جوجه حلزونی:
سینه مرغ
آبلیمو
زعفران (غلیظ و فراووووون)
روغن زیتون
آب پیاز
روغن زیتون وآبلیمو وآب پیاز رو مخلوط کرده وسینه های مرغ رو که بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادیم رو در این مخلوط چند ساعتی استراحت میدیم.
بعد از این زمان مرغ ها رو آبکش میکنیم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط میکنیم و بعد شروع به رول کردن نوارها میکنیم.نوارهای مرغمون رو دونه به دونه رول میکنیم و به سیخ چوبی میکشیم و کاملا فیکس میکنیم و در پایان ابتدا وانتهای سیخ رو با دوعدد گوجه گیلاسی میپوشونیم که هنگام کباب کردن جوجه ها، سیخمون نسوزه و جوجه ها رو روی توری کباب گذاشته و کباب میکنیم.
واما پلو : برنج رو بعد از آبکش کردن دم میکنیم و وقتی حدودا دوساعتی روی شعله کم کاملا دم کشید و جا افتاد مقداری روغن روی برنجمون میریزیم و سرو میکنیم.
من این برنج رو داخل قالب پروانه ای ریختم و قالب زدم و با سس گوجه تزیینش کردم
🍲 @bebinobepaz
شارلوت زردآلو پنیری
🍲 @bebinobepaz
4 عدد زردآلو، نگینی خرد شده
300 گرم پنیر ماسکارپونه
75 گرم شکر
2 ورق ژلاتین(به نکته آخر دستور نگاه کنین)
وانیل
30 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
5 پیمانه شیر یا خامه کم چرب و یا مخلوطی از هردو
آب کمپوت زردآلو یا هلو برای خیس کردن بیسکوییت ها(حتی میتونین از مقدار شیر یا خامه کم کنین و بجاش از آب کمپوت استفاده کنید)
-
پنیر، وانیل و شکر رو با همزن بزنین، ورقهای ژلاتین رو داخل آب سرد خیس کنین بعد بردارین و آبشونو فشار بدین و داخل شیر که داخل قابلمه کوچک جوشوندین، بندازین و خوب حل کنین.بعد که شیر ولرم شد،به مخلوط پنیری اضافه کنین و خوب هم بزنین، بعد زردآلو هارو اضافه کنین و مخلوط کنین. بیسکوییت هارو در آب کمپوت خیس کنین و ته قالب دلخواه که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین مقداریشو و مخلوط رو روش بریزین.بعد که حد اقل 12 ساعت یخچال موند و سفت شد، بردارین و دورهادور با بیسکوییت ها که خیس کردین بپوشونین و تزیین کنید.
-
نکته: دوستان در دستور گفته بود ژلاتین نداشتین از 1 بسته پودر آگار آگار استفاده کنین، اینطور که داخل شیر بریزین و شیرو بجوشونین تا اینکه شیر غلیظ شه.من چون تاحالا از آگار آگار استفاده نکردم، نمیدونم یک بستش یعنی چقدره و اینکه چون مخلوط اونوقت غلیظ میشه، گفته بود داخل قالب کاغذ روغنی بزارین، حتی دیواره هاش و بیسکوییت هارو ته و دیواره های قالب بچینین و بعد مخلوطو داخلش بریزین و یکم خم کنین تا مثل عکس شه و بزارین یخچال.ولی چون با ژلاتین غلیظ نمیشه، اگه اینطوری کنین شاید خوب نشه.
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ طرحدار
🍲 @bebinobepaz
#ته_دیگ_طرحدار
ماست سفت _چکیده_3ق غ
ارد یک ونیم ق غ
زعفران دم کرده غلیظ کمی
همه موادراباهم مخلوط کنید تاخمیریکدست وسفتی شکل بگیرد،خمیررادرون قیف یکبارمصرف بریزیدسرقیف رانازک ببرید،کف قابلمه _حتما تفلون باشه_ راکمی چرب کنید ،طرح دلخواه خودتون رادرون قابلمه بکشید،قابلمه راکمی برروی گازقراردهیدتانقش کشیده شده ببنددسپس برنج ابکش شده رابرروی ان بریزیدوباپشت کفگیربرنج رافشرده کنید روی برنج کمی روغن دهید وباحرارت کم حدودیکساعتی زمان دهید تابرنج دم بکشد،
پس ازدم کشیدن کمی روغن اطراف برنج بدهید وکف قابلمه راکمی داخل اب سردقراردهید سپس برگردانید براحتی برمیگردد.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از ببین و بپز( آشپزی)
شوهرم میگه #هیجا نریمو
#باهم_تنها_باشیم🙈
میگه یه لحظه نبینمت دق میکنم😅
بعداز ۱۰سال تازه داغ🔥شده🙊
ازاینجا یاد گرفتم چطوری همیشه
#تشنه_ام باشه😅👇
http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
روش صحیح سرخ کردن بادمجون :
ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید زیاد ضخیم برش نزنید اینجوری هم سریع تر سرخ میشه هم اینکه روغن کمتری جذب میکنه. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید. اینجا مهمه دوستان از همون اول زیاد روغن بریزید شما هر چی کمتر روغن بریزی بادمجونا بیشتر روغن رو جذب میکنن پس همون اول زیاد روغن بریزید و بزارید حسابی داغ شه بعد بادمجونا رو بچینید و سرخ کنید . اجازه بدید بادمجون ها حسابی سرخ بشن طوری که وقتی میخواید بادمجون رو بردارید ی حالت چیپسی و خشکی داشته باشه . بادمجون ها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید تا روغن های اضافیش کشیده شه
نکات سرخ کردن بادمجان 🍆
🍲 @bebinobepaz