🌸 پا به پایِ همسرم بودم
🧕من در شهر بانه متولد شدم و در ۱۴ سالگی با آقای امیر سعیدزاده ازدواج کردم. بعد از یکسال از ازدواجمان، خدا به ما دختری داد که اسمش را لیلا گذاشتیم. لیلا تقریباً یک سالش تمام نشده بود که همسرم اسیر کوملهها شد.
💧 تقریباً یک هفته قبل از بمباران، کارتی پخش کردند که روی آن نوشته بود احتمالاً شیمیایی بزنند و آمادگیاش را داشته باشید. حالا نمیدانم این کارتها از کجا آمده بود. البته من در مورد همه چیز احتیاط میکردم. همهی بچهها را به حمام فرستادم و چند تشت و کوزهی آب هم آماده کردم که اگر شیمیایی زدند، بچهها را بشویم. وقتی بمب شیمیایی زده شد، همهی آبها را روی بچهها ریختم و یک نایلون روی سرشان کشیدم. آن موقع سه بچه داشتم و مصطفی را باردار بودم. آقای سعیدزاده هم نبودند؛ چون امدادگر بود و همان جای اصلی که بمب زده بودند، داشت به مردم کمک میکرد و اصلاً به فکر بچههای خودش نبود. بچهها را برداشتم و به سر بام بردم. پشت خانهمان یک کوه بلندی بود و آنجا نشستیم تا بمب را خنثی کنند و هوا عوض شود.
✅ بعد از اسارت {همسرم} خیلی سخت گذشت. به همین خاطر خودم مشغول بهکار شدم و با سواد کمی که داشتم، به بچهها در درسهایشان کمک میکردم. وضعیت برایم خیلی سخت بود، امّا چون برای وطن و کشورم بود و مرام و عقیدهی شوهرم را دوست داشتم، بیشتر علاقهمند شدم.
❌ در طول دوران اسارتِ شوهرم، هرگز آرایش نکردم. در هیچ جشن و مجلس شادی شرکت نکردم. حتی به عروسی برادرم هم نرفتم. دو دست لباس مشکی داشتم که چپ و راست میپوشیدم و عوض میکردم.
📌 اسارت سعید از چهار سال گذشت. خبر دادند قرار است اعدام شود. اطلاعات دلداریمان داد و گفت: «هرکاری لازم باشه برای آزادیاش انجام میدیم. هرکسی را بخوان میدیم تا مبادله انجام بگیره. چندین زندانی داریم که میتونیم با سعید مبادله کنیم. غصه نخورین، اینجوری میخوان روحیهی شما را بشکنن.» بعضیها هم به شایعات دامن میزدند و میگفتند: «امکان نداره دموکرات سعید را آزاد کنه.» افراد بانفوذ قول همکاری و سفارش به دموکرات را میدادند، ولی کاری از دستشان برنمیآمد.
👌 پروندهی ما در کمیتهی امداد بسته شد و حقوق و مزایامان به بنیاد شهید منتقل شد. مستمری اطلاعات قطع شد. کمیتهی امداد هم خدماتش را قطع کرد. همهی ارگانها پذیرفتند که سعید اعدام میشود. دیگر هیچکس امیدی به آزادیاش نداشت. برابر شواهد و قراین پذیرفتیم احتمال اعدام قوت گرفته و کاری هم از دست کسی بر نمیآید. معمولاً پروندهی شهدا را به بنیاد شهید انتقال میدادند. ما هم باورمان شد سعید به کاروان شهدا پیوسته است.
😔 {بعضی از مردم} خیلی اذیت می کردند. همسایهمان آمد و گفت تلفن با تو کار دارد. خانمی بود و با فحش و ناسزا گفت شوهرت مرده و تو در خانه راحت نشستی! بدون مقدمه گفت شوهرت را کشتند و من بیهوش شدم.
❤️ یک ثانیه هم در خدمتکردن به شوهرم شک نکردم و پابهپایش بودم؛ چون برای مملکتم و ایشان بود. من واقعاً ایشان را تحسین میکنم که اینقدر به نظام و وطنش علاقهمند است. من اصلاً حرف و اعتراضی برای گفتن نداشتم. واقعاً با من مهرباناند و ثانیههایی که با هم زندگی کردیم، خیلی خوب بودند. من هرچه دارم، از ایشان دارم. چطور ممکن است که از ایشان گله کنم!؟
#عصرهای_کریسکان
❣ @khamenei_Reyhaneh
📌تنوعطلبی
«وَ إِذْ قُلْتُمْ يا مُوسى لَنْ نَصْبِرَ عَلى طَعامٍ واحِدٍ» دربارهی بنیاسرائیل آمده است که آذوقهشان از آسمان میآمد و هرکسی تنها باید بهاندازهی مصرف روزش از آن میگرفت و اگر بیش از آن برمیداشت و خمیر میکرد، تبدیل به کرم میشد.
آنها تمام وقتشان صرف آموزش و پیامدهای آموزش بود. پس از مدتی نزد حضرت موسی آمدند و گفتند از این یکنواختی خسته شدهایم. حضرت آنان را بر حذر داشت و مأموریتشان را گوشزد کرد که باید برای رسیدن به آن مأموریت، سیریِ قناعتگرانه را طی کنند و تنوعطلبی، آنان را از مسیر بازخواهد داشت؛ اما بنیاسرائیل نپذیرفتند.
خداوند امر فرمود که جای اردوگاه را عوض کنند و به مصر درآیند که در آنجا همه چیز هست. نتیجه این بود که برای خرید باید پول میدادند و برای پول داشتن باید کار میکردند. لازمهی کار کردن، واماندن از اردوگاه و آموزشهای آن بود. پس به قرض و نسیه افتادند و آزادیشان سلب شد.
آنها دریافتند که این تنوعخواهی چه ذلتی برایشان آورد و دوباره آنان را به بردگی و خفت کشانید. شکمپرستی و رفاهطلبی عامل سقوط و هبوطشان گشت و زمینه ای شد برای ذلت و خواریشان. از اینجا بود که یهودیان یکی از راههای بهزانو درآوردن اقوامی که با آن درگیر میشوند را در دچار کردن آنان به تنوع خواهی یافتند.
#ساده_زیستی
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
💥علت تاخیر چیست؟!!
✨مقام معظم رهبری در دیدار تصویری با نمایندگان مجلس، تیرماه ۹۹:
"مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها(بیش از چهل بار) در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به #قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید."
✅ مجلس یازدهم به دنبالش فرمایش مقام معظم رهبری عزم خود را برای قانون گذاری در موضوع جمعیت جزم کرد. ماحصل چندین ماه تلاش کمیسیون های مختلف مجلس *طرح "جوانی جمعیت و حمایت از خانواده"* است که در ۷۴ ماده و در قالب یک طرح چند ساله آماده شده است.
📌 این طرح که بیش از همه شامل تسهیلات و مشوق های مربوط به اقشار مختلف جامعه است، اکنون بیش از یک ماه است برای تعیین مدت اجرای آزمایشی خود در فهرست دستور کار مجلس قرار دارد، منتها هنوز در صحن علنی مطرح نشده و هر روز به تعویق می افتد.
👈 مردم پس از نزدیک به هفت سال که از ابلاغ سیاست های کلی جمعیت توسط رهبر انقلاب میگذرد منتظر هستند تا بالاخره مجلس فرایند قانونگذاری جمعیت را به انتها برساند.
*تصویب فوری زمان اجرای این طرح در صحن علنی و ارجاع آن به شورای نگهبان یقینا فرآیند حمایت از فرزندآوری را در خانواده های ایرانی تسهیل خواهد کرد و حتی یک روز تاخیر در آن برای کشور هزینه خواهد داشت.*
🔻حمایت از کمپین درخواست اجرای طرح «جوانی جمعیت» از سوی مجلس
✅ با صرف کمتر از یک دقیقه زمان و امضا در لینک زیر از نهایی شدن این طرح جمعیتی حمایت کنید:
https://www.farsnews.ir/my/c/55146
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
🎋🎋
۳. تجملات زیاد
🔵👈 تجملات برای یک جامعه، مضر و بد است. آن کسانی که با تجملات مخالفت میکنند، معنایش این نیست که از لذتها و خوشیهایش بیاطلاعند، نه! آن را کاری مضر برای جامعه میدانند. مثل یک دارو یا خوراکی مضر. با تجملات زیادی، جامعه زیان میکند. البته در حد معقول و متداول ایرادی ندارد. اما وقتی که همینطور مرتب پای رقابت و مسابقه به میان آمد، اصلاً از حد خودش تجاوز میکند و به جاهای دیگر میرود.
خطبهی عقد ۱۳۷۰/۴/۲۰
🔵👈 مگر کسانی که با تجمل عروس و داماد میشوند خوشبختترند؟ چه کسی میتواند چنین چیزی را ادعا کند؟ این کارها جز اینکه یک عده جوان را، یک عده دختر را حسرت به دل کند و زندگی را بر اینها تلخ نماید، اگر نتوانستند آنجور آنها هم عروسی بگیرند تا ابد حسرت به دل بمانند یا اصلاً نتوانند عروسی بگیرند. چیز دیگری نیست... تا آمدند دخترش را بگیرند، چون دستش خالی است، این دختر بماند توی خانه. این پسر دانشجو یا کارگر یا کاسب ضعیف، همینطور غیر متأهل بماند.
خطبهی عقد ۱۳۷۳/۹/۲۳
✍ موضوع: هشت سنت غلط ازدواج از نگاه
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
3⃣🔵👈سومین سنت غلط ازدواج، #تجملات زیاد
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dars_akhlaq
#پیام_صبحگاهی
... انشاءالله که بر همهی شماها این اعیاد مبارک باشد. مبارک بودن هم به این است که اولاً دلتان انشاءالله شاد باشد، روحتان برخوردار از آرامش و سکینهی الهی باشد، همهی وجودتان سرشار از اعتماد به خدا و توکل به خدای متعال باشد. اگر اینها شد، عید به طور کامل برای شما مبارک است. سعی کنیم اینها را برای خودمان تدارک ببینیم؛ دلهایمان را شاد کنیم، جانهایمان را از سکینهی الهی برخوردار کنیم، اعتماد به خدا را هم در وجود خودمان روز به روز بیشتر کنیم.
۱۳۸۸/۰۵/۰۵
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🌸 پدرم؛ افتخارم
🎉 #میلاد_حضرت_عباس مبارک
🌺 رهبرانقلاب: فرزندان جانباز افتخار کنند به پدران جانبازشان که با جوانى و عین سلامت به میدان جنگ رفتند و برای خاطر خدا سلامتشان را برای همهی عمر از دست دادهاند. این، افتخار دارد.
#روز_جانباز
➡️ ۱۳۸۶/۰۲/۲۷
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ | با کسی ازدواج کن که آرامش بهت بده!
👌شاخصهای مهم و کلیدی برای انتخاب همسر
💞 کانال مباحث خانواده و تربیت فرزند
@Panahian_khanevade
#اقتدار
📡حداقل برای یک👆نفر ارسال کنید.
💯لطفا برای پیوستن به کانال #زندگی_ماهرانه روی آدرس زیر کلیک کنید
🏡 @psyhadi 👈
✒️ @Qpsyhadi
✍️ نوشتار تربیتی " کودک و نوجوان"
✴️ دور چهارم / قسمت ۱
📝 موضوع بحث: تغذیه
⭕️ شما میدانید که تغذیه، پایه ی رفتار انسانهاست. یعنی جسم میتواند زمینه ای باشد برای رشد فکری و رشد معنوی. از این رو میگوییم «عقل سالم در بدن سالم است».
⚜️ در ابتدا اجازه بفرمائید کودکان بد غذا را معرفی کنیم. کودکان بد غذا به کسانی میگویند که:
1️⃣ حجم مناسبی از غذا را نخورند.
2️⃣ در زمان مناسبی غذا نخورند.
3️⃣ نوع مناسبی از غذا را نخورند.
ما به این کودکان میگوییم بد غذا. یعنی اگر یکی از این موارد در کودکان باشد، میشود بد غذا.
💠 ما تغذیه را به عنوان یک اصل میگیریم
همانطور که گفتیم: تغذیه، پایه ی رفتار است. مثلاً بچه ی پرخاشگر را اول تغذیه اش را بررسی میکنیم. حتی گاهی عدم تمرکز بچه ها به خاطر بیش فعالی آنها نیست بلکه به خاطر بد غذا بودن آنهاست!
⚠️ تعداد زیادی از کودکان گرفتار مشکل بد غذایی هستند؛ چیزی حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد کودکان بد غذا هستند!
⁉️ اما چرا تغذیه مهم است؟
حالا میخواهیم بدانیم چقدر اهمیت دارد وقتی که ما روی تغذیه اینهمه پافشاری میکنیم به عنوان یک موضوع، حتی در بحث تربیت! بحث ما تربیتی است ولی الآن داریم درباره تغذیه صحبت میکنیم. چون در تربیت تأثیر دارد.
❌ کودکان بد غذا در برابر تربیت مقاوم میشوند و تربیت پذیری آنها سخت میشود.
🔰 برخی از روانشناسان اصلی را مطرح میکنند که نظریه ی خوبی است و ما هم آنرا قبول داریم ولی چون صرفاً مادی و دنیایی به قضیه نگاه کردند، میگوییم ناقص است و نیاز به مکمل دارد. این اصل روانشناسی میگوید: انسانها سلسله نیازهایی دارند. وقتی میگوید سلسله، یعنی همه ی اینها به هم مربوط اند و یک مجموعه اند. این نیاز ها به ترتیب عبارتند از:
1️⃣ نیاز زیستی (خوردن، آشامیدن، خوابیدن و...)
توجه کنید که گفتیم این موارد را به ترتیب اهمیت داریم مینویسیم! یعنی اولین و مهم ترین نیاز، نیاز زیستی است. مثلاً وقتی بچه به دنیا میآید اولین کاری که انجام میدهند میگویند به بچه شیر بدید. هیچ پزشکی نمیگوید بچه را اول دوتا ماچ کن! میگوید بهش شیر بدید.
2️⃣ امنیت
3️⃣ محبت
4️⃣ احترام و شأن اجتماعی
5️⃣ خودشکوفایی و ابراز وجود
6️⃣ یادگیری
7️⃣ زیبایی
✅ پس، از نظر علمی اثبات شد که تغذیه نیاز اول انسان است.
🎈 با ما همراه باشید.
#نوشتار_تربیتی
#کودک_نوجوان
#تغذیه
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
✨ امام سجاد علیه السلام، برای ازدیاد جمعیت ما دعا کرده اند.
فرازهایی از نيايش زیبای حضرت امام زین العابدین علیه السلام:
خدايا، بر من منّت گذار و فرزندانم را نگهدراي كن و آنان را براي من شايسته گردان و مرا از ايشان بهرهمندي ده.
اي معبود من، به خاطر من، آنان را در زندگي كامياب ساز و عمرشان را طولاني كن.
فرزندانشان را بپروران و ناتوانشان را توانا گردان. جسمشان و دينشان و خوي شان را به سلامت دار و جان و تنشان و هر كارشان را كه به من مربوط است، از هر گزندي در امان دار و روزيِ آنان را به دست من فراوان و پيوسته گردان و آنان را نيكوكارانِ پرهيزگار، صاحبان بينش و پند پذيرانِ سر به راه خود قرار ده كه دوستدار و نيك خواهِ يارانت، و دشمن و كينهجوي دشمنانت باشند. چنين بايد اي پروردگار هستيها.
خدايا، بازوي مرا به وجود فرزندانم توانا كن، و ناراستي كار مرا به راستي آور و #خاندان_مرا_فزوني_بخش و بزم مرا به وجود ايشان بياراي و نام مرا به آنان زنده بدار و در نبودِ من كارم را به دست فرزندانم سامان ده و ياريام كن كه با مدد ايشان به خواستههاي خود برسم.
چنان كن كه آنان با من دوست و مهربان باشند و با راستي و درستي، روي دل به سوي من آورند و فرمان من برند و از نافرمانان و بد رفتاران و مخالفان و خطاكاران نباشند.
و مرا ياري فرما كه فرزندانم را بپرورم و ادب نمايم و به آنان مهرباني كنم...
خدايا، اين همه را به توفيق و رحمت خود به ما ارزاني كن و ما را از عذاب آتش امان ده و همانند آنچه را من براي اين جهان و آن جهانِ خود و فرزندانم از تو درخواست كردهام، به همهي مردان و زنان مسلمان و با ايمان عطا فرما
كه تو نزديكي و اجابت كننده، شنوايي و دانا، بخشندهاي و آمرزگار، دلسوزي و بس مهربان.
📚دعای بیست و پنجم صحیفه سجادیه
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ فرمانبری شیرین
🎉 #میلاد_امام_سجاد مبارک
🌸 امام سجاد علیهالسلام:
خداوندا، فرمانبردارى از پدر و مادر و نيكى در حق ايشان را
🌷 از به خواب رفتن بیخوابى كشيدگان
🌷 و آب سرد نوشيدن جگر سوختگان
شیرینتر گردان، تا خواست ايشان را بر ميل و خواهش خويش برترى نهم.
📖 صحیفه سجادیه، دعای بیست و چهارم
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
تفاهم در خانه
✅ اسلام میگوید در خانه تقصیرپذیر باشید؛ اگر یک وقت #عصبانی شدید، که نباید بشوید، اگر بد گفتی که نیاید بگویی، وقتی #غضبت برطرف شد، فوراً عذرخواهی کن؛ فوراً تقصیر را به گردن بگیر؛ زیر بار برو. این زیر بار رفتن، یک #خودسازی است."
✅ خانه باید برای ما یک مکتب باشد، بهترین مکتبها، بهترین کتابهای اخلاقی، بهترین معلمهای اخلاق برای زن و مرد، مخصوصاً برای خانمها، خانه است.
🔵👈 اگر خدای ناکرده آقا بدی کرد و زیربار نرفت عذرخواهی کند، تقاضا دارم از خانمها فوراً عذرخواهی کنند؛ قهر نکنند، فخر نداشته باشند، اخم نکنند، بینشاط نباشند. ...اگر یکی از زن و شوهر زیربار نرفت و عذرخواهی نکرد، تو تقصیر را به گردن بگیر و عذرخواهی کن.
🔵👈 ...اگر خدای ناکرده زن در مقابل شوهر و شوهر در مقابل زن، رویشان به هم باز شد، دیگر ابهت و شخصیت پیش یکدیگر را ندارند. و بدا به حال آن مردی که در خانه ابهت و شخصیت نداشته باشد. بدا به حال آن خانمی که حکومت بر دل شوهر نداشته باشد. بدا به حال آن خانهای که در آن نشاط نباشد.»
منبع: مهر خانه
ازدواج در اسلام از نگاه آیتالله مشکینی (ره)
🍃🍃🍃🔹🔹🔹🍃🍃🍃
🆔 @dars_akhlaq
هرچه در دین میبینید، تلاشی است برای رسیدن به «حال خوب»
رسیدن به حال خوب، همان دعای سال تحویل است؛ «حوِّل حالَنا إلی اَحسَنِ الحال»
👌🏻حال خوب و رابطهاش با امام زمان(ع)
🔻دین برنامهای است برای رسیدن به یک حال خوب. حال خوب، چیزی است که همه دنبال آن هستند و مدام از هم میپرسند «حالتان خوب است؟» حال خوب، همان دعایی است که ما در دعای سال تحویل هم داریم، «حوِّل حالَنا إلی احسَنِ الحال»
🔻اگر مردم تفریح میکنند بهخاطر حال خوب است، اگر اخلاق رعایت میکنند برای رسیدن به حال خوب یا دادن حال خوب به دیگران است، اگر دنبال معنویت و ارتباط با خدا هستند، بخاطر حال خوب است، هرچه در دین میبینید، تلاشی است برای رسیدن به این حال خوب
🔻همه دوست داریم حال خوب داشته باشیم، ولی مشکل بزرگمان این است که در تقاضای حال خوب، حداقلی هستیم، یعنی حد و اندازۀ حال خوبی که دنبال میکنیم بالا نیست.
🔻بدبختی بشریت این است که حال خوب را در اندازههای کم میخواهد؛ مثل اینکه کسی بخواهد صرفاً با چهارتا لطیفه حال خودش را خوب بکند. یا بخواهد با محبتِ چهار نفر اطرافیانش، حال خودش را خوب بکند. یا بخواهد با امنیت یافتن از نظر مالی، حال خودش را خوب بکند.
🔻حال خوب، در واقع آن حال خوبی است که خدا برای هر کسی در نظر گرفته است؛ همان حال خوبی که در ادبیات عرفانی ما گاهی به مستی و مدهوشی برای آن محبوبِ معشوق، تعبیر میشود. اگر چنین حال خوب عمیقی را خدا برای انسان نمیخواست، چرا باید دین و پیغمبر برای ما میفرستاد؟!
👤علیرضا پناهیان
➖ کربلای معلی -۹۹/۱۲/۲۹
@Panahian_ir
🚨کدام تحقیر از این بالاتر که پدر خانوادهای به من نامه بنویسد دوماه است گوشت به خانه نبردهام؟معیشت که نباشد دین و اخلاق هم نیست
✍ رهبر انقلاب: کدام نقض کرامت انسانی بالاتر از این که پدر خانوادهای، در جامعهای که در آن همهچیز هم هست، نتواند اوّلیات زندگی فرزندان خودش را تأمین کند؟! کدام تحقیر از این بالاتر؟!صبح تا شب کار کند، آخرش به من یا به آن مسؤول دیگر نامه بنویسد که من دو ماه است به خانهام گوشت نبردهام!
وقتی کسانی در جامعه با استفاده از فرصتهای نامشروع توانستهاند برای خودشان آلاف و الوف و زندگیهای تجمّلی فراهم کنند، وقتی طبقاتی در جامعه هستند که برایشان پول خرج کردن هیچ اهمیتی ندارد، جمع کثیری از مردم که در بین آنها عناصر نظامی و کارمندان دولت و معلمان و روستاییان و مردم مناطق محروم و مناطق جنوب هستند، نتوانند نان و پنیر بچههایشان را فراهم کنند، کدام شکستن شخصیّت و شرف انسانی از این بالاتر است؟!
بله، مسأله معیشت قطعاً در اولویّت اوّل است. معیشت که نبود، دین هم نیست؛ اخلاق هم نیست؛ حفظ عصمت و عفت هم نیست؛ امید هم نیست.
۱۳۷۹/۳/۲٩
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
💠 @ahbar_rahbar
👨👩👧👦 ایران جوان، به برکت ازیاد نسل
🌸 رهبر انقلاب اسلامی:
" به برکت ازدیاد نسل که در سال شصت اتفاق افتاد که یک عدهای داد و فریادشان بلند بود که چرا دارید بیرویه نسل را زیاد میکنید، امروز آنها جوانهایی هستند که وارد بازار کار شدند. یعنی کشور، کشور جوان است. نیروی کار فراوانی وجود دارد که میتوانند وارد بازار کار بشوند."
➡️ ۱۴۰۰/۱/۱
❣ @khamenei_reyhaneh
❤️🍃❤️
#اخلاق_در_خانواده
🌸کشف کردن نقاط قوت همسر
به دنبال نقاط قوت شوهر خود گشته و به او بگویید که چقدر از نقاط قوت موجود در او لذت می برید. بخت در این است که او برای افزایش و بالا بردن وجهه و آبروی خود بسیار سخت کوشش کند.
یک مرد همیشه نیاز دارد از زبان همسرش بی پرده و بی واسطه بشنود: عزیزم! نمی دانم چه طور باید این همه محبت و لطفی که نسبت به ما داری را جبران کنم.🌹
همین جملات ساده می تواند انگیزه ای برای تلاش مضاعف مردها باشد.
از همسر خود در حضور والدین او یا دوستانش تشکر و قدردانی نمایید. با انجام این کار ارزش شما بیشتر میشود.
••✾•🍃🌺🍃•✾••
#پنجره_هشتم 🇮🇷
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
Join🔜 @panjrehhashtom
🔹تحلیل بیانات مهم و راهبردی رهبر انقلاب در اول فروردین
🔸توسط: استاد دکتر عادل پیغامی
🔹با موضوع: بررسی موانع تولید و شیوههای پشتیبانی از تولید
🔸زمان: چهارشنبه ۴ فروردین، ساعت۱۷
در بستر اسکایروم
🔹لینک ورود به جلسه🔻
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
[واحد تبیین و تحلیل مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری]
@t_manzome_f_r
💓 فرزندان ما #محبت_ورزی را از #رفتار محبت آمیز والدینشان❣با اهل خانه فرا خواهند گرفت و #امروز با اطرافیان و #فردا با همسر و فرزندانشان با محبت و احترام رفتار خواهند نمود.
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
🔆 امام صادق عليه السلام:
🔸 إنَّ خَيرَ ما وَرَّثَ الآباءُ لأِبنائِهِم الأدَبُ لاَ المالُ
🌺 بهترين ارثى كه پدران براى فرزندان باقى مى گذارند، ادب است نه ثروت
📚 الكافى جلد ۸ صفحه ۱۵۰
#احادیث_تربیتی
#حدیث
#روایات_تربیتی
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🍃این پست در ادامه ی پست گذشته است :
#مهارتهای_انتخاب_همسر
🔴 داستان واره: چه خبر از زندگی؟!
▫️گفتم: تا به حال در بارۀ معیارهای همسر آیندهات فکر کردهای؟
▪️بادی به غبغب انداخت و گفت: بله که فکر کردهام!
▫️گفتم: برایم بگو.
▪️کمی خودش را جا به جا کرد، با یک سرفه هم سینهاش را صاف کرد وگفت: اوّلاً، باید عفیف و باوقار باشد. ثانیاً، باید حجابش را رعایت کند. ثالثاً، باید اجتماعی باشد. رابعاً، از خانوادهای اصیل باشد. خامساً، اهل عشق ورزیدن باشد. سادساً... .
🔻چند معیار دیگر را نیز پشت سر هم ردیف کرد و بعد، ساکت شد. در نگاهش تیز شدم. سرش را تکان داد و گفت: ماییم دیگر! کارمان روی حساب و کتاب است.
▫️چند سال بعد، دو باره دیدمش. پکر بود و بیحال. خیلی زود بود؛ امّا نمیدانم چرا موهایش جو گندمی شده بود. پرسیدم: چه خبر؟
▪️گفت: از کجا؟
▫️گفتم: از زندگی.
▪️گفت: نپرس.
▫️گفتم: چرا؟
▪️گفت: عفیف نبود.
▫️گفتم: دیگر؟
▪️گفت: حجابش را رعایت نمیکرد.
▫️گفتم: دیگر چه؟
▪️گفت: روابط اجتماعی خیلی بازی داشت.
▫️گفتم: مگر به او نگفته بودی که زن عفیفی میخواهی؟
▪️گفت: چرا. اصلاً میگفت: «زنی که عفیف نباشد، زن نیست!».
▫️گفتم: مگر نگفته بودی زن باحجابی میخواهی؟
▪️گفت: چرا. اتّفاقاً او هم گفت: «حجاب باید رکن اخلاقی یک زن باشد».
▫️گفتم: مگر نگفته بودی که باید در روابطش با دیگران، حساب شده عمل کند؟
▪️گفت: چرا. او هم به من گفت: «اگر کسی نتواند در روابط اجتماعی، حساب شده عمل کند، هنوز بچه است و نباید به فکر ازدواج باشد».
▫️گفتم: پس کجای کار مشکل داشت؟
▪️آهی کشید و با حسرت گفت: شب عروسی که شد، هوس کرد فقط یک توری روی سرش بیندازد و بس. گفتم: «خانم! این طور که نمیتوانی حجابت را رعایت کنی». توری را نشانم داد و گفت: :مگر این حجاب نیست؟». برق از سرم پرید و گفتم: «خانم! پس عفّت زنانه کجا رفت؟». گفت: «مگر عفت به اینهاست؟». فردای عروسی هم دیدم هر کس و ناکسی که وارد خانه میشود، چنان با او گرم میگیرد که انگار به اندازۀ محلّه و فامیل، برادر دارد! کنارش کشیدم و گفتم: «خانم! مگر شما به روابط اجتماعیِ حساب شده معتقد نبودی؟». گفت: «حساب شده تر از این؟».
🔻خلاصه، چه دردسرت بدهم که تازه فهمیدم تعریف او از حجاب و وقار و عفّت و...، فقط در کلمات با من اشتراک داشته و آن معنایی که او از این کلمات در ذهن خود پرورش داده، با آنچه در ذهن من است، از زمین تا ثریّا فاصله دارد.
📚نیمه دیگرم، کتاب اول، ص38
#نیمه_دیگرم
#کتاب_اول
#از_من_بودن_تا_ما_شدن
#ازدواج
#داستان_واره
#استاد_محسن_عباسی_ولدی
❣ @hamsar_ane❣
💜
🌸💜
💜🌸💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهمیّت خدمت به همسر
🔴 #حجتالاسلام_فرحزاد
❣ @hamsar_ane❣
💜
🌸💜
💜🌸💜
پیامبر رحمت (ص):
🔶 محبوب ترين خلايق نزد خدا نوجوان خوش سيمايى است كه جوانى و زيبايى خود را براى خدا و در راه طاعت او بگذارد. خداوند رحمان به وجود چنين نوجوانى برفرشتگان مى بالد و مى فرمايد: «اين است بنده راستين من!». 😍💕
📗ميزان الحكمه، ح ۹۰۹۶
میلادِ جَوانِ دشت کربلا ❤ حضرت علی اکبر (ع) مبااااارکــــــ 😍
👉 @nafastazeh 💌
💠 نقطه ضعف جوانی
🔹️دوران جوانی علیرغم اهمیت و ارزشی که دارد، به همان اندازه آسیبپذیر بوده و ممکن است به دلیل تصمیم اشتباه، رنج و اندوه و شقاوت را به دنبال داشته باشد، و به همین جهت، انبیا و مربیان الهی اهتمام خاصی نسبت به تربیت در این دوران داشتهاند.
🔸️در روایات داریم که «علیک بالأحداث» بزرگان و اساتید اخلاق به جوانها میگویند قدر جوانی خود را بدانید و تا جوان هستید خودتان را اصلاح کنید، برای همین است که در جوانی انسان زودتر میتواند در خودش تغییر ایجاد کند، اما وقتی حالتی ثبات پیدا کرد و ملکه شد تغییر آن مشکل است.
🔹️جوان خیال میکند اگر چیزی را درست فهمید، همه چیز را میفهمد، در حالی که این تعمیم دلیلی ندارد. انسان ممکن است در یک جهت تجربه داشته باشد و چیزی فهمیده باشد، اما در جای دیگر تجربه نداشته باشد. خوب، باید در موارد دیگر از کسانی که تجربه کردهاند و آن معلومات را کسب کردهاند استفاده کرد.
🔸️مثلاً به این بهانه که مقام معظم رهبری از جوانها تعریف کردهاند، بگوییم ما این گونه هستیم و چه کار داریم به پیرمردها! این نقطه ضعفی است که باید توجه داشته باشیم و در آموزشهای خودمان توجه بدهیم که مبتلا به غرورهایی نشویم که غالباً در اثر کم تجربگی یا بلند پروازی پیش میآید.
🔹️امروز یک #جوان برای شناخت اعتقادات خود به دنبال استدلالها و منطق قوی است تا ایمانش بدون دلیل نباشد، و لذا در گذشته مردم به سادگی ایمان آورده و به سادگی نیز ایمان خود را از دست میدادند، اما امروز هرچند به سادگی ایمان نمیآورند، اما ایمان خود را نیز به راحتی از دست نمیدهند.
💻 @mesbahyazdi_ir
✍️ نوشتار تربیتی " کودک و نوجوان"
✴️ دور چهارم / قسمت ۲
📝 موضوع بحث: تغذیه
🔻 در نوشتار قبل فهمیدیم که تغذیه یک امر بسیار مهم است و نیز چرایی آن را هم اثبات کردیم.
🔆 در ادامه به آسیب های بد غذایی میپردازیم.
1️⃣ کاهش یادگیری
شک نداشته باشید بچه هایی که بد غذا هستند، یادگیری آنها کاهش پیدا میکند. یعنی بچه از ظرفیت یادگیری اش به نحو مطلوب نمیتواند استفاده کند. این کاهش یادگیری میتواند بین بیست الی هفتاد درصد باشد!
2️⃣ پرخاشگری
خودِ ما بزرگتر ها هم وقتی تشنه و گرسنه هستیم، آستانه ی تحمل مان بسیار پایین تر میآید. بچه ها که جای خود دارند.
3️⃣ تربیت گریزی
بچه هایی که بد غذا هستند حتی در تربیت هم تربیتِ خوبی نخواهند داشت!
(📝 تربیت یعنی «شکوفا سازی استعداد های بالقوه». یعنی یک سری استعداد های بالقوه در کودک شما وجود دارد که شما میخواهید آن را به منصهٔ ظهور برسانید.) حالا که قرار است شما استعداد بچه ها را احیا کنید، آیا کودکی که گرسنه است با شما همراهی میکند؟ به حرف شما گوش میدهد؟ وارد فعالیت میشود؟ خیر!
🔰 ما یک پدربزرگی داشتیم که ایشان همیشه به ما توصیه میکرد و میگفت صبح که بیدار میشی، اولین کاری که میکنی باید بری سر یخچال! قبل از هرکاری. اگر سیب بود، سیب بخور. اگر هم نبود یه چیز دیگه بخور.
4️⃣ کم تحرکی
کودکان بد غذا تحرک پایینی دارند و اگر هم تحرکی داشته باشند، جنبه ی پرخاشگری در تحرک آنها زیاد است! یعنی تحرک آرام ندارند.
🎈 با ما همراه باشید.
#نوشتار_تربیتی
#کودک_نوجوان
#تغذیه
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir