ببین و بپز( آشپزی)
#کنسرو_گوجه_فرنگی 🍅 با قوام و رنگ عالی آوردم می تونید این کنسرو رو توی تابستون تهیه کنید تا تو زمس
#کنسرو_گوجه_فرنگی 🍅با قوام و رنگ عالی آوردم می تونید این کنسرو رو توی تابستون تهیه کنید تا تو زمستون نیازتونو به #گوجه_فرنگی 🍅 تازه کامل تامین کنه. #سس_گوجه_فرنگی توی غذاهایی مثل پیتزا🍕، ماکارونی🍝، لازانیا، سوپ🍲 و انواع غذاهای دیگه عالی میشه پیشنهاد می کنم شما هم حتما امتحانش کنید😍
طرز تهیه:
۱. من چون سس گوجه فرنگی زیاد استفاده می کنم بیشتر درست کردم. بهتره از شیشه های کوچیک استفاده کنید که وقتی وکیوم یه شیشه رو باز می کنید زود تموم بشه. قبل از استفاده از تازه و محکم بودن در شیشه ها مطمئن بشین.
۲. می تونید به مقدار دلخواهتون گوجه فرنگی استفاده کنید. من از گوجه فرنگی هایی که گوشتی هستن و آبکی نیستن استفاده می کنم چون قوام #سس عالی میشه.
۳. بعد از شستن گوجه فرنگی ها قسمت ساقه شونو جدا کرده و با پوست درشت خردشون می کنیم و توی قابلمه میریزیم.
بهش ۱ قاشق مرباخوری شکر اضافه می کنیم (تا حالت اسیدی گوجه گرفته بشه).
🔴چون پوست گوجه ها پخته میشه و بعد با گوشت برقی کاملا پوره میشه نیاز به پوست گرفتن گوجه ها نیست. ولی اگر گوشتکوب برقی ندارین اول گوجه ها رو پوست بگیرین بعد خرد کنید و توی میکسر بریزید و تا کاملا پوره بشن میکسشون کنید اگر میکسر ندارید هم می تونید گوجه ها رو رنده کنید.
۴. در قابلمه رو میذاریم و #گوجه_فرنگي ها رو حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه تا کاملا نرم بشن می پزیم. بعد با گوشتکوب برقی کاملا میکسش می کنیم که یدونه گوجه هم توش مشخص نباشه.
۵. بعد در قابلمه رو باز میذاریم و تا سس به قوام مناسب برسه می پزیمش کمی که جوشید رنگش تغییر کرده و پررنگ و قرمز میشه. کمی بهش نمک اضافه می کنیم و میذاریم دوباره کمی بجوشه.
۶. سس آماده رو توی شیشه های تمیز و خشک میریزیم به اندازه ای که ۱ بند انگشت از سر شیشه ها خالی بمونه.
🔴دقت کنید که وقتی سس رو توی شیشه ها میریزیم زیر شعله رو خاموش کنید بلکه روی شعله ملایم بذارید روشن بمونه بعد توی دستتون یه حوله کلفت بگیرید که دستتون نسوزه و سس رو توی شیشه بریزید.
۷. لبه های شیشه رو با دستمال حوله ای تمیز می کنیم. در شیشه ها رو از قبل از آب داغ خارج می کنیم و میذاریم کامل خشک بشن و بعد از ریختن سس در شیشه رو محکم می بندیم
🍲 @bebinobepaz
#کیک_زبرا از انواع کیک های دو رنگ است که به آن کیک راه راه و یا کیک گوره خری نیز معروف است در ادامه این پست طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش خواهم داد.
🌺مواد لازم👇
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
🔶️طرز تهیه:👇
در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین.بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه. در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین.میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید.
لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی
🍲 @bebinobepaz
#پیاز_سوخاری_پنیری به دو روش
این سوخاری یک طعم فوق العاده خوشمزه دارد که اگر درست کنید مطمئنا دوست خواهید داشت😍❤
روش اول 👇
مواد لازم:
100 گرم پنیر موزارلا
1 عدد پیاز
50 گرم آرد
100 گرم خرده نان
2 عدد تخم مرغ
روغن
با حرارت متوسط 2-3 دقیقه سرخ کنید
روش دوم👇
🔴طرز تهیه :
2 عدد سیب زمینی بزرگ را خرد کرده و بجوشانید.
سیب زمینی های پخته را آبکش کرده و له کنید.
نمک اضافه کنید.
درحالیکه سیب زمینی ها گرم هستند 2 قاشق غذا خوری نشاسته به آن اضافه کنید.
میتوانید فلفل سیاه و یک حبه سیر یا ادویه دلخواه خود را نیز اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کرده و کاملا له کنید میتونید از بیلندر استفاده کنید.(باید حالت خمیری پیدا کنه)
1 پیاز متوسط یا بزرگ را حلقه کنید.
8 حلقه از آن را بردارید.
قطعات بسیار کوچک را جدا کنید (می توانید برای غذا استفاده کنید.)
پنیر چدار را که به صورت نوار بریده شده است داخل حلقه ها قرار دهید.
سیب زمینی پوره شده را با دستان خود به صورت نوارهای بلند در آورید و داخل و خارج حلقه های پیاز بپیچید.
با دست فشار داده و صاف کنید.
حلقه ها را ابتدا در آرد ، سپس داخل دو تخم مرغ زده شده آغشته کنید. سپس آن را در آرد سوخاری فرو کنید.
روغن را داغ کنید ، زیر اجاق را کم کرده و حلقه ها را به آرامی سرخ کنید.
توجه: برای اینکه حلقه ها راحت تر سرخ بشن می تونید حلقه ها را به مدت نیم ساعت در یخچال بزارید و سپس سرخ کنید.
نوش جان ...❤💕🌸
🍲 @bebinobepaz
🌷#سس ماست رژیمی 🌷
🌸ماست شیرین۱ پیمانه
🌸آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
🌸نمک½ قاشق چایخوری
🌸فلفل سیاه¼ قاشق غذاخوری
🌸پودر سیر یک سوم قاشق چایخوری
🌸ریحان ۱ قاشق غذاخوری
🌸شوید خشک۱ قاشق چایخوری
🌸فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
🌸روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
مرحله اول
برای تهیه این سس ماست مخصوص و خوشمزه از ماست شیرین و در صورت امکان از ماست چکیده استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون و نمک به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
شوید و ریحان خرد شده را هم اضافه می کنیم. مواد را خوب بهم می زنیم و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود و سس به خوبی جا بیفتد. این سس برای سالاد های گرم و سرد مورد استفاده قرار میگیرد
🍲 @bebinobepaz
نخودچی و سیر همراه با نان جو🤩
وعده برای (2)نفر
مواد لازم:
1فنجان نخود پخته
1/4 فنجان جعفری تازه [خرد شده]
1قاشق روغن زیتون
1 قاشق چایخوری. پودر سیر
1/4 قاشق غذاخوری نمک دریا
1/4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه
.
دستورالعمل ها:
در یک کاسه بزرگ یا کیسه جعفری ، روغن ، پودر سیر ، نمک دریا و فلفل را با هم مخلوط کنید. نخودرا اضافه کرده و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
نخودها را در ماهیتابه گرم همراه با روغن زیتون ریخته. سعی کنید نخودها را بیشتر در مرکز تابه قرار دهید. محیط بیرون تمایل به سوختن دارد.
برای مدت زمان 25 دقیقه پخت ، هر 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.
سپس نان جو با پوره اووکادو له شده یا سس دیگر(به دلخواه )سرو کنید نوش جان ❤
🍲 @bebinobepaz
کباب تابه ای
ابتدا ۴۰۰ گرم گوشت گوساله را با ۱ عدد پیاز رنده شده ..نمک.کاملا ورز داده اگر گمی دنبه گوسفند هم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه سپس کف ماهیتابه رو چرب کنیدمواد رااضافه کنید وکاملا صاف ویکدست باشه شعله را زیاد کرده کمی اب میندازد برش دهید ووقتی به روغن افتاد حرارت را کم کنید وقتی یک طرف برشته شد بر گردونید وطرف دیگر رو برشته کنید اگه پیاز وگوجه ریز داشتید سالم واگر درشت داشتید حلقه کنید و همراه فلفل دلمه اضافه کنید برای سس این کباب دو ق رب گوجه نمک.زردچوبه .فلفل سیاه.در صورت تمایل پودر سیر .یا سیر رنده شده .را همراه ۲پیمانه آب اضافه کنید وقتی جوش آمد اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد تا کاملا جا بیفتد ...به همین راحتی😍
🍲 @bebinobepaz
«سالاد میموسا»
میموسا mimosa همان گل ابریشم است که به رنگ زرد می باشد.
و این سالاد به دلیل رویه ی زرد رنگ و شباهتی که به گل میموسا دارد به این نام معروف شده است.
✔️مواد لازم
▫️سیب زمینی : ۳ عدد
▫️هویچ : ۳ عدد
▫️سینه مرغ : ۱ عدد
▫️تخم مرغ :۳ عدد
▫️جعفری :مقداری
◾مواد سس
▫️سس مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
▫️ماست کم چرب : ۳ قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
▫️لیمو ترش تازه : ۱ عدد
⭐به جای سینه مرغ از یک عدد تن ماهی هم می تونید استفاده کنید.
⭐به جای زرده تخم مرغ از فلفل دلمه ای زرد نگینی خرد شده و یا ذرت پخته شده هم می تونید استفاده کنید.
⭐به جای جعفری از پیازچه یا شوید هم می تونید استفاده کنید.
✔️رسپی
◀️ ابتدا سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه آب پز می کنیم و بعد ریش ریش می کنیم.
سیب زمینی و هویج و تخم مرغ رو هم شسته و به صورت جداگانه آب پز می کنیم.
◀️برای سس سه قاشق غذاخوری سس مایونز رو با ۳ قاشق غذاخوری ماست کم چرب، کمی نمک و فلفل سیاه و آب یک لیموترش تازه خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
◀️یک قالب کمربندی انتخاب میکنیم کف قالب را برمیداریم و روی دیس دایره ای شکل میزاریم.
حالا سیب زمینی های پخته شده رو پوست می گیریم و رنده ریز میکنیم و کف قالب به عنوان لایه اول میریزیم .
حالا با گوشت کوب دستی یا هر چیز سیب زمینی رو کف قالب فیکس میکنیم.
در این زمان یک تا دو قاشق از سس رو روی سیب زمینی ها می ریزیم و با پشت قاشق همه جای سیب زمینی ها میمالیم.
حالا سینه مرغ پخته و ریش ریش شده رو اضافه میکنیم و داخل قالب پهن میکنیم.
دوباره کمی از سس روش میریزیم و صاف میکنیم.
برای لایه ی سوم هویج پخته شده رو رنده ریز می کنیم و کف قالب پهن میکنیم با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم بشه.
دوباره مقداری سس روش می ریزیم و با پشت قاشق پهن می کنیم.
حالا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ رو رنده ریز می کنیم و به عنوان لایه چهارم در قالب می ریزیم.
دوباره مقداری سس روی سفیده ها می ریزیم و صاف می کنیم.
در این زمان زرده ی تخم مرغ رو رنده می کنیم و می ریزیم. و با پشت قاشق صاف می کنیم.
به به سالاد میموسا یا میموزا ی خوشمزه و بسیار خوشگل ما آمادس😍😋 با چند برگ جعفری تزیین می کنیم.
روشو با کیسه فریزر می پوشونیم وبه مدت ۱_۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا طعم سس جذب مواد بشه. و بعد قالب کمری بندی رو به آهستگی باز کرده سرو می کنیم.
نوش جونتون😊
🍲 @bebinobepaz
کاپ کیک ردولوت خوشمزه
مواد لازم
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه شکر دانه ریز
2/3 پیمانه باترمیلک
1/2 پیمانه روغن مایع
2 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1 1/2 پیمانه آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو هلندی
3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
یک پینچ نمک
1 تا 2 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز
مواد لازم کرم پنیری:
1 پیمانه پنیر خامه ای
1 پیمانه خامه
100 گرم پودر شکر
طرز تهیه:
فر را روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ ، تخممرغ، شکر، باترمیلک، روغن، ماست و وانیل با همزن بزنید تا یکدست شود.
آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بیش از حد مخلوط نکنید
رنگ غذا را اضافه کرده هم بزنید و مطمئن شوید فقط به میزان لازم برای رنگ کردن خمیر به رنگ قرمز تیره اضافه کنید. افزودن بیش از حد لازم می تواند باعث ایجاد طعم بد شود.
3/4 کپسولها را با خمیر پر کنید.
حدود 20 دقیقه در فر بپزید.
بعد از پخت بگذارید کاملا خنک شود.
برای کرم پنیری:
کمی خامه سرد را بزنید ، پودر شکر را اضافه کنید و بزنید تا نیمه فرم بگیرد، سپس پنیر خامهای را اضافه کرده بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
کرم را در قیف ریخته و روی کاپ کیکها پایپ کنید
🍲 @bebinobepaz
.
#شامی
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط)
پیاز متوسط ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
.
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
.
☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. کلا نریزید اصلا😁
.
🍲 @bebinobepaz