eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
نان فنجانی مغزدار 🍲 @bebinobepaz
نان فنجانی مغزدار (به نانهای ترکدار هم معروفند) مواد لازم برای8 عدد پودر مایه خمیر 7 گرم آب ولرم 70 میلی لیتر شکر 30 گرم کره نرم شده 25 گرم تخم مرغ 1 عدد شیر ولرم 60 میلی لیتر نمک یک چهارم ق م مغز دلخواه 200 گرم(خاطره:من از مغز تخم افتابگردان وشکلات چیپسی استفاده کردم میزان مغزها به ذائقه شما بستگی داره) آرد به میزان لازم حدودا 400 گرم مواد برای رویه نان زرده تخم مرغ 1 عدد ماست یک ق م زعفران یک دوم ق م پودر مایه خمیر را با آب ولرم و کمی از شکر مخلوط کرده (خاطره:حدود 1ق غ) روی آن را بپوشانید در جای گرم قرار داده تا سطح آن حباب هایی ایجاد شود. حدود 10 دقیقه در ظرف دیگری تمام مواد به جز آرد و مغزها را با هم مخلوط کرده مایه خمیر عمل آمده را افزوده کم کم آرد را روی مواد الک کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و در ضمن چسبنده هم نباشد. روی آن را پوشانده در جای گرمی قرار دهید حدود 1 ساعت تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت مغز دلخواه را به خمیر اضافه کنید و کمی ورز دهید. از خمیر چانه هایی به اندازه 75 تا 85 گرم برداشته و در قالبهای مافین که از قبل در آن کاغذ مخصوص قرار داده اید به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید. سپس مواد رویه را با هم مخلوط کرده با برس روی نان ها رومال کنید. سپس در فر با حرارت 200 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید 🍲 @bebinobepaz
شیرینی برنجی 🍲 @bebinobepaz
شیرینی برنجی: مواد لازم: آرد برنج حریر پانصد گرم پودر قند صد و هفتاد و پنج گرم روغن جامد دویست و پنجاه گرم گلاب نصف پيمانه تخم مرغ یک عدد هل یک ق چ زعفران دم کرده غلیظ به ميزان لازم طرز تهیه: ابتدا روغن را با پودر قند با همزن برقي خوب زده تا سفيد و پوك بشه بعد زرده تخم مرغ را اضافه كرده و هم زده بعد سفيده تخم مرغ را جدا هم زده تا سفيد بشه و از ظرف بر نگردد بعد سفيده را به مواد قبلي اضافه كرده و هل و گلاب را هم ریخته و آرد الک شده را كم كم اضافه كرده و مخلوط کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاید اگر خواستید زعفرانی باشه نیمی از خمير را داخلش زعفران غلیظ دم کرده ریخته و کمی ورز داده و داخل ظرف در بسته یک روز داخل یخچال استراحت داده بعد هنگام پخت خوب ورز داده و به اندازه فندق از خمیر برداشته و گرد كرده داخل سيني چيده رویش را مهر دلخواه زده و رویش تخم خرفه یا پودر پسته می ریزیم در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي صد و هشتاد درجه حدود بیست تا بیست و پنج دقيقه می پزیم تا زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه.در ضمن من پنجاه گرم از روغن جامد کم کردم و به جایش از روغن حيواني استفاده کردم که خیلی خوش عطر و طعم تر شد. 🍲 @bebinobepaz
سالاد_پیازچه_ومرغ_در_نان_تست پیش غذا فینگر فود 🍲 @bebinobepaz
سالاد_پیازچه_ومرغ_در_نان_تست پیش غذا فینگر فود مواد لازم: نان تست دو بسته سیب زمینی پخته ۲ عدد کوچک سینه مرغ پخته ۱ عدد خیار شور ۱ عدد سس مایونز ۱ ق غ پر آبلیمو ۱ ق غ نمک فلفل سیاه پیازچه ۱۵ شاخه روش تهیه: مرغ را یا چرخ میکنیم و یا ساطوری میکنیم تا کاملا خمیری شود. سیب زمینی و خیارشور را ریز رنده، تمام بخش های پیازچه را ریز ساطوری و بعد تمام مواد را مخلوط میکنیم، اطراف نان تست را گرفته و نان را بافشار ورد میکشیم تا نازک شود از مایه سالاد رویش مالید و رول میکنیم بعد در یک ورق رولت گذاشته و با روبان های رنگی میبندیم و حتما از ۸ ساعت قبل باید تهیه شود تا نان را تر کرده و مزه ها به خورد هم روند. 🍲 @bebinobepaz
سالاد کرفس مرغ پخته و خرد شده300گرم،کرفس خرد شده2ساقه سیب خرد1عدد(پوست و هسته را بگیرین)فلفل دلمه خرد شده(1عدد کوچک)کاهو1سوم از کاهو را خرد کنید.پیاز بنفش1عدد کوچک،زیتون ذرت،آبلیمو،سس مایونز،فلفل سیاه، مرغ را با2سه حبه سیر بپزید که طعم بهتری برای سالاد بگیره مثل کالباس میشه این سالاد چون مرغ داره خودش بتنهایی غذای کاملی محسوب میشه میتونید به سس1ق عسل هم اضافه کنیدبرای خوش طعم شدن 🍲 @bebinobepaz
#آش_جو 🍲 @bebinobepaz
جو 1لیوان سرپر لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان سبزی آش پاک شده نیم کیلو من سیرابی ریختم ولی بعضی ها ازگوشت گوسفندی استفاده می کنن پیاز خام ریز خورد شده برای داخل آش پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ مقداری طرز تهیه: تمام حبوبات رو از شب قبل خیس کردم سیرابی رو هم با پیاز و چوب دارچین و برگ بو خوب پختم بعد همه رو با هم گذاشتم خوب بپزه تا جو لعاب بندازه اون پیاز 👆رو هم ریز کردم داخل آش ریختم بعد سبزی آش روبهش اضافه کردم وقتی سبزی پخت ، اخرای پخت کشک رو بهش اضافه کردم و هم زدم خاموشش کردم تا کشک نبره. میتونید ازسیرابی یا گوشت هم استفاده نکنید واز عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید . 1 : کشک ها رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم و طرح زدم. 2 : برای رنگ زردش زعفران زدم. من از كشك كاله استفاده كردم. 🍲 @bebinobepaz
#ليالي_لبناني 🍲 @bebinobepaz
خيلي راحت وخوشمزه هستش اين دسر رسپي ... شير ٤پيمانه آرد سمولينا ٣/٤پيمانه شكر يك پيمانه گلاب دوقاشق غذاخوري تخم مرغ يك عدد پودر نارگيل نصف پيمانه بيسكويت يك بسته ابتدا شير ميزاريم روي حرارت بعدشكرو اضافه مي كنيم وبعدازشكر آرد سمولينارو كم كم وپيوسته به شير اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه بعد كه غليظ شد يكي دو ديقه ميزاريم قل بزنه بعد از روي حرارت بر ميداريم وتخم مرغ وگلاب رو بهش اضافه ميكنيم وميزاريم كمي خنك بشه بعد ظرف مورد نظر برميداريم وداخلش سلفون ميزاريم بعد مواد داخلش ميريزيم وبعد تعدادي بيسكويت داخلش فرو ميبريم وبه مدت چند ساعتي داخل يخچال ميزاريم وبعد اينكه بيرون آورديمدسر داخل ي ظرف برميگردونيم و با پودر نارگيل تزيين ميكنيم نوش جان نكات مهم -ميتونيد داخلش شكر نريزيد وموقع سرو از شيره طلايي استفاده كنيد -ميتونيد بيسكويت كنسل كنيد اگه دوست نداريد 🍲 @bebinobepaz
#هویج_پلو 🍲 @bebinobepaz