eitaa logo
رسانه بنت الهدی
1.5هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
5.9هزار ویدیو
293 فایل
﷽‌رسانه بنت الهدی 🟢 مرکز کارآفرینی و اشتغال بنت الهدی 🟢 برگزار کننده کارگاه های آموزشی و مهارتی آدرس:فردیس ،فلکه پنجم، خیابان صاحب الزمان شرقی پلاک ۴۰ ،مرکز نیکوکاری بنت الهدی 📲راه های ارتباطی با ما: @bbentolhoda 09354250120
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لیست صوت‌های ادعیه ماه رجب 🍂🍃 ✨دعای خاب الوافدون علی غیرک ✨یا من یملک حوائج السائلین ✨اللهم انی اسئلک ... به انتخاب خود دانلود کنید 👇👇👇 التماس دعا🙏 @bentolhoda_81
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 💥ماه رجب ماه عبادت است، آن هم برای دوستان خاص حضرت حق! والّا ماه رمضان خیلی ها در خانه خداوند متعال می آیند، که در طول سال آنطور در خانه ی خداوند متعال حاضر نمی شوند . کسانی که در ماه رجب عبادت خودشان را پر آب و رنگ قرار می دهند، از دوستان خاصه حضرت اند. _به حدی که روز قیامت اهل عبادت در ماه رجب جداگانه صدا زده می‌شوند و خداوند آنها را به صورت ویژه به بارگاه خود فرا می خواند. کسی که ماه رمضان در خداوند متعال برود هنر نکرده است ،اگر کسی ماه رجب بلند شود و عبادات ماه رمضانش را آغاز کرد، او به صورت ویژه تحویل گرفته می‌شود . 🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 📚پی نوشت: چگونه یک نماز خوب بخوانیم /استاد پناهیان کاری از @bentolhoda_81
🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜 تا لحظاتی دیگر آموزش شیرینیه خوش مزه تقدیمتون میشه 😍🎃🐣
#ویژه_برنامه_نوروز_۹۸ #شیرینی_پزی 😍 🌹مواد لازم برای تهیه شیرینی نخود چی ●روغن جامد: نصف لیوان ●پودر قند: نصف لیوان ●ارد نخودچی: یک و نیم لیوان ●پودر زنجبیل: نصف ق چ (یا پودر هل سبز:یک ق چ) نکته😎 درصورت نداشتن قالب، میتوان گلوله هایی با سایز های یکسان دراورید نکته ۲😎 درصورت نداشتن فر، روش ایجاد فر دست ساز را هم آموزش خواهیم داد هدف ما کمک به اقتصاد خانواده و ایجاد حال خوب برای ارائه هنر مندی های بانوان گرامیست شاد باشید @bentolhoda_81
👌💥طرز تهیه💥👌 #شیرینی_نخودچی ابتدا روغن جامدُ با پودر قندی که یک بار الک کردیمُ ده دقیقه با چنگال یا پنج دقیقه با همزن میزنیم🌷 بعد پودر زنجیلُ ارد نخود چی که الک کردیمُ اضافه میکنیم و شروع میکنیم با دست ورز دادن💪 ان قدر ورز می دهیم که اگر یک تکه از مواد رو با دستمون گلوله کنیم ترک نخوره و یک دست باشد🌷 اگر خمیر شل بود ، کمی ارد سفید اضافه میکنیم. 🔴اگر خمیر زیاد ورز داده بشه به روغن میفته و کیفت شیرینی کاهش پیدا میکنه حالا خمیر اماده شده رو، ۶ ساعت در دمای محیط استراحت می دیم و بعد از ان ، خمیرُ روی یک سینی پهن کرده و با پشت قاشق یا وردنه صاف و یک دست میکنیم 🌷سپس قالب میزنیم🌷 بعد از تزئین، داخل سینی که کف اون رو کاغذ روغنی انداختین، بچینید. ⚡️حالا شیرینی ها اماده پختن هستن⚡️ @bentolhoda_81
..ادامه 🔴در صورت نداشتن قالب ؛گلوله های کوچک درست کنید.🌷 🔴ضخامت خمیر سلیقه ایست اما کمتر از یک سانت نباشد🌷 @bentolhoda_81
...ادامه 💙حالا سینی را داخل فری که پانزده دقیقه ی قبل، روی درجه ی ۱۵۰ ، گرم کرده بودیم ، قرار می دهیم وبه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می پزیم🌷 🔴حتما بعد از ۱۵ دقیقه، به شیرینی ها سر بزنید نباید تغییر رنگ بدن فقط زیرشون طلایی بشه کافیه🌷 🔴بعد از پخت، سینی رو از فر خارج میکنیم و صبر میکنیم تا کاملا شیرینی ها خنک بشن و بعد تو ظرف مورد نظر می چینیم. شیرینی آماده ی سرو است 🤗🤗🤗نوش جان😍😊😋 @bentolhoda_81