#کیک_صورتی
مواد کیک
۲ تخم مرغ
۱ پیمانه شکر دانه ریز
نصف پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه شیر
۱ ق.م بکینگ پودر
نصف ق.چ وانیل
۲ پیمانه ارد
۱ ق.م رنگ ژله ایی صورتی
خب اول تخم مرغ و واتیل و شکر رو ۵ دقیقه باهم میزنیم تا رنگشون کرم رنگ بشه.بعد روغن و شیر رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم و در اخر ارد و بکینگپودر الک شده رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و رنگ صورتی روکم کم اضافه میکنیم،ممکنه کم ار یا بیشتربخواد هروقت به رنگ دلخواهتون رسید دیگه اضافه نکنید
بهتره تو این دستور از ارد نودل استفاده کنید.
بعد داخل فر از قبل گزم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه میپزیم.
✔سایز قالب ۲۳ اسم قالب، قالب تارت*
برای کرم کیک
1 زرده تخم مرغ
۱/۵ پیمانه شکر
نشاسته۲ قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری آرد
2 پیمانه شیر
همه رو در قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم و
مرتباً آنرا هم میزنیم.وقتی به غلظت دلخواه رسید
بگذارید از داغی بیوفته ولی گرم باشه هنوز,.
و بعد وسط کیک بریزید و حدود ۳ تا ۴ ساعت
بزارید یخچال و در اخر روشو با پودر پسته و پودر کاکائویی که با شکر مخلوط کردید تزین کنید
✔برای اینکه تلخی پودر کاکائو اذیتتون نکنه باهاش یکم پودر قند یا پودر شکر مخلوط کنید✔
نوش جان💙
🍲 @bebinobepaz
🔴 باسلوق ژله ای
مواد لازم برای رنگ قرمز 🥣:
ژله قرمز : یک بسته
پودر ژلاتین : یک قاشق چای خوری
آب : سه قاشق غذاخوری
نشاسته : نصف پیمانه
آب سرد : یک لیوان
شکر : یک پیمانه
مواد لازم برای رنگ سفید و سبز 🥣 :
ژله آلوئه ورا : یک بسته
پودر ژلاتین : یک قاشق چای خوری
آب : سه قاشق غذاخوری
نشاسته : نصف پیمانه
آب سرد : یک لیوان
شکر : یک پیمانه
رنگ سبز ژله ای : چند قطره
پودر ژلاتین با آب مخلوط کنید و بذارید اسفنجی بشه. نشاسته رو با آب سرد مخلوط کنید تا حل بشه.
ظرف روی گاز بذارید. نشاسته، شکر و پودر ژله رو با هم مخلوط کنید. همبزنید تا کمی غلیظ بشه. حرارت حتما کم باشه و مدام همبزنید. بعد اینکه کمی غلیظ شد پودر ژلاتین اضافه کنید و کمی همبزنید و شعله رو خاموش کنید.
ظرفی انتخاب و چرب کنید. بعدش پلاستیک بکشید و دوباره چرب کنید. مخلوط کمی خنک شد اضافه کنید و بذارید یخچال. ۴۵ دقیقه وقت بدید تا نیم بند بشه.
مخلوط ژله آلوئه ورا هم دقیقا همینطوری اضافه کنید. فقط آخرش تقسیم کنید. یک سوم سفید و به دو سوم مواد چند قطره رنگ سبز اضافه کنید.
مرحله بعدی رنگ سفید اضافه کنید. دوباره ۴۵ دقیقه زمان بدید تا نیم بند بشه. در آخر رنگ سبز اضافه کنید و ۷ تا ۸ ساعت بذارید تا کاملا ببنده.
بعد از پلاستیک جدا کنید و بهش آرد اضافه کنید و برش بزنید. بعد آرد ازش بتکونید و سرو کنید. با پودر نارگیل هم میتونید تزئین کنید. حتما درست کنید😄خیلی خوشمزست😋
🍲 @bebinobepaz
ژله اناری
برای این ژله سه تا انارو دون کردم و تاجشونو نگه داشتم،یک بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور درحال جوش گذاشتم تا ذرات کاملا حل بشن بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعتی تو یخچال موند تا نیم بند بشه.
یک عدد کیسه فریزر رو داخل کاسه یا قندانی که اندازش مناسب باشه و داخلش گرد باشه پهن میکنیم و توی گوشه ی کیسه فریزر انار میریزم و روش ژله نیم بند میریزیم و با حرکات دست ژله نیم بند و انار داخل کیسه رو مخلوط میکنیم و کیسه رو تاحدودی فشرده میکنیم و درشو با روبان میبندیم و داخل کاسه یا قندان گذاشته و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد،چون انار داخل ژله هست دیر میبنده و حتما باید ۱۲ ساعت بمونه تا کامل ببنده،البته شاید زودتر هم ببنده ولی بهتره ۱۲ ساعت بمونه،بعد از ۱۲ ساعت ژله رو از یخچال درآورده و روبان را باز میکنیم و ژله رو آروم خارج کرده و با دست تمیز داخل ظرف موردنظر میذاریم و تاج انار رو با یکی دوقاشق ژله روی ژله اناریمون میچسبونیم.
بعضیا این ژله رو توی بادکنک درست میکنن ولی من به شخصه چندشم میشه و ژله ای که تو بادکنک درست شده باشه رو نمیتونم بخورم😳
به جای کیسه فریزر میشه از سلفون هم استفاده کرد ولی کارش سختتره و ژله از توش چکه میکنه پس بهترین و ساده ترین روش همین کیسه فریزره.
🍲 @bebinobepaz
حلوا زنجبیلی مخصوص
.
.
روغن جامد ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰گرم
آرد سفید ۲ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ پیمانه
پودر زنجبیل یک ق غ
پودر هل یک ق م
.
.
روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود.
بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت سه چهار دقیقه بعد از این مراحل پودر قند_پودر زنجبیل_ پودر هل را افزوده و کاملاً با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا برود.
بعد از دو دقیقه از حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده وقتی کاملاً سفت شد و خنک شد برش بزنید.
🍲 @bebinobepaz
#حلوا_لبو
مواد لازم
آرد گندم 1 لیوان
شکر 1 لیوان
لبو پخته شده و پوره شده
1 لیوان
آب و گلاب 1 لیوان
روغن نصف لیوان
آرد رو درون روغن تفت بدین تا حالت پوکی و سبکی به خودش بگیره ولی تغییر رنگ نده بعد پوره لبو و شکر و آب و گلاب رو هم در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد زیر حرارت رو خاموش کنید و شهد رو در دو مرحله به حلوا اضافه کنید. تند هم بزنید تا گلوله نشه و حلوا کاملا جمع بشه. درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. طعم لبو در حلوا زیاد معلوم نیست. این حلوا نیاز به زعفران ندارد. از آب لبو هم میتونید برای تهیه شهد به جای آب استفاده کنید که خوشرنگتر میشه.
🍲 @bebinobepaz
..
.
#تارت_پاناکوتای_انار
.
سبک ،کم شیرین،با یک کراست بی نظیر.
میزان مواد کراست برای یک قالب تارت ۲۱تا۲۳ کافیه.
آرد ۱پ
شکر ۲ق غ
کره سرد ۷۵گ
زرده تخم مرغ ۱عدد
شیر سرد ۲تا۳ ق غ
✅ تمام مواد بغیرازشیر و داخل دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید به شکل خرده نان که دراومد قاشق قاشق شیر و اضافه کنید تا خمیر جمع بشه حالا خمیر آماده رو داخل قالب تارت تون باز کنید کفشو با چنگال سوراخ کنید روش یه تیکه کاغذ روغنی بندازید و یه مقدار لوبیا روی کاغذ بریزید و داخل فر برقی ۱۶۵ درجه یا گازی ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه بپزید بعد از فر خارج کنید و کاغذ و لوبیا ها رو داخل یه ظرف دیگه بذارید و تارت آماده رو برای ده دقیقه دیگه تو فر بپزید بعد بزارید کنار تا سرد بشه و تو این فاصله مواد فیلینگ و آماده کنید
.
✅مواد پاناکوتا:
خامه ۱۰۰گ
شیر ۱۰۰گ
ژلاتین ۷گ
شکر ۶۵گ
همه ی موادو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت در حد حل شدن موادو هم بزنید.
اگر بجوشه میبره پس حواستون باشه.
از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه وتو یخچال بزارید کمی غلیظ بشه بعد روی کراست بریزید و تو یخچال بزارید تا ببنده.
.
✅فیلینگ انار:
آب انار ملس ۱۰۰
ژلاتین ۵گ
آب ۴ق غ
ژلاتین و رو اب بپاشید و بن ماری کنید با آب انار مخلوط کنید و روی دسر بسته شده بریزید و تو یخچال قرار بدین.
بعد بستن انار میتونید تزیین کنید.
من به اب انارم شکر نزدم دوست داشتید شما میتونید تا ۳ق شکر اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
بیسکوییت کرم دار
آرد سفید۲٫۵ لیوان
کره۱۲۵ گرم + ۸۰ گرم
روغن مایع۴۰ گرم
پودر قند۱ لیوان + ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت½ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری
وانیل۵ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
دستور پخت
ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند، سپس ۱۲۵ گرم از کره نرم شده را به همراه ۱ لیوان پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
در ادامه روغن مایع را به همراه تخم مرغ، نشاسته، نصف وانیل و پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. حالا آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، سپس دو تا سه مرتبه الک می کنیم.
حالا آرد را کم کم به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به قطر ۵ میلی متر به صورت یکدست باز می کنیم.
در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ قالب زدن بیسکوییت ها می رویم. اگر قالب بیسکوییت دارید روی بیسکوییت طرح بزنید، سپس با کاتر گرد یا مربعی خمیر را قالب می زنیم.
حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و بیسکوییت های قالب زده شده را داخل سینی فر می چینیم. حالا سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا بیسکوییت ها به طور کامل بپزند.
پس از پخت بیسکوییت ها را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند، سپس برای تهیه کرم بیسکوییت ها کره باقیمانده را به همراه وانیل یک دقیقه با همزن می زنیم، سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را می زنیم.
پس از اینکه بیسکوییت ها کاملا خنک شدند، کرم تهیه شده را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم و بین هر دو بیسکوییت کمی کرم می زنیم و با فشار دست بیسکوییت ها را به هم می چسبانیم، سپس در یخچال در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.
زمانی که بیسکوییت ها را با کاتر برش زدید، تا زمان قرار دادن در سنی فر روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید تا خشک نشوند. این خمیر اصلا نیاز به ورز دادن ندارد و اگر زیاد ورز داده شود در پایان ممکن است بیسکوییت ها شما ترک بخورند و خراب شوند.
🍲 @bebinobepaz
کراکت سیب زمینی 😉👌
🔴 مواد لازم : 👇
✅ ۶ عدد سیب زمینی آب پز
✅ نصف لیوان پنیر پیتزا
✅ یک عدد پیاز
✅ یک حبه سیر
✅ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
✅ یک قاشق چای خوری نمک(مقدار نمک بستگی به خودتان دارد)
✅ یک چهارم لیوان روغن مایع
✅ دو عدد تخم مرغ
✅ یک لیوان آرد سوخاری
✅ نصف لیوان آرد
🔴 طرز تهیه : 👇
در یک تابه روغن را بریزید و بگذارید داغ شود. پیاز ریز خرد شده و سیر رنده شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا زمانی که پیاز ها نرم شوند.
سیب زمینی های آبپز را با چنگال له کنید و پیاز و سیر پخته شده را روی آن بریزید و هم بزنید. نصف لیوان پنیر پیتزا و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد با دستانتان به آنها شکل دهید و ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
در این فاصله دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید و در کاسه دوم مقداری آرد و کاسه سوم آرد سوخاری بریزید.
سیب زمینی ها را ابتدا به آرد و سپس به تخم مرغ و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید در یک تابه مناسب روغن فراوان بریزید و بگذارید داغ شود. هر طرف سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید(زیاد سرخ نکنید چون احتمال دارد پف کند و ترک بردارد) کراکتها سریع سرخ می شوند با دقت آنها را برگردانید و سرخ کنید. نوش جان🌹
🍲 @bebinobepaz