوب مخلوط كنيد و بصورت گلوله درست كنيد . توي يك ظرف خامه و شير و پنير لبنه رو با هم مخلوط كنيد ( من از پنير استفاده نكردم) . در ظرف مخصوص فر ابتدا سينه مرغ و فلفل دلمه اي رو گذاشته بعد توپكها رو دونه دونه روي مرغها ميذاريم و سس خامه اي روي توپكها ميريزيم كه شما اگر دوست داريد ميتونيد مقدار بيشتري روي توپكها سس خامه ايي بزنيد و در آخر روي ظرف رو با پنيرموزارلا مي پوشانيم و در فر ميذاريم تا پنيرها طلايي رنگ بشه . . 🍲 @bebinobepaz
🍥دسر قاشقی کاراملی🍥 🍲 @bebinobepaz
🍥دسر قاشقی کاراملی🍥 مواد لازم: 1 پاکت بیسکوئیت لیدی فینگر 1 لیوان شیر برای مرطوب کردن بیسکوئیت ها برای کرم: 1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1 قاشق غذاخوری آرد 4 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 3 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری وانیل شکری یا وانیل خالص کمی 1 قاشق مرباخوری روغن نارگیل (به خاطر عطرش اضافه میشود ضروری نیست) برای کارامل: 4 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره نصف پاکت (100 میلی لیتر) خامه 🥣طرزتهیه: ابتدا بیسکوئیت‌های لیدی فینگر رااز وسط نصف کرده در شیر بخیسانید و سپس در دیواره لیوان های سرو بچینید. برای تهیه محلبی، آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید. 1 عدد تخم مرغ و 1لیوان از شیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. بقیه شیر را نیز اضافه روی حرارت بگذارید و تا زمانیکه به جوش آید، هم بزنید. حرارت را خاموش کرده و وانیل و روغن نارگیل را اضافه و مخلوط کرده و سپس داخل لیوان هایی که بیسکوئیتها را چیده اید بریزید. برای تهیه کارامل شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و بدون هیچگونه هم زدنی ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید و هر ازگاهی با تکان دادن ماهیتابه شکر را ذوب کنید. وقتر رنگ آن قهوه‌ای روشن شد، کره را اضافه کنید و وقتی تقریبا ذوب شده خامه را اضافه و مخلوط کنید. بعد از افزودن خامه، شکر گلوله می شود اما با جوش آمدن ذوب می شود. کارامل آماده را روی محلبی بریزید. دسر را بعد از خنک شدن، داخل یخچال قرار دهید و بعد از 2-3 ساعت استراحت در یخچال، آن را سرو کنید. ‌ 🍲 @bebinobepaz
اوزى گوشت!😋😍 مواد لازم: * ٣ قاشق غذاخورى روغن * 2 عدد پیاز سفید کوچک ، خرد شده * 3 حبه سیر ، خرد شده * 350 گرم گوشت گوسفند مکعب شده * 1 قاشق چایخوری تمام ادویه گوشت يا ادويه عربى یا هفت ادویه * 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین * 1 قاشق چايخورى زردچوبه * 1 قاشق چایخوری نمک * 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه برای طعم و مزه * 1.5 ليوان برنج * 2.5 ليوان آب * 150 گرم نخود فرنگی * 1/4 فنجان آجیل مغز براى رفتن توى فر : * 1 بسته خمير هزار لايه! ‌ نكات: *2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و يك زرده ى تخم مرغ ميكس كنيد براى كشيدن روى خمير قبل از گذاشتن توى فر! *بذاريد توى فر در دماى ١٨٠ به مدت ٣٠ دقيقه بپزه! 🍲 @bebinobepaz
دسر کیک 🍲 @bebinobepaz
سلام سلام من اومدم با یه دسر خوشمزه ی دیگه مواد لازم برای کیک: 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر دانه ریز نصف پیمانه شیر 1 قاشق چایخوری روغن 2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1.5 پیمانه آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 بسته بکینگ پودر (10گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم برای کرم: 700 میلی لیتر شیر 1.5 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 پیمانه شکر 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره 1 بسته کرم شانتی 12 عدد موز 1 قاشق چایخوری شیر برای خیساندن مواد لازم برای سس شکلات ؛ 1 بسته خامه (200 میلی لیتر) 150 گرم شکلات تلخ مواد لازم برای تزئین؛ پودر بادام زمینی یا پودر فندق یا پودر پسته من از کیک اسفناج پوره شده که قبلا درست کردم استفاده کردم‌ طرز تهیه: برای کیک ، ابتدا تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کف کنه. بعد شیر ، روغن رو اضافه و مخلوط کنید ، سپس آرد ، نشاسته پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک و به مواد کیک اضافه و یواش مخلوط کنید داخل قالب مستطیلی که با روغن چرب کردید بریزید و به مدت 20 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید. تا کیک آماده میشه کرم رو آماده کنید به جز کره و کرم شانتی تمام مواد رو داخل قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بزارید و مرتباً هم بزنید تا بپزه. وقتی غلیظ شد ، حرارت رو خاموش و یک قاشق کره بهش اضافه و مخلوط کنید روشو بپوشونید و بزاریدش کنار تا خنک شه بعد از خنک شدن کیک ، بگذارید با یک لیوان چایخوری شیر سرد خیسش کنید. یه بسته کرم شانتی رو بهش اضافه کنید و با همزن با سرعت زیاد به مدت 3-4 دقیقه بزنید. کرم رو روی کیک پهن کنید و موزها رو به صورت ردیفی (توی کلیپ نشون دادم) بچینید. برای سس خامه رو گرم کنید اما نزارید بجوش بیاد بعد که گرم شد از روی حرارت برش دارید و شکلات رو اضافه کنید هم بزنید تا شکلات آب شه 3 قاشق از این سس رو جدا کنید بزارید توی یخچال بقیه ی سس شکلات رو روی موزها بریزید. با سسی که جدا کردید و پودر پسته یا کیک و...تزیینش کنید.... توصیه من اینه که 1 بزاریدش داخل یخچال استراحت کنه ، اگر وقت ندارید ، حداقل 3 ساعت بزارید استراحت کنه. ‌ 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
#نان_خامه_ای #پاریس_برست 🍲 @bebinobepaz
کره ۵۰ گرم اب ۲۰۰ سی سی شکر نصف ق چایخوری وانیل ۱/۴ ق چ ارد ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۱/۴ق چایخوری خامه قنادی ۳۰۰ الی ۵۰۰ گرم کره و اب را روی حرارت گذاشته شکر را اضافه میکنیم و یه هم کوچک میزنیم.وقتی از کنار جوش ریز زد ارد را یکباره اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا خمیر مانند بشه و گوشه قابلمه جمع بشه حتما حرارت کم باشه...(مثل حلوا)خمیر را دائم باز و بسته میکنیم تا بخار اب اضافی خارج شود...به اصطلاح داغ زده.این حرکت در کیفیت نهایی شیرینیها موثره... حالا خمیرو از روی حرارت برداشته و در ظرف دیگر با دست تکه تکه میکنیم تا خمیر از داغی بیوفتد ولی سرد نشود دست را نسوزاند کافیه... بعد با همزن برقی دانه دانه تخم مرغها را با وانیل و بکینگ پودر اضافه میکنیم.دقت کنید هر تخم مرغ وقتی کاملا به خورد خمیر رفت تخم مرغ بعدی اضافه میشود... مواد اماده شده را در قیف با ماسوره ریخته و در روی سینی فر به شکل دلخواه پایپ میکنیم. سینی را در فر گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم بعد از این مدت دمای فر را به ۱۸۰ رسانده و باز به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به شیرینها اجازه میدهیم تا جابی پف ورده و طلایی شود مانند کلیپ بعد از فر خارج کرده و خنک شدن اکلر ها داخل انها را با خامه فرم گرفته پر میکنیم... شیرینیها حداقل برای ۵یا۶ ساعت در یخچال استراحت کرده و بعد سرو شود. نوش جانتون 🍲 @bebinobepaz