🔴اینا به جای فضولی توی کار ایران باید برن مشکل دستمال توالت خودشونو حل کنن!
ضمناً این تیتری هم که زده اگر در شرایط ایران بود به جای "پلیس" مینوشت "نیروهای امنیتی"؛ به جای "توزیع عادلانه" مینوشت "سهمیه بندی" و البته یه سری فحش هم اضافه میکرد!
رذالت اینها رو هیچ وقت فراموش نکنید!
🇮🇷 👉 @didebaan
🇮🇷 👉 @didebaan
🔴 جهالت آذری جهرمی تمامی ندارد!
🔹 دردسر مردم از انتشار اطلاعات ميزان سفرهاي نوروزي از روي حجم مصرف اينترنت توسط آذري جهرمي!
🔹 بررسيها نشان ميدهد توييت غيرمسئولانه وزير ارتباطات كه بدون هماهنگي با ستاد ملي مبارزه با كرونا منتشرشده، مردم برخي از استانها را به دردسر انداخته است.
🔹 بر اساس گزارشهاي ميداني بعدازاينكه آذري جهرمي با استناد به دادههاي ميزان مصرف اينترنت، نام برخي استانها را بهعنوان مناطق داراي كمترين مسافر نوروزي رسانهاي كرد، حجم مسافرتها به اين مقاصد رشد قابل توجه داشته است!
🔹 اين در حالي است كه اطلاعات توئيت آذري جهرمي از ميزان سفرها در چند مورد غلط هم بوده است.
🔹 لازم است ميزان نسبت شيوع كرونا با توئيت آذري جهرمي از سوي نهادهاي مربوطه بررسي شود.
🇮🇷 👉 @didebaan
🇮🇷 👉 @didebaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چند روز تعداد دفعاتی که پای تلویزیون گفتم « به به صدا و سیمای جمهوری اسلامی»!! فراوان بوده. چنان مرزهای قبح زدایی در حال جا به جایی است که باید گفت دانشگاه شدن پیش کش، شما چاله میدان نباش.
سرگرمی خوب است اما سطحی کردن مخاطب نابخشودنی. ذائقه مخاطب را نابود کردن هنر نیست.
"معصومه نصیری"
🇮🇷 👉 @didebaan
🇮🇷 👉 @didebaan
🔺سه ماه طول كشيد تا شمار مبتلايان #ويروس_كرونا به ١٠٠ هزار نفر برسه🔹اما تنها طى مدت ١٢ روز به ٢٠٠ هزار نفر رسيد🔹ترسناك تر اينكه تنها در سه روز به ٣٠٠ هزار نفر رسيد. #كرونا را جدى بگيريد #در_خانه_بمانیم
🇮🇷 👉 @didebaan
🇮🇷 👉 @didebaan
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1️⃣ #تولید_مثل؛ بیشتر یا کمتر؟
🔹راه قوی شدن ایران از ارتباط با انگلیس یا آمریکا یا چین یا روسیه نمی گذرد چون قدرت های بزرگ، دیگران را ضعیف می خواهند تا به آن ها وابسته باشند. یکی از راه های قوی شدن ملت ایران، جمعیت بیشتر است.
1⃣✍جمعیت و اقتصاد؛
🔸رشد موالید و فرزندآوری؛ اقتصاددانان بزرگ، جمعیت زیاد را یک رکن اساسی برای رسیدن یک کشور به اقتصاد قوی می دانند. فارغ از اینکه برخی عوامانه رشد جمعیت را باعث کمبود مواد غذایی و مسکن و ... می دانند اما در حقیقت جمعیت بیشتر رابطه مستقیم با تولید و رشد اقتصادی بیشتر دارد. جمعیت بالا منجر به تولید اقتصادی بیشتر و خودکفایی می شود.
2⃣✍جمعیت و بازدارندگی؛
🔸جمعیت بطور خاص نشاندهنده قدرت یک کشور است. جمعیت بالا برای کشور بازدارندگی بهمراه دارد. کشورها نسبت به کشورهای پرجمعیت با ترس می نگرند و جرأت تهدید ندارند. بطور مثال کسی امروز جرأت دارد چین یا هندوستان را به حمله نظامی تهدید کند؟ امروزه کشورهای قدرتمند سیاسی و اقتصادی جمعیت زیادی دارند. چین، آمریکا و روسیه به عنوان قدرتهای سیاسی و اقتصادی، جمعیت بالایی دارند. لزوماً هر کشور پرجمعیتی، قدرتمند نیست اما هر کشور قدرتمندی، جمعیت بالایی دارد.
3⃣✍جمعیت و پیشرفت؛
🔸در مقایسه با منابع زمینی، زیرزمینی و ...، منابع انسانی نقش پر رنگ تری در پیشرفت کشور ایفا می کند. در حقیقت سرمایه انسانی توانمند و مولد، اصلیترین منبع و منشأ قدرت کشورهاست. جمعیت بالای ناتوان نمی تواند کشور را به پیشرفت برساند.
🔻کدام جمعیت؟ توانمند یا ناتوان؟
🔹جمعیت ناتوان یعنی جمعیت پیر، غیرمتخصص، ناکارامد، تنبل، رفاه طلب، نامنظم، بی تعهد و بی مهارت. با جمعیت ناتوان کشور دچار بحران می شود. اما اگر جمعیت یک کشور جوان، منظم، دارای فرهنگ کار و تلاش، متعهد، اهل مهارت و تخصص باشد آن جمعیت رکن اصلی پیشرفت اقتصادی است.
👈حال سؤال این است که آیا بهتر نیست تا توانمند شدن جمعیت ایران صبر کنیم و سپس برای افزایش جمعیت سیاستگذاری کرده و مردم را به فرزندآوری دعوت کنیم؟
🔹پاسخ روشن است. توانمند شدن یک جمعیت چندده میلیونی امری چندماهه و چندساله نیست. یک سیاستگذاری بلندمدت میخواهد. چند دهه طول می کشد. همانگونه که جمعیت دانشجویان ایران از 157 هزار نفر در سال 57 به 4.5 میلیون نفر در سال 97 رسیده و امروز چندین میلیون جوان متخصص در عرصه های مختلف آموزش داده شده اند. توانمند شدن جمعیت و تعمیق تفکر تولید داخلی و تقویت فرهنگ کار و تلاش چنددهه طول خواهد کشید.
👈حالا اگر سیاست افزایش جمعیت و فرزندآوری، معطل توانمندسازی جمعیت بماند چه خواهد شد؟
🔹بر اساس پیش بینی بانک جهانی و سایر مؤسسات معتبر دنیا، نمره ایران در شاخص وابستگی سالخوردگی تا سال 2050 پنج برابر خواهد شد. این به آن معناست که نسبت جمعیت غیرفعال ایران به جمعیت فعال طی 38 سال آینده 5 برابر می شود. روند کاهش جمعیت جوان در سال های آتی می تواند کشور ایران را از جهات مختلف در معرض خطرات جدی و چه بسا جبران ناپذیری قرار دهد.
🔸بحران پیری سرنوشت محتومی برای روند فعلی کشور است مگر اینکه فکری اساسی بشود. سیاستگذاری های دولت تغییر کند، فرهنگ عمومی و خانواده ها تغییر کند. بی تردید یکی از اولویت های اساسی مجلس یازدهم همین مسئله است.
🔹نهادها، سازمان های فرهنگی و مجموعه های خودجوش نیز باید کاری کنند که این گزاره غلطِ «افزایش جمعیت، فقر بیشتر را بدنبال دارد» از جامعه ریشه کن شود و در سال #جهش_تولید، باید زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری و تولید مثل فراهم شود.
#ایران_قوی
داود مدرسی یان
#جهش_تولید
🇮🇷 👉 @didebaan
🇮🇷 👉 @didebaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا