eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.7هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک سیب 🍲 @bebinobepaz
کیک سیب عالی و خوشمزه🍎 مواد لازم: آرد - ۱/۵ پیمانه سرخالی یا ۱۸۰ گرم 🍚 نشاسته ذرت - ۱/۴ پیمانه یا ۲۰ گرم 🌽 شکر - ۳/۴ پیمانه یا ۱۵۰ گرم 🍚 کره - ۲۰۰ گرم 🧈 تخم‌مرغ - ۴عدد 🥚 وانیل - ۱/۴ ق.چ 🍥 ماست - ۲ق.غ 🍶 بیکینگ پودر - ۱/۲ ق.چ 🥄 سیب - ۲ عدد 🍎🍏 گردو خرد شده - ۱/۲ پیمانه 🥠 دارچین - ۱ ق.چ 🍘 . آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو ۳بار الک میکنیم و کنار میزاریم (سعی کنید نشاسته ذرت رو حذف نکنید ولی اگه نداشتید به جاش آرد بزنید). سیبارو نگینی خرد میکنیم، دارچینو بهش‌ اضافه میکنیم و هم میزنیم. فرو هم رو دمای ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم شه. کره به دمای محیط رسیده و شکرو با همزن ۳،۴ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه، بعد دونه دونه تخم‌مرغارو اضافه میکنیم و هربار حدود یه دقیقه هم میزنیم، با تخم‌مرغ آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم. آرد الک شده رو همراه ماست به موادمون اضافه میکنیم و درحد یکنواخت شدن مواد هم میزنیم و در نهایت گردو رو اضافه و مخلوط میکنیم. تو یه قالب میان تهی نصف ملات کیکمونو میریزیم، بعد سیبای دارچینی رو میریزیم روش (فقط حواستون باشه که به دیواره های قالب نچسبه) و بعد بقیه مواد کیکو میریزیم. قالبو سه بار به زمین میکوبیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم و از عطر بهشتیش که تو خونه میپیچه لذت میبریم😌😇 پ.ن: بافت این کیک فوق‌العاده نرمه، بزارید کیکتون کاملا خنک شه و بعد از قالب خارج کنید 🍲 @bebinobepaz
کشکنه 🍲 @bebinobepaz
کشکنه رو میشه نوعی آش یا سوپ محلی دونست که در برخی مناطق استان بوشهر مثل دشتی و تنگستان و دیر و کنگان از قدیم پخته می شده . طرز تهیه این غذا: . برای تهیه غذای کشکنه ماهی ابتدا بایستی کشکنه مورد نیاز را فراهم کرد . تهیه کشکنه بدین شکل است که ابتدا بایستی مقداری گمنه یا للک (بلغور گندم) را در دوغ ریخته وآن را به مدت سه روز نگه داشت تا مواد برسد یا در اصطلاح ترش شود . وبعد از سه روز این مواد را به شکل چانه برمی داریم ومانند کلوچه پهن کرده در آفتاب می گذاریم تا کاملا خشک شود . حالا برای ساخت کشکنه ماهی، کشکنه مورد نیاز (برای چهار نفر سه عدد از این کشکنه که به شکل کلوچه آماده کرده ایم کافی است) را با هاونگ می کوبیم تا نرم شود و یا برای راحتی کار می توان آن را خرد کرده و با آسیاب آن را آسیاب کرد . حالا به کشکنه آسیاب شده آب اضافه می کنیم تا برای دقایقی در آب خیس بخورد . بعد از این کار در ظرفی جداگانه ماهی را آب پز می کنیم وخارش را می کشیم وبعد در ماهی تابه ای، پس از سرخ کردن پیاز،ماهی آب پز را ریخته به آن سبزی ماهی،سبزی گشنیز، سبزی شنبلیله و به اندازه نیاز نمک وزردچوبه اضافه می کنیم . هم اکنون کشکنه هایی که از قبل خرد و خیس کرده بودیم را در یک دیگ آب ریخته بر روی شعله چراغ گذاشته و شروع به هم زدن می کینم تا زمانی که به جوش آمد (غلیظ شود)  ماهی را که از قبل با سبزیجات سرخ کرده بودیم به آن اضافه می کنیم در آخر باید شعله را ملایم کرده وپس از جا افتادن می توان نوش جان کرد . باید توجه کرد زمانی که غذا در حال جا افتادن است بایستی بخار آب در آن نرفته و آب نیندازد 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای کیک: ۲پیمانه آرد سفید قنادی ۱ق چ سرپر بیکینگ پودر ۳تا دونه تخم مرغ ۱/۳پیمانه آبلیموی تازه ۱پیمانه ماست ترجیحا پرچرب ۱/۲پیمانه روغن مایع ۱ق چ رنده ی پوست لیمو ، مواد لازم برای شربت بار: ۱ ق چ رنده ی پوست لیمو ۱/۲پیمانه شکر ۱۱ ق غ یا ۲/۳پیمانه آب ۲ ق غ آبلیموی تازه ، برای سس: ۳ق غ کره حدودا ۵ غ ق پودر قند ۱،۱/۲ق غ آبلیمو ، ❗️شربت بار رو حذف نکنید ولی سس رو حذف کردید هم،کردید☹️نبودش حس نمیشه😅 ❗️این مقدار مواد برای قالب قط۲۳تا۲۵مناسبه ❗️شربت بار باید غلیظ باشه ولی نه به غلظت شربت بار زولبیا بامیه ❗️وقتی کیک کمی خنک شد از شربت روش بریزید ❗️عطرش دیوونه کنندس😍 به همین راحتی😊 🍲 @bebinobepaz
دو پيازه نخود و لوبيا چيني نخود و لوبيا پخته ( ميشه فقط نخود استفاده كنيد ) دو ليوان سيب زميني پخته يك عدد بزرگ سه عدد پياز رنده شده را با روغن سرخ كردم ٥ حبه سير له شده و يك ق غ زنحبيل رنده شده اضافه تف دادم سپس ادويه هاي زير ريختم تف دادم : يك ق چ زردچوبه ، يك ق چ فلفل قرمز ، يك ق چ فلفل سياه ، دو ق چ ادويه گرام ماسالا يك ق غ رب گوجه اضافه و سرخ كردم سيب زميني پخته و يك ليوان حبوبات پخته پوره كردم به پيازها اضافه كردم مواد مخلوط كردم در اين جا به دلخواه مي تونيد نصف ليوان ماست هم دماي محيط اضافه كنيد و بعد باقي حبوبات ريختم بهمراه مقداري از آب حبوبات غلظت خوراك به دلخواه خودتون هست اگه با نون سرو كنيد غليظ باشه و اگه با برنج ، خورشتي درستش كنيد 🍲 @bebinobepaz
بادمجان را پوست کنده و ورقه کنید، چند حبه سیر را رنده کنید، سیر رنده شده و نمک و فلفل را ترکیب کنید و روی بادمجان ها با قلمو بمالید. بزارید تو فر ۱۸۰ تا بادمجان ها سرخ بشه. (به میزان دلخواه سرخ بشه) پنیر گودا (من گرین پستو هلندی استفاده کردم. ولی پنیر گودا و چدار میشه استفاده کرد به جاش) را ورق ورق کردم و روی ورقه های بادمجان سرخ شده گذاشتم و ۵ دقیقه دیگه توفر میزارم تا ذوب بشه. اگه گوجه گیلاسی داشتید میتونید بزارید روش. و در انتها اگه برگ ریحون هم بزارید روش جذاب میشه. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من اینبار چون مهمون داشتم و عجله داشتم تصمیم گرفتم از پاناکوتا مارک دراژه استفاده کنم هم سریع آماده شد هم واقعا خوشمزه بود خیلی هم آسون درست میشد ولی واسه این که ساده نباشه و‌‌ یه خلاقیتی به خرج داده باشم 🤪 دو تا بسته ژله انگور رو آماده کردم ( به ازای هر بسته فقط یک لیوان آب ریختم ) بعد داخل یه سطل یکبارمصرف ( مقداری انگور سیاه ریختم ) بعد ژله ها که آماده کرده بودم و از حرارت افتاده بود روش ریختم گذاشتم داخل فریزر به مدت یک ساعت تا کاملا سفت بشه برای پاناکوتا هم طبق دستور روی بسته درست کردم ( برای این مقدار سه بسته استفاده کردم ) ولی چون میخواستم یکم سفت تر باشه به ازای هر بسته یک ق غ ژلاتین استفاده کردم ( کل ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کردم ) کل مراحل رو داخل فریزر درست کردم از قالب گالوانیزه سایز ۱۸ استفاده کردم من مقداری از پاناکوتا رو که آماده شده بود با ۵ ق غ پودر ژله آماده شده مخلوط کردم کف قالب ریختم گذاشتم فریزر تا نیم بند شد ( اصلا نذارین کامل ببنده چون موقع برگردوندن از قالب لایه ها از هم جدا میشن ) وقتی نیم بند شد نصف مقدار پاناکوتای آماده شده رو که خنک شده روی لایه قبلی به آرومی میریزیم دوباره فریزر میذاریم تا نیم بند شه وقتی نیم بند شد ژله رو از سطل یکبار مصرف خارج میکنیم وسط در وسط قالب قرار میدیم و مابقی پاناکوتا رو میریزیم داخلش و میذاریم یک ساعت داخل فریزر و ۴ ساعت داخل یخچال بعد از آماده شدن دور تا دور قالب با نوک چاقو آزاد کنید به راحتی از قالب خارج میشه ( فقط اگه مبتدی هستین قالب رو قبل از درست کردن دسر با دستمال کمی چرب کنید ) وقتی برش میزنید به همین جذابی و خوشگلی میشه 😍 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: 12 عدد نان تست سبوس دار 250 گرم پنیر با طعم سبزی مورد علاقتون (ترجیحا ریحان) 130 گرم پنیر گردویی 250 گرم پنیر معمولی 1 عدد خیار 6 عدد کالباس 6 عدد تربچه سس خردل به میزان لازم 4 عدد تخم مرغ آب پز پنیر موزارلا به میزان لازم ریحان به میزان لازم پیازچه به میزان لازم فلفل اگه دوس دارین طرز تهیه: 12 تا نون تست رو داخل توستر بزارید تا برشته بشن یا روی گاز یا با اتو و فویل.بعد ۴ تا ۴ تا کنار هم بزارینشون تا شکل مربع بگیرن. از قالب کمربندی با قطر ۲۰ سانت استفاده کنید. از قسمت دایره ای کف براش برش زدن نونا استفاده کنید. بعد قالب رو سر هم کنید و ۴ تا از نون تستا رو داخلش بچینید. روی لایه ی اول از پنیر گیاهیتون پخش کنید. با خیار حلقه حلقه شده و کالباس روشو بپوشونید.مقداری خردل بزنید و پنیر موزارلا روش بزنید. لایه دوم نون رو بچینید ، یک سوم پنیر گیاهی رو روی نون پخش کنید ، تربچه ها رو خرد کنید و روش بریزید ، تخم مرغ های آب پز رو که قبلاً برش دادید اضافه کنید ، موزارلا و مقداری ریحان روش بریزید. بعد روشو با کالباس بپوشونید و مقداری خردل روش بزنید. آخرین لایه ی نون رو بچینید و روش پنیر گردویی بزنید و یه ساعت بزارینش توی یخچال. بعد از استراحت از قالب درش بیارید و رو و کناراشو با پنیر معمولی بپوشونید. داخل قیف ماسوره شکوفه بزارید و مقداری از پنیر رو داخل قیف بریزید و دور تا دور کیکو باهاش تزیین کنید. بعد با تربچه ، گوجه فرنگی گیلاسی ، خیار ، فلفل دلمه ای و گل و... تزئینش کنید. کناره های کیک ساندویچی رو با پیازچه تزئین کنید.برشش بدین و سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz