پاسخ تکمیلی:
البته کنار اين اختلاف، میتوان به تفاوتهای ديگر نيز اشاره کرد؛ از جمله:
1. نشانههای ظهور، به صورت جدا از هم میتواند رخ دهند و در نهايت، ظهور امام زمان(عج) حادث شود؛ ولی شرايط بايد با هم و کنار يکديگر، تحقق يافته و موجود باشند، تا ظهورمحقق شود.
2. امکان دارد يک علامت يا برخی از علايم اتفاق نيفتند يا در يک زمان حادث شوند و پايان پذيرند و بعد از آن ظهور واقع شود؛ ولی برای تحقق ظهور، بايد همه شرايط (با هم) موجود باشند؛ لذا در صورت نبودن حتي يک شرط، ظهور امام مهدی(عج)محقق نمیشود.
3. علايم، چون حالت نشانه بودن را دارند، لذا ممکن است يک علامت، بعد از ظهور (مثلاً روز بعد) اتفاق بيفتد؛ ولی شرايط، بايد پيش از ظهور موجود باشند. البته تفاوتهای ديگری نيز وجود دارد.
@bonyadkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خوشا نیمه شعبان🔸
. نویسنده: مریم عرفانیان
. گوینده: زهرا مولوی
. تدوینگر: امیرعباس فروزان
✔️ تهیه شده در بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)
@bonyadkerman
🌼اطاعت بیقید و شرط، شرط سربازی امام زمان🌹
✍️ یاران امام مانند بندهای، گوش به فرمانِ آن حضرت هستند و برای خدمتگزاری حضرت لحظهشماری میکنند. در جهت تامین و رفاه آسایش مردم بسیج میشوند و با فرمان امام، ندا میدهند: هرکسی نیازمند مال است، بیاید.
🔹 یاران امام هرچه امام دستورشان دهد، انجام مىدهند. در برابر فرمان امامشان از کنیز زرخرید، مطیعترند. «وَ هُمْ اَطْوَعُ مِنَ الاَْمَةِ لِسَیِّدِها... آنها در برابر فرمان امامشان از بردهٔ مطیع، مطیعترند.»*۱
🔆 به تعبیر امروزه آنان در برابر قرائت امام زمان از خود قرائتى جدا ندارند. بر روی حرف امام حرفی نمیزنند و چرا و اگر و اما نمیآورند.
📚 ۱. بحارالانوار، ج۵۲، ص۳۰۸
@bonyadkerman
نماهنگ زیبای ترانه عشق بهانه عشق در وصف امام زمان(ع)👆
@bonyadkerman
پاسخ تکمیلی:
عدهای بر اين باورند كه بسياري از علايم غير حتمي ظهور اتفاق افتاده است و فقط علايمِ حتميِ نزديك ظهور، باقي مانده است. به نظر ميآيد در اينباره سخن قطعي و كاملي نميتوان گفت؛ زيرا منابع اصلي و قديمي شيعه، معمولاً از نشانههاي خاص و محدود نام بردهاند و نقل آنها در كتب روايي جامع؛ مانند بحارالانوار به دو علت ميتواند باشد:
1. حفظ اصل نقلها براي تأمل و تدبر ديگران درباره آنها؛
2. روشن شود كه همه گروهها در اصل ظهور حضرت مهدي(عج) اتفاق نظر دارند.
همچنين، اين سؤال زماني قابل پاسخ است كه ما تطبيق را بپذيريم ؛ اما بايد توجه داشت كه اولاً ما از لحاظ علم محدود ميباشيم، و نميدانيم آيا واقعاً اين حادثه، همان نشانه است يا نه، و ثانياً بعضي از علامتها، داراي سند معتبر و قابل قبولي نيست، تا خود نشانه را بپذيريم و بخواهيم از وقوع آن سخن بگوييم.
بله؛ اگر قراين و شواهد قطعي وجود داشته باشد، ميتوان گفت نشانهاي از نشانهها واقع شده است و اين، بسيار مشكل است. البته، بايد توجه داشت كه شباهت حادثه با يك علامت، اين احتمال را ايجاد ميكند كه شايد اين واقعه، همان علامت ظهور باشد؛ لذا حالت آمادگي را در فرد منتظر ايجاد ميكند.
@bonyadkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه رمضان آمده ای ماه کجایی ؟
#استوری_مهدوی
@bonyadkerman
#روایت_انتظار
🔹️حضرت امام هادی علیهالسلام:
🔹️خداوند به دست او [حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجه] حق را پابرجا و باطل را نابود گرداند.
📚الزامالناصب، ج ۱، ص ۱۶۸
@bonyadkerman