eitaa logo
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
ببین و بپز( آشپزی)
137.8هزار دنبال‌کننده
32.4هزار عکس
4.3هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
۲تا سیب زمینی اب پز پوره شده + ۲ تا خیار شور نگینی شده+ نصف سینه مرغ اب پز و ریش ریش شده + دو ق نخود فرنگی آب پز + یک دونه هویج اب پز رنده شده + ۲ ق پیاز چه خورد شده + ۳_۴ق گردوی خورد شده سس: سه ملاقه ماست پرچرب سون+۳ ق سس مایونز+نمک =همه رو با هم مخلوط میکنیم.تو ظرف مورد نطر یک ردیف نون تست میچینیم(بهتره از قبل دور تا دور نون تست رو با یه چاقوی تیز جدا کنید،منظورم اون لبه تیره تر نونه)یه ذره سس میزنیم و یک لایه از مواد رو میریزیم و بازم کمی سس....تا هر چند لایه که دوس دارید ادامه بدید.لایه اخر نون باشه بهتره(برای تزیین راحت ترو صاف تره)وروی نون رو هم کاملا سس میزنیم و به مدت ۳_۴ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعدش.... 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
#دلمه_پیاز 😍 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
دلمه پياز مواد لازم پياز سفيد وبزرگ ....5 عدد مواد لازم داخل دلمه: پیاز ....................... 1 عدد گوشت چرخ کرده ........ به مقدار لازم ادويه گوشت .............به مقدار لازم برنج ......................بك فنجان نيم پز شده رب گوجه فرنگی ......... 1 قاشق غذاخوری روغن مایع ............... 3 قاشق غذاخوری آب ........................ 3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ................ به مقدار لازم سماق .................... به مقدار دلخواه ریحان خشک .............. به مقدار دلخواه نمک ...................... به مقدار لازم .كشمش ................دلخواه بجاى ريحان از جعفرى يا شويد تازه هم ميشه استفاده كرد مواد لازم سس دلمه: رب گوجه فرنگی ......... به مقدار لازم آب ........................ به مقدار لازم روغن مایع ................ به مقدار لازم .سركه .....................يك ق غ ابليمو ..................... يك ق غ شكر دلخواه من سه ق غ ريختم طرز تهیه: پیازهای پوشش دلمه را پوست کنده و سر و ته آن ها را می گیریم و یک برش طولی تا مرکز پیاز، روی هر کدام ایجاد می کنیم. ظرفی را پر از آب کرده و روی شعله ی اجاق می گذاریم وقتی آب به جوش آمد، پیازها را به مدت حدود 10 دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا نرم شود سپس پیازها را از آب خارج کرده و بعد از خنک شدن، لایه های آن ها را جدا می کنیم. 2 عدد پياز با اب لبو حرارت دادم تا رنگش بنفش شد . طرز تهيه مواد داخل دلمه پياز خورد شده را در روغن تفت داده وگوشت وادويه را اضافه كرده سپس رب گوجه فرنگى واب را اضافه تا گوشت بخت شود از روى حرارت برداشته وبقيه مواد را اضافه وخوب مخلوط مى كنيم وداخل لايه هاى پياز را با اين مخلوط پر كرده وپياز را رول مى كنيم در ظرف مى چينيم در ظرف ديگرى مواد سس را خوب مخلوط كرده روى دلمه ها مى ريزيم وظرف دلمه را روى شعله كم اجاق قرار مى دهيم تابپزد دلمه هايى كه با اب لبو قرمز شد را در ظرف ديگرى مى چينيم و سس دلمه رو ::اب لبو را با سركه شكر وابليمو و روغن مايع مخلوط مى كنيم تا رنگشو حفظ كنه دلمه ها رو كف ظرف ففط يك رديف بچينيد روى هم نچينيد . 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
#کیک_بدون_فر 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
كيك بدون فر د ارد :دوپيمانه به اضافه يك دوم پيمانه سرخالي شير :يك پيمانه روغن:يك دوم پيمانه تخم مرغ:سه عدد شكر:يك پيمانه وانيل :نصف قاشق چاي خوري بكينگ پودر :يك قاشق مربا خوري پر پودر كاكائو:يك قاشق غذاخوري پر قالب مورد نظر رو چرب وارد پاشي كنيد ارد اضافي رو بگيريد قابلمه بزرگ در حدي كه قالب راحت توش جا بشه بهتره كه از جنس رويي باشه روي حرارت بزاريد تا گرم بشه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با دور متوسط ودر انتها با دور تند هفت دقيقه بزنيد تا كاملا حجيم وپف دار بشه حالا دور همزن رو كم كنيد روغن رو اضافه كنيد يك دقيقه بزنيد شير رو به همراه ارد كه با بكينگ پودر از قبل سه بار الك كرديد به تناوب در دو مرحله اضافه كنيد وبه ارامي مخلوط كنيد نصف مايه كيك رو داخل قالب بريزيد وبقيه مايه رو با پودر كاكائو مخلوط وروي مايه سفيد بريزيد . قابلمه كه گرم شد يه سه پايه فلزي داخلش قرار بديد وقالب رو بزاريد روش ودرب قابلمه رو هم دمكني گذاشته ودرب قابلمه رو ميبنديم واجازه ميديم با حرارت متوسط رو به پايين به مدت چهل وپنج دقيقه تا يكساعت بپزه با خلال چك كنيد اگر پخته بود قالب رو از قابلمه در بياريد وكيك رو روي قفسه سيمي برگردونيد تا خنك بشه سپس با گاناش يا شكلات ذوب شده تزيين كنيد 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
کیک بورک 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
کیک بورک 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
کیک بورک برگهاي يوفكا( فيلو) را با مخلوطي از روغن و شير آغشته كرده و آنها را طبق ويدئو در قالب كمربندي چرب شده قرار دهيد وبترتيب برگ يوفكا ، ،برگ یوفکا، مايع اسفناج و پنير ( رسيپي پست قبلي) برگ يوفكا ، مايع اسفناج وپنير ، برگ يوفكا ، . سپس برگهاي يوفكا را بترتيب در بالا جمع كنيد وروی ان زعفران ، کنجد و سیاه دانه بریزید. مي توانيد زعفران دم شده را با يك عدد زرده تخم مرغ مخلوط كرده و روي آن بماليد. ودرفربمدت يك ساعت بادماي ١٦٠ درجه بذاريد👌 نيم كيلو اسفناج خرد شده را با كمي روغن با حرارت بالا تفت داده تا زماني كه فاقد آب شود . شعله را خاموش كرده و به آن ٢٠٠ گرم يا ای به آن اضافه و خوب هم بزنيد تا يكنواخت شود. حرارت بالا هنگام تفت دادن اسفناج از آب انداختن اسفناج جلوگيري مي كند. به جاي اسفناج ميتوانيد از مايع گوشتي استفاده كنيد. 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
جوجه حلزونی 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
جوجه حلزونی: سینه مرغ آبلیمو زعفران (غلیظ و فراووووون) روغن زیتون آب پیاز روغن زیتون وآبلیمو وآب پیاز رو مخلوط کرده وسینه های مرغ رو که بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادیم رو در این مخلوط چند ساعتی استراحت میدیم. بعد از این زمان مرغ ها رو آبکش میکنیم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط میکنیم و بعد شروع به رول کردن نوارها میکنیم.نوارهای مرغمون رو دونه به دونه رول میکنیم و به سیخ چوبی میکشیم و کاملا فیکس میکنیم و در پایان ابتدا وانتهای سیخ رو با دوعدد گوجه گیلاسی میپوشونیم که هنگام کباب کردن جوجه ها، سیخمون نسوزه و جوجه ها رو روی توری کباب گذاشته و کباب میکنیم. واما پلو : برنج رو بعد از آبکش کردن دم میکنیم و وقتی حدودا دوساعتی روی شعله کم کاملا دم کشید و جا افتاد مقداری روغن روی برنجمون میریزیم و سرو میکنیم. من این برنج رو داخل قالب پروانه ای ریختم و قالب زدم و با سس گوجه تزیینش کردم 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
شارلوت زردآلو پنیری 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
شارلوت زردآلو پنیری 🍲 @bebinobepaz 4 عدد زردآلو، نگینی خرد شده 300 گرم پنیر ماسکارپونه 75 گرم شکر 2 ورق ژلاتین(به نکته آخر دستور نگاه کنین) وانیل 30 عدد بیسکوییت لیدی فینگر 5 پیمانه شیر یا خامه کم چرب و یا مخلوطی از هردو آب کمپوت زردآلو یا هلو برای خیس کردن بیسکوییت ها(حتی میتونین از مقدار شیر یا خامه کم کنین و بجاش از آب کمپوت استفاده کنید) - پنیر، وانیل و شکر رو با همزن بزنین، ورقهای ژلاتین رو داخل آب سرد خیس کنین بعد بردارین و آبشونو فشار بدین و داخل شیر که داخل قابلمه کوچک جوشوندین، بندازین و خوب حل کنین.بعد که شیر ولرم شد،به مخلوط پنیری اضافه کنین و خوب هم بزنین، بعد زردآلو هارو اضافه کنین و مخلوط کنین. بیسکوییت هارو در آب کمپوت خیس کنین و ته قالب دلخواه که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین مقداریشو و مخلوط رو روش بریزین.بعد که حد اقل 12 ساعت یخچال موند و سفت شد، بردارین و دورهادور با بیسکوییت ها که خیس کردین بپوشونین و تزیین کنید. - نکته: دوستان در دستور گفته بود ژلاتین نداشتین از 1 بسته پودر آگار آگار استفاده کنین، اینطور که داخل شیر بریزین و شیرو بجوشونین تا اینکه شیر غلیظ شه.من چون تاحالا از آگار آگار استفاده نکردم، نمیدونم یک بستش یعنی چقدره و اینکه چون مخلوط اونوقت غلیظ میشه، گفته بود داخل قالب کاغذ روغنی بزارین، حتی دیواره هاش و بیسکوییت هارو ته و دیواره های قالب بچینین و بعد مخلوطو داخلش بریزین و یکم خم کنین تا مثل عکس شه و بزارین یخچال.ولی چون با ژلاتین غلیظ نمیشه، اگه اینطوری کنین شاید خوب نشه. 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
ته دیگ طرح دار 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
ماست سفت _چکیده_3ق غ ارد یک ونیم ق غ زعفران دم کرده غلیظ کمی همه موادراباهم مخلوط کنید تاخمیریکدست وسفتی شکل بگیرد،خمیررادرون قیف یکبارمصرف بریزیدسرقیف رانازک ببرید،کف قابلمه _حتما تفلون باشه_ راکمی چرب کنید ،طرح دلخواه خودتون رادرون قابلمه بکشید،قابلمه راکمی برروی گازقراردهیدتانقش کشیده شده ببنددسپس برنج ابکش شده رابرروی ان بریزیدوباپشت کفگیربرنج رافشرده کنید روی برنج کمی روغن دهید وباحرارت کم حدودیکساعتی زمان دهید تابرنج دم بکشد، پس ازدم کشیدن کمی روغن اطراف برنج بدهید وکف قابلمه راکمی داخل اب سردقراردهید سپس برگردانید براحتی برمیگردد. 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
هدایت شده از ببین و بپز( آشپزی)
شوهرم میگه نریمو 🙈 میگه یه لحظه نبینمت دق میکنم😅 بعداز ۱۰سال تازه داغ🔥شده🙊 ازاینجا یاد گرفتم چطوری همیشه باشه😅👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
ایده جالب تزئین سالاد الویه 🍲 @bebinobepaz
۳۱ خرداد ۱۳۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ تیر ۱۳۹۷
نکات سرخ کردن بادمجان 🍆 🍲 @bebinobepaz
۱ تیر ۱۳۹۷
روش صحیح سرخ کردن بادمجون : ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید زیاد ضخیم برش نزنید اینجوری هم سریع تر سرخ میشه هم اینکه روغن کمتری جذب میکنه. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید. اینجا مهمه دوستان از همون اول زیاد روغن بریزید شما هر چی کمتر روغن بریزی بادمجونا بیشتر روغن رو جذب میکنن پس همون اول زیاد روغن بریزید و بزارید حسابی داغ شه بعد بادمجونا رو بچینید و سرخ کنید . اجازه بدید بادمجون ها حسابی سرخ بشن طوری که وقتی میخواید بادمجون رو بردارید ی حالت چیپسی و خشکی داشته باشه . بادمجون ها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید تا روغن های اضافیش کشیده شه نکات سرخ کردن بادمجان 🍆 🍲 @bebinobepaz
۱ تیر ۱۳۹۷
فینگر فود 🍲 @bebinobepaz
۱ تیر ۱۳۹۷
برای تهیه این خوشمزه ها : یک عددسینه مرغ بزرگ رابه همراه یک عددپیازخردشده،زردچوبه،فلفل ونمک وبامقدارکافی ازاب پخته،پس ازپختن گوشت مرغ رامیکس کنید یابارنده ریزرنده بزنید، 1عدد هویج بزرگ پخته ورنده شده ،6_5عددخیارشورریزریزخردشده و4_3ق غ جعفری ساطوری شده نیزاضافه کنید،نمک فلفل سیاه وکمی ابلیموبزنید ودرنهایت حدوددوسه ق پرسس مایونز،مقدارسس رازیادنزنیدکه موادشل بشه، *به دلخواه می توان ازگردوخردشده نیزدرون مواداستفاده کرد، نانهای تست راباقالب دلخواه قالب بزنید من ازقالب گرد متوسط استفاده کردم،سپس ازموادروی نان وداخل قالب فشرده کنید یک لایه دیگرنان روی ان قراردهید وکاناپ رااز قالب خارج کنید، همه کاناپهارابه همین روش اماده کنید درنهایت یک لایه نازک سس مایونزروی انهابکشید وبه دلخواه تزیین کنید، من باگوجه گیلاسی وسبزی ترخون شکل گل دراوردم 🍲 @bebinobepaz
۱ تیر ۱۳۹۷