📸 ارزش صادرات ترکیه به ونزوئلا ۶ برابر ایران است + نمودار
🔺به گزارش «نود اقتصادی» با تشدید تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران، یکی از گزینههای موردبحث برای توسعه تجارت خارجی، گسترش روابط ازجمله ایجاد بسترهای برقراری پیمان پولی و تهاتر کالا با کشورهایی بود که تحت تحریمهای آمریکا هستند.
🔺یکی از این کشورهای تحریم شده که ظرفیت بسیار بالایی برای تقویت روابط با کشورمان دارد، ونزوئلا است. توسعه و تقویت روابط میان ایران و این کشور از دوره دولت اصلاحات کلید خورده و سپس در دولت احمدینژاد اهمیت حیاتی برای کشورمان یافت.
🔺با این حال بررسیها نشان میدهد روابط دوجانبه ایران و ونزوئلا بهویژه در دوره ۷ ساله دولت روحانی گسترش چندانی نداشته است، برای مثال درحالیکه براساس آمارها، میزان صادرات ترکیه به ونزوئلا در سال ۲۰۰۱ حدود ۴۱ میلیون دلار و میزان صادرات ایران نیز به ونزوئلا حدود ۱۶ میلیون دلار بوده، اما حالا این میزان پس از ۱۹ سال طی سال گذشته به ترتیب به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار برای ترکیه و ۳۴ میلیون دلار نیز برای کشورمان ثبت است.
🔺به عبارتی دیگر در سال ۲۰۰۱ درحالی صادرات ترکیه به ونزوئلا ۲/۵ برابر ایران بوده که این میزان در سال گذشته به حدود ۵/۸ برابر رسیده است./نود اقتصادی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 مشابهتسازی عجیب دیگری از عبدالرضا داوری مشاور رسانه ای #احمدی_نژاد میان ترامپ و حُرّ‼️
#متوهم
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢ماجرای اخراج ایران از کنسرسیوم قرارداد قرن نفت خزر توسط باکو در سال 1995
✍🏻دکتر محمدحسین افشردی (رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح)
📚کتاب: ژئوپلیتیک قفقاز و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
📌ناشر: دوره عالی جنگ،دانشکده فرماندهی و ستاد، صص:369-370
دولت جمهوری آذربایجان در اوایل مهر 1373 با امضای قراردادی موسوم به قراردادن قرن با شرکت های نفتی غربی، کنسرسیوم نفت آذربایجان را برای اکتساف و استخراج نفت از سه حوضه نفتی دریای مازندران تشکیل داد. در آبان 1373 / نوامبر 1994 ایران و آذربایجان توافق کردند که پنج درصد از سهام کنسرسیوم بین المللی نفت به ایران واگذار شود. این پنج درصد بخشی از 20 درصد سهام خود دولت آذربایجان در کنسرسیوم نفت بود و به عنوان بهای مشارکت ایران در زمینه صدور نفت آذربایجان از خزر از راه لوله ای که قرار بود از خاک به کرانه های مدیترانه ای ترکیه کشیده شود به ایران اختصاص یافت. یک قرارداد همکاری در این زمینه در تاریخ سوم فوریه 1995 میان کنسرسیوم نفت آذربایجان و شرکت ملی نفت ایران امضاء شد که در پی آن جمهوری آذربایجان سهم یاد شده را رسما در اختیار ایران گذاشت. در ماه مه 1995 جمهوری آذربایجان اعلام کرد که بخشی از نفت آذربایجان را در یک قرارداد معاوضه با ایران از راه خلیج فارس صادر خواهد کرد. در سال 1995 یک شرکت اکتشافی نفت به طور مشترک میان ایران، روسیه و آذربایجان برای یافتن نفت در دریای خزر تاسیس شد. در همین سال به موجب یک قرارداد ، ایران و آذربایجان توافق کردند که اشتراک حفاری در مناطق ایرانی دریای خزر را آغاز کنند.
واگذاری 5 درصد سهام کنسرسیوم مورد مخالفت طرف های غربی حاضر در کنسرسیوم قرار گرفت و فشار امریکایی ها بر دولت جمهوری آذربایجان برای حذف ایران از کنسرسیوم آغاز شد. با تشدید اعتراضات امریکا نهایتا در فروردین 1374/مارس 1995 پنج درصد سهم ایران به طور یک طرفه توسط جمهوری آذربایجان لغو شد. مجموعه از این فشارها از سوی امریکا،ترکیه و اسرائیل موجب شد آذربایجان روابط خود را با ج.ا.ا کاهش دهد.
اقدام دولت جمهوری آذربایجان در حد سهم ایران از کنسرسیوم نفت بر دولتمردن ایران بسیار گران آمد و تاثیر شدیدی بر آینده روابط دو کشور گذاشت. تا این زمان ایران در حمایت و کمک به جمهوری آذربایجان از هیچ اقدامی فروگذار نکرده بود و در مواقه نیاز حیاتی به کمک آذربایجان شتافته بود. در جنگ قره باغ، ضمن کمک های آموزشی و غذایی که بسیار حیاتی بود، با ایجاد سه اردوگاه بیش از 20 میلیون دلار جهت کمک به اسکان آوارگان جنگی پرداخته بود. در سالهای اولیه استقلال مقادیری گاز به جمهوری آذربایجان ارسال کرده بود که هنوز وجه آن پرداخت نشده بود. ایران همچنین 5 میلیون دلار بابت انتقال برق به نخجوان و 25 میلیون دلار بابت امکانات ارسال شده طلبکار بود و این حداقل انتظاری بود که در مقابل این همه کمک و حمایت، آذربایجان دست به چنین اقدامی نزند.
علاوه براقدام بالا، آذربایجان با دستگیری سران حزب اسلامی و انتساب جاسوسی ایشان برای ایران و اعلام قصد ایران برای براندازی حکومت، تصویب قانون اساسی لائیک در آذربایجان و اقدامات شدید دستگاهی تبلیغی و سیاسی آن کشور علیه ج.ا.ا فاصله خود را با ایران افزایش داد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴«ولید معلم» وزیر خارجه سوریه درگذشت
▪️خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) از درگذشت ولید معلم وزیر خارجه سوریه خبر داد.
🌎نهضت جهانی مقاومت🌏
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📣 گاف محمد امامی کار دست سریال دوزیست داد
💢 بعد از بازداشت محمد امامی به اتهام تخلفات مالی ، به نظر میرسید که از او پروژه سینمایی دیگری در حال حاضر وجود نداشته باشد و هرچه که بوده است به قبل از بازداشت او برگردد.
💢اما ادعای جالب او در دادگاه نشان میدهد که پولهای او در جای دیگری در گردش است و گویا او ضمن اینکه در زندان به سر میبر ناباورانه، پروژه در حال تولید دارد. او در دادگاه ادعا کرده که سه سریال و فیلم در دست دارد هنوز نمایش داده نشده است.
💢باید اعتراف کرد که سینمای ایران تنها سینمایی است که تهیهکننده و سرمایهگذار آن ضمن آنکه در زندان به سر میبرد پیگیر روند تولید سریال است و باید در این باره چارهاندیشی کرد.
🔹 اما فیلمها و سریالهای او چه عناوینی را شامل میشود؟
💢یکی از سریالهای امامی که قرار بود ساخته شود و حتی صحبتهای اولیه آن نیز با یکی از کارگردانان جوان کشور مطرح شده بود، سریالی درباره یکی از قهرمانان ورزشی و به نام ایران است که با بازداشت او این پروژه که برای نمایش خانگی قرار بود ساخته شود عملاً روی زمین ماند. جالب است بدانیم که همین موضوع علتی شد تا کارگردان این اثر نامه آزادی امامی را امضا کنند.
💢اما به نظر میرسد که سریال بعدی یکی از آثار دیگر نمایش خانگی باشد که سه ماه است برای اکرانش امروز و فردا میشود. سریالی که تهیهکننده آن از دوستان صمیمی امامی است و صبر او و کارگردان از بازی زمانی پخش سریال لبریز شده است. سریالی که علت توقف نمایشش را شاید در ارتباط تهیهکننده آن با امامی باید جستوجو کرد.
💢 دعوا و اختلاف مالی میان تهیهکننده اثر و پلتفرمهای اینترنتی نیز در این مورد بیاثر نبوده است.
💢حالا این سریال نمایش خانگی که هزینه مالی بسیار سنگینی برای ساخت متحمل شده است به گفته کارگردانش و به نقل از تهیهکننده شاید در دی ماه هم پخش نشود.
💢به نظر میرسد که حرفی که از دهان امامی در دادگاه بیرون پریده است کار دست این سریال داده و باعث شده است که جلوی نمایش آن را بگیرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
به کجا چنین شتابان.....
تو رو خدا مواظب خودتون باشید🙏🙏
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
استقلال سیاسی و مسئله رفاه ملی!
«اگر شما بخواهید استقلال سیاسی داشته باشید و استقلال ملی تان را در برابر دشمن غداری مثل آمریکا حفظ کنید نمی¬توانید،رفاه گذشته هم داشته باشید». جملات فوق هرچند از سوی محمد عطریانفر عضو موثر حزب کارگزاران سازندگی بیان شده است، اما تقریبا چنین خط سیاسی این روزها به اشکال متعدد در بین افراد منسوب به یک جریان سیاسی خاص تکرار می¬شود.
قرار دادن نظام سیاسی در دوراهی ها و دوگانه ها مدتیست به یک تاکتیک سیاسی و رسانه ای تبدیل شده است. مثلا دوگانه هسته ای و اقتصاد که تحت عبارت «هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد» مطرح شد از بنیاد غلط بود و در نهایت فاجعه تولید کرد. هسته ای شدن یک کشور اقدامی در درجه نخست اقتصادی و برای تسهیل در حیات بشر امروزی است و نیاز محتوم آینده جهان. اما چون در آن ایام اهداف انتخاباتی مد نظر بود به ناروا این دوگانه ساخته شد و البته بافضاسازی تبلیغاتی این شعار انتخاباتی تاحد نسبتا زیادی موثر نیز افتاد.
اینکه فرانسه بیشتر از ۷۵% از تولید برق خود را از بخش هسته ای تامین می کند یقینا اقدامی اقتصادی و برای زندگی آسان¬تر مردم است. که البته راهیابی صنعت اتم به حوزه رفاهی و اقتصادی تصمیم و برنامه همه دولت ها شده است. دوگانه پیشرفت و استقلال سیاسی،خطی است که برخی گروههای سیاسی تا انتخابات۱۴۰۰ به شکل مستمر و جدی به پیش خواهند برد.
اینکه گفته شود راه پیشرفت و رفاه عمومی از مسیر دست کشیدن از استقلال ملی می گذرد، قرار دادن نه فقط انقلاب اسلامی که سرزمین ایران در یک مخاطره سهمگین است. این اتفاق اما به راحتی از سوی برخی احزاب و عناصر سیاسی مطرح می شود و بخش تلخ ماجرا نیز آنجاست که معمولا از نگاه این افراد و گروهها،کشور در حوزه آزادی نیز از خود ظرفیت و بردباری نشان نمی دهد! جماعتی که این روزها و احتمالا آینده،مشکل اساسی کشور را در نسبت با متغیرهای خارجی تعریف می کند سال 92 اما سخن اصلی شان این بود که مشکل اساسی به نحوه مدیریت اداره کشور و بی توجهی به نظرات کارشناسان برمی گردد! این تناقض¬های فاحش چه معنایی دارد؟
استقلال سیاسی هیچ گاه به معنای در نظرنگرفتن متغیرهای بیرونی و قطع پیوندهای خارجی نیست،که مقصود اساسی آن است فرآیند اتخاذ تصمیمات و طراحی راهبردها بر اساس منافع ملی و محاسبات عقلانی و در درون کشور صورت گیرد. پذیرش برجام و در مرحله بعد پایبندی طولانی مدت به آن- علیرغم بدعهدی آمریکا و اروپا و جدای از درست و یا اشتباه بودن این تصمیم- یکی از مصادیق برجسته استقلال سیاسی ایران است. حال چرا این شاخص و مطلوبیت مهم و تعیین کننده هر نظام سیاسی در مقابل با مسئله رفاه و پیشرفت قرار می¬گیرد؟ واقعیت و تجربه توسعه در همه کشورها اما آن است که پیشرفت و رفاه از مسیر استقلال ملی گذشته است. اساسا فرآیند توسعه یک امر درونی و متکی به طراحی داخلی است. تاکید برخی گروه¬های سیاسی در کنار زدن استقلال سیاسی و ملی ایران امروز به نفع رفاه ملی که نشانه ناکامی ایده و نظریه سیاسی و ضعف مدیریتی آنهاست، نه تنها برای جامعه پیشرفت نمی¬آورد، بلکه کلیت ایران را در مسیری سرشار از مخاطرات و تهدیدات قرار خواهد داد.
#عزیزغضنفری
#تحلیل_راهبردی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢سازمان پدافند غیرعامل، سازمان تخصصی دفاع از کشور در برابر تهدیدات نوظهور و نوپدید است که حوزهی #بیوتروریسم از اهم آنها است و در این حوزه، رزمایشهای ملی متعدد برگزار کرده است.
📍چرا رئیسجمهور بر خلاف عقل و ساختار، رئیس سازمان پدافند را از جلسات ستاد بیرون کرد؟!
شرح ماجرا از زبان سردار جلالی :
http://newspaper.hamshahrionline.ir/id/96945/حذف-پدافند-غیرعامل-ستاد-کرونا.html
#شفافیت_ستاد_کرونا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ گفته میشود؛ هنگامی که از فیدل کاسترو رئیس جمهوری کوبا درباره برنده انتخابات ریاست جمهوری سال 1960آمریکا سئوال کردند و از او پرسیدند کدام یک از نامزدها یعنی نیکسون یا کندی را ترجیح می دهد ؟
کاسترو جواب داد: مقایسه بین دو لنگه کفش که یک شخص به پا دارد غیر ممکن است
#آمریکا را یک حزب اداره می کند که آن حزب صهیونیست است و دو بال دارد
بال جمهوریخواه که جناح افراطی صهیونیست نماینده آن است و جناح دموکرات که قدرت نرم #صهیونیست ها نماینده آن است
هیچ تفاوتی بین اهداف و راهبردها وجود ندارد . اما امکانات و ابزار آنها اندکی تفاوت دارد تا برای هر رئیس جمهوری نوعی فضای خصوصی و فضای تحرک به وجود آورد.
کانال#آنتی_لیبرال
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | روی پای خودمان بایستیم
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است؛ بروند ارتباطات را برقرار کنند به آن مقداری که لازم هست امّا چشم ندوزند به هیچ نیروی خارجی؛ چشم بدوزند به عنصر داخلی، چشم بدوزند به این ارزش بزرگ: نیروی انسانی داخل. وقتی مردم ببینند که ما مسئولین اصرار داریم بر اینکه مشکلاتمان را در داخل حل کنیم و از ظرفیّتهای داخلی استفاده کنیم، ولو یک سختیای هم برایشان پیش بیاید، تحمّل میکنند، کمکمان میکنند؛ این را مسئولین محترم کشور باید توجّه داشته باشند که تکیهی به خارج نبایستی کرد.» ۹۷/۲/۱۰
💻 @khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دفاع جانانه نماینده مجلس #عراق از ایران؛ اگر #ایران نبود #اربیل عراق تحت تصرف #داعش بود!
"عالية نصیف" نماینده مجلس عراق در پاسخ به ادعای "مسعود حیدر" عضو حزب دموکرات کردستان در مورد دخالت ایران در امور عراق گفت:
🔺"اگر ایران نبود اربیل عراق اکنون در تصرف داعش بود! اسرائیل نفت اقلیم کردستان را می برد [آن وقت حرف از دخالت از ایران می زنید]"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz