انتفاضة الاقصی
◀️بررسی فرایند شکلگیری سه انتفاضه در فلسطین/2
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
انتفاضه دوم: انتفاضه مسجدالاقصی، 7 مهر 1379 (28 سپتامبر 2000)
🔹انتفاضهالاقصی، «دور دوم انتفاضه فلسطین» است. این قیام پس از این که اشغالگری و جنایتهای صهیونیستها پس از مذاکرات صلح اعراب و اسراییل و تشکیل #حکومت_خودگردان_فلسطین در«غزه و اریحا» به ریاست « #یاسر_عرفات » تداوم یافت، شروع شد. ریشههای اصلی این انتفاضه را میتوان ناامیدی مردم فلسطین از حکومت خودگردان فلسطین برای بازگرداندن حقوق پایمالشده آنان و مخالفت تودههای مردمی فلسطین با ادامه مذاکرات سازش تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی و نیز هماهنگیهای امنیتی با آن علیه نیروهای مبارز نام برد. فلسطینیان پس از پشت سر گذاشتن همه تجربههای گذشته و رویکردهای سازش با رژیم صهیونیستی، بر این مسئله تأکید کردند که تنها راه حل مؤثر، درگیری و کشمکش با صهیونیستها، استفاده از قوه قهریه و جهاد مسلحانه (انتفاضه) است. بدین لحاظ هنگامیکه احساسات دینی آنها از سوی «آریل شارون» در دیدارش از مسجدالاقصی نادیده گرفته شد، دور دوم انتفاضه خود را شروع کردند. به همین لحاظ به این قیام «انتفاضه الاقصی» گفته میشود.
🔸پیشزمینهها و علل انتفاضه مسجدالاقصی
🔹1. پیروزی #حزبالله در جنوب لبنان، 4 خرداد 1379 (25 می 2000)
یکی از علل و پیشزمینههای دور جدید انتفاضه، پیروزی #لبنان بر رژیم اسراییل بود، که این پیروزی عقبنشینی رژیم اسراییل را در پی داشت. البته عقبنشینی اسراییل صرفاً در بحث جنوب لبنان نبود بلکه اسراییل بعدها در موارد دیگری نیز مانند نوار غزه، روی به عقبنشینی آورد. عقبنشینی اسراییل از جنوب لبنان، طلسم شکستناپذیری اسراییل را شکست! و این مسئله را ثابت کرد که در سایه مبارزه و اتحاد میتوان بر دشمنی مقتدر و تا بن دندان مسلح چون اسراییل پیروز شد.
🔸2. شکست مذاکرات کمپ دیوید دوم
پس از آن که مذاکرات طولانی #کمپ_دیوید_دوم- از تیر ماه تا شهریور 1379- میان #عرفات، #ایهود_باراک و #کلینتون بدون دستیابی به نتیجهای ناکام ماند، این امر ثابت شد که رژیم صهیونیستی حاضر به عقبنشینی از موضع سخت و اولیه خود نیست و #قدس_شرقی را به عنوان پایتخت کشور مستقل فلسطین نخواهد پذیرفت و به همین دلیل هم #شارون با حضور خود به همراه 1000 چکمهپوش صهیونیست در صحن حرمالشریف معادله بازی را به گونه دیگری رقم زد.
🔹3. به تعویق افتادن اعلام کشور مستقل فلسطین
بر اساس #توافقنامه_وای_ریور (سپتامبر 1999) قرار بود در تاریخ (13سپتامبر2000) کشور فلسطین، مستقل اعلام شود. اما این امر بر اثر فشارهای سیاسی و اقتصادی رژیم صهیونیستی و #ایالاتمتحده_امریکا به تعویق افتاده و بعد به فراموشی سپرده شد. این امر باعث شد تا طرف فلسطینی از روند مذاکرات قطع امید کند. چراکه مردم فلسطین شاهد بودند که بیش از 7 سال از امضای پیمان اسلو (1993) میگذرد، اما فلسطینیان بدون دستیابی به حقوق حقه خود، در شرایط بدی به سر میبرند. فلسطینیان با به تعویق افتادن اعلام کشور مستقل فلسطینی دریافتند که به آن آرزو و آرمان خود که همان زندگی در کشور مستقل فلسطین است، دست نخواهند یافت.
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
انتفاضه سوم و بیداری اسلامی
◀️بررسی فرایند شکلگیری سه انتفاضه در فلسطین/3
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
انتفاضه سوم: تیرماه 1393 (جولای 2014)
🔹یکی از اصطلاحاتی که به دنبال « #بیداری_اسلامی » رایج شد و برای رژیم صهیونیستی نیز چالشی اساسی و جدی ایجاد کرد، اصطلاح انتفاضه سوم است. فلسطینیها در سال 1987، انتفاضه اول و در سال 2000 انتفاضه دوم یا #مسجدالاقصی را رقم زدند و هم اکنون با فرصت بیبدیل در فضای بیداری اسلامی با ویژگی صهیونیسمستیزی، استکبارستیزی، وحدتطلبی و عدالتخواهی امکان بسیار مناسبی برای حذف رژیم صهیونیستی با عقبه و توان مردمی فراهم بود که متأسفانه از آن استفاده نشد و انتفاضه سوم با محدود شدن در قالب عملیات فردی و بدون پشتوانه قوی گروههای جهادی با توطئه تبلیغاتی صهیونیستها به #انتفاضه_چاقو نیز تحریف شد و عملاً استمرار و گسترش نیافت.
🔸ویژگیهای مشترک در سه انتفاضه فلسطین
🔹1. اسلامی بودن
در واقع ویژگی اصلی این قیام اسلامی بودن آن است؛ نقطه انفجار این قیام مساجد و توسط ائمه جماعت، روشنفکران اسلامی و فارغالتحصیلان بوده و در میان جوانها به سرعت گسترش پیدا نموده است. از بلندگوهای مساجد غالباً با ندای اللهاکبر مردم به تداوم مبارزه دعوت میشوند و ائمه جماعات، مردم را در مساجد به مبارزه با رژیم صهیونیستی فرا میخوانند.
🔸2. مردمی بودن
یکی از ویژگیهای مهم انتفاضه، مشارکت تمام قشرهای مردم در آن است و نقطه شروع انتفاضههای اول و دوم با قیام مردم، اعم از زن و مرد، پیر و جوان با دستان خالی در مقابل ارتش مسلح بوده است.
حرکت اسلامی، جنبش یک گروه خاص از مردم نیست، بلکه وجدان جوشان ملت و ریشههای انقلابی آن است که وابستگی حزبی، جناحی و دولتی هم ندارد.
🔹3. استمرار
به غیر از انتفاضه سوم که متناوباً از سوی مردم مسلمان فلسطین به صورت خودجوش انجام میشد، انتفاضه اول و دوم استمرار قابل توجهی داشت که با انحراف و سرکوب صهیونیستها مواجه گردید.
🔸4. سراسری بودن
گستره برپایی این قیام شهرها، آبادیها و تمام مناطق فلسطینی اعم از کرانه غربی، غزه و حتی اراضی اشغالی 48 را نیز در بر میگرفت و اختصاص به محدوده جغرافیایی خاصی از فلسطین نداشت.
🔹5. کمهزینه بودن
در سه انتفاضه مذکور نیاز به تجهیزات و عدوات یا سرمایه و هزینه خاصی وجود نداشت و مردم فلسطین با اندک سلاح خود که سنگ و حضور جدی خیابانی بود، به مقابله با ارتش صهیونیستی میپرداختند.(فصلنامه تخصصی پانزده خرداد شماره 53، مقاله: مقدمهای بر تأثیر اندیشه امام رحمهالله و انقلاب اسلامی بر مبارزات مردم فلسطین، صص317-316)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
تأثیر انقلاب اسلامی بر انتفاضههای فلسطین
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🔹در وهله اول #انقلاب_اسلامی موازنه قوا را به نفع ملت مظلوم فلسطین بر هم زد و با حمایت پیگیر از مبارزه مجاهدان فلسطینی در قبال اسراییل، در جهت خشکانیدن ریشههای صهیونیسم بینالملل اقدام نمود.
🔸علاوه بر این، ایران اسلامی، نخستین کشوری بود که با اختصاص دفتری به عنوان #سفارت_فلسطین، حمایت بیدریغ خود از مبارزات ملت فلسطین را اعلام کرد.
🔹در راستای این حمایتها، امام خمینی(ره) با نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام « #روز_جهانی_قدس »، خطر صهیونیسم را در سراسر جهان متذکر شدند و جبهه سیاسی محکمی را در برابر استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل ایجاد نمودند.
🔸افزون بر این، امام خمینی(ره) با احیای مراسم #برائت_از_مشرکین در موسم حج ابراهیمی و یادآوری خطر اسراییل در این مراسم، پایههای مشروعیت رژیم صهیونیستی را متزلزل کرد. ترس و وحشت اسراییل از برگزاری مراسم سالانه روز جهانی قدس و مراسم برائت از مشرکین، خود حکایتگر کارآمدی این اقدامات از سوی #بنیانگذار_جمهوری_اسلامی است. بدینترتیب، انقلاب اسلامی بر دامنه، قلمرو و گستره حمایت از مبارزه ملت فلسطین افزود و با جهانی کردن این قلمرو حمایتی، یکی از ضعفهای عمده و نواقص مبارزات فلسطینی را برطرف نمود.
🔹رهبران جمهوری اسلامی ایران از ابتدا با قاطعیت و صراحت، از انتفاضه مردم فلسطین حمایت همهجانبهای کردند و آن را یکی از بهترین روشهای ممکن مبارزه فرسایشی علیه اسراییل دانستهاند. یکی از شعارهای اولیه در نهضت امام خمینی(ره) مسئله دفاع از مظلومان بود که مسئله فلسطین و حمایت از فلسطینیان در صدر این هدف قرار داشت؛ زیرا که انقلاب اسلامی ایران بر باورهای اسلامی مردم استوار و مسئله فلسطین جزیی از این باورها بود. صهیونیستها نیز از این موضوع آگاه بودند.(فصلنامه تخصصی پانزده خرداد شماره 53، مقاله: مقدمهای بر تأثیر اندیشه امام و انقلاب اسلامی بر مبارزات مردم فلسطین، صص322-321)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📷اطلاعنگاشت | نقاط اشتراک انقلاب اسلامی و انتفاضه فلسطین
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
١. عقیده و راهبرد مشترک
«اسلام» نقطه مشترک اساسی میان انقلاب اسلامی و انتفاضه فلسطین است.
۲. دشمن مشترک
استکبار جهانی به سرکردگی امریکا و اسراییل دشمن مشترک انقلاب اسلامی و انتفاضه فلسطین است.
٣. هدف مشترک
انقلاب اسلامی ایران و جنبشهای اسلامی، خواهان برچیده شدن ظلم و فساد [اشغالگری] و اجرای قوانین اسلام است.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد شماره ۵٣، مقاله: مقدمهای بر تأثیر اندیشه امام رحمهالله و انقلاب اسلامی بر مبارزات مردم فلسطین، صص٣٢۴-٣٢٣
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📸اطلاعنگاشت: پیامدها و دستاوردهای سه انتفاضه فلسطین
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
۱. نفی موجودیت و تهدید امنیت رژیم اشغالگر قدس
۲. افشای چهره واقعی رژیم صهیونیستی
۳. ایجاد تحرک و تحول در اعراب مقیم در اراضی اشغالی قبل از ۱۹۶۷
۴. ایجاد مشکلات اقتصادی برای رژیم صهیونیستی
۵. دمیدن روح حیات و عزتبخشی به مردم و گروههای فلسطینی
۶. قرار دادن فلسطینیها در موضع حمله
۷. تغییر نگاه مسلمانان و کشورهای منطقه به فلسطین
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد شماره ۵۳، مقاله: مقدمهای بر تأثیر اندیشه امام رحمهالله و انقلاب اسلامی بر مبارزات مردم فلسطین، صص۳۲۱-۳۱۸
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📷ثمرات مقاومت
عبدالعزیز رنتیسی یکی از اعضای فعال فلسطینی:
اول اینکه انتفاضه راه صحیح را به مردم فلسطین نشان داد و توجه آنها را به سوی اسلام جلب کرد.
دوم اینکه انتفاضه با مفسدههایی مثل مستی و اعتیاد و شادیهای کاذب و بیمبالاتی جنسی و... که تا پیش از آن در بین مردم رواج داشت، مبارزه کرد،
سوم این که انتفاضه روحیه دشمنستیزی را در مردم تازه کرد.
منبع: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد شماره ۵۳، مقاله: مقدمهای بر تأثیر اندیشه امام رحمهالله و انقلاب اسلامی بر مبارزات مردم فلسطین، صص۳۲۱-۳۲۰
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸خاطره | انیس نقاش و انتفاضه در اردوگاههای فلسطینیان در لبنان
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🎥مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخپژوهی با مرحوم انیس نقاش
فعالیتهای محرمانه و مخاطرهآمیز انیس نقاش برای تأمین آزادیهای سیاسی و مدنی در اردوگاهها
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست اول
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🔹1. از جولانگاه استر تا وادی صهیون: کتاب- مرور سه اثر از جریان تاریخنگاری یهود ایران
🔸2. اسرائیلیات تاریخی: کتاب-شناسایی و نقد آثار مرتبط با حوزه یهود، ایران، اسرائیل و صهیونیسم
🔹3. پیرامونی: کتاب-جست و جوی اسرائیل برای یافتن متحدان خاور میانهای
🔸4. نفوذ اسرائیل در عراق و تأثیر آن بر امنیت ملی ایران: کتاب
🔹5. انقلاب اسلامی، رژیم صهیونیستی و استراتژی جنگ پستمدرن: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش2
🔸6. رژیم صهیونیستی و اصلاحات ارضی شاه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش3
🔹7. به عشق اسرائیل، با پول ایران، به کام یک مورخ: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش4
🔸8. ترجمههای عبری قرآن کریم؛ اهداف سیاسی و دینی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش10
🔹9. شرقشناسی«اسرائیلی»، خصوصیات و اهداف: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش10
🔸10. ششمین کنفرانس هرتزلیا؛ مصونیت و ارزیابی ملی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش10
🔹11. تحلیل و نقد ادبی داستان «خون برای فطیر»: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش10
🔸12. چهل سالگی اسارت قدس: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش11
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست دوم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
13. مسادا؛ حقیقت یا افسانه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش11
14. صهیونیسم و تولید یک مرجع: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش11
15. دولت مصدق؛ جبهه ملی و رژیم صهیونیستی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش12
16. نقش مدارس صهیونیستی در حفظ کیان نامشروع رژیم اسرائیل: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش12
17. نگاهی به نقشه تفصیلی فلسطین: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش12
18. مهاجرت چرا؟ سرزمین موعود کجاست؟بخش اول: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش12
19. مهاجرت چرا؟ سرزمین موعود کجاست؟بخش پایانی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش13
20. شرقشناسی صهیونیستی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش13
21. مطالعات اسلامی در فلسطین اشغالی؛ بررسی کتابشناختی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش13
22. مطالعات اسلامی در فلسطین اشغالی؛ شیعهشناسی در فلسطین اشغالی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش14
23. ایران در دایرةالمعارف جودائیکا: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش14
24. مصاحبه با دکتر ابواسامه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش14
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست سوم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
25. سوگنامهای برای صهیونیسم؛ نقدی بر سریال مدار صفر درجه/بخش اول: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش14
26. سوگنامهای برای صهیونیسم؛ نقدی بر سریال مدار صفر درجه/بخش دوم: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش15
27. اشغالگران در آستانه تابستان داغ!: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش15
28. مصاحبه با ابوشریف؛ نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش15
29. اعتراض ملت ایران به دورهگردهای صهیونیست: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش15
30. بیگانهای میان ما: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش16
31. روابط شاه و رژیم صهیونیستی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش17
32. صهیونیسم به مثابه بدفرجامی یک ایده نژادپرستانه اعتقادی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش17
33. حماسه عاشورا در غزه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش17
34. صهیونیستهای عرب: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش18
35. یک اسرائیلی در کاخ سفید: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش18
36. رنجهای مردم غزه در سایه اشغال: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش19
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست چهارم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
37. بازکاوی خصیصههای تحریفگرایانه قوم یهود از دیدگاه شهید مطهری: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش19
38. مقدمهای بر حضور صهیونیست؛ در مطبوعات پیش از انقلاب اسلامی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش19
39. بازخوانی ادعاهای برتریجویانه و نژادپرستانه قوم یهود از منظر آیتالله بهشتی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش20
40. کنفرانس ضدنژادپرستی دوربان دو؛ خواسته ملتها و مقاومت دولتها: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش21
41. حماسه 33 روز مقاومت؛ ارزیابی پیامدهای جنگ به نقل از ناظران غربی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش21
42. راهکارها و اقدامات آیتالله کاشانی در مقابله با رژیم صهیونیستی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش21
43. یادداشت فصل فلسطین؛ بعد از کنفرانس به کجا میرویم؟: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش22
44. حزبالله و اسرائیل؛ توانایی نابرابر با نتایج تعجبآور: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش22
45. بررسی مشکلات جهان اسلام با تأکید بر مسئله فلسطین از منظر آیتالله کاشفالغطاء: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش22
46. جولان شرکتهای صهیونیستی در فضای شعارهای ضدصهیونیستی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش23
47. اسرای فلسطینی؛ جنایات صهیونیستی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش23
48. فعالیتهای ضدصهیونیستی نواب صفوی: فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش23
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست پنجم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
49. آموزش در سرزمین های اشغالی سال 1948: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش25-24
50. چه کسی دیگری را محاصره کرده است؛ غزه یا دشمنانش: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش25-24
51. فلسطین، صحنه آزمون الگوهای ناکارآمد مبارزاتی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش25-24
52. قرائتی صهیونیستی از پیامدهای فاجعه کاروان کمکهای انسان دوستانه به غزه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش25-24
53. حزب صهیونیستی بهایی، حزب رستاخیز شاهی و توطئه اسلام زدایی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش25-24
54. جستارهایی در پیوند صهیونیسم و بهاییت: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش26
55. جایگاه فلسطین و مسئله صهیونیسم در اندیشه آیتالله طالقانی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش27
56. سفر به ولایت عزراییل: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش28
57. نخست وزیر رژیم صهیونیستی و پیشنهاد ساده لوحانه به شاه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش28
58. شاه ورژیم صهیونیستی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش29
59. پیشینه همکاری رژیم شاه در طرحهای نظامی منطقهای با اسراییل: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش29
60. سندی در پیوند ایدئولوژیک و استراتژیک بهاییت با صهیونیسم: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش29
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست ششم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
61. تطهیر بحر محیط: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش30
62. نقش زنان جوان فلسطینی در انتفاضه الاقصی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش30
63. اخوان المسلمین و قضیه فلسطین: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش31
64. روزهای مصیبتبار اسراییل: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش34
65. اسرا در برزخ اهمال اعراب و جنایات صهیونیستها: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش35
66. تهدیدات امنیت انسانی در فلسطین؛ افزایش ناامنی شهروندان فلسطینی در سطوح مختلف انسانی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش35
67. بیداری اسلامی دنیای عرب و تأثیر آن بر امنیت اسرائیل: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش36
68. سومین روز سومین ماه: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش36
69. انقلاب اسلامی در آثار یهودیان ایرانی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش36
70. قحطی بزرگ و عوامل آن: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش38-37
71. فراز و فرود حماس و جنبشهای اسلامی فلسطین در گفت و گو با خالد القدومی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش38-37
72. آوارگی در آوارگی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش38-37
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست هفتم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
72. استراتژی امنیتی بگین و سیاست خارجی اسراییل نسبت به کشورهای پیرامون: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش39
73. مهاجرت یهودیان ایران به فلسطین با تکیه بر دوره حکومت پهلوی اول: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش39
74. شگردهای ترویج ایران هراسی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش40
75. یک سرقت از نوع فرهنگی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش40
76. کارگری برای پول؛ کارآفرینی برای صهیونیسم: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش48
77. سوالهای یهودی، پاسخهای صهیونیستی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش50-49
78. یک منبری ضدصهیونیست: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش51
79. از پیاده تا سواره نظامی صهیونیسم: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش51
80. یادداشت فصل فلسطین: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش52
81. ضدصهیونیسم ستیز: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش52
82. یادداشت فصل: قدس؛ پایتخت ابدی فلسطین: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش53
83. صدسالگی اعلامیه بالفور: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش53
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست هشتم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
85. مقدمهای بر تأثیر اندیشه امام (ره) و انقلاب اسلامی بر مبارزات مردم فلسطین: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش53
86. چه کسانی پشت ترامپ بودند؟ داستان عجیب خانواده دونالد! و پشتوانههای صهیونیستی آن: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش54
87. بچه کاشی؛ معرفی و نقد کتاب خاطرات دیوید آلیانس/بخش اول: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش54
88. بچه کاشی؛ معرفی و نقد کتاب خاطرات دیوید آلیانس بخش دوم: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش55
89. داستان اردوگاه رشیدیه؛ صبرا و شتیلائی که اتفاق نیفتاد! : مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش55
90. یادداشت فصل: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش56
91. به نام ایران؛ به کام صهیونیسم- نقد و بررسی کتاب ایران من: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش56
92. بقا به هر قیمت (معرفی و نقد کتاب جاسوسان علیه آخرالزمان): مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش57
93. اختراعهای مسئلهساز صهیونیستی؛ معرفی و نقد کتاب اختراع قوم یهود: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش59-58
94. فرجام سیاهلشکر اسرائیلی: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش61-60
95. تغییر ارباب و تشکیل «لژ بزرگ ایران»: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش61-60
96. یادداشت فصل فلسطین و یک کتاب: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش64-63
97. برخیز و اول تو بکش!: مقاله-فصلنامه تخصصی پانزده خرداد ش64-63
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54
📚برای آشنایی با مسئله فلسطین چه بخوانیم؟/ فهرست نهم
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
98. بیقراریهای یک چریک (کارنامه انیس نقاش در یک نگاه) فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش66-65
99. صبح شام فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش66-65
100. سرزمین مقدس فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش68-67
101. صهیونگریزی؛ بازجستی در کتاب ترک صهیون؛ مهاجرت یهودیان از فلسطین و اسرائیل بعد از جنگ جهانی دوم فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش68-67
102. گستره ارض موهوم فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش72-71
103.روزهای تهران/1 فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش72-71
104. روزهای تهران/2 فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش74-73
105. روزهای تهران/3 فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش76-75
106. داستان هولوکاست در ایران فصلنامه تخصصی پانزده خرداد-ش76-75
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📂 آیتالله العظمی مرعشی نجفی: خداوند متعال کریم است و نمی گذارد مسلمانان در دست یهودیان اسیر شوند.
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🔹#آیتالله_نجفی ساعت 10 صبح روز فوق اظهار کرد که #مصر بر #اسرائیل غالب شده و #دولت_ایران از اسرائیل پشتیبانی می کند و اجازه نمی دهند مطبوعات جریان را به طور تکمیل درج نمایند.
🔸 سپس میرزاحسن غفارنژاد ساکن خیابان صفائیه که یکی از اطرافیان آقای نجفی می باشد اظهار داشت #رادیو ایران تماما گفتارش دروغ و بی اساس است و علتش این است که هر کار علیه مصر است آن را به طور کامل انتشار می دهند و هر چه علیه اسرائیل است نمی گویند.
🔹سپس نجفی اظهار نمود خداوند متعال کریم است و نمی گذارد مسلمانان در دست #یهودیان اسیر شوند.
#طوفان_الأقصی
(آیتالله العظمی سید شهابالدین مرعشی نجفی به روایت اسناد ساواک - جلد دوم صفحه 19)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📂سند حمایت مالی آیتالله العظمی مرعشی از فلسیطینیان/ 8آبان1346
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🔹1ـ #نجفی_مرعشی قمی هفته گذشته مبلغ نهصد هزار ریال وسیله حاج احمد دیبایی به نام #شیخ_نصراللّه_خلخالی در نجف حواله کرده تا بین #آسیبدیدگان_فلسطین تقسیم شود.
🔸2ـ شیخ نصراللّه وجه فوق را به دینار تبدیل و از کارخانه شهدای #بغداد دو هزار و ششصد عدد پتو خریداری کرده است.
🔹3ـ شیخ نصراللّه به اتفاق شیخ #عباسعلی_عمید_زنجانی با سفیر اردن در عراق ملاقات و نامبرده با ارسال پتوها به اردن موافقت کرده است.
🔸4ـ از طرف نجفی مرعشی پنج نفر از طلاب نجف شیخ عباسعلی عمید (داماد آقای نجفی) و شیخ علی ستاری و سیدمحمدعلی لواسانی و سیدعبدالعزیز ثبات طباطبایی فرزند سیدجواد و سیداحمد حسینی اشکوری فرزند سیدعلی برای تقسیم و توزیع کمکهای مالی به #آوارگان_فلسطین به اردن می روند.
🔹5ـ شیخ عباسعلی عمیدی در این هفته از طریق خسروی عازم ایران می باشد.
( آیتالله العظمی سید شهابالدین مرعشی نجفی به روایت اسناد ساواک - جلد دوم صفحه 121)
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
📂پشتیبانی آیتالله العظمی گلپایگانی از آرمان فلسطین
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🔹سوریه 3370 دمشق عالیجناب شیخ احمد گفتار و مفتی کشور سوریه درود بر شما #پیکار_عادلانه و دلیرانه #ارتش_مسلمان_سوریه که دوش بدوش برادران مصری بر ضد #تجاوزکاران_صهیونیزم آغاز کرده اند، بعنوان پیکار کلیه مسلمانان جهان، علیه یهودیان تجاوزکار و دشمنان خدا بشمار میرود.
🔸ما ضمن درود فراوان به #ارتش_دلیر_سوریه این اقدام شجاعانه را که برای سرنگون کردن دشمن و سرکوب نمودن غرور و شخصی او آغاز شده تبریک میگوئیم و از درگاه خداوند متعال موفقیت و پیروزی آنها را مسئلت نموده و اطمینان میدهیم که ملت مسلمان ایران از صمیم قلب این پیکار را مورد اهمیت قرار داده و جریان آنرا لحظه به لحظه دنبال میکنند، ملت ایران ضمن پشتیبانی مکرر خود از #قضیه_فلسطینی آمادگی خود را برای تقدیم هرگونه کمک بنفع قضیه اسلام در این پیکار اعلام میدارد.
15 رمضان مبارک 1393 ایران محمدرضا موسوی گلپایگانی
#طوفان_الأقصی
(کتاب آیتالله العظمی حاج سید محمدرضا گلپایگانی به روایت اسناد ساواک - جلد سوم صفحه 203)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
بیانیه آیتالله العظمی مرعشی نجفی به مناسبت ارسال کمکها به آوارگان فلسطینی در اردن و نامه تشکرآمیز سفیر این کشور
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
🔹به مناسبت کمکهای #آیتالله_مرعشی_نجفی روزنامه رسمی (الجمهوریه) در شماره 80 /13 مورخ 19 شعبان 1387 و همچنین روزنامه (المنار) در شماره 3915 مورخ 19 شعبان 1387 و روزنامه (التآخی) و صوت العرب و سیار روزنامه عراقی بیانیه زیر را انتشار داده اند:
🔸«جریان ارسال و تسلیم تعداد (2600) قطعه پتو به مقامات اردنی برای توزیع در میان آسیب دیدگان و آوارگان فلسطینی در اردن پایان یافت و این پتوها از طرف یک مرجع عالیقدر دینی در ایران حضرت سیدشهاب الدین مرعشی نجفی مقیم شهرستان #قم اهدا گردید.
و علامه جلیل حضرت شیخ نصراللّه خلخالی زحمات تهیه و خرید این مقدار پتوها را از طرف حضرت آقای مرعشی نجفی تقبل نمودند.»
(کتاب آیتالله العظمی سید شهابالدین مرعشی نجفی به روایت اسناد ساواک - جلد دوم صفحه 142)
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
47.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ترفند مشترک رژیم پهلوی و روحانینماها علیه روشنگری امام نسبت به اسرائیل چه بود؟
🔻به مناسبت آغاز عملیات «طوفان الأقصی»
امام خمینی قدس سره الشریف از ابتدای نهضت اسلامی خود روشنگری علیه رژیم غاصب صهیونیستی را پیش گرفتند اما رژیم پهلوی به همراه برخی روحانینماها به مقابله با امام پرداختند اما پاسخ قاطع امام نقشه آنان را نقش بر آب کرد...
#استاد_روحانی
#طوفان_الأقصی
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db