eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
137هزار دنبال‌کننده
32.6هزار عکس
4.4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای پنیر ماسکار پونه یا پنیر لبنه یا پنیر خامه ای کم نمک ۲۰۰ گرم خامه قنادی ۳۰۰ گرم پودر ژله انار ۲ بسته آب جوش ۱ لیوان شیر ۱ لیوان پودر قند ۱ قاشق سوپخوری پر پودر ژله را با آب مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن. خامه قنادی را با پودر قند مخلوط و با همزن بزنید تا خامه کمی فرم بگیره. سپس پنیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد یکدست بشه. شیر را هم اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد باهم مخلوط بشن. در نهایت مایع ژله را که از داغی افتاده و خنک شده کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن مداوم هم بزنید تا یکدست بشه. من اندازه ۲-۳ قاشق از موادم را جدا کردم و بهش رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم ( برای ۲ رنگ شدن موس انار) شما میتونید اینکارو نکنید. قالبتون رو خیلی کم با پنبه آغشته به روغن چرب کنید و مواد موس را داخل قالب بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار بدین. اگه خواستین مثل من ۲ رنگ کار کنید اول مواد قرمز رنگ را کف قالب بریزید،قالب را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا مواد موس رویه ببنده اما هنوز چسبنده باشه. سپس قالب را خارج کنید و بقیه مواد موس را به آرامی داخل قالب بریزید و در یخچال قرار بدین. اگه تا زمانی که لایه اول میبنده،مواد باقی مانده موس سفت شد میتونید مجدد روی بخار کتری قرار بدین تا مواد روون بشه. بعد از ۶ ساعت قالب را از یخچال خارج کنید،گوشه های موس را از قالب به آرامی با دست جدا کنید و داخل ظرف سرو برگردانید. با هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید. میتونید از خامه صبحانه به جای خامه قنادی استفاده کنید که در این صورت باید مقدار پودر قند را ۳ قاشق سوپخوری کنید. با خامه قنادی موس خیلی خوشمزه تر میشه. 🍲 @bebinobepaz
رول های شکلاتی 🍲 @bebinobepaz
رول های شکلاتی مواد لازم: 500 گرم آرد 125 میلی لیتر شیر 125 گرم ماست 10 گرم خمیر مایه خشک یا 20 گرم خمیر مایه تازه 30 گرم شکر 1 عدد تخم مرغ 1 عدد سفیده تخم مرغ 80 گرم کره آب کرده نوک ق چ نمک برای فیلینگ می توانید از نوتلا یا مارمالاد غلیظ استفاده کنید. برای رومال: 1 عدد زرده تخم مرغ 1 ق غ روغن مایع طرز تهيه : یک فنجان از شیر را حرارت بدهید تا ولرم شود. نصف خمیر مایه و 1 ق چ از شکر را در شیر ولرم ریخته, مخلوط کنید و صبر کنید تا خمیر مایه پف کند. 1 عدد تخم مرغ و 1 عدد سفیده را خوب با همزن بزنید تا پف کند, سپس باقیمانده شیر را همراه با ماست, شکر و بقیه ی خمیر مایه مخلوط کنید. خمیرمایه ی عمل آمده را به این مخلوط بیفزایید. آرد و نمک را مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه کنید. در انتها کره آب شده را به مایه افزوده و خمیر را آنقدر ورز دهید تا کاملاً نرم و لطیف شود. خمیر را در یک کاسه گذاشته, روی کاسه را بپوشانید و در جای گرم استراحت بدهید تا دو برابر شود. سپس با نوک انگشتان, خمیر را ورز داده و باز کنید تا هوای آن خارج شود. خمیر را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت گرد, شکل داده و مجددا 15 دقیقه استراحت بدهید. هر گلوله خمیر را به شکل بیضی باز کنید (مشابه عکس ها) یک سمت بیضی چند برش ایجاد کنید. روی سمتی که کات ندارد, کمی نوتلا یا مارمالاد بگذارید و از همان سمت رول کنید. رول ها را روی سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. 20 دقیقه استراحت بدهید. زرده تخم مرغی که برای رومال کنار گذاشته بودید با روغن مخلوط کرده و رول ها را رومال کنید. در فری که با دمای 220 درجه گرم شده بپزید تا زمانی که رول ها طلایی شوند. زمان پخت بستگی به فر شما دارد. 🍲 @bebinobepaz
(با گوشت و بدون گوشت) 🍲 @bebinobepqz
. مواد میانی رو میتونید کلا حذف کنید و همون مواد کوفته رو قلقلی کنید و بریزید در سس. . (با گوشت و بدون گوشت) مواد لازم برای خمیر: 2ونیم لیوان بلغور ریزخوب . 1 لیوان برنج(پخته شده) . 1 قاشق غذاخوری رب فلفل . 1عدد تخم مرغ . 1ونیم قاشق چایخوری نمک . مواد میانی: 300 گرم گوشت چرخی . 2 عدد پیاز خرد شده . 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون . 1 قاشق غذاخوری رب فلفل . 1 قاشق چایخوری پاپریکا . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، کمی جعفری خرد شده . برای سس کوفته: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون . 1 قاشق غذاخوری کره . 1 قاشق غذاخوری رب فلفل . نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 4 لیوان آب . 1 قاشق چایخوری آب انار . آب نصف لیمو . 1ونیم استکان نخود پخته شده . 1ونیم قاشق چایخوری نمک . طرز تهیه: اول از همه مواد میانی را آماده کنید. پیازهای خرد شده را در ماهی تابه در روغن تفت بدید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید، در آخر ادویه ها و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید وبعد چند دقیقه از روی حرارت بردارید وبزارید کنار تا خنک شود. . برای خمیر بلغور، بلغور را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری آب داغ روی آن بریزید (به اندازه یک بند انگشت روی بلغور آب بریزید)و روی ظرف را بپوشانید و بزارید به مدت 15 دقیقه بماند تا پف کند، سپس تمام مواد لازم را برای خمیر اضافه کنید و کاملا خوب ورز بدید و بعد از ورز دادن آن را به دو قسمت تقسیم کنید. از مواد خمیر بلغور به اندازه گردو بردارید و با دست باز کنید ومقداری از مواد میانی بزارید وگرد کنید ومابقی را گردالی ریز قلقلی کنید. (میتونید همه مواد را بدون مواد میانی درست کنید). برای مواد سس،کره وروغن را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت تا گرم شود رب را اضافه کنید تا رنگ رب گوجه باز شود,نخود ومابقی مواد را اضافه کنید وکمی هم بزنید و قبل به جوش آمدن سس، کوفته ها را اضافه کنید و وقتی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بزارید تا کوفته ها پخته شوند ،حدود20تا30دقیقه. نوش جان. . 🍲 @bebinobepaz
کیک مادر بزرگ 🍲 @bebinobepaz
. کیک مادر بزرگ مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 2 فنجان قهوه خوری شکر (یا 1لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی ) 2 فنجان شیر(1لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی ) کره یا مارگارین ذوب شده 125 گرم 1 بسته بیکینگ پودر(1قاشق مرباخوری پر ) 1 بسته وانیل(1/4قاشق چایخوری ) آرد به میزان لازم طرزتهیه: همه مواد را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی مثل لاله گوش بدست بیاد. خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را با کمی آرد با وردنه به اندازه قالب گرد خود باز کنید وبزارید در قالب چرب وآرد پاشی شده و یک به یک خمیر ها را آماده کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای دمای 180 درجه پخته و کمی تغییر رنگ دهد .(10تا15دقیقه). لایه های کیک که پخته شد پس از بیرون آمدن از فر به اندازه قالب برش بزنید و مابين لایه ها کرم بمالید تا شش لایه و آن را به مدت یک شب در یخچال نگه دارید ، سپس میتونید آن را به دلخواه تزیین و برش داده و سرو کنید. تزئینات بستگی به شما دارد. برای کرم: 2 عدد تخم مرغ شکر دانه ریز 1.5 لیوان 7 قاشق غذاخوری آرد (سر پر) 2 قاشق غذاخوری نشاسته (سر پر) نصف بسته مارگارین یا کره(50گرم) 1 بسته وانیل شکری (1/4قاشق چایخوری ) 3 لیتر شیر همه مواد به جز کره و وانیل را داخل قابلمه ریخته وبزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد و به محض شروع به جوشیدن ، وانیل و کره را اضافه کرده و بعد سه دقیقه که هم زدید خاموش واز روی حرارت بردارید. نوش جان . 🍲 @bebinobepaz
‌ یهو یی تصمیم گرفتم پست بشه اکبر جوجه؛ خلاصه که دل بدین بهش ؛ فوق العاده خوشمزه میشه؛ پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید ؛ اصلا سیوش کنید که داشته باشین ؛ واسه مهمونی هم عالیههههه ؛ اکبر جوجه : مرغ به وزن یک کیلویی پیاز خورد شده دو عدد نمک فلفل زعفران دم کرده ؛ کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران دم کرده طرز تهیه: مرغ رو از ارتفاع دو قسمت کنید ( من از سه تیکه مرغ استفاده کردم ) و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مرینت کتید به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت ؛ ی تابه روی حرارت بزارید روغن کمی بریزید و مرغها. رو سرخ کنید ؛ بعد از تابه خارج کرده و تابه رو بشویید؛ حالا برای سه تیکه. مرغ ؛ ۱۰۰ گرم کره و ۴ ق غ روغن مایع رو بریزید تو تابه همراه با زعفرون دم کرده و یک و نیم لیوان ابجوش ؛ مرغ های سرخ شده رو بزارید تو تابه و زمانی که جوش اومد حرارت رو کم کنید و بزارید تا کاملا بپزه و ابش کشیده بشه و دوباره تو روغن باقی مانده سرخ شود بعد با سس انار میل کنید . . سس انار: رب انار رو با ی مقدار کم ابجوش مخلوط کرده اکر تمایل داشتید ۲ ق پودر گردو هم بزنید بریزید روی مرغ و نوش جانتون 😋 🍲 @bebinobepaz
شويد خولی گیلانی . مواد لازم: سینه مرغ:۱ عدد پیاز: ۱ عدد شوید: ۲۵۰ گرم آلو: ۴ عدد سیر: ۲ حبه تخم مرغ: ۱ عدد رب:۲ قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم . طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را خوب بشورید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان قابلمه با مقداری زردچوبه تفت دهید و در ادامه سیر را پوست بگیرید و آن را نیز به صورت پوره اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود. در ادامه مرغ های سرخ شده را داخل تابه برگردانید و به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و ۲ پیمانه آب روی مرغ بریزید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت کم کنید و صبر کنید تا مرغ ها نیم پز شوند. شوید تازه را بشورید و بعد از خشک شدن ساطوری ریز خرد کنید سپس داخل تابه ریخته و به همراه کمی روغن تفت دهید در ادامه رب را نیز به شوید اضافه کنید و کمی تفت داده تا رب خوش رنگ شود سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید. در ادامه که آب خورشت غلیظ شد و مرغ ها در حال پخته شدن بودن آلوها را اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه انتهایی پخت غذا تخم مرغ را داخل خورش بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ تیکه تیکه نشود به دلخواه می توانید درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مانند باقالی قاتق تخم مرغ به صورت درسته پخته شود در انتها نمک خورش را اندازه کنید و به همراه برنج نوش جان کنید😋 . 🍲 @bebinobepaz
خوراک سبزیجات🤩 مواد لازم: برای ۴نفر 1 عدد هویج بزرگ خرد شده. کلم بروکلی 2 فنجان. ذرت کوچک آب پز شده 2فنجان قارچ خردشده 1 عدد فلفل دلمه ای (قرمز ، زرد یا نارنجی )خرد شده. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 حبه سیر پوست کنده و خرد شده. مواد سس: 2 قاشق چایخوری زنجبیل چرخ شده. 1 فنجان آبگوشت یا سبزیجات. 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 2قاشق غذاخوری سس سویا 2 قاشق غذاخوری عسل دستورالعمل ها: 1. در یک تابه بزرگ یا نچسب ، روی حرارت متوسط ​​، روغن را گرم کنید. سبزی را اضافه کرده و حدود 3 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات ترد شوند ، آنها را هم بزنید. روغن زیتون ، سیر ، زنجبیل را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود . 2. در یک کاسه کوچک ، تمام مواد لازم برای سس همزن را مخلوط کنید. سس را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید. 3. حرارت را به متوسط ​​یا کم برسانید تا سس غلیظ شود و سبزیجات لطیف شوند فاکتورهای تغذیه (برای یک وعده): کالری :235 کیلوکالری. چربی : 11.7 گرم کربوهیدرات :31 گرم فیبر :4 گرم. پروتئین:7گرم 🍲 @bebinobepaz