eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
این ترافل هم طعم بسیار عالی داره و میتونید به راحتی در منزل بدون نیاز به فر تهیه اش کنید مواد لازم شکلات سفید خرد شده ۴۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۸۰ میلی لیتر کره ۵۶ گرم اسانس لیمو یک قاشق چایخوری برای کاور کردن ترافل ها شکلات سفید روغن مایع یک تا یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه شکلات خرد شده،خامه،کره و اسانس لیمو را داخل ظرف مناسبی ریخته و چند ثانیه درون مایکروویو قرار دهید خارج کرده شکلات را هم بزنید و مجددا تکرار کنید تا شکلات ذوب شده و ترکیب یکدست حاصل شود سلفون کشیده و ۴-۲ ساعت و یا یک شب درون یخچال استراحت دهید... یک سینی را کاغذ روغنی انداخته و از ترافل ها به قطعات پیشنهادی ۱۴ گرمی برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی بگذارید در صورتی که خمیر خیلی چسبناک است میتوانید یکبار ترافل ها را درون پودر شکر الک حریر شده ویا ایسینگ انداخته سپس خارج کرده و رول کنید سینی حاوی ترافل ها را نیم ساعت درون فریزر قرار دهید برای کاور شکلاتی، شکلات سفید و روغن مایع را درون مایکروویو ذوب کرده تا کاملا روان شود اجازه دهید پنج دقیقه خنک شود سپس ترافل ها را درون شکلات انداخته و خارج کرده روی کاغذ روغنی قرار دهید در صورت تمایل قبل از سفت شدن کاور شکلات ذوب شده روی آن رنده پوست لیمو بریزید. این ترافل ها را میتوانید درون ظرف در بسته سه تا چهار روز در دمای محیط نگهداری کنید و یا دو هفته درون یخچال و یا دو ماه درون فریزر قبل از استفاده لازم است ترافل های فریز شده یک شب درون یخچال بماند. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: گوشت چرخ کرده سیصد گرم فلفل دلمه ای یک عدد پنیر پیتزا سیصد گرم پیاز یک عدد بزرگ قارچ نیم کیلو سس سفید(بشامل) پودر اویشن رب گوجه دو قاشق سوپ خوری ادویه :نمک و زرد چوبه و آویشن ادویه کاری فلفل قرمز یکم جعفری برای تزیین یک بسته لازانیا طرز تهیه : ابتدا پیاز رو همراه ادویه ها سرخ میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد قارچ و فلفل دلمه ای را که قبلا تفت دادیم رو هم اضافه میکنیم و بعد رب گوجه میزنیم وقتی خوب سرخ شد ورقه های لازانیا رو که قبلا توی آب جوش با کمی نمک پختم ریختیم رو توی قالب میچینیم بترتيب مواد رو اول مایه گوشت بعد سس بعد پنیر پیتزا و اویشن بعد دوباره ورقه لازانیا به همین ترتیب ردیف آخر فقط سس و پنیر پیتزا میزاریم تو فر تا بیست دقیقه پنیر پیتزا آب شه. سس سفيد يا همون بشامل حاوي ٥٠ گرم كره سه قاشق ارد سفيد و يك ليوان شير هست کره رو با آرد تفت دادم تا فقط بوی خامی آرد گرفته بشه باید مرتب با همزن دستی هم زده بشه که گلوله گلوله نشه و بعد شیر را به مخلوط کره و آرد اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا سس غلیظ بشه. نکته ها: در اخر وقتی که پنیر پیتزا را روی موادمون ریختیم با پشت قاشق یا کفگیر فشار دهید که موادمون منسجم بشه و وقت سرو از هم وا نشه بزارید لازانیا کمی از داغی بیفته بعد برش بزنید اینجوری بهتر برش زده میشه برای اینکه قارچ سیاه نشه یه ق.غ آب لیمو زدم میتونید کمی ذرت و جعفری خرد شده هم اضافه کنید 🍲 @bebinobepaz
قرابیه اسنیکرز شکلاتی🍫🍫🍫 👈مواد لازم 150گرم کره نرم شده در دمای اتاق 2عدد زرده تخم مرغ 1لیوان پودر قند نصف استکان روغن مایع(40گرم) 1قاشق مربا خوری دارچین 1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 1استکان شکلات چیپسی(نصف لیوان) 1لیوان گردو درشت خرد شده 1قاشق چای خوری بگینک پودر 3.5لیوان آرد 👈طرز تهیه به جز آرد و گردو خرد شده و شکلات چیپسی همه مواد را در ظرفی بریزید و با هم ترکیب کنید و بعد آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم بدست آورید که بدست نچسبد.سپس گردو خرد شده و شکلات چیپسی را اضافه کرده و دوباره ورز دهید و خمیر را روی سلفون بزارید و شکل استوانه بدید و با سلفون بپوشانید. 40تا45 دقیقه در فریزر بزارید.سپس استوانه را به ضخامت 1سانت 1سانت برش بدهید و در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه بپزید.(حدود 15تا 20دقیقه و در نظر داشته باشید در اتمام پخت قرابیه ها نرم هستند و وقتی سرد شوند ترد میشوند پس بیش از اندازه آنها را نپزید) بعد از اینکه قرابیه ها سرد شدند یک طرف آنها را با شکلات آب شده به روش بنماری آغشته کنید و روی کاغذ روغنی بچینید و بدلخواه تزیین کنید. از این مقدار مواد 30عدد قرابیه بدست می آید.نوش جان 💖 🍲 @bebinobepaz
. . 👩🏻‍🍳😋👩🏻‍🍳 مواد لازم برای چهار نفر: مرغ ران و سینه: چهار قطعه برنج: چهار پیمانه ادویه جات: (زردچوبه، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، دانه هل، برگ بو): به میزان دلخواه ادویه مخصوص پلویی پیاز: دو عدد متوسط سیب زمینی: دو عدد متوسط نخود آب پز: یک – پنجم پیمانه کشمش خیس خورده: یک پیمانه روغن: به میزان دلخواه ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ طرز تهیه گوبولی مرغ: برنج را شسته بگذارید دو ساعت خیس بخورد . سیب زمینی ها راشسته پوست گرفته نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمائید کنار بگذارید. مرغ ها را در یک قابلمه ریخته با مقداری آب (اندازه ای که بعد از پخت، مرغ آب داشته باشد .آب مرغ را نیاز دارید) و زردچوبه، برگ بو، دارچین، دانه هل به مقدار دلخواه، نمک و نیمی از یک پیاز بگذارید آب پز شود. باقی پیازها را خلالی خرد کرده در یک قابلمه مناسب بگذارید تفت بخورد. نیمی از پیاز داغ را کنار بگذارید، سپس ادویه پلویی و کمی نمک و زرد چوبه و زیره سبز را به آن بیفزایید؛ سرخ که شد آب اضافی برنج را دور ریخته با پیاز داغ کمی تفت دهید و هم بزنید. در این مرحله مقداری از آب مرغ را به اندازه نیاز به آن افزوده و بگذارید برنج نیم پز شود. آب مرغ که به خورد برنج رفت شعله زیر آن را کم نموده بگذارید دم بکشد. تکه های مرغ را در تابه با روغن سرخ نموده و مقداری از ادویه پلویی را به آن افزوده کنار بگذارید. در همان تابه پیاز سرخ شده را بریزید و کشمش را با آن سرخ کرده (چند قاشق آب مرغ و مقداری روغن اضافه نمائید). نخود پخته و سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه نمائید. کمی ادویه گوبولی به آن اضافه نمائید، در آن را ببندید تا مواد دور مرغ نرم شود (حشو). برنج که دم کشید گوبولی مرغ آماده می شود. آن را در یک دیس پذیرایی کشیده و با تکه های مرغ و حشو، روی آن را تزئین کنید و سرو نمائید. 🍲 @bebinobepaz
شیرینی بادام زنجبیلی پودر قند 50 گرم کره 100 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل به مقدار لازم زنجبیل 1 ق چ آرد 160 گرم کره و پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و زرده و زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم. خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی یا کیسه فریزر به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم. بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم. نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره. نوش جان😋 🍲 @bebinobepaz
دستورشو میذارم: ✔✔اول مواد میانی دلمه رو آماده میکنم ک شامل : گوشت چرخ کرده .. برنج ۲ پیمانه آبکش شده .. نصف لیوان لپه ... نصف لیوان عدس ...سبزی های معطر مخصوص دلمه ( تره جعفری گشنیز شنبلیله مرزه نعنا ترخون و شوید) میشه اگه سبزی تازه نداشتیم از سبزیهای خشک استفاده کنیم . کشمش . اینا مواد اصلی دلمه های منه پیاز رو ریز خرد میکنم تفت میدم زردچوبه میزنم و گوشت چرخی رو بهش اضافه میکنم تا خوب بازشه و تفت بخوره .. نمک و فلفل و ادویه میزنم .. کشمش شسته شده رو هم باهاشون تفت میدم ..سبزی هارو چ خشک و چ تازه اضافه میکنم .. دو ق رب میزنم و نصف استکان رب انار . میچشم و چون طعم ترش و شیرینشو دوس دارم کمی شکرو سرکه هم میزنم . داخل ظرف بزرگی برنج آبکش شده و عدس و لپه ی پخته شده و مواد تفت داده شده رو همه رو باهم مخلوط میکنم .. یکم روغن مایعم اضافه میکنم بخاطر برنجش . دوتا کلمه درسته رو داخل یه قابلمه آبجوش قرار دادم و چند دیقه جوشوندم تا برگاش از هم باز بشن و نرم تا راحت بتونم بپیچمشون . داخل قابلمه مرتب چیدمشون طوریکه تقریبا فشرده باشن ک موقع پخت از هم باز نشن . برای سس روی دلمه ها هم : یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم.. کمی رب زدم همراه یک استکان زرشک و باز نصف استکان رب انار و کمی سرکه یا آبلیمو و شکر .. تا طعم ملسی رو ب شیرین داشته باشم همراه دولیوان آب . وقتی شروع ب جوشیدن کرد خاموش میکنم و قابلمه رو روی حرارت گذاشته سس رو روی دلمه هامیدم و یه بشقاب چینی ک سنگین باشه روی دلمه ها گذاشته و سپس در قابلمه رو میذارم . یکم ک سس جمع شد دم کنی میذارم و بعد نیم ساعت دم کنی رو برمیدارم و قابلمه رو داخل فر قرار میدم تا از همه جهات حرارت یکسان ببینه و خوب بپزه . ۲و نیم ساعت داخل فر بود . 🍲 @bebinobepaz
توپک سیب زمینی . نکتش اینه که حتما نیم ساعت قبل از سرخ کردن،در یخچال یا فریزر قرار بدید تا موقع سرخ کردن مشکلی پیش نیاد.عکسها رو ورق بزنید لطفا. مواد لازم سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده) کالباس یا ژامبون باکیفیت ریز خورد شده دو لیوان پیازچه ریز خورد شده یک لیوان پنیر پیتزا و چدار (هر کدوم رو به تنهایی هم می تونید استفاده کنید)دو لیوان نمک و فلفل کمی همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و تو دست تون به شکل توپ یا فرم مورد علاقتون فرم بدید و توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودر پانکو (یا سوخاری)بزنید،حداقل نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه و نوش جان کنید.😋 پ.ن.چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید. پ.ن۲.به جای کالباس می تونید از مرغ پخته استفاده کنید ولی نمی دونم چرا همیشه چیزهای مضر خوشمزه ترند😉 پ.ن۳.سیب زمینی رو حتما بذارید کاملا خنک بشه بعد رنده بزنید،اگه داغ داغ رنده بشه احتمال داره موادتون حین سرخ کردن وابره. پ.ن۴.زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زنن،از من گفتن بود🤨 پ.ن۵.عکس پودر پانکو رو برای دوستانی که ممکنه براشون سئوال پیش بیاد گذاشتم ،توی اغلب سوپر مارکت ها پیدا میشه،بین برندهای ایرانی،"پرَک سوخاری برتر" مناسبه. برقرار باشید🌹 🍲 @bebinobepaz
خیلی سریع و راحت و خوشمزه نرگسی اسفناج فنجانی طرز تهیه : نیم کیلو اسفناج چهار عدد تخم مرغ یه قاشق چای خوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری پودر پیاز میتونید از یه پیاز تفت داده سبک شده هم توش استفاده کنید سه قاشق غذاخوری آرد نمک و فلفل و کمی روغن و قارچ برای تزیین اول قالب رو چرب میکنیم تخم مرغ ها و بکینگ پودر رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد اسفناج خرد شده و بقیه مواد بجز قارچ رو هم با تخم مرغ مخلوط میکنیم تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم روش نمک میپاشیم و در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار داده و بعد نوش جان😋 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجون و‌فلفل شکم‌پر 🍲 @bebinobepaz