پتی گلکلم
تعداد: ۱۵ عدد ☚
مواد لازم:
گل کلم – یک عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز و قرمز – از هر کدام نصف
جعفری (خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز (خرد شده) – ۲ قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) – ½ قاشق چایخوری
زنجبیل (رنده شده) – ½ قاشق چایخوری
زردچوبه – یک قاشق چایخوری
سس خردل – ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا – یک قاشق چایخوری
تخممرغ – ۲ عدد
آرد نخودچی – ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری – ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری پانکو (پرک شده) – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
فلفل سیاه – به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن ☚ طرز تهیه:
۱) گلکلم و فلفل دلمهای را داخل غذاساز قرار داده و دکمه پالس را بزنید تا گلکلم به تکههای کوچک خرد شود.
۲) جعفری، گشنیز، زنجبیل و سیر را اضافه کرده و دوباره دکمه پالس را بزنید تا مواد کاملا خرد شوند.
۳) مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید. زردچوبه، سس خردل، پاپریکا، تخممرغ، آرد سوخاری، آرد نخودچی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
۴) مواد را به شکل دایره و صاف کنید.
۵) سپس در آرد سوخاری پانکو بغلتانید.
۶) کمی روغن در تابه گرم کرده و پتیها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نوش جان.
🍲 @bebinobepaz
#ژله
❗️طرز تهیه👇👇👇
برای این ژله و بسته ب اندازه
ظرف به شکل زیر عمل کنید
یک و نیم بسته( معادل ۱۵۰ گرم) #ژله آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش حل کرده رو بخار کتری تا خوب حل شه، خنک ک شد بهش ۱۰۰ گرم یا دوتا بستنی وانیل ساده ک تو دمای محیط آب شده بهش اضافه و خوب مخلوط کنید تا ژله و بستنی حل شن(میتونید بجای بستنی از شیر یا خامه قنادی یا خامه صبحانه) هم استفاده کنید.
قالب رو کج بذارید این کار رو با استفاده از یک حوله یا پارچه در زیر قالب انجام بدید. و مقداری از ژله آلوورا و بستنی رو توی قالب کج شده ریخته و اجازه بدید نیم بند بشه.
فقط ژله ی لایه قبلی باید بسته شده باشد اما تا حدی که وقتی انگشت رویش بزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه ک لایه بعدی بهش بچسبه این نکته خیلی مهمه، در غیر اینصورت در موقع سرو و پس از برش لایه ها از هم جدا میشن یا از قالب خوب در نمیاد.
حالا رنگ بنفش(ژله انگور) رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید. و وقتی ژله سفید نیم بند شد قالب رو به همون حالت کج بچرخانید و ژله بنفش رو بریزید. و بذارید یخ تا نیم بند بشه
تا پر شدن قالب این دو مرحله رو تکرار کنید. یک بار ژله سفید و یه بار رنگی.
نکته
_حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بريزيد
_ژله هايی را كه می خواهيد روی مراحل با بستن بريزيد را بگذاريد كم ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نريزيد ک باعث نشه رنگها با هم مخلوط شن .
نگذاريد خيلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لايه ها از هم جدا می شون .
_برای زود اماده شدن این ژله ميتونید ژله های هر مرحله را در فريز گذاشت ولی مراقب باشيد يخ نزنه.
نوش جان👌
🍲 @bebinobepaz
😍پیراشکی کرمدار
.
✔مواد لازم:آرد شیرینی پزی حدود سه و نیم تا پنج پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی(جذب رطوبت آردها متفاوته)
.
✔شکر نصف پیمانه
.
✔شیر ولرم یا آب ولرم یک پیمانه
.
✔کره پنجاه گرم
.
✔روغن مایع سه ق غ
.
✔پودر خمیر مایه فوری دو ق غ سر صاف
.
✔تخم مرغ متوسط دو عدد
.
🍩طرز تهیه:یک ق چ شکر رو در شیر یا آب ولرم(دمایی که گرمه ولی انگشت رو نمیسوزونه،حدود ۴۰ درجه) حل کنید و پودر خمیر مایه رو روش بپاشید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه و حجیم بشه(عمل بیاد).حالا در یک کاسه بزرگ، شکر+روغن مایع+کره ذوب شده که خیلی داغ نباشه+تخم مرغ
خمیر مایع عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید.تا جایی که به دست نچسبه ولی لطیف باشه.آرد اضافه به خورد خمیر ندید چون بافت پیراشکی سفت میشه.حالا خمیرو حدود پنج تا ده دقیقه ورز بدید.روی کاسه ی خمیر یک پارچه تمیز بندازید و اجازه بدید خمیر یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای آشپزخونه(خیلی سرد نباشه) استراحت کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.بعد روی صفحه کار یه کوچولو آرد بپاشید، خمیر رو به ضخامت یک تا یک و نیم سانت با وردنه باز کنید، و با کاتر یا دهانه لیوان قالب بزنید.اضافات خمیرو جمع کنید،دوباره باز کنید و قالب بزنید.حالا زمان استراحت دومه که خیلی مهمه و خیلیها بهش توجه نمیکنن.در این مرحله باید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.بعد هم روغن رو داغ کنید و بصورت شناور پیراشکیها رو سرخ کنید.از قابلمه کوچیک استفاده کنید که حجم روغن بالا بیاد و هربار یدونه رو سرخ کنید بهتره.حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد میشه(این عدد نقریبیه).بذارید پیراشکیها روی دستمال یا داخل صافی خنک بشن و بعد کنارشو یه کوچولو شکاف بدید و با کِرِم پر کنید.
✔طرز تهیه کرم پیراشکی:یک پیمانه سر خالی شکر رو با یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط کنید،بعد یک و نیم پیمانه شیر «سرد» اضافه کنید(گرم باشه نشاسته گوله میشه) و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.خیلی سفت نشه چون بعد از خنک شدن سفتتر میشه.در آخر نصف ق چ وانیل پودری و یک تا دو ق غ کره بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.وقتی خنک شد داخل پیراشکیها بذارید.نوش جان💋
نکته:خمیر مایه فوری رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید و حتما تاریخ انقضاشو چک کنید.میشه خمیر مایه فوری رو عمل آوری نکرد و مستقیم به آرد اضافه کرد ولی ما عمل میاریم تا مطمئن بشیم سالمه چون اگر خمیر مایه تاریخ انقضاش گذشته باشه و موقع عمل آوری پف نکنه،فاسده و بدرد نمیخوره
🍲 @bebinobepaz
#تاکو_مکزیکی ویا #تاکو_مرغ
سینه حدود ۵۰۰گرم
فلفل دلمه ایی رنگی قرمز وزرد از هر کدوم نصف
سرکه ۲ ق غ
نمک وفلفل وپاپریکا و پودر زیره وپودر سیر وپودر زنجبیل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نان ترتیلا ویا پیتا ۲۰عدد
.
برای سس آکاوادو 👇
آوواکادو ۱ عدد
آبلیمو ۱ ق غ
خامه ۱ ق غ
نمک وفلفل
.
.طرر تهیه 👇
.
سینه مرغ رو به مکعبی ریز برش میزنیم وبا نمک وفلفل وسرکه وروغن زیتون وپاپریکا وپودر سیر وپودر زنجبیل وزیره مرینت میکنیم وچند ساعت در یخچال استراحت میدیم .
.
بعد استراحت تیکه های مرغ رو در تابه ایی تفت میدیم وبعد فلفل دلمه ایی قرمز وزرد از هر کردوم نصف یک عدد رو ریز خورد کرده وبه همراه پیاز ریز خورد شده تفت میدیم .
.
قالب کام کیک رو برعکسی میکنیم ونان ترتیلا رو به روش گرد کوچک برش می زنیم ومابین قالب کاپ کیک ها قرار میدیم تا به صورت انحنا دربیاد ودر فر تا زمانی که نان اون حالت انحنا رو بگیر درمیاریم .
.
از مواد مرغ در داخل این نانها قرار میدیم و روش پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره داخل فر میزاریم تا وقتی پنیر آب وطلایی بشه در این مرحله باید گریل رو روشن کنیم .
سس هم که دلبخواهی هست وبه این صورت درست میشه که آواکادو رو از پوست جدا کرده وله میکنیم وبا آبلیمو ونمک خامه خوب مخلوط وروی هر تاکو مقداری از این سس می ریزیم .
ونوش جان
🍲 @bebinobepaz
#شیر_طالبی مخصوص
مواد لازم:
طالبی :•: یک عدد متوسط
شیر :•: 2 پیمانه
شکر :•: به میزان لازم
یخ خرد شده :•: به مقدار لازم
بستنی :•: به دلخواه
آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیر طالبی مجلسی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه شیر طالبی
برای تهیه شیر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و پوست آن را بگیرید و در ابعاد نسبتا کوچک خرد کنید و در ظرفی تخت مثل سینی که لبه داشته باشد بریزید که روی هم کوه نشوند
بعد سینی را در فریزر قرار دهید به مدت 30 دقیقه بعد طالبی یخ در بهشتی شده را در مخلوط کن بریزید و شیر ، شکر و یخ را نیز به آن اضافه کنید در مخلوط کن را ببندید و بگذارید خوب مواد میکس شوند.
اگر کالری شیرطالبی برایتان مهم نیست و دوست دارید طعم عالی تری را تجربه کنید از بستنی سنتی یا بستنی طالبی و خامه نیز استفاده کنید و نوش_جان کنید.
این نوشیدنی خوشمزه و گوارا را می توانید در تابستان ها به جای چای و نوشیدنی های گرم استفاده نمایید و از ان در کنار خانواده لذت ببرید.
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_شکم_پر با پنیر و اسفناج 🍗😍
مواد لازم :
سینه مرغ 4 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
پودر سیر و پیاز به میزان دلخواه
پنیر خامه ای نرم شده 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خرد شده 1 ونیم پیمانه
سیر ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
.
● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم. تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم.
.
● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم. حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم. نوش جانتون 😉
🍲 @bebinobepaz
#کیک_فوری
روغن جامد 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چ
شیر 4 ق غ
وانیل یا هل کمی
روغن و شکر را میزنیم تا حجیم شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه میکنیم و بعد آرد و بکینگ پودر.ابتدا ساندویچ سازو با قلم چرب کنید یکبار اینکارو بکنید کافیه بعد مواد را با قاشق یا در قیف ریخته و بعد در ساندویچ ساز ریخته و دربش را میبندیم تا بپزد.با خلال دندان تست کنید ببینید پخته یا نه.اگر خواستید کمی از مواد را پودر کاکائو بزنید بعد در قالب ساندویچ ساز کمی از مواد وانیلی و کمی کاکائویی بریزید بعد بپزید
🍲 @bebinobepaz
#کیک با_پایه_ی_بیسکویت
مواد لازم ؛
برای پایه؛
-3 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده)
-2 بسته بیسکویت جو دوسر (یا هر بیسکوییت دیگه ای که دارین) -4 قاشق غذاخوری پودر فندق یا یادام
مواد لازم برای محلبی؛
1 لیتر شیر -1 پیمانه شکر
-1 پیمانه آرد سمولینا (همون ایرمیک) -1 پیمانه پودر نارگیل
-1 بسته وانیل (5گرم)
مواد لازم برای تزیین؛
-پودر پسته
گیلاس و یا آلبالو
طرز تهیه؛
بیسکوییتا رو با دست خرد میکنیم کره ذوب شده و پودر فندق رو اضافه و مخلوط میکنیم. مواد رو داخل قابب میریزیم و با ته استکان شیشه ای روش فشار میاریم تا منسجم و صاف بشه بعد 40 دقیقه میزاریمش داخل یخچال تا استراحت کنه. برای تهیه ی محلبی ، همه ی مواد بجز وانیل رو میریزیم توی یه قابلمه و میزاریمش روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه بعد وانیل را به محلبی اضافه می کنیم و برای آخرین بار مخلوط می کنیم ، سپس از روی حرارت برش میداریم. بعد محلبی رو روی پایه ی بیسکوییتیمون میریزیم و 3 ساعت میزاریمش توی یخچال تا استراحت کنه ، سپس با پسته و گیلاس تزیینش میکنیم
🍲 @bebinobepaz
براي تهيه اين دسر خوشمزه در ابتدا يك بسته پودر ژله الوورا با يك ليوان اب جوش مخلوط ميكنين
تا تمام ذرات ژله حل شود سپس مقداري داخل قالب ريخته
تا خودش را بگيرد
بعد گلها را چيده بقيه ژله الورا را ميريزيم
مرحله بعد تهيه پاناكوتاي وانيليه شیر:
یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
خامه: یک پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
آب جوش: دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
وانیل را اضافه کنید.وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.
وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید
و خوب هم بزنید روي ژله الورا كه خودش را گرفته ميريزيم حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید
🍲 @bebinobepaz