هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه خوانی شهادت حضرت زهرا
✨﷽✨
🏴برترین اقدام برای حفظ شخصیت زن در اسلام از دیدگاه حضرت زهرا (سلام الله علیها) چیست؟
✍خداوند وقتی در قرآن به معرفی زنان نمونه تاریخ بشریت میپردازد، از بانوانی یاد میکند که در پرتو حفظ عفت و حیا به درجاتی نائل شدند که تا ابد الگویی برای تمام زنان بلکه مردان عالم شدند. بانوانی مثل 🖤حضرت زهرا(سلام الله علیها)،
🔹حضرت مریم(سلام الله علیها) و
🔹حضرت آسیه همسر فرعون از جمله نمونههای زنان شاخص قرآنی هستند که راه رستگاری را با حفظ این گوهر گرانبها و اثرگذار در ایمان زنان طی کردند.
⬛️در این بین #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) به عنوان شاخصترین چهره معنوی بانوان عالم چنان در حفظ #عفاف و #حجاب کوشا بودند که در جامعه آن دوران به صفت عفت و حیا شناخته میشدند. این بانوی بزرگوار چنان حیا و عفاف را به عنوان یک این فضیلت ارزشی وکمالگرایانه که مورد خواست و رضایت خداوند است سرلوحه رفتار خویش قرار داده بود که از تمام نامحرمان حتى از مردان نابینا نیز خود را مىپوشاند. در روایتی آمده است که مردی نابینا پس از اجازه گرفتن، وارد منزل امام علی(علیهالسلام) شد. پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) مشاهده کردند که حضرت زهرا(سلام الله علیها) برخاست، فرمودند: «دخترم! این مرد نابیناست».
فاطمه(سلام الله علیها) فرمود: پدر، اگر او مرا نمیبیند، من او را مینگرم، اگر چه او نمیبیند، اما بو را استشمام میکند؛
🔰اِن لَم یَکُن یَرانِی فَانّی أرَآهُ وَ هُوَ یَشُمُّ الرِّیحَ». رسول خدا پس از شنیدن سخنان دخترش فرمود: «شهادت میدهم که تو پاره تن من هستی.»
📚مستدرک الوسائل، ج ۱۴، ص ۲۸۹
حضرت زهرا(سلام الله علیها) بانوان را به ارزشی مثل رعایت #عفاف و #حجاب دعوت میکرد. ایشان در یکی از سفارشات خود در تأکید بر رعایت عفاف فرمودند:
◼️«بهترین اقدام براى حفظ شخصیت زن آن است که مردى را نبیند و نیز مورد مشاهده مردان قرار نگیرد؛ خَیْرٌ لِلِنّساءِ أنْ لا یَرَیْنَ الرِّجالَ وَ لا یَراهُنَّ الرِّجالُ»◼️
#فاطمیه
@darshainabazqoran
196.3K
به نام خدا
با عرض سلام
ثنا خلیلی هستم از اصفهان
#اسرار_فدک شماره 14
حکومت زور و بی قانونی در مورد فدک
از آنجا که سند و مدرک را در تمام جهان برای روز اختلاف می نویسند، جا داشت ارائه ی این سند مسئله را فیصله دهد و معلوم کند که اصلا مسئله ی ارث در کار نیست تا نوبت به حدیث جعلی «النبي لا يورث» برسد.
این بخشوده ی پدری به دخترش در زمان حیات اوست و چندین سال تصرفات مالکانه بر آن انجام گرفتند است. ولی چون بنابر زور بود کوچکترین اعتنایی به سند تنظیم شده به امر پیامبر صلی الله عليه و آله نکردند.
ابوبکر و عمر که بعنوان قدرت حاکم عمل می کردند نه تنها اعتنایی به سند نکردند و سخن باطل خود مبنی بر ارث بودن فدک به ضمیمه ی «النبي لا يورث» را بار دیگر مطرح کردند، بلکه اهانتی عظیم به ساحت قدس پیامبر صلی الله عليه و آله روا داشتند.
عمر نوشته ی پیامبر صلی الله عليه و آله را از حضرت زهرا علیها السلام گرفت و پیش چشم عموم مردم آب دهان بر آن انداخت و آنرا پاره پاره کرد، علنا مخالفت خود را با امر پیامبر صلی الله عليه و آله اعلام نمود.
اکنون که معلوم شد بنابر پذیرفتن سخن حق نیست و آنچه انجام شده و می شود پشتوانه ای جز قهر و غلبه و زورگوئی ندارد، نوبت آن بود که حضرت زهرا علیها السلام مراحل احتجاج خود را طی کند تا قدرت حاکم کار خود را حق جلوه ندهد، چرا که اگر چنین می شد باید می گفتیم:
«فاطمه علیها السلام فدک را بنا حق در تصرف داشت»
و این را دشمن غاصب خوب می فهمید، لذا مبارزه ی اصلی بر سر عصمت و پاکی ساحت مقدس فاطمه علیها السلام و اثبات لکه ی غصب بر پیشانی به چنگ آورندگان فدک آغاز شد و نتایج پر ثمر خود را داد.