eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.4هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
بستنی ۱ لیوان من دو تا یه نفره وانیلی میهن ریختم نشاسته گل یا پودر نشاسته گندم ۶ ق غ سر پر شکر ۱ پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ پر گلاب ۲ ق غ وانیل کمی شیر ۳ لیوان اول نشاسته و شیر و شکر رو حل میکنیم و میزاریم روی گاز (نشاسته باید تو شیر سرد حل بشه ) دائم هم میزنیم تا غلیظ بشه مثل فرنی و بعد که خوب غلیظ شد خاموش میکنیم و میزاریم کمی شرد بشه زلاتینمونو بن ماری میکنیم(میپاشیم روی نصف استکان اب سرد و روی حرارت کتری یا سی ثانیه توی ماکروفر اب میکنیم تا شفاف بشه ) و میزاریم کمی از داغی بیفته گلاب و بستنی و وانیل و زلاتین رو به فرنی اضافه و با همزن دستی کامل میرنیم تا حسابی مخلوط بشن و بعد میریزیم تو قالب از قبل چرب شده مون میتونین توی لیوانم بریزین دوستان حداقل ۵ ساعت باید توی یخچال باشه بعد درارین من برای تزئین از رنگ خوراکی بنفش استفاده کردم و برای بستن اونا هر لایه رو ده دقیقه گذاشتم تو فریزر و بعد لایه بعدی رو میریختم 💗💕 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم: يك عدد انبه بزرگ دو ليوان شير يك بسته خامه صورتي دو ق غذاخوري ژلاتين نصف ق چ وانيل نصف ليوان شكر . طرز تهيه: تمام مواد رو بجز انبه داخل قابلمه بريزيد بذاريد روي حرارت تا مواد يكدست بشه وقتي كاملا خنك شد انبه رو پوره ميكنيم و بهش اضافه ميكنيم داخل قالب ميريزيم و ٥ساعت ميذاريم داخل يخچال 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادام 🍲 @bebinobepaz
بادام مواد لازم خمير باقلوا : زرده تخم مرغ ۲ عدد، آرد ۲ پيمانه، كره ۱۵۰ گرم، شير يك دوم پيمانه، پودر پسته به ميزان لازم ‌‌ مواد ميانى : بادام ۶۰۰ گرم، پودر قند ۱ پيمانه، هل آسياب شده ۱ قاشق غذاخوری ‌‌ مواد شهد : شكر ۱ و يك سوم پيمانه، تركيب گلاب و آب به ميزان يكسان ۱ و يك سوم پيمانه. ‌‌ بادام را یک دقيقه در آبجوش جوشانده ، سپس آبكش كرده و در آبسرد مى ريزيم. پوست بادامها را مى گيريم. بادامها را روى يك پارچه پهن مى كنيم تا كاملاً خشك شوند، سپس همراه با پودر قند آسياب كرده و با هل مخلوط مى كنيم. براى شهد، شكر، آب و گلاب را مخلوط كرده و با شعله كم مى جوشانيم به حدى كه نه زياد رقيق نه خيلى غليظ باشد، كنار مى گذاريم تا خنك شود. براى خمير، پنجاه گرم از كره كه به دماى محيط رسيده را با زرده تخم مرغ با همزن دستى يا چنگال مى زنيم، شير را اضافه كرده و خوب مخلوط مى كنيم. سپس آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و با نوك انگشتها ورز مى دهيم تا خمير لطيفى حاصل شود. روى ظرف خمير سلفون كشيده و براى سى دقيقه استراحت مى دهيم. خمير را دو قسمت كرده ، يك قسمت را روى سطح آرد پاشى شده، نازك ، به اندازه سينى باز مى كنيم و روى سينى سى در سى، برگردانده و كاملاً لبه هاى سينى را با خمير مى پوشانيم. مواد ميانى را روى خمير ريخته، با پشت قاشق فشار مى دهيم تا يكدست و فشرده شود. كمى گلاب با آبپاش روى مواد مى پاشيم. خمير دوم را پهن كرده و روى مواد قرار مى دهيم. با چاقو باقلوا را به شكل مربع يا لوزى برش مى زنيم. صد گرم كره باقى مانده را كه آب كرده ايم روى باقلوا مى ريزيم و سينى را در طبقه پايين فر كه از قبل با دماى صد و هشتاد درجه گرم شده به مدت بيست دقيقه قرار داده. مجدداً پنج دقيقه در طبقه وسط قرار مى دهيم. به محض بيرون آوردن باقلوا شهد را روى آن ريخته، پودر پسته پاشيده. دو عدد سيخ روى سينى قرار داده و سينى را در يك پارچه تميز مى پيچيم ( سيخ از برخورد پارچه با شهد جلوگيرى مى كند ). براى يك شب در دماى اتاق قرار مى دهيم. در آخر برش زده و در ظرف درب بسته نگهدارى مى كنيم. نوش جان😉. ‌✔ اندازه سینی ۳۰ سانت در ۳۰ سانت هستش ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم کره ۱ لیوان روغن مایع ۱ ق غ پودر کاکائو ۱ ق م سرکه سیب ۱ ق چ جوش شیرین نصف ق چ وانیل ۱ ق م بکینگ پودر ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق م رنگ غذا پودری ۳ لیوان آرد موادلازم برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۳ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته دو سوم لیوان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ ق غ کره یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه نصف ق چ وانیل برای لابلای مگنولیا و تزئین روی آن توت فرنگی، آلبالو، شاتوت طرز تهیه: در ابتدا باید شیر را با آبلیمو ببرید🤏🏻 آبلیمو را به شیر اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا ببرد، در یک ظرف دیگر کره ی هم دمای اتاق و شکر را با همزن خوب بزنید سپس تخم مرغ ها را تک تک‌اضافه کنید و هم بزنید، روغن مایع و شیر بریده شده را هم اضافه کنید و سپس پودر رنگ غذا را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در نهایت تمامی مواد جامد را الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا به قوام مورد نظر برسد، و نهایتا مخلوط جوش شیرین و سرکه را اضافه کنید و بدون اینکه خیلی هم بزنید ، در قالب کمربندی ۲۴ سانتی بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید. بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد تکه تکه کنید و پودر کنید. برای محلبی🤏🏻 در یک قابلمه ی متوسط به جز کره ، وانیل و خامه بقیه ی مواد را بریزید و تا زمانی که بجوشد مدام هم بزنید و وقتی به قوام فرنی رسید کره و وانیل را اضافه کنید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود ، خامه را هم اضافه کنید و با میکسر بزنید ، کف ظرف سرو را یک لایه کی و روی آن میوه های قرمز بچینید سپس یک لایه محلبی و دوباره روی آنها را با کیک بپوشانید و روی آن را با خامه تزئین کنید. نوش جان 🌸🌸 🍲 @bebinobepaz
. کرفس نیم کیلو سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم گوشت 200 گرم روغن به میزان لازم آب به میزان لازم آبغوره 2ق غ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم پیاز 1 عدد رب گوجه 1ق غ کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه. بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید. سبزی کوکو ۳۰۰گرم تخم مرغ ۵ عدد نمک و فلفل و زردچوبه زرشک و گردو خرد شده مقداری(سلیقه ایه میتونید نریزید) سبزی کوکو که شامل تره جعفری و گشنیز و کمی شوید وسیر تازه هست را خرد کرده . تخم مرغها را در ظرف شکسته ادویه اضافه شود و خوب هم بزنید و بعد کمی روغن درون تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. زرشک‌و گردو خرد شده را میتوانید با مواد کوکو مخلوط کنید ولی من چون زرشک و گردو کف تابه میسوزه و شکل ظاهری کوکو را اینجوری دوست ندارم، نصفی از مواد کوکو را درون تابه ریخته سپس زرشک و گردو خرد شده را روی مواد کوکو پاشیده سپس بقیه مواد کوکو را روی زرشک و گردو ریخته سطح کوکو را صاف کرده و در تابه را گذاشته با حرارت کم تا کوکو خودش را بگیرد و سطح کوکو برشته شود. سپس برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود . برای اینکه کوکو سبزی وا نره ‌خرد نشه باید نسبت تخم مرغ به سبزی رعایت بشه تخم مرغ کم باشه وا میره بعضی کمی آرد میریزن من اصلا آرد و پیشنهاد نمیکنم فقط نسبت به کوکو های دیگه کوکو سبزی تخم مرغ بیش‌تری میبره . 🍲 @bebinobepaz
😍پاستا سوسیس دودی با سس ایتالیایی😍 پاستا سوسیس دودی و سس ایتالیایی واقعا چه چیزی بهتر از این غذا برای عزیزانتان وجود دارد😍.سس ایتالیایی کلاسیک شامل سیر، روغن زیتون، گوجه، بوده البته با بعضی از افزودنی های دیگر می توان طعم این سس را کامل تر کنید. پاستا با طعم های مختلف و شکل های مختلف یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی بوده که با ذائقه ایرانی ها سازگار و جای خود را در فهرست غذایی ما باز کرده است. این غذای لذیذ را با رسپی های مختلف امتحان کرده و از خوشمزه بودن آن لذت ببرید. چه چیزی بهتر از یک بشقاب پر از طعم و عطر های لذیذ هیجان انگیز است؟😋 مواد لازم : پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه پاستا ۳۰۰ گرم ( تقریبا نفری ۱۰۰ گرم ) سوسیس دودی خرد شده ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز ۲۵۰ گرم پوره ی گوجه ۱ پیمانه پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند در این فاصله پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد سپس پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. سپس در ماهیتابه ای دیگر فلفل دلمه ای و سوسیس را سرخ کنید و سس گوجه ای که در مرحله ی قبل درست کردید به همراه پاستاهای آبکشی شده به آنها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم بر روی گاز قرار داده تا پنیرها آب شوند. یا به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار داده و این پاستای لذیذ را نوش جان کنید 😋 🍲 @bebinobepaz
زرشک پلو با سوپ جو رستورانی:👌👌 از شب قبل مقداری جو‌ رو در آب خیس کنید و صبح بگذارید تا پخته بشه ،حتما درب ظرف باز باشه وکمی روغن مایع اضافه کنید تا جو در حال پخت سر نره ، مقدار برای مواد اولیه دست خودتون هست مرغ را با هویج ،فلفل دلمه ای ،چوب دارچین ،پیاز ،نمک ،فلفل و زردچوبه بگذارید خوب بپزه مرغ ها را جدا کنید ‌تا داغ هست به دلخواه خرد کنید، زرشک را با کره و کمی شکر تفت بدید، هویج را خلال کنید و بگذارید با کمی شکر و زعفران بپزه، برنج را آبکش و با پودر گل محمدی دم بگذارید ، آب مرغ را به همراه سبزیجات با گوشت کوب برقی خوب بزنید تا یکدست بشه و به جو در حال پخت اضافه کنید مدت پخت جو برای داشتن سوپ با لعاب قابل قبول زیاد باید باشه ، رب را با شکر سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید ،در آخر هم ادویه ها فلفل قرمز ،فلفل سیاه ،نمک ،دارچین وپایریکا اضافه کنید و آبلیموی تازه که در طعمش تاثیر زیادی داره ...... میتونید برای تزیین سوپ از جعفری تازه خرد شده و زرشک استفاده کنید . وبه دلخواه از زعفران برای تزیین استفاده کنید، برنج را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مواد را که حاضر کردید به دلخواه رو برنج تزیین کنید . ممنونم از دوستای خوبم که همیشه همراه هستن و با لایکشون بهم انرژی میدن 😘😘 🍲 @bebinobepaz
سیب زمینی هامون ک باید بزرگ باشن رو شسته و آنها را با روغن زیتون بپوشانید اینکارباعث ترد شدن پوست سیب زمینی میشه. آنها را با فویل آلومینیومی بپیچانید و در دمای 200-220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت حدودا یک تا یکونیم ساعت بپزید(زمان پخت بستگی ب سایز سیب زمینی هاتون داره)ساده ترین راه برای بررسی این است که با یک خلال دندان سیب زمینی ها رو امتحان کنید و ببینید که داخل آن نرم است یانه. وقتی سیب زمینی ها پخته شد ، آنها را از فر خارج کنید و از فویل جدا کنیدو10 دقیقه دوباره در فر قرار دهید تا پوستش به خوبی قهوه ای شود. سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و یک برش طولی در وسط سیب زمینیها ایجاد کرده البته برش را تا آخر نمی زنیم تا سیب زمینی حالت کاسه ای داشته باشه بعد با قاشق داخل سیب زمینی هاراخارج میکنیم در حالی که سیب زمینی هایی ک خارج کردیم هنوز داغ هستن اونهارو با پشت چنگال له کرده ومقداری کره و پنیر پیتزا، نمک و فلفل اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. از مخلوط حاصل داخل سیب زمینیها رو تا نصفه پرمیکنیم مابقی حجم سیب زمینی رو از ترکیب مورد علاقتون مثل گوشت چرخ کرده،سوسیس،ژامبون،قارچ،ذرت،زیتون‌و ...پرکنیدو روی آن سس مورد علاقتون رو بریزید. 🍲 @bebinobepaz