#شام_یهویی
بادمجان را پوست کنده و ورقه کنید، چند حبه سیر را رنده کنید، سیر رنده شده و نمک و فلفل را ترکیب کنید و روی بادمجان ها با قلمو بمالید. بزارید تو فر ۱۸۰ تا بادمجان ها سرخ بشه. (به میزان دلخواه سرخ بشه)
پنیر گودا (من گرین پستو هلندی استفاده کردم. ولی پنیر گودا و چدار میشه استفاده کرد به جاش) را ورق ورق کردم و روی ورقه های بادمجان سرخ شده گذاشتم و ۵ دقیقه دیگه توفر میزارم تا ذوب بشه. اگه گوجه گیلاسی داشتید میتونید بزارید روش. و در انتها اگه برگ ریحون هم بزارید روش جذاب میشه.
🍲 @bebinobepaz
31.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه پیتزای سیب زمینی رنده شده با طعمی متفاوت و لذیذ
#کیک_هلو آوردم براتون با عطر و طعم فراموش نشدنی .یعنی مزه ترشی هلو و شیرینی کارامل آدمو به رویا میبره.
#کیک_برگردان_هلو
این کیک آپساید داون و یا برگردان میباشد زیرا باید برگردانده شود و سرو شود و این کار باید زمانیکه کیک داغ از فر درآورده شده انجام شود چون لایه زیر کیک کارامل داره و اگه سرد بشه کارامل سفت میشه و هلو یا هر میوه دیگری که بکار بردین به قالب میچسبه .
بریم سراغ مواد اولیه و طرز تهیه .
ابتدا قالب لوف را چرب کنید و هلو را که برش زده اید کف قالب بچینید .
سس کارامل داغ را روی هلو ریخته و کنار بگذارید .
مواد لازم سس کارامل:
شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آب ۴۰ میلی لیتر
آبلیموترش چند قطره
شکرقهوه ای و کره را در ظرفی ریخته روی شعله میگذاریم.پس از ذوب شده شکر آب وبعد آبلیمو را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا رقیق شود .اجازه میدهیم تا بجوشد و به غلظت برسد .سس آماده است .
مواد اولیه کیک:
آرد ۱۸۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
کره آب شده ۱۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ
بکینگ پودر ۱ق.چ
وانیل ۱/۸ق.چ
رنده پوست لیمو ترش یک عدد
هلو برای کف قالب به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل را با مفتول فلزی هم زده تا از لختگی خارج شود بعد شکر را افزوده و سپس ماست و کره را هم اضافه کنید و همچنان هم بزنید .
آرد و بکینگ پودر و نمک را که سه بار الک کرده اید به مواد در سه مرحله اضافه کنید ..
مواد را در قالب بریزید و خوب پخش کنید .
قالب را در فر ۱۷۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی به مدت ۳۰_۳۵ دقیقه بگذارید .
پس از ۳۰ دقیقه با خلال چوبی تست کنید .
کیک داغ را روی توری خنک شونده برگردانید .
🍲 @bebinobepaz
بیسکویت شکلاتی با رویه لیمو و نعناء (تعداد: 60 – 55 عدد _ زمان پخت: 15 – 12 دقیقه _ مدت نگهداری: 15 روز)
مواد لازم:
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
پودر شکر ٧٠گرم
رنده پوست پرتقال ١قاشق مرباخوری
وانیل ١/٨قاشق مرباخوری
تخم مرغ ١عدد
کافیمیت ١٠گرم
آرد ٢٧٠گرم
پودر کاکائو ٢٠گرم
مواد رویه:
پودر شکر ١٥٠ گرم
آب لیموترش ١ قاشق سوپخوری
آب ١/٥قاشق سوپخوری
رنگ مجاز خوراکی به دلخواه
اسانس نعناء ٣-٢قطره
اسانس لیمو ٣-٢قطره
طرز تهیه:
1. کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
2. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
3. کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
4. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. (سینی لعابی متحرک کف فر بماند).
5. خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
6. سینی را داخل فر قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 12 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
7. با قاشق از مواد رویی روی شیرینی سرد شده بریزید و در صورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید.
طرز تهیه مواد رویه:
1. پودر شکر مخصوص آیسینگ را الک کنید.
2. آب و آب لیمو ترش و رنگ مجاز خوراکی و اسانس دلخواه را با هم مخلوط کنید.
3. پودر شکر آیسینگ را به تدریج به مایعات اضافه کنید تا به صورت یک رویه روان در آید.
🍲 @bebinobepaz
اگر طرفدار غذاهای گوشتی باشید، نمیتونید از این غذای خوشمزه به راحتی صرفنظر کنید. کافیه فوت و فن تهیه رولت گوشت ساده رویاد بگیرید تا بتونيداین غذا روبه روشهای متنوع و با ترکیبات متفاوت آماده کنید.
#رولت_گوشت یه غذای ایدهآل برای مهوني هاست که هم روش پخت سادهای داره و هم مجلسی و پرطرفداره.
.
براي تهيه رولت گوشت ابتدا يك عدد پیاز بزرگ را رنده کرده وآبش رو بگیرييد وبه همراه ٣٥٠تا٤٠٠گرم
گوشت +ادویه (پودر پاپريكا،پودرسيراز هركدام يك قاشق مرباخوري و مقداري نمك وفلفل وزردچوبه)رو در غذاسازبریزید وحسابی ورز بدید واگه غذا ساز ندارید با دست هم میتونید ورز بدید.
اینکارو ادامه میدیم تا گوشت حسابی چسبناک بشه.
کاغذ فویل رو باز میکنیم وگوشت رو روی فویل بصورت مستطیل باز میکنیم به قطر یک سانت، داخل رولت از هرنوع سبزيجاتي كه دوست داريد ميتونيد استفاده كنيد (به دلخواه )مثل هويج يا قارچ سرخ شده و...من از نخودفرنگي به تنهايي استفاده كردم.سبزيجات دلخواهتون رو بچینید وآروم با فویل گوشت رو رول کنید تا گوشت سفت و محکم رول بشه.
یه ظرف به اندازه رولت رو داخلش آب بریزید وبزارید روی گاز تا جوش بیاد بعد رولت رو بزارید داخلش تا بپزه حدودا نیم ساعت یک طرفش ونیم ساعت طرف دیگه اش در تابه ای جدا مقداری روغن بریزید وبهش رب اضافه کنید وکمی تفت بدید وبا مقداری آب ودو تا سه شاخه رزماري بزارید تا به جوش بیاد.
رولت که پخته شد از فویل باز میکنیم وکمی در تابه تفت میدیم وسس رو بهش اضافه میکنیم ودر آخر هم به مقدار١/٤پيمانه سرکه بالزامیک رو اضافه میکنیم ودرش رو میبندیم تا طعم سس وسرکه به گوشت بره وبه روغن بیفته.
پينوشت:براي دورچين غذا ميتونيد باسبزيجاتي كه داخل رولت استفاده كرديد سرخ كنيد وتزئين كنيد انشالا كه درست كنيد و لذت ببريد🌺 🌺
🍲 @bebinobepaz
قیمه با گوشت چرخ کرده و بادمجون و غوره میل کردین؟
مابهش میگیم قیمه فوری 👍🏼
اقا نگم براتون.
یه غذای باحال و فوری فوتی👍🏼
یه خورش قیمه با کلی بادمجون سرخ کرده و ترش با یه ته چین باحال زعفرونی
خیلی خوشمزه ست👍🏼
دستور ساده ش رو براتون میزارم دوست داشتین درست کنیین نوووش جان👍🏼
مواد لازم برای #قیمه_گوشت_چرخ_کرده :
گوشت چرخکرده:۵۰۰گرم
لپه پخته شده: ۶۰گرم
گوجه پوره شده: ۱لیوان
رب گوجه: ۲قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: ۱عدد نگینی خرد شده
بادمون سرخ کرده:۵عدد
غوره :به دلخواه
آب:۱لیوان
زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی،دارچین و هل :به میزان لازم
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها رو پوست بکنیین ،نمک پاش کنیبن و با روغن یرخ کنیبن .
پیازای نگینی خرد کنیبن .
زرد چوبه رو به پیاز تقت داده شده اضافه کنین و تفت بدین .
گوشت چرخ کرده روبه همراه فلفل با پیاز تفت بدین .
رب گوجه فرنگی و ادویه روهم اد کرده حسابی سرخ کنیین.
در آخر پورهی گوجه فرنگی روبه همراه نمک و لپه پخته شده به بقیه مواد اضافه کنین و بعد از یه تفت کوتاه ، یک لیوان آب را داخل قابلمه بریزین و صبر کنید تا آب به جوش بیاد.
حرارت زیر قابلمه رو کم کنین و منتظر بشید تا غذا جا بیفته.
دارچین و هل رو روی خورش بپاشین .
غوره ی سرخ شده و بادمجون های سرخ شده رو کنار خورش بزارید تا کمی پخته بشه.
پ ن : اگر پوره ی گوجه فرنگی در دسترس نبود میتوانید از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
می توانید فقط از پوره گوجه فرنگی یا فقط از رب دراین غذا استفاده کنید .
🍲 @bebinobepaz
#کرم_کارامل
یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفداره که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه ای برخورداره کرم کارامل یک دسر فرانسويه که با طعم های متنوع و متفاوت تونسته رضایت سلیقه های مختلف رو بر آورده کنه،واگه به دنبال دسري بين المللي و خوشمزه و درعين حال زيبا ميگرديد كرم كارامل رو پيشنهاد ميكنم وبدون هيچ دغدغه اي از قالب جدا ميشه
براي تهيه اين دسر خوشمزه ابتدا كاراملش رو آماده ميكنيم به اينصورت ؛ ١/٤شكر رو داخل ظرفي ريخته وروي شعله گاز ميزاريم تا آب بشه ،نكته قابل توجه اينكه اصلاً حين ذوب شدن شكر قاشق داخل ظرف نزنيم ومدام دسته قابلمه يا ماهيتابه رو گرفته و ميچرخونيم تا زماني كه شكر ذوب بشه و بعد داخل قالب مورد نظر ميريزيم و كف قالبمون رو با كارامل ميپوشونيم
براي تهيه كرم ١/٢پيمونه شكر روداخل ظرفي ريخته و٢عدد زرده تخم مرغ رو اضافه ميكنيم وكمي اسانس پرتقال (من كمي از پوست پرتقال رنده ميكنم فقط از لايه اولش )وبه همراه ١/٢قاشق چايخوري وانيل و خوب به مدت ٢دقيقه باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ بشه،٥قاشق چايخوري ژلاتين رو با١/٤ پيمونه آب به روش بن ماري روي بخار آب حل كرديم رو به مايع اضافه ميكنيم و يك و١/٢پيمانه شير رو اضافه كرده وباهم زن دستي ميزنيم تاموادمون يكدست بشه .
قالبي رو كه كارامل ريختيم رو كمي روي گاز حرارت ميديم تاكمي ذوب بشه ،كرم آماده شده رو داخل قالب ميريزيم و داخل يخچال ميزاريم تا ببنده 🌺🌺
🍲 @bebinobepaz
#رولت_خامه ای
مواد لازم برای قالب مستطیلی با مساحت ۴۰*۳۰
۴ عدد تخم مرغ(زرده و سفیده جدا شود)
۱۰۰ گرم پودر قند الکشده
۹۰ گرم آرد سفید قنادی الک شده
۱۰ گرم نشاسته ذرت الک شده
یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
اندکی وانیل و نمک
خامه قنادی به مقدار لازم بسته به نوع ذائقه(در حد ۳۰۰گرم مقداری متعادل است)
(در صورت تمایل جهت درست کردن رولت کاکائویی ۱۵ گرم از آرد کم شود و ۱۵گرم پودر کاکائو الک شده جایگزین شود)
طرز تهیه رولت:
ابتدا فر رای روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید کف قالب کاغذ روغنی کمی بزرگ تر از قالب پهن کنید تا بتوانید نان رولت را پس از پخت به راحتی از قالب خارج کنید
سفیده هارا با ۶۰گرم از پودر قند میزنیم که کامل فرم بگیرید که وقتی کاسه همزن را کج میکنیم از کاسه نریزد.(سری همزن و کاسه باید کاملا تمییز و خشک باشدتا سفیده ها کامل فرم بگیرند)و کاسه را در یخچال میگذاریم.
در کاسه ای دیگر زرده هارا با مابقی پودر قند و وانیل و نمک هم میزنیم تا کرمی رنگ و کش دار شود حال سفیده ها را با لیسک و به صورت دورانی با زرده ها مخلوط میکنیم و آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم مواد را داخل قالب ریخته و قالب را برای مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار میدهیم در این مدت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.پس از اینکه نان رولت پخت آن را از فر خارج کرده و قالبی هم اندازه قالبتان روی قالب بگذارید تا نان رولت خشک نشود پس از ۵ دقیقه قالب را بردارید تا نان عرق نکندحال کاغذ روغنی دیگری را بزرگتر از قالبتان ببرید و روی آن پودر قند الک کنید و نان رولت را روی کاغذ روغنی دوم برگردانید و کاغذروغنی اول را از رولت جدا کنید(هنگامی که رولت گرم است باید این کار را کنید وگرنه کاغذ روغنی به نان میچسبد)حال روی رولت کمی پود قند الک کنید و کاغذ روغنی دیگری قرار داده و آن را رول کنید اجازه دهید این رول در دمای محیط یا یخچال به مدت یک ساعت خنک شود.خامه را فرم داده رول را باز کرده و روی آن را خامه بکشید و روی آن انواع میوه ها و مغز ها و چیپس شکلاتی بریزید حال دوباره نان رولت را رول کرده و برای حداقل ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس برش زده و سرو کنید .نوش جان
🍲 @bebinobepaz