eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهيه چیز کیک خرما و کادایف (اين چيز كيك پختني است) مواد لازم برای ردیف اول : ۱۶۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۱۰۰ گرم کره آب شده برای ردیف دوم : خرما بدون هسته و پوسته گردو ( اختیاری ) پودر دارچین برای ردیف سوم : ۱۷۰ گرم‌ ماست شیرین ( حدود ۳/۴ پیمانه ) ۱ و نیم پیمانه پودر شیر خشک ۳/۴ پیمانه شکر ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه ۱۷۰ گرم خامه صبحانه ( حدود ۳/۴ پیمانه ) ۲ قاشق  غذا خوری پُر ، آرد ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت پودر هل اختیاری پودر دارچین اختیاری ردیف چهارم : رشته کادایف ٤٠ گرم کره آب شده ٢٠ گرم پودر هل پودر گل محمدی خشک شده طرز تهیه : برای ردیف اول ، پودر بیسکوییت رو با کره مخلوط کنین و کف قالب کمربندی ۱۸-۲۰ سانتیمتری با ته ليوان و با گوشت كوب فشرده كنيد. برای ردیف دوم ، داخل خرما ها گردو بزارین و روی ردیف اول بچینین و پودر دارچین روشون الک کنین ، اگر خرماها پوستشون نازکه ، درنیارین. برای ردیف سوم ، همه ی مواد رو با همزن دستی هم بزنین تا یکدست شه بعد روی خرماها بریزین و یکدست کنین. چیز کیک رو حدودا ۳۵-۲۵ در فر ۱۷۰ درجه ی از قبل گرم شده بپزین و توجه کنین حرارت فقط از پایین باشه. بعد فر رو خاموش کنین و در فر رو باز کنین تا سرد شه ، بعد روشو بپوشونین و به مدت ۱ شب بزارین داخل یخچال. روز بعد کادایف رو با کره تفت بدین و بقیه مواد رو اضافه و مخلوط کنین و بعد از اینکه سرد شد ، یکدست روی چیز کیک بریزید و بعد تزیین کنید. -براي زيبا تر شدن چيز كيك اطرافش رو هم مي تونيد پودر پسته بزنيد . -میتونید مقدار شكر رو کمتر کنید بخاطر وجود خرماها. -اميدوارم درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد. نوش جون. 🍲 @bebinobepaz
ترشی_کلم_قرمز این ترشی هم ب درخواست شما عزیزان😊 شمام اگه برا هر کدوم از ترشی ها تجربه خاصی دارید ممنون میشم با ما تو کامنتها ب اشتراک بزارید تا استفاده کنیم، درست کردن این ترشی خیلی راحته، کلم قرمز رو برشهای نازک زده بعد میشوریم و ابکش میکنیم تا کمی ابش بره، توی ی قابلمه من بصورت مساوی سرکه و آب جوشی ک خنک شده رو ب همراه نمک مخلوط میکنیم، من خودم سرکه رو کمتر میریزم چون این ترشی رو شور دوس دارم، شما اگه ترش دوس دارید سرکه رو بیشتر بریزید ازش بچشید ببینید نمکش اندازست، بعد زیرشو روشن میکنم ،کلم هارو بهش اضافه میکنیم برای این مقدار من حدودا ۲ قاشق شکر ریختم و یک قاشق پودر لبو ک از قبل خشک کرده بودم(لبوها رو نازک برش زدم و خشک کردم بعد اسیاب کردم،از ی صافی ریز رد کردم، ازش بعنوان ی رنگ خوراکی سالم استفاده میکنم ک عالیه و خیلی خوش رنگ) بهش اضافه(میتونید آب لبو قرمز هم بریزید حدودا ی لیوان، ک برا خوشرنگ شدنش هستش،اگرم نبود مشکلی نیست خودش رنگ داره) از کنارها ی ریز جوش ک زد بر میداریم،نمیخوایم ک بجوشه و میزاریم خنک شه بعد میریزیم تو ظرفا و درشو کیپ میکنیم بعد ی هفته امادست 🤗 مقدار کلم برای من دوتا متوسط بود ک شد همین مقداری ک تو عکس میبینی 🍲 @bebinobepaz
‌🍮 ‌ ‌ شیر دو لیوان شکر نصف لیوان پودر کاکائو سه ق غ خ ‌ (میتونید بجاش شکلات تلخ خردشده استفاده کنید) پودر نسکافه یک ق غ خ آب جوش دو ق غ خ پودر ژلاتین دو ق غ خ آب سرد نصف لیوان کره بیست و پنج گرم نشاسته ذرت سه ق غ خ‌ ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بذارید روی بخار کتری بصورت بن ماری.نسکافه و آب جوش رو مخلوط کنید. شیر ،شکر پودر کاکائو ،نسکافه و نشاسته ذرت رو در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به غلضت فرنی برسه.حالا کره رو اضافه کرده و هم میزنیم. شعله رو خاموش میکنیم و ژلاتین رو بهش اضافه و کاملا مخلوط میکنیم.ظرف مورد نظرمون رو کمی چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم وقتی از داغی افتاد میذاریم برای چند ساعت داخل یخچال تا ببنده و سپس تو ظرف دلخواهمون برش میگردونیم. اگر دوست دارین این پودینگ از حالت قالبی خارج بشه و توی ظرف سرو بشه میتونید پودر ژلاتین رو حذف کنید. در این صورت باید بذارین یخچال تا خوب خودش رو بگیره.‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
اول دو لیوان شیر ویک لیوان شکر یه ذره بیشتر( مثلا ۲قاشق غذاخوری) اونم باز بسته به ذائقتون داره اگه زیاد شیرین دوس ندارین همون یک لیوان شکر✋ میزاریم روحرارت تا شکرش حل شه وبعد زعفرون دم کرده بهش اضافه ودرآخر نصف لیوان گلاب . حالا یک لیوان آرد رو الک کرده حدود ۱۵دقیقه میزاریم رو حرارت ملایم وبعد نصف لیوان روغن مایع ویک قاشق غذاخوری کره ومجددا یه ۵دقیقه دیگه تفت میدیم وشهد رو آروم آروم بهش اضافه خوب باقاشق چوبی هم می زنیم تاحلوا یه قسمت جمع شه وحالا مدل گهواره ای تکونش میدیم تابه روغن بیوفته وشد دلبر بالا👆😍 ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
‌ پائیا یکی از غذاهای مشهور اسپانیاست که اسمش از ظرفی که اون رو توش آماده می کنن و در فضای باز و روی آتش هیزم درست می کنن گرفته شده. پائیا تنوع زیادی داره و اون رو با انواع گوشت، مرغ، میگو، صدف و … درست می کنن. چند روز پیش من این غذا رو با مرغ و سبزیجات مطابق ذائقه اهل خونه درست کردم. ‌‌ ‌ مواد لازم🔻 سینه یا ران مرغ نمک ، فلفل روغن زیتون پیاز : ۱ عدد سیر : ۲ حبه لوبیا سبز فلفل دلمه‌ای دو رنگ گوجه رنده شده : ۲ عدد برنج : ۲ پیمانه زعفران دم گرده پودر پاپریکا آب مرغ : ۳ لیوان رزماری : ۱ شاخه نخود فرنگی : ۱ مشت جعفری خرد شده برش لیمو ‌ طرز تهیه🔥 ۱.برای درست کردنش تکه های سینه یا ران مرغ رو با نمک و فلفل در روغن زیتون سرخ می کنیم. ۲.وقتی دو طرف شون کامل سرخ شد اونها رو از تابه بیرون میاریم و یه پیاز بزرگ و دو حبه سیر رو در همون تابه سرخ می‌کنیم. ۳.بعد به ترتیب لوبیای سبز خرد شده، دو رنگ فلفل دلمه خرد شده و دو تا گوجه رنده شده رو خوب در تابه با هم تفت میدیم. ۴.بعد دو پیمونه برنج به مواد اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت میدیم. ۵.به مواد داخل تابه زعفرون دم کرده و پودر پاپریکای دودی اضافه می کنیم. ۶.تکه های مرغ سرخ شده رو به تابه برمیگردونیم. ۷.سپس ۳ لیوان آب مرغ و یک شاخه رزماری به تابه اضافه می‌کنیم، شعله رو زیاد می‌کنیم و اجازه میدیم تا آب مرغ کاملا کشیده بشه. ۸.شعله رو کم می‌کنیم تا برنج در آب مرغ کاملا پخته بشه. ۹.بعد ۵ دقیقه ی آخر پخت، یه مشت نخود فرنگی به تابه اضافه می کنیم. ۱۰.موقع سرو از جعفری خرد شده و برش های لیموترش استفاده می کنیم. 📍پائیا رو با هر ترکیبی که درست کنین مواد ثابتش روغن زیتون، زعفرون، پاپریکای دودی و برنج نیم دونه هست. ‌ نوش جانتون❤️😍 ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
نان(چورک )ماه یا هلالی🥐 🍲 @bebinobepaz
نان(چورک )ماه یا هلالی🥐 👈مواد لازم 125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق نصف استکان یا یک چهارم لیوان روغن 5-6 قاشق غذاخوری شکر 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ(ده گرم) 1استکان یا نصف لیوان آب ولرم 1استکان یا نصف لیوان شیر ولرم 1عدد سفیده تخم مرغ برای داخل خمیر 1قاشق مرباخوری محلب( محلب یا آلبالوی تلخ درختی با پیشینه و نسب ایرانی است که میوه‌ ان شبیه آلبالو هست وهسته ی میوه را آسیاب کرده و در خمیرهایی مثل نان وشیرینی استفاده میشود و باعث خوش عطر شدن وترد شدن خمیر میشود از عطاریها تهیه کنید و اگر در دسترس ندارید نریزید ) حدود4.5تا5 لیوان آرد دو بسته کیک کاکائویی و یا بسته بزرگ (جمعا500گرم استفاده کردم) 1 قاشق چایخوری دارچین 1.5لیوان کشمش نصف لیوان بادام پرک نصف لیوان گردوی پودر شده یا مغز فندق پودر شده 2تا3 قاشق غذاخوری کاکائو پوست رنده شده یک عدد پرتقال 3تا4 قاشق غذاخوری شکر سه چهارم استکان شیر یا از نصف لیوان کمی کمتر 👈برای رومال نانها 1 زرده تخم مرغ + 1 قاشق چایخوری ماست بادام پرک ، پودر پسته ، فندق ، گردوی خرد شده 👈طرز تهیه 1. خمیر مایه خشک فوری ، شکر ، آب ولرم ، شیر ولرم ، سفید تخم مرغ ، روغن ، محلب را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. (اگر خمیر مایه تون معمولی هست با آب ولرم و یک ق غ شکر در یک ظرف بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود و در ادانه دستور به مواد دیگر اضافه کنید در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد) 2. در آخر آرد را به آرامی و کم کم و کنترل شده اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست آورید که به دست نمی چسبد . 3. روی خمیر آماده شده را به سلفون بپوشانید و 1 ساعت خمیر را استراحت بدید 4. در این بین مواد داخلی را آماده کنید کیک کاکائویی را با دست خرد کنید و به جز شیر تمام مواد لازم مواد داخلی را اضافه کرده و با دست با هم مخلوط کنید و ورز بدید و در آخر شیر را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیری به دست آورید که کمی به دست بجسبد(مانند قوام ویدئو) 5. از خمیر ساده چانه های کوچکی بگیرید و با دست به شکل بیضی باز کنید .از قبل از مواد داخلی خمیری هم تکه هایی بگیرید و به آنها شکل رول دهید و کنار بزارین .👇🏻👇🏻👇🏻 🍲 @bebinobepaz
کردستان 🍲 @bebinobepaz
کردستان از سری نونهای محلی شهرها امروز نان کلانه کردستان یه نون سبزیجات خوشمزه رو دارم براتون👌🏼 به صورت محلی از سبزی کوهی هم داخل این نون استفاده میشه که ما چون دسترسی نداریم فقط از پیازچه استفاده میکنیم هر چند به زیبایی و خوشمزه گی نونی که کردهای عزیز درست میکنن نمیشه🙆🏻‍♀️ خمیر این نون از سه ماده آب ، نمک و آرد تشکیل میشه ولی من کمی هم خمیر مایه زدم تا خمیر بهتر بشه شما میتونید نزنید مخصوصا دوستانی که امکان ساج رو آتیش دارن🔥 مواد لازم: آب ولرم ۱ ل خمیر مایه ۱ ق چ آرد نان حدود ۲ لیوان که من آرد بربری استفاده کردم نمک ۱/۵ ق چ پیازچه برای لای نون کره ذوب شده برای روی نون طرز تهیه: آب و خمیر مایه رو مخلوط کرده نمک رو همراه آرد به تدریج اضافه کرده مخلوط کنید آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر جمع بشه و به دست نچسبه من حدود دو لیوان استفاده کردم خمیر رو خوب ورز بدین و بکوبید تا کاملا یکدست بشه و به دست نچسبه ۳۰ دقیقه استراحت بدین بعد به اندازه های دلخواه تقسیم کرده چانه کنید البته اندازه چانه ها باید مناسب ساج یا تابه باشه چانه ها رو ده دقیقه استراحت بدین بعد با وردنه خمیر رو خیلی نازک باز کنید حین کار مرتب خیلی کم آرد پاشی کنید میتونید خمیر رو کمی هم روی دستها بگردونید تا نازکتر بشه پیازچه رو بعد از شستن کاملا خشک کنید بعد خرد کنید سعی کنید از قسمتهای سبزش استفاده کنید یک طرف خمیر پیازچه بریزید (زیاد نریزید) طرف دیگه رو روی پیازچه تا کنید و کمی با انگشتها صاف کنید و دورش رو با انگشت فشار بدین تا بچسبه حالا نوبت پخت میشه دوستانی که ساج دارن میتونن روی ساج درست کنن و دوستانی هم که مثل من نداشتن میتونن داخل تابه بزرگ و یا مثل روش ابداعی من پشت سینی رویی درست کنن به این صورت که سینی رو روی شعله متوسط گرم کنید بعد خیلی کم چرب کنید (برای جلوگیری از چسبندگی احتمالی اگه خوب داغ بشه نیاز نیست بزنید) و نون رو بذارین وقتی یه طرفش طلایی شد برگردونید طرف دیگه تا طلایی بشه بعد از برداشتن از روی حرارت تا داغه کره ذوب شده و یا روغن محلی به دو طرف نون 🍲 @bebinobepaz
🍜 . مواد لازم : عدس 2 و نیم پیمانه پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد (اختیاری) روغن 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه . . طرز تهیه : . ● ابتدا عدس ‌ها رو پاک کنید و با آب خوب بشویید. بعد از شستن عدس‌ ها روشون آب بریزید و بذارید چند ساعت خیس بخورن. (یه قابلمه مناسب انتخاب کنید چون حجم عدس‌ ها بعد از پخت دو سه برابر میشه) . ● درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز رو به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدین. بعد از اینکه پیازها طلایی شدن، زردچوبه، فلفل و نمک رو اضافه کنید و سه دقیقه دیگه تفت بدید. . ● حالا عدس ها رو اضافه کرده و حدود 6 لیوان آب روشون بریزید و شعله گاز رو زیاد کنین تا آب بجوشه. بعد از به جوش اومدن آب، شعله رو کم کنید و بذارید عدس‌ها نیم ساعت بپزن. . ● توی این مرحله سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم به عدسی اضافه کنید و اجازه بدین برای نیم ساعت دیگه مواد با شعله متوسط بپزن. در آخر با پیازداغ تزئین کرده و سرو کنید. 😍 🍲 @bebinobepaz
. 🔰مواد لازم : . گوشت بره: ٣٠٠ گرم شيرنارگيل: ٢٨٠ گرم آب: ٢٥٠ گرم بادام هندى: ٥٠ گرم رب گوجه فرنگى: ١٥ گرم پيازقرمز: ١٠٠ گرم سير: ١٠ گرم لِمون گرس: ١٠ گرم فلفل قرمز: ١٥ گرم زنجفيل(تازه): ٨ گرم گشنيزخشک: ٥ گرم نعناخشک: ٥ گرم تخم گشنيز: ٥ گرم چوب دارچين: ٦ گرم نمك و فلفل سياه: به مقدارلازم زردچوبه، فلفل قرمز، زيره: به مقدارلازم . 🔰طرز تهیه : . خردشده را در تفت دهيد تا سبك شود. سير، قرمز، رنده شده را افزوده و اندكى تفت دهيد و ... . 🍲 @bebinobepaz