eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#حلیم_بوقلمون🌙 🍲 @bebinobepaz
🍲 @bebinobepaz ✏مواد لازم برای۶ نفر: 🚩گوشت بوقلمون   ۱ کیلوگرم 🚩نخود (پوست گرفته)   ۲۰۰ گرم 🚩گندم   ۶۰۰ گرم 🚩روغن   ۲ قاشق سوپ خوری 🚩دارچین   ۱ قاشق سوپ خوری 🚩شکر    به مقدار لازم 🚩نمک    به مقدار لازم ♨طرز تهیه: 🔹گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید . 🔹در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و اب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود 🔹سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود . 🔹در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید. 🍲 @bebinobepaz 💡سایر نکات 🔸در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود. اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند. 🔸سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید تا غذای شما ته نگیرد. حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید.   🔸نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید. حلیم بوقلون حلیم بسیار خوشمزه ای است و برخلاف حلیم های آماده بوقلون مواد مفاوتی از حلیم گندم دارد. این حلیم علاوه بر گوشت و گندم نخود هم دارد كه علاوه بر مقوی بودن به خوشمزه شدن غذا هم كمك زیادی میكند. 🍲 @bebinobepaz
#باقلوا_حلزونی 🌙 🍲 @bebinobepaz
خمیر فيلو يك بسته، پسته خردشده : 1/4 فنجان، گردو خرد شده : یک فنجان، شکر : یک لیوان، آب : دو لیوان، گلاب : دو قاشق غذاخوری، شکر : سه قاشق غذاخوری، دارچین : دو قاشق غذاخوری، هل آسیاب شده : یک قاشق چایخوری، کره ذوب شده : به میزان لازم . . خمیر فيلو را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود(دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فريزر خارج كنيد) دو ورق از خمیر را برداشته و از طول کنار هم قرار میدهیم ، سپس سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم. یک قاشق غذاخوری گردو و یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه مقداری دارچین با هم مخلوط کرده و روی خمیر پاشیده ، سپس دو لایه دیگر از خمیر را بر روی مخلوط گردوها قرار میدهیم و سطح آن ها را نیز کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم. خمیر را از طرف طول آن به دور میله ای تمیز میپیچیم تا زمانی که حدودا به 10 سانتی آخر خمیر برسیم ، سپس آن را مطابق تصویر به حالت چین خورده از دور میله خارج میکنیم. دو طرف خمیر را به سمت داخل روی هم تا کرده تا یک دایره به وجود آید ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.پس از خارج کردن خمیر از فر میگذاریم تا کاملا خنک شوند ، سپس آن ها را درون شربت قرار داده و داخلشان را با پسته پر میکنیم (در نظر داشته باشید که یا شربت سرد باشدو یا باقلوا ) . . طرز تهیه شربت👈در قابلمه ای یک لیوان شکر و آب را کاملا با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار داده و می گذاریم تا به جوش آید تا زمانی که تقریبا یک لیوان آب باقی بماند و شربت کمی غلیظ تر شود ، سپس از روی حرارت برداشته و گلاب و هل را به آن اضافه میکنیم . 🍲 @bebinobepaz
#سوپ_آسان 🍲 @bebinobepaz
#بال_کبابی_با_سس_ترخون 🍲 @bebinobepaz
#ژله_تخم_شربتي 🍲 @bebinobepaz
🍲 @bebinobepaz
#جوجه_کباب_فوری 🍲 @bebinobepaz
#دیپ_پیاز 🍲 @bebinobepaz
#رنگینک_قالبی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم 🍲 @bebinobepaz - آرد گندم 4 لیوان - روغن کاملاااا جامد 1.5 لیوان(یا نصف روغن. نصف کره یا 200گرم تماما کره) - پودر قند 3/4 لیوان(میتونید کمترش کنید) - خرما نیم کیلو - پودر هل نصف قاشق غذاخوری - پودر دارچین، یک قاشق غذاخوری - مغز گردو بمقدار لازم برای پر کردن خرماها طرز تهیه: 1. روغن و کره را داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن (یا مخلوط کره و روغن)بریزید. . 2. سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند. 🍲 @bebinobepaz 3. وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود. . 4. پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، پودر قند و دارچین و پودر هل را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. 6. هسته خرماها رو خارج کنید داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید. . 5. نصف مقدار آرد سرخ شده را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید 🍲 @bebinobepaz 7. سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید. 8. حالا بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایه‌ها به هم بچسبند. و چند ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا حالت قالب رو به خودش بگیره. (اگه عجله دارید و وقتتون کمه داخل فریزر بذارید) . 9. از قالب دربیارید. و نیم ساعتی توی محیط آشپزخونه بمونه تا به دمای محیط برسه و سرد نباشه. بعد سرو کنید. . شماهم با قالبای مختلف امتحان کنید. برای قالبهای کوچیکتر مواد رو نصف کنید. حواستون باشه به هیچ وجه روغن نیمه جامد یا مایع استفاده نکنید. روغن کاملا جامد باشه یا کره باشه. اگه عجله داشتید و وقتتون کم بود داخل فریزر بذارید تا زودتر خودشو بگیره. 🍲 @bebinobepaz