فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰رهبر انقلاب خطاب به بهداد سلیمی، قهرمان وزنهبرداری جهان درباره داشتن فرزند بیشتر گفتند: شماها که بهترینها هستید، شایسته است که بیشترینها را داشته باشید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 بدل شدن اختلافات عاطفی و اخلاقی به دسته بندیهای سیاسی در دهه 1360
🔻با تجربه ای که بنده از اول انقلاب تا حالا دارم - که غالبِ دسته بندیهای سیاسىِ کشور ما از این قبیل بود که متأسفانه بعد به دسته بندیهای عمیق تر هم منتهی شد.
🔻در آن سالهای ریاست جمهورىِ بنده، دو گروه در کشور بودند: چپ و راست. یک عده ای می گفتند چپ، یک عده می گفتند راست.
🔻بنده یک بحث تحلیلىِ مفصلی کردم - سالهای ۶۲، ۶۳ بود؛ حالا دقیقاً یادم نیست - و ثابت کردم که این اختلافات مثل اختلافات قبائل قدیمی عرب است. یک قبیله با یک قبیله ی دیگر بد بود؛ منشأش نه یک مبنای اقتصادی بود و نه یک مبنای اعتقادی.
🔻فرض کنید یک وقتی اسب این قبیله در مرتع یکی از افراد آن قبیله چریده، او هم مثلاً گفته بالای چشمت ابروست؛ این هم یک جوابی داده و احیاناً خونی هم بینشان ریخته شده یا نشده، اما این دو تا قبیله دیگر تا ابد باید با هم دشمن باشند!
🔻بنده ثابت کردم که اختلافات آن روزِ چپ و راست در کشور ما از این قبیل است؛ و بود. اختلافات عاطفی و اخلاقی به دسته بندیهای سیاسی تبدیل شده بود.
🔹بيانات #حکیم_انقلاب در ديدار دانشگاهيان سمنان، 18/8/85
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰اختلافات مبنای جریانهای سیاسی پس از دوم خرداد
🔻 البته امروز آن طور نیست.
🔻 امروز یک عده عمیقاً با نظام جمهوری اسلامی مخالفند؛ حالا با زبانها و شعارهای گوناگون و تحت پرچمهای مختلف با اصل نظام مخالفند.
🔻 مخالفت هم نه به خاطر اینکه یک جایگزین بهتری برای آن دارند. با همان شعارهایی که جمهوری اسلامی به خاطر مبارزه با آنها به وجود آمد، می خواهند با جمهوری اسلامی مخالفت کنند.
🔻 جمهوری اسلامی براساس نفی سلطه ی غرب و امریکا سرکار آمد؛ اما اینها طرفدار سلطه ی غربند.
🔻 جمهوری اسلامی برای گسترش دین و معنویت و مفاهیم اسلامی سرکار آمد؛ در حالی که اینها اصلاً مخالف گسترش این مفاهیمند.
🔻 جمهوری اسلامی شعار خودش را وحدت دین و سیاست قرارداد؛ در حالی که اینها اصلا دشمنِ وحدت دین و سیاستند.
🔻 بعضیها این طوری اند؛ حالا کمند، زیادند، چه کسانی اند و چه هستند، اینها را کار نداریم.
🔹بيانات #حکیم_انقلاب در ديدار دانشگاهيان سمنان، 18/8/85
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 منطق امیرالمومنین💚 در مواجهه با مخالفین
🔻اول خلافت، یک عدهای آمدند دور امیرالمؤمنین - اشاره میکردند به بعضی - آقا! تکلیف اینها را یکسره کن. اصرار میکردند.
🔻امیرالمؤمنین در جواب، اینها را نصیحت به صبر کرد و از جملهی چیزهائی که فرمود، این بود: این نظری که شما دارید، یک نظر است.
🔻«فرقة تری ما ترون»؛ یک عده همین نظر شما را قبول دارند.
🔻«و فرقة تری ما لاترون»؛ یک عده حرفی را قبول دارند که شما معتقد به او نیستید، او را قبول ندارید.
🔻«و فرقة لاتری هذا و لا ذاک»؛ یک عدهای هم نه آنطرفی و نه آنطرفی، یک نظر سومی دارند.
🔻«فاصبروا»؛ صبر کنید تا امیرالمؤمنین با حکمت کار خود را انجام بدهد. «حتّی ... تؤخذ الحقوق مسمحة»؛ بگذارید با سماح، با ملاطفت، با ملایمت، حق ذیحق را بگیریم، احقاق حق بکنیم.
🔻«و اذا لماجد بدّا فاخر الدّواء الکىّ»؛ تا میتوانیم با تسامح، با سماح، با خوشرفتاری، حق را به حقدار برگردانیم، احقاق حق بکنیم.
🔻اگر دیدیم چارهای نماند، زیر بار حق نمیروند، آن وقت «اخر الدّواء الکىّ».
🔻این یک مثل معروف عربی است؛ «اخر الدّواء الکىّ»؛ یعنی آخرین چاره را دیگر با قاطعیت انجام میدهیم. تا آنجائی که ممکن است، با دارو و مرهمگذاری عمل میکنیم برای اینکه این زخم را علاج کنیم و شفا بدهیم؛ مرهم میگذاریم؛ وقتی نشد، آخر کار داغ میکنیم؛ چارهای نیست.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰منطق متفاوت امیرالمومنین 💚 در برخورد با مخالفان و معارضان
🔻یکی از خصوصیات دیگر این بزرگوار هم این است که رفتارش با مخالفان و معارضان یک جور نیست؛ همه را به یک چوب نمیراند.
🔻امیرالمؤمنین فرق میگذارد بین افرادی و جریانهائی، با افرادی و جریانهای دیگری.
🔻دربارهی خوارجِ - البته در مقابل انحراف و انحطاط و توسل به ظواهر دینی - بدون اعتقاد، علی ایستاد؛ هم در مقابل معاویه ایستاد - آنوقتی که قرآنها را سر نیزه کردند، امیرالمؤمنین فرمود: واللَّه این مکر است، این خدعه است، این فریب است؛ اینها به قرآن اعتقادی ندارند - هم در آنوقتی که خوارج با آن ظواهر دینی، با آن صوت حزین قرآنخوانی در مقابل حضرت قرار گرفتند، حضرت ایستاد. یعنی آنجائی که کسانی بخواهند با ظواهر دینی کار بکنند و پیش بروند، امیرالمؤمنین میایستاد؛ حالا چه معاویه بود، چه خوارج بود؛ تفاوتی نمیکرد.
🔻 اما در عین حال یک جور با اینها برخورد نمیکرد. ایستادگی بود، اما نصیحت امیرالمؤمنین و رفتار خود او همیشه این بود.
🔻لذا فرمود «لاتقاتلوا الخوارج بعدی»؛ بعد از من با خوارج نجنگید؛ جنگ با خوارج نکنید؛ «فلیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأدرکه»؛ آن کسی که دنبال حق هست، منتها اشتباه میکند - دنبال حق است؛ از روی جهالت، از روی قشریگری خطا میکند، اشتباه میکند - او مثل کسی نیست که دنبال باطل میرود و به باطل میرسد؛ اینها یک جور نیستند.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰نظام با دگراندیشان چگونه رفتار میکند؟
🔻البته کسی عقیدهای مخالف داشته باشد، کاری به کار نظام نداشته باشد، نظام با او کاری ندارد. بعضی رائج کردهاند: «دگراندیشان». نظام با دگراندیشان چگونه رفتار میکند؟
🔻نظام با دگراندیشان کاری ندارد. این همه دگراندیش هست.
🔻دگراندیش سیاسی که بالاتر از دگراندیش دینی نیست.
🔻خوب، ما اقلیتهای دینی داریم که دگراندیشند، توی مجلس شورای اسلامی هم عضو دارند، در مناصب مختلف هم حضور دارند.
🔻بنابراین بحث دگراندیشی نیست؛ بحث مخالفت است، بحث معارضه است، بحث ضربه زدن است، در مقابل نظام و در مقابل انقلاب شمشیر کشیدن است.
🔻آنی که نظام با او برخورد میکند، این است.
🔻اما اگر اختلاف، اختلاف در سلائق است، در روشهاست، نه، این اختلافات مضر نیست؛ نافع هم هست.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 نظام هم حق دفاع از خودش را دارد!
🔻ما دربارهی افرادی که به آنها اهانت میشود، تهمت زده میشود، میگوئیم اینها حق دفاع دارند؛
🔻خوب، نظام هم همین جور است؛ نظام هم حق دفاع از خودش را دارد.
🔻این خطاست که کسی خیال کند چون نظام حاکمیت است و قدرت سیاسی است، نباید دفاع کند؛ بیدفاع بماند؛ در مقابلش هرگونه مخالفتی، معارضهای، قانونشکنیای، مرزشکنیای انجام بگیرد، باید عکسالعمل نشان ندهد؛ این درست نیست؛ هیچ جای دنیا هم چنین نیست.
🔻در اختلافات گوناگونی که در بین احزاب دنیا وجود دارد - در همین کشورهائی که خودشان را پیشرو دموکراسی میدانند - هیچکدام از این احزاب متعارض و متخالف، با اصول و مبانی آن نظام مخالفت نمیکنند؛ والّا از نظر مردم مردود هستند.
🔻دستگاههائی دارند؛ دستگاههای رعایت قانون اساسی و دادگاه قانون اساسی - شبیه شورای نگهبان خودمان - اینها را رد میکنند.
🔻اینجور نیست که قبول کنند یک نفری بیاید در یک نظامی علیه مبانی آن نظام مبارزه کند، معارضه کند، آن وقت نظام در مقابل او ساکت و آرام بنشیند.
🔻به کمتر از آن هم گاهی دیده میشود که در همین نظامهای اروپائی برخوردهای خشن و تندی میکنند؛ چیزهائی که جزو اصول هم محسوب نمیشود.
🔻بنابراین برخورد با نظام، برخورد با مبانی نظام، ایستادگی و شمشیر کشیدن روی نظام، جواب تند دارد؛
🔻اما نظر مخالف داشتن، نظر متفاوت داشتن، آن وقتی که با این اشکالات همراه نباشد، تهمت و شایعهافکنی و دروغ و از این چیزها نباشد، نه، نظام هیچگونه برخوردی نخواهد کرد. شیوهی نظام این نبوده، امروز هم نیست و انشاءاللَّه در آینده هم نخواهد بود.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 سیرت و صورت جمهوری اسلامی
🔻در یک نظام حکومتی، یک نظام سالم، یک نظام اسلامی، همین بیماری ای که اشخاص ممکن است دچارش بشوند، ممکن است به سراغ نظام اسلامی بیاید، به سراغ جمهوری اسلامی بیاید.
🔻اسم، جمهوری اسلامی باشد، ظاهر اسلامی باشد، صورت، صورت اسلامی باشد، اما سیرت و رفتار و عملکرد و برنامهها، برنامههای غیر اسلامی ...
🔻باید همه مراقب باشیم که نظام جمهوری اسلامی - که نظام اسلامی است، نظام دینی است، مفتخر به این است که در قالب احکام دین و اسلام و قرآن میخواهد حرکت کند - تبدیل نشود به یک نظام بیاعتقاد به دین؛ به قول آقایان، یک نظام سکولار؛ باطن سکولار، ظاهر دینی؛ باطن مجذوب به فرهنگ غربی و قدرتهای مسلط بر آن فرهنگ، و ظاهر شعائر دینی و مسائل دینىِ دمدستی؛ اینجوری نشود.
🔻نظام اسلامی باید به معنای واقعی کلمه، اسلامی باشد و روزبهروز به مبانی اسلام نزدیکتر شود؛
🔻 این است که گرههای فروبسته را باز میکند، این است که مشکلات را حل میکند، این است که به جامعه عزت و اقتدار میدهد، این است که طرفداران نظام جمهوری اسلامی را در همه جای دنیا بیشتر خواهد کرد.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰جمهوری اسلامی و داشتن مخالف
🔻عدهای نگاه میکنند به دشمنیها، دلشان را از دست میدهند؛ زهرهشان آب میشود از اینکه میبینند دهانهای از خشم گشوده، علیه جمهوری اسلامی بدگوئی میکنند، حرف میزنند.
🔻خوب، همهی نظامهای عالم، همهی حکومتهای عالم دشمنانی دارند و دوستانی؛ امروز هم اینجور است، در طول تاریخ هم اینجور بوده.
🔻هیچ حکومتی را شما پیدا نمیکنید که همهی مردم در داخل آن حکومت و خارج آن حکومت با او خوب باشند یا همه با او بد باشند؛ نه، یک عدهای موافق دارند، یک عدهای مخالف.
🔻حکومت پیغمبر هم همین جور بود، حکومت امیرالمؤمنین هم همین جور بود، حکومت معاویه و یزید هم همین جور بود؛ یک عدهای موافق، یک عدهای مخالف.
🔻جمهوری اسلامی هم همین جور است؛ یک عدهای موافقش هستند، یک عده مخالفش هستند؛
🔻منتها مسئله این است که ببینیم موافقین یک حکومت کیهایند، مخالفین این حکومت کیهایند؛ این شاخص است.
🔹یک حکومتی هست که
🔻هرچه غارتگر بینالمللی است، با او مخالف است؛
🔻هرچه زورگوی بینالمللی است، با او مخالف است؛
🔻هر دولت دارای سابقهی سیاه استعمارگری با او مخالف است؛
🔻هر سرمایهدار صهیونیست خبیثی با او مخالف است.
🔹خوب، این مخالفتها مایهی افتخار است؛ اینها که نباید کسی را بترساند.
🔹موافقینش کیهایند؟
🔻ملتهای مؤمن در سرتاسر دنیا موافق با او هستند؛
🔻ملتهای مسلمان، غیر ایرانی؛ در آفریقا، در کشورهای آفریقای شمالی، در نقاط مسلماننشین آفریقا، در آسیا، تا اندونزی، تا مالزی، در کشورهای عربی، غیر عربی، در اروپا، جماعتهای مسلمان، ملتهای مسلمان، دوستدار او هستند، هوادار او هستند.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰منطق امام در مواجهه با مخالفین و معاندین
🔹از اول انقلاب در بين همين گروههائي که در دوران پيش از انقلاب و در حوادث سالهاي مبارزات، همه در کنار هم بوديم، اختلافهائي به وجود آمد.
🔹امام (رضوان اللَّه تعالي عليه) با همهي اين اختلافات يک جور برخورد نکرد. همين طور که در روش اميرالمؤمنين عرض کرديم، روش امام (رضوان اللَّه عليه) هم همين جور بود؛
🔹يعني اول با مدارا، با نصيحت؛ ليکن آن وقتي که اقتضاء کرد، برخورد کرد.
🔻يك گروه مربوط به دولت موقت بودند و مشكلات آنها بود،
🔻يك گروه آن كساني بودند كه عليه لايحهي قصاص آن حركت را انجام دادند،
🔻يك گروه حتّي كار را به ترور و درگيريهاي خياباني كشيدند؛ با هر كدام از اينها امام يك نحوي برخورد كرد.
🔹در سطوح بالاي حكومت هم بود؛ نخستوزير بود، رئيس جمهور بود، حتّي بعدها در اواخر عمر امام (رضوان اللَّه عليه) در سطوح بالاتر از رئيس جمهور هم بود.
🔹امام با كساني كه احساس كردند نميشود با اينها بيش از آن مدارا كرد، برخورد كردند. همه هم سوابق انقلابي داشتند، سوابق مذهبي داشتند، خيليشان هم در سطوح بالا بودند؛ وقتي احساس خطر شد؛
🔹بخصوص آن وقتي كه مسئله، مسئلهي رسوخ دادن مباني غلط در كالبد نظام و انقلاب است، اين ديگر مثل سمِ مهلك است. آن وقت امام رعايت نكردند، مدارا نكردند؛ برخورد كردند.
🔹اين در مورد آن چيزهائي است كه در اختلافات بنياني است.
🔹حالا همانهائي هم که اختلاف بر سر منافع دارند، گاهي رنگ عقيدتي و مبنائي به آن ميدهند. هر کدام از اينها باشد - يا آنهائي که اختلاف در مباني و عقايد است، يا آنهائي که اختلاف بر سر منافع است - آنجائي که به درگيري با نظام و درگيري با انقلاب و پشت کردن به مباني انقلاب باشد، آن وقت حالت دشمن را پيدا ميکنند.
#حکیم_انقلاب 20 شهریور 1388
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰انتخاب به عهدهي مردم بوده و هست!
🔻بنده همهي ديدگاههاي اين آقايان را قبول ندارم؛
🔻بعضي از نظرهايشان و عملکردهايشان از نظر من بدون شک قابل انتقاد است؛
🔻بعضي را براي خدمت به کشور مناسبتر از بعضي ديگر ميدانم؛
🔻اما انتخاب به عهدهي مردم بوده و هست.
🔻مردم انتخاب کردند.
🔻خواست من، تشخيص من، نه به مردم گفته شد، نه مردم لازم بود آن را مراعات کنند.
#حکیم_انقلاب 29 خرداد 1388
#مردمسالاری_دینی
#مشارکت_حداکثری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 از دو قطبیهای کاذب بپرهیزید.
#حکیم_انقلاب خطاب به بسیجیان: از دو قطبیهای کاذب بپرهیزید. کسانی که مبانی و اصول اسلام و انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند برادر شما هستند؛ حتی اگر سلیقه متفاوتی دارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تکلیف فلسطین چگونه باید رقم بخورد؟!
#حکیم_انقلاب این گونه پاسخ می دهد!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 73 نماينده مجلس خبرگان قانون اساسي
🔹اسامی نمايندگان مجلس خبرگان قانون اساسي که در مردادماه 1358 توسط مردم انتخاب شدند، بدين شرح است:
1. حسينعلي منتظري،
2. سيد محمد بهشتي،
3. حسن آيت،
4. حسن عضدي،
5. محمود روحاني،
6. سيد محمود طالقاني،
7. ميرعبدالکريم موسوي اردبيلي،
8. محمد جواد باهنر،
9. ابوالحسن بنيصدر،
10. سيد عبدالحسين دستغيب،
11. منيره گرجيفرد،
12. مرتضي حائري يزدي،
13. محمدجواد حجتي کرماني،
14. عبدالله جوادي آملي،
15. سيد محمد خامنهاي،
16. ابوالقاسم خزعلي،
17. ناصر مکارم شيرازي،
18. علياکبر مشکيني،
19. لطفالله صافي گلپايگاني،
20. عزتالله سحابي،
21. جعفر سبحاني،
22. محمد يزدي،
23. سيد اسماعيل موسوي زنجاني،
24. سيد عبدالله ضيائينيا،
25. عبدالرحمان قاسملو،
26. ميرزا محمدعلي انگجي،
27. ميرزا محمد انواري،
28. عليمحمد عرب،
29. هادي باريك بين،
30. محمدتقي بشارت،
31. سرگن بيت اوشانا کوگتپه،
32. عزيز دانشراد،
33. جعفر افروغ،
34. ميرزا علي فلسفي (تنکابني)،
35. جلالالدين فارسي،
36. جواد فاتحي،
37. محمد فوزي،
38. علي قائمي اميري،
39. سيد موسي موسوي قهدريجاني،
40. سيد علياکبر قريشي،
41. علي گلزاده غفوري،
42. سيد عبدالکريم هاشمي نژاد،
43. عبدالرحمن حيدري،
44. سيد منيرالدين حسيني الهاشمي،
45. سيد محمدعلي موسوي جزايري،
46. محمد کرمي،
47. سيد جعفر کريمي ديوکلايي،
48. حسين خادمي،
49. هراير خالاتيان،
50. سيد حسن طاهري خرمآبادي،
51. سيد محمد کياوش،
52. مير اسدالله مدني دهخوارقاني،
53. رحمتالله مقدم مراغهاي،
54. عبدالعزيز ملازاده،
55. سيدکاظم اکرمي،
56. حميدالله ميرمرادزهي،
57. سيد محمدحسن نبوي،
58. سيد احمد نوربخش،
59. سيد اکبر پرورش،
60. محمدمهدي رباني املشي،
61. عبدالرحيم رباني شيرازي،
62. حسينعلي رحماني،
63. محمد رشيديان،
64. محمد صدوقي،
65. رستم شهزادي،
66. عباس شيباني،
67. ابوالحسن شيرازي،
68. سيد محمدباقر سلطاني طباطبايي بروجردي،
69. مير ابوالفضل موسوي تبريزي،
70. حبيبالله طاهري،
71. سيد جلال طاهري اصفهاني،
72. ميرزا جوادآقا تهراني،
73. شيخ علي تهراني.
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 آراء منتخبین تهران در مجلس خبرگان قانون اساسی - سال 1358
1. آيتالله سيدمحمود طالقاني نفر اول (۲۰۱۶۸۵۱ رأي)،
2. ابوالحسن بنيصدر نفر دوم، (۱۷۶۳۱۲۶ رأي)،
3. آيتالله حسينعلي منتظري نفر سوم (۱۶۷۲۹۸۰ رأي)،
4. دکتر علي گلزاده غفوري نفر چهارم (۱۵۶۰۹۷۰ رأي)،
5. دکتر سيد محمد بهشتي نفر پنجم (۱۵۴۷۵۵۰ رأي)،
6. عزتالله سحابي نفر ششم (۱۴۴۹۷۱۳ رأي)،
7. حجتالاسلام موسوي اردبيلي نفر هفتم (۱۳۸۹۷۴۷ رأي)،
8. دکتر عباس شيباني نفر هشتم (۱۳۸۷۸۱۲ رأي)،
9. خانم منيره علي (گرجي) نفر نهم (۱۳۱۳۷۳۱ رأي)،
10. علي محمد عرب نفر دهم (۱۳۰۵۱۳۶ رأي)
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
SedayeEnghelab-Panjare1113-04.mp3
9.51M
📢#صدای_انقلاب شماره۸۶۵
💠پنجره
💠اخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: بخش سوم
#ماجرای_مجاهدین
در قسمت سوم #ماجرای_مجاهدین دربارۀ دستگیری بخش عمدۀ اعضای این سازمان در سال 50 و جو بسیار مثبتی که بین عموم مردم و علما دربارۀ این سازمان شکل گرفت گفتگو میکنیم؛ از دیدار امام موسی صدر با شاه برای وساطت دربارۀ جان آنها تا نامۀ آیتالله منتظری و آیتالله هاشمی رفسنجانی به امام خمینی در حمایت از این جوانان؛ از اختلافنظر آیتالله هاشمی و آیتالله مصباح بر سر حمایت از مجاهدین؛ از روزی که بعضیها گفتند اگر امام اینها را رد کند، امام را رها میکنیم.
💠این صوت از سلسله دروس ماجرای مجاهدین که در کانال شخصی #وحیدخضاب منتشر میشود، برای علاقمندان آماده و به مرور منتشر خواهدشد.
مهمان برنامه: وحید خضاب مترجم، محقق و تاریخپژوه
#منافقین
#ساواک
#مارکسیسم
#آمریکا
#صدای_انقلاب
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
SedayeEnghelab-Panjare1113-03.mp3
11.49M
📢#صدای_انقلاب شماره۸۷۰
💠پنجره
💠اخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: بخش چهارم
در قسمت چهارم #ماجرای_مجاهدین از روند اعدام اکثریت اعضای ردهبالای سازمان، گفتگو کردهایم؛ از این که همۀ اعضای مرکزیت اعدام شدند جز دو تن از جمله مسعود رجوی؛ از این که چرا مسعود رجوی اعدام نشد؛ از اینکه سازمان چه میگوید و مخالفینش چه سخنی دارند؛ از این که دکتر شریعتی چه نظری دربارۀ جاسوس بودن برادرِ رجوی داشت؛ از روزی که نشریۀ مجاهد خواست ماجرا را توجیه کند ولی قضیه را پیچیدهتر کرد.
💠در این فایل به دلیل سرعت، این نکته بیان نشد کهمسعود رجوی حین ارتکاب جرم (از نظر رژیم)، یعنی عضویت در سازمان، زیر ۱۸ سال بوده نه در زمان دستگیری.
💠این صوت از سلسله دروس ماجرای مجاهدین که در کانال شخصی #وحیدخضاب منتشر میشود، برای علاقمندان آماده و به مرور منتشر خواهدشد.
مهمان برنامه: وحید خضاب مترجم، محقق و تاریخپژوه
#منافقین
#ساواک
#مارکسیسم
#آمریکا
#صدای_انقلاب
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
SedayeEnghelab-Panjare1116-02.mp3
8.73M
📢#صدای_انقلاب شماره۸۷۶
💠پنجره
💠اخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: در قسمت پنجم #ماجرای_مجاهدین از بازسازی سازمان پس از ضربۀ شهریور 50 گفتگو کردهایم، از دورهای که احمد رضایی سازمان را مجددا سامان داد، از ایامی که او و برادرش و بهرام آرام مرکزیت سازمان را تشکیل میدادند، از اولین فرد سازمان که ظاهرا با خودکشی به قتل رسید و سازمان او را «اولین شهید» خود نامید، از خودکشیهای سازمانی برای نیفتادن به دست ساواک؛ از عملیاتهای نخستین سازمان و از ماجرای فرار هیجانانگیز تقی شهرام از زندان ساری؛ از روزی که یک مارکسیست (بدون اعلام مارکسیست شدن) وارد مرکزیت سازمان مجاهدین شد.
💠این صوت از سلسله دروس ماجرای مجاهدین که در کانال شخصی #وحیدخضاب منتشر میشود، برای علاقمندان آماده و به مرور منتشر خواهدشد.
مهمان برنامه: وحید خضاب مترجم، محقق و تاریخپژوه
#منافقین
#ساواک
#مارکسیسم
#آمریکا
#صدای_انقلاب
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
SedayeEnghelab-Panjare1116-03 آهنگ زنگ.mp3
9.75M
📢#صدای_انقلاب شماره۸۸۴
💠پنجره
💠اخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: در قسمت ششم #ماجرای_مجاهدین از آغاز روند تغییر ایدئولوژی سازمان مجاهدین خلق گفتگو کردهایم؛ از کشته شدن آخرین عضو مرکزیت سازمان که از نسل اول مجاهدین بود، از مارکسیست شدن دوسوم مرکزیت سازمان؛ از آغاز تلاش تقی شهرام برای مارکسیست شدن کل سازمان؛ از روزهایی که جزوات درونسازمانی شبهات ضداسلامی و حامی مارکسیسم را به اعضا منتقل میکرد.
💠این صوت از سلسله دروس ماجرای مجاهدین که در کانال شخصی #وحیدخضاب منتشر میشود، برای علاقمندان آماده و به مرور منتشر خواهدشد.
مهمان برنامه: وحید خضاب مترجم، محقق و تاریخپژوه
#منافقین
#ساواک
#مارکسیسم
#آمریکا
#صدای_انقلاب
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰چهره های مشهوری که در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی در تهران رای نیاوردند!
علي اصغر حاج سيدجوادي نفر 11 (298.360)،
مسعود رجوي نفر 12 (297.707)،
عبدالکريم لاهيجي نفر 14 (169798)،
حبيب الله پيمان نفر 15 (164644)،
اعظم طالقاني نفر 17 (142430)،
رقيه دانشگري (نامزد مورد حمايت چريکهاي فدايي خلق) نفر 19 (115334)،
مصطفي مدني(نامزد مورد حمايت چريکهاي فدايي خلق) نفر 23 (100894)،
حشمتالله رئيسي(نامزد مورد حمايت چريکهاي فدايي خلق) نفر24 (90641)،
زهرا رهنورد نفر 25 (77932)،
مهدي حاج قاضي تهراني (نامزد مورد حمايت چريکهاي فدايي خلق) نفر 27 (56085)،
احسان طبري (حزب توده) نفر 29 (47225)،
نورالدين کيانوري (حزب توده) نفر 32 (32627)،
محمدعلي امويي (حزب توده) نفر 33 (25792)،
لطف الله ميثمي نفر 41 (11274)،
پروانه فروهر نفر 43 (8110)،
نورعلي تابنده نفر 48 (3343)،
سيداحمد فرديد نفر 84 (201).
🔻 اين آراء به خوبي وزن احزاب و گروههاي سياسي مدعي آن روزها را نشان ميدهد و حکايت از آن دارد که مخالفتهاي بعدي آنان با برخي از اصول قانون اساسي تا چه اندازه اعتبار داشته است!
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰با نوای کاروان ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ناگفته های آقای سخنگو از سیاستهای اقتصادی روزهای پایانی دولت روحانی
🔻 روایت عجیب سخنگوی دولت سیزدهم از اولین جلسه هیئت دولت سیزدهم با حضور رئیسی و وزرای دولت قبل.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 سیرت و صورت انقلاب
1- اگر ما از اخلاق اسلامي دور شديم،
2- اگر عدالت را فراموش كرديم، شعار عدالت را به انزواء انداختيم،
3- اگر مردمي بودنِ مسئولان كشور را دستكم گرفتيم،
4- اگر مسئولين كشور هم مثل خيلي از مسئولين كشورهاي ديگر به مسئوليت به عنوان يك وسيله و يك مركز ثروت و قدرت نگاه كنند،
5- اگر مسئلهي خدمت و فداكاري براي مردم از ذهنيت و عمل مسئولين كشور حذف شود،
6- اگر مردمي بودن، سادهزيستي،خود را در سطح تودهي مردم قرار دادن، از ذهنيت مسئولين كنار برود و حذف شود؛ پاك شود،
7- اگر ايستادگي در مقابل تجاوزطلبيهاي دشمن فراموش شود،
8- اگر رودربايستيها، ضعفهاي شخصي، ضعفهاي شخصيتي بر روابط سياسي و بينالمللي مسئولين كشور حاكم شود،
اگر اين مغزهاي حقيقي و اين بخشهاي اصلي هويت واقعي جمهوري اسلامي از دست برود و ضعيف شود، ساخت ظاهري جمهوري اسلامي خيلي كمكي نميكند؛ خيلي اثري نميبخشد و پسوند «اسلامي» بعد از مجلس شوراي اسلامي؛ دولت جمهوري اسلامي، به تنهائي كاري صورت نميدهد.
اصل قضيه اين است كه مراقب باشيم آن روح، آن سيرت از دست نرود، فراموش نشود؛ دلمان خوش نباشد به حفظ صورت و قالب. به روح، معنا و سيرت توجه داشته باشيد.
اين، اساس قضيه است.
بيانات #حکیم_انقلاب در دانشگاه علم و صنعت، 24/9/87.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 تصویری دیده نشده از مهندس مهدی بازرگان. این عکس سال ۱۳۷۲ حین گفتوگوی دستاندرکاران مجلۀ فرهنگی «کیان» با نخستوزیر دولت موقت در دفتر این مجله به ثبت رسیده است.
حاضران در تصویر از راست به چپ: مهدی بازرگان، ماشاالله شمسالواعظین، آرش نراقی، ابراهیم سلطانی و رضا تهرانی.
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰رهنمودهای #حکیم_انقلاب در مورد انتخابات 1402
1️⃣🔹🔹🔹 15 فروردین 1402 | بیانات در دیدار مسئولان نظام
🔻این انتخابات خیلی مهم است.
🔻انتخابات میتواند مظهر قوّت ملّی باشد.
🔻اگر انتخابات درست برگزار نشود:
▪️ضعف کشور و
▪️ضعف ملّت را نشان میدهد؛
▪️ضعف دولت را،
▪️ضعف مسئولین را،
▪️ضعف آحاد مردم را و
▪️ضعف کشور را نشان میدهد.
🔻هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد.
🔻اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم.
🔻یکی از ابزارهای مهمّ قوّتِ کشور همین انتخابات است.
🔻مسئولانی که مرتبط هستند از همین حالا ــ البتّه میدانم که دنبال کردهاند ــ
▪️راهبرد مشارکت را،
▪️راهبرد امنیّت انتخابات را،
▪️راهبرد سلامت انتخابات را،
▪️راهبرد رقابت انتخابات را مشخّص کنند؛
🔻انتخابات خوبِ سالمِ با مشارکت بالایی انشاءالله در آخر سال داشته باشیم.
2️⃣🔹🔹🔹 14 خرداد 1402 | بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله)
🔻یکی از شیوههای دشمن هم بدبین کردن به انتخابات است که من دربارهی انتخابات آخر سال انشاءالله اگر زنده بودم و توفیق داشتم بعداً عرایضی خواهم کرد.
🔻اینجا همین اندازه بگویم که این انتخابات، انتخابات بسیار مهمّی است و
🔻دشمن از همین حالا توپخانههای خودش را به طرف این انتخابات روشن کرده،
🔻مشغول بمبارانِ انتخاباتی است که هنوز حدّاقل نُه ماه فاصله داریم تا آن انتخابات.
🔻باید انشاءالله ملّت ایران، جوانان عزیز این بیداری را، این هشیاری را، این انگیزه را، این ایمان و امید را روزبهروز افزایش بدهند و دشمن را ناکام کنند.
3️⃣🔹🔹🔹 25 آبان 1402 | بیانات در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر انقلاب
🔻همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
gozaresh majles.pdf
18.31M
♦️پاسخ به ۴۰ سوال از عملکرد مجلس شورای اسلامی
به شما حق میدهیم که تصور کنید مجلس هیچ اقدامی برای زندگی شما و دیگر مردم نکرده است. به شما حق میدهیم که بگویید اثرات قوانین مجلس کجای زندگی ماست. در پاسخ به این ۴۰ سوال بنا نداریم بگوییم ما خیلی عالی بودیم و همه کار کردیم؛ اما تلاش میکنیم به مهمترین، پرتکرارترین و صریحترین پرسشهایی که دربارۀ مجلس یازدهم مطرح میشود، خیلی صریح پاسخ دهیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj