💠پرسش:
شهادت یا رحلت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) کدام صحیح است؟!
✍️ پاسخ:
بر اساس روایات اهل بیت علیهم السلام و تصریح علمای شیعه؛ به این نتیجه می رسیم که پیامبر نور و رحمت، حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم با شهادت از دنیا رفتند.
امیرالمومنین علیه السلام در بیان حالت رسول خدا در لحظات آخر عمر مبارکشان می فرماید: «وَ لَقَدْ قُبِضَ رَسُولُ اللَّهِ ص وَ إِنَّ رَأْسَهُ لَعَلَى صَدْرِي وَ لَقَدْ سَالَتْ نَفْسُهُ فِي كَفِّي فَأَمْرَرْتُهَا عَلَى وَجْهِي»؛ «رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم در حالى كه سرش بر روى سينه ام بود قبض روح گرديد در حالی که مقداری خون از حضرتشان در كف من روان شد آن را بر چهره خويش كشيدم». (1)
به تصریح علمای لغت و هم چنین شارحان نهج البلاغه، «نفس» به معنای «خون» به کار می رود و در این عبارت شریفه به همین معنا می باشد؛ در غیر این صورت جمله ی بعد که امام علی علیه السلام می فرمایند: «آن را بر چهره ی خود کشیدم»، بی معنا می شود.
صاحب الافصاح می نویسد: «النَّفس: الدم»؛ «نفس به معنای خون است». (2)
مرحوم خوئی ، ابن میثم و ابن ابی الحدید نیز همین معنا را از عبارت مولا استفاده کرده اند. (3)
چرا باید از دهان مبارک حضرت رسول هنگام قبض روح، خون خارج شود؟!!!
بسیاری از علمای شیعه به شهادت رسول خدا صلوات الله علیه تصریح فرموده اند.
مرحوم شیخ مفید (مقنعه، ج 1، ص 456)، مرحوم علامه حلی (تحریر الاحکام، ج 1، ص 130)، مرحوم شیخ طوسی (تهذیب الاحکام، ج 6، ص 2) بر این مهم تصریح کرده اند.
شیخ صدوق رحمة الله علیه می فرماید: «ﻭ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﻧﺎ ﻓﻲ ﺍﻟﻨﺒﻲ ّﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠّﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭ ﺳﻠّﻢ ﺃَﻧﱠﱠﻪُ ﺳُﻢﱠﱠ ﻓِﻲﻏَﺰْﻭَﺓِ ﺧَﻴْﺒَﺮَ»؛ «اعتقاد ما این است که نبی مکرم اسلام در غزوه ی خیبر مسموم شدند». (4)ُ
نتیجه اینکه: بر اساس روایات اهل بیت علیهم السلام و اقوال بزرگان شیعه، حضرت محمد صلی الله علیه و آله، مسموم و به شهادت رسیده اند.
پی نوشت ها:
1. نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص: 311
2. الإفصاح فى فقه اللغة، ج1، ص: 107
3. نهج البلاغة / ترجمه شهيدى، متن، ص: 504
4. اعتقادات، ج 1، ص 97
#پرسش_و_پاسخ
..................
@booyebaran313
سلام خوبان همراه
دلتنگم دلتنگ از پایان این دو ماهی که نتوانستم آن طور که باید،عزاداری کنم و چشم هایم را مهمون به اشک های اذن دخول زیارتی.😭
آری بغض گلویم را گرفته همچون پایه های خیمه عزا .امسال اگر چه نتوانستم زیر خیمه اهل بیت باشم دلم چونان خیمه عزایی است که دارد زمان پریاییش تمام می شود و چه زود گذشت این دو ماه دلتنگی.......
یا رسول الله به کمک شما نیازمندیم با دعای شما می توانیم چاره ای برای این بغض های فرو خفته بیابیم و مرهمی بر دلتنگی هایمان.....
خورشید به سوگ مصطفی میگرید
مهتاب به حال مجتبی میگرید
در مشهد دل چه کربلایی برپاست
عالم به شهادت رضا میگرید
ایام 28و29 صفر تسلیت باد التماس دعای فرج
#شعر
#دلنوشته
🖤🌱🖤🌱🖤🌱🖤
@booyebaran313
🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴
دعای پایان ماه صفر
ان شاالله با خواندن این دعا در پایان ماه صفر از بلا بدور بوده حاجت روا شوید ابتدا نیت کنید”
سُبحانَ الله یا فارِجَ الهَمّ وَ یا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ یَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حیلَتی وَ ارزُقنی حَیثَ لا اَحتَسِب یا رَبَّ العالَمین
“خداوندا مرا از غم و دل تنگی نجات ده، شادم ساز و مرا شامل رحمت خود کن... ای پروردگار جهانیان ”
نقل است که حضرت پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: هر کس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش میشود.
این هدیه امروز خانم سلامی زاده
#مذهبی
@booyebaran313
📣📣💠چند نکته پیرامون ایامی که برخی محسنیه نامگذاری شده:
✅هر فردی در اقامه ی عزا در هر ایامی مختار است و ماجور (عزاداری به صورت فردی و شخصی زمان بردار نیست و کسی نمی تواند مانع اقامه ی عزای دیگری شود،گاهی ظرفیت فردی اقتضای عزا حتی در طول سال را دارد. (لاندبنک صباحا و مساءا)اما دهه سازی های متعدد به صورت یک سنت و مراسم اجتماعی به خاطر مسائل متعدد زیبا به نظر نمی رسد:
✨الف: عدم توصیه و عمل معصومین علیهم السلام
✨ب: عدم سابقه ی چنین مراسمی در بین شیعیان (نهادینه کردن یک مساله به صورت اجتماعی مثل دهه های مختلف باید با لحاظ شرائط مختلف اجتماعی و فرهنگی و با مشورت بزرگان و مراجع ودغدغه مندان اتفاق بیفتد تا دچار آسیبهای مختلف نگردد)
✨ج: قطعی نبودن ایام خاص شهادت(سقط حضرت محسن علیه السلام، از مسلمات تاریخ است.ولی تاریخ آن اختلافی است و با توجه به تحقیقات انجام شده ابتدای ربیع الاول شهادت حضرت محسن نمی باشد)
✨د: سوء استفاده ی دشمن جهت تخریب(مواظب باشیم با یک مسأله ی درون مذهب، دچار اختلاف و دو دستگی نشویم که خواست دشمن همین است)
✨ه: تحت الشعاع قرار گرفتن عزای سرور و سالار شهیدان(هرچند دهه سازیهای ممتد بدعت نمی باشد منتهی هر افراطی تفریطی به دنبال دارد و ترس از آن است که این دهه سازی های جدید التاسیس موجب تضعیف عزاداری برای امام حسین گردد.)
#مذهبی
@booyebaran313
لیله المبیت
☘️🍁🌾🍁🌾🍁🌾☘️
سال سیزدهم بعثت، مبدأ هجرت رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) از مکه معظّمه به مدینه منوّره بود و در آن شب ایشان در غار ثور پنهان شدند و حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) برای فدا کردن جان خود به جای آن حضرت خوابید و از شمشیرهای قبایل مشرکین پروا نکرد و فضل خود و مواسات و برادری خویش را با رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) به تمام جهانیان آشکار ساخت و آیه کریمه: «وَ مِنَ النّٰاسِ مَنْ یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغٰاءَ مَرْضٰاتِ اللّٰهِ؛ و از مردم کسی [چون علی بن ابی طالب (علیهالسلام)] است که جانش را برای به دست آوردن خشنودی خدا می فروشد.» در شأن ایشان نازل شد.
#مناسبتی
@booyebaran313
عرض سلام و ادب و احترام محضر بزرگواران
وقتی ناراحتی،
ميگن خدا اون بالا هست...
وقتی نا اميدی،
ميگن اميدت به خدا باشه
وقتی مسافری،
ميگن خدا پشت و پناهت
وقتی مظلوم واقع باشی،
ميگن خدا جای حق نشسته
وقتی گرفتاری،
ميگن خدا همه چي و درست ميکنه
وقتی هدفی تو دلت داری
ميگن از تو حرکت از خدا برکت
پس وقتی خدا حواسش به همه
و همه چی هست..ديگه غصه چرا؟؟
🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒
🌺🍃اولین خاصیت ایمان غم زدایی است.
ما واقعا به چی ایمان آوردیم اگه خدایی داریم که تمام عالم در دستان اوست و بینهایت بزرگ و کریم و حکیم و بخشنده است پس غصه و دلتنگی و حسرت چرا؟ هر وقت با وجود خدا احساس کردی پشتت به کوهی گرمه و دلت آروم بود بدون به خداي توانا و مهربان ایمان آوردی. همون خدایی که میتونه دریا رو واسه موسی بشکافه، همون خدایی که یوسف از چاه به تخت پادشاهی میرسونه همون خدایی که موسی رو تو بغل دشمنش بزرگ میکنه..
🍄🌿🍄🌿🍄🌿🍄
#مذهبی
#سواد_عاطفی
@booyebaran313
برخورد صحیح با نوجوان
🍁🌾🍁🌾🍁🌾🍁
اگر فرزند نوجوان دارید
برخوردهاي كودكانه با او نداشته باشید...
شيوه صحبت كردن با نوجوان را تغییر دهیم :
❎ امر و نهي نكنيم؛
❎ نصيحت نكنيم؛
❎ خواهش و التماس نكنيم؛
❎ تهديد نكنيم؛
❎ لفافه صحبت نكنيم؛
❎ كنايه نزنيم.
اين روش ها گر چه خيرخواهانه است، اما مفيد نه..
☑️ روش صحبت با نوجوان ، مذاکره دوستانه و صمیمانه است ، البته توام با اقتدار مهربانانه.
#سواد_عاطفی
#فرزند_پروری
@booyebaran313
گرچه یک عمر من از مهر نهان بیخبرم
لحظهای نیست که یادش برود از نظرم
نه که امروز بود دیده من بر راهش
سالیانی است که من منتظر منتظرم
سلام_امام_زمانم✋
🌷#شعر_امام_زمانی
@booyebaran313
عرض سلام و وقت بخیر
🍄🌱🍒🌱🍄🌱🍒
حواس مون به تکیه کلام مون هست ؟؟
بعضی وقتها گفتن یه چه عجب موقع دیدن دوست و آشنا یا شنیدن صداشون پشت تلفن باعث میشه اون فرد ناراحت بشه و فکر کنه ما ازش انتظار و توقعی داریم و حال آن که چه عجب یعنی دلم برایت تنگ شده بود از دیدنت خوشحال شدم یعنی برام مهمی و یعنی یه دنیا محبت در آن نهفته است ولی منتقل به مخاطب مون نمیشه.
خواهر بزرگم می گفتن تکیه کلام خیلی مهمه مث خاله که وقتی می رفتیم خونه شون،می گفتن باد آمده و گل آورده ،حالا وقتی میرم سر مزارشون حس می کنم خاله میگن باد آمده و گل آورده .
خلاصه متوجه شدم:
۱.تکیه کلامی داشته باشیم که دقیقا حس محبت مون و انتقال بده به مخاطب.
۲.تکیه کلام ها موندگارن.
#سواد_عاطفی
@booyebaran313
🍃سوال
اگر کسی بپرسد خدا در قرآن میفرماید:«یهدی من یشاء و یضل من یشاء» خدا هر کسی را بخواهد هدایت میکند و هرکسی را بخواهد منحرف میکند پس تقصیر انسان چیه؟ پاسخ می دهیم.
🌺 پاسخ: استاد حیدری«زیدعزه»
اولا پروردگار عالم حکیم است و مشیت او بر اساس حکمتش است کارهایش بر اساس حکمت انجام میدهد از جمله هدایت و ضلالت را
۲) این آیه متشابه است ما آن را با آیات دیگر تبیین میکنیم که پروردگار عالم در آیات متعدد راهها و شرایط هدایت و ضلالت را که انسان با اختیار خود انجام می دهد را بیان فرموده نظیر آیات
« ومن یومن بالله یهد قلبه» کسی که به خدا ایمان بیاورد خدا قلبش را هدایت میکند. (ایمان آوردن و نیاوردن با اختیار انسان است)
«ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات یهدیهم ربهم بایمانهم» خدا کسانی را که با اختیار خود ایمان آورند هدایت می کند.
«والله لا یهدی القوم الظالمین» خدا کسی را که با اختیار خود راه ظلم را انتخاب کند به ضلالت میاندازد.
«ان الذین لا یؤمنون بآیات الله لایهدیهم و لهم عذاب الیم»
♻️نتیجه اینکه
🌱زمینه ساز هدایت و ضلالت انسان است و افعال اختیاری انسان.
🦋مثال:
استادی با دیدن کارنامهی دانشآموزی با توجه به نمرات او شایستگیهای آن دانش آموز را میسنجد و طبق همان برایش انتخاب رشته میکند اما همین دانشآموز با تلاش و کوشش میتواند رشتهی تحصیلی خود را تغییر دهد یا اینکه در همان رشته با تلاش و کوشش بیشتری موفقیتهای بیستری کسب نماید و یا با کم کاری موفقیتی کسب نکند.
پس سرنوشت ما به دست خودمان است و قابل کم و زیادکردن است.
«یمحوا الله ما یشاء و یثبت»
سرنوشت انسان بر اساس شایستگیهایش برایش رقم میخورد اما خودش میتواند با تلاش بیشتر،صلهرحم، عبادت،صدقه سرنوشت جدیدی برای خود رقم بزند و هم میتواند خدای ناکرده با گناه و معصیت سرنوشت بدی برای خود رقم بزند.
#عقائد
#جبر_و_اختیار
#پرسش_و_پاسخ
@booyebaran313
وقت و عاقبت مون بخیر 🍁
به جایِ کوچک کردنِ دیگران ؛
خودت بزرگ شو !🍁
به جایِ آرزویِ شکست ، برایِ افرادِ موفق ؛
خودت هم تلاش کن و موفق شو!🍁
و به جایِ نشستن و حسرت خوردن ؛
بلند شو و برایِ آرزوهایت بجنگ...🍁
فراموش نکن ؛
کسی که توهین می کند ؛ خودش را زیرِ سوال برده ،👌
کسی که تحقیر می کند ؛ خودش را خوار کرده ،👌
#سواد_عاطفی
@booyebaran313
206.1K
❓ برای اینکه وقتم خیر و برکت داشته باشه چکار کنم؟ من همیشه وقت کم میارم برای انجام کارام.؟
برای اینکه استرس واضطرابم کم بشه چکار کنم؟
خیلی زود ناامید میشم.بابت این موضوع خیلی ناراحتم.هست راه حلی که من از این نا امیدی در بیام؟
@booyebaran313
♨️ @ostadmohamadi
توصیه بزرگان
🌼🍁🌼🍁🌼🍁
جوانها مکرّر از من سؤال میکنند -در نامهها و همین وسایل ارتباطی که وجود دارد- و در مورد معنویّت و تعالی روحی و مانند اینها نصیحت میخواهند؛
خب، کسانی هم هستند، بساط ارشاد و این چیزها را هم پهن میکنند؛ همهی
اینها مورد اعتماد نیستند؛ بعضیهایشان دکّاندارند، به اینها نمیشود اعتماد کرد. آن چیزی که من از بزرگان شنیدم و به شما عرض میکنم، یک کلمه است؛ مهمترین کار برای اعتلای معنوی و روحی، پرهیز از گناه است؛ این مهمترین کار است. سعی کنید از گناه پرهیز کنید. گناهها هم مختلفند؛ هم گناه زبان هست، هم گناههای مربوط به چشم هست، هم گناههای مربوط به دست هست، انواع گناهان هست؛ گناهها را بشناسید، خودتان را مراقبت کنید. تقوا! تقوا یعنی همین؛ تقوا یعنی مراقبت. در یک جادّهی خطرناک وقتی دارید حرکت میکنید، دقیق مراقبید، این تقوا است؛ مراقبت کنید، از گناه پرهیز کنید؛ این مهمترین راه اعتلای معنوی است. البتّه بلافاصله بعد از این، انجام فرائض است؛ در میان فرائض هم از همه مهمتر نماز است؛ نماز اوّل وقت، با حضور قلب. حضور قلب یعنی اینکه شما وقتی نماز میخوانید، بدانید دارید با کسی حرف میزنید، مخاطب دارید. توجّه به این داشته باشید. گاهی هم حواس انسان پرت میشود؛ عیبی ندارد، بهمجرّد اینکه باز حواس انسان جمع شد، همان حالت و احساسِ داشتن مخاطب را در خودش احیاء کند و زنده نگه دارد؛ این حضور قلب است. نماز با حضور قلب، نماز اوّل وقت، حتّیالمقدور نماز به جماعت، این چیزها را رعایت کنید، شما اعتلای روحی پیدا خواهید کرد، فرشته خواهید شد، از فرشته بالاتر خواهید شد؛ این را شما بدانید. شماها جوانید، دلهایتان پاک است، روحهایتان پاک است، آلودگی ندارید یا خیلی کم دارید؛ به سن ما که انسان برسد مشکلاتش خیلی زیاد میشود؛ بنابراین اگر این را رعایت بکنید، هیچ نصیحت دیگری لازم نیست؛ ذکر خاص و مانند اینها هیچ لزومی ندارد. البتّه خیلی خوب است با قرآن مأنوس باشید، هرروز حتماً ولو چند آیهای قرآن بخوانید؛ اینها خیلی خوب است. به فرائض [اهمّیّت بدهید].
#مذهبی
@booyebaran313
عجیب،غریبانهدلممیلتوداردآقا :)!
باز پیش توئه حواسم🌸 یه دنیا التماسم 🌸
یه کاری کن تو واسم🌸
باز دلم شده هوایی 🌸شدم امام رضایی🌸
#امـام_رضـا ✨
@booyebaran313
سلام محضر بزرگواران
برخی برای چشم نخوردن از بزنم به تخته استفاده می کنند،میدونین منشأش از کجاست؟؟🤓
پست بعدی رو مطالعه بفرمایید👇👇👇👇
🚪👋🚪👋🚪👋🚪👋🚪👋
👈انگلیسی ها می گویند:بزنم به تخته (Touch wood)
و منظورشان از تخته همان تخته صلیب است که شر خون آشامان و پلیدی را از آنها دور میکند...!!
👈 در گذشته مردم بسیاری از مناطق دنیا معتقد بودن، خدا درون درختِ. بخاطر همین درخت براشون خیلی ارزش داشت و بتهاشونو چوبی میساختند.
وقتی هم که به مشکلی بر میخوردند، به بتهاشون که با چوب درخت ساخته بودن ضربه میزدند تا به قول خودشون خدا رو بیدار کنند و ازش بخوان کمکشون کنه.
✍ اکنون هم در برخی کشورها و همچنین کشور خودمون این خرافه وجود داره
♻️ نتیجه: دونستن چند نکته واجبه:
1⃣ تنها حافظ و پشتیبان، خداست و به تخته زدن یک رفتار خرافی و شرک آمیزِ که تاثیری در دفع آفات نداره.
2⃣ باید بجای به تخته زدن با گفتن اذکار وارد شده از رئیس مذهب مون:
سه مرتبه بگیم:
«ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله
العلی العظیم» و همچنین خوندن
سوره فلق و ناس
💥بحار الانوار💥
#عقائد
@booyebaran313
🍒 🌺 🍒 🌺 🍒 🌺 🍒 🌺
🍁🌻🍁🌻🍁🌻🍁
يـاد خـدا
آرام بخـش دلهاسـت
روزت را متبـرک كن
بـا نـام و يـاد خـدا
خـدا صـداى
بنـدههايش را دوسـت دارد
خـدایا بـا تـوکل بر اسـم اعظمـت
مـاه آبـان را آغـاز میکنیـم
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸
#انگیزشی
@booyebaran313
🌴💎🌹💎🌴
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ
🌹وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِك
🌹عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ
🌹وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ
🌹وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم
°{اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلی اصحاب الحُسَین}°
«حُبُّ الحُســـیـن هُویَّتُنا...»
صلی الله علیک یااباعبدالله ✋
{🌷 صبحم به نام شما 🌷}
#امام_حسین
@booyebaran313
🌴💎🍁🌹🍁💎🌴
💐🍃🌿🌸🍃🌷🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂 🍀
🌷﷽؛
🍀 چرا شيعيان در نماز از مُهر استفاده مي نمايند؟ 🍀
🌹 بنا بر روايات بسيارى - كه شيعه و سنى نقل نموده اند – پيامبر بر خاك سجده مى كردند و در تابستان كه خاك و ماسه هاى كف مسجد النبى بسيار گرم و سوزان مى شد، بر حصير سجده مى كردند. در اين باره روايت پيامبر (صلى الله عليه و آله) كه مورد اتفاق شيعيان و اهل سنت است، نقل مى كنيم: «جُعِلَت لِىَ الاَرضُ مسجداً و طهوراً» (1)؛ «زمين براى من، سجده گاه و مايه پاكيزگى قرار داده شده است». پس پيامبر (صلى الله عليه و آله) خاك و زمين را به عنوان سجده گاه و جهت تيمم استفاده مى كردند.
🌹 مهر همان خاك است كه بصورت فشرده در آمده و از آنجا كه امروزه همه مساجد مفروش است و سجده بر فرش تشريع نشده است، لذا شيعيان مهري از خاك تهيه مي كنند كه اولا «زمين» بر آن صدق كند و ثانيا پاك و تميز باشد.
برخي روايات اهل تسنن بر استفاده برخي صحابه از چيزي شبيه مُهر تصريح دارد: ابن سعد در طبقات الكبري در احوال مسروق بن اجدع (2) مي گويد: «وقتي مسروق بيرون مي رفت خشتي همراه خود مي برد و در كشتي بر آن سجده مي كرد». (3)
🌹 زرين مي گويد: « علي بن عبدالله بن عباس به من نوشت كه لوحي از سنگ هاي مروه برايم بياور تا بر آن سجده كنم.» از اين ادله معلوم مي شود كه سجده بر مُهر يا همان لوح بدعت نيست. (4)
🌹 عالمان برجسته اهل سنت نيز سجده بر خاك را تأکيد كرده اند؛ هم چنان كه امام محمد غزالي در كتاب «احياء العلوم» بر اين مسأله انگشت نهاده است.
📚 (1)صحيح بخارى، ج 1، كتاب الصلاة، ص 91
(2)مسروق بن اجدع فقيه مدينه و از شاگردان خلفاي راشدين بود
(3)«كان مسروق اذا خرج يخرج بِلَبِنَةٍ يسجد عليها في السفينه» ؛ الطبقات الكبري، ابن سعد، ج 6، ص 79، دار صادر بيروت، 1377 ه.ق
(4) اخبار مكه (ازرقي )، ج3، ص 151 به نقل از سجده بر تربت، سيدرضا حسيني نسب، انتشارات مؤسسه سيدالشهداء قم، 1369
#مذهبی
#پرسش_و_پاسخ
@booyebaran313
💐*هدیه ای ویژه به والدین در شب جمعه🍃🍁🍃
💢آثار این نماز
♦چنان چه پدر, مادر و عزیزان او زنده باشند مورد رحمت خداوند رحمان و رحیم قرار میگیرند.
♦چنان چه والدین فوت کرده باشند مورد آمرزش خداوند کریم قرار می گیرند.
♦این نماز چنان موجب شادی پدر و مادر می شود که آرزو میکنند زنده شوند و زانوی فرزند خوبشان را ببوسند.
♦خواندن آن موجب گشایش درهای رحمت الهی می شود.
-به خاطر سوره نوح آیه 28 هر مهمانی که وارد منزل می شود مورد لطف خدای منان قرار می گیرد.
♦این نماز انسان را در افسرگی های بسیار شدیدی که بر اثر مصیبت های سنگین بوجود می آید آرامش می بخشد.
🌹بهتر است که این نماز در شب جمعه ترک نشود
💢کیفیت خواندن نماز هدیه به والدین
این نماز دو رکعت است:
در رکعت اول :
بعد از حمد به جای خواندن سوره ,10 مرتبه آیه 41 سوره ابراهیم خوانده می شود، یعنی آیه زیر:
" *رَبَّنَا اغْفِرْ لِی وَلِوَالِدَیَّ وَلِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسَابُ* "
در رکعت دوم:
بعد از خواندن سوره حمد 10 مرتبه آیه 28 سوره نوح خوانده می شود، یعنی آیه زیر;
*رَبِّ اغْفِرْ لِی وَلِوَالِدَیَّ وَلِمَن دَخَلَ بَیْتِیَ مُؤْمِنًا وَلِلْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ* "
پس از سلام نماز بدون تغییر حالت نماز , ده مرتبه آیه 24 سوره اسرا خوانده می شود:
" *رَّبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّیَانِی صَغِیراً* "
#نماز_والدین
@booyebaran313
🔺وقتی گیلاس با بند باریکش به درخت متصل هست🍒
🔹همه عوامل در جهت رشدش در تلاشند.
باد باعث طراوتش میشه
آب باعث رشدش میشه
و آفتاب پختگی و کمال میبخشه
🔹اما …
به محض پاره شدن اون بند
و جدا شدن از درخت،
آب باعث گندیدگی
باد باعث پلاسیدگی
و آفتاب باعث پوسیدگی و ازبین رفتن طراوتش میشه
🔹بنده بودن یعنی همین، یعنی بندِ به خدا بودن، که اگر این بند پاره شد، دیگر همه عوامل تو نابودی ما موثره.
پول، قدرت، شهرت، زیبایی... تا بندِ به خداییم برای رشد ما مفید و خیلی هم خوبه اما به محض جدا شدن بندِ بندگی، همه اون عوامل باعث تباهی و فساد ما میشه!
🔻خدایا هوامونو داشته باش❤️🙏
#مذهبی
@booyebaran313
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
این جمعه هم از دیدن رویت خبری نیست
دیگر نفسم هم ، نفسِ معتبری نیست
رد می شود این جمعه و تا لحظه آخر
از آمدن سبز تو اما اثری نیست
ای شاه کلیدِ همه قفلِ قفسها
مرغان قفس را تو نباشی که پری نیست
اللهم عجل لولیک الفرج🌸
#شعر
@booyebaran313
عرض سلام و وقت بخیر
برگزار کردن جشن به مناسبت نهم ربیع الاول ( عیدالزهرا س ) به دو جهت میتواند باشد:
نخست آنکه سال روز به امامت رسیدن حضرت ولی عصر امام زمان(عج) است. زیرا هشتم ربیع الاول روز شهادت امام حسن عسکری (ع) است و از آن به بعد امامت به عهده امام زمان حضرت ولی عصر(عج) سپرده میشود. شیعیان برای به امامت رسیدن امام زمان خشنودند و جشن می گیرند، با این کار یک نوع ابراز احساسات و عرض ارادت نسبت به آن وجود شریف و مادر بزر گوارش حضرت زهرا (س) میکنند.
دومین مناسبت که به اشتباه وغلط بین مردم مشهور گشته گفته می شود این روز سالروز قتل خلیفه دوم ، عمربن خطاب است که این سخن بدون مستند تاریخی و دلیل معتبر است. زیرا طبق منابع تاریخی فریقین (شیعی و سنی) عمر بن خطاب در روز بیست و سوم ذی الحجه ترور شد و پس از سه روز یعنی اواخر ذی الحجه درگذشته است . بنابر این، این نظر که او در نهم ربیع الاول به قتل رسیده فاقد دلیل معتبر است. بله در برخی نقل ها این روز سال مرگ عمر بن سعد است. (۱)
بسیاری از بزرگان شیعه براین اتفاق نظر دارند که تاریخ قتل خلیفه دوم ۲۶ یا ۲۹ ذی الحجة سال ۲۳ هـ .ق است.
شیخ مفید در کتاب « مسار الشیعه » :
در روز بیست و ششم ذی الحجة سال ۲۳ هجری عمر بن خطاب مجروح گردید و در بیست و نهم ماه درگذشت. (۲)
هم چنین شیخ ابراهیم بن علی کفعمی در کتابی معروف به مصباح :
باید دانست که قتل خلیفه دوم در ۲۶ ذی الحجة سال ۲۳ هـ .ق واقع شده است . این مطلبی است که صاحبان کتاب های « طبقات »، « مسار الشیعه »، و ....بر آن تصریح نموده اند، بلکه اجماع شیعه و اهل تسنن نیز بر این است. (۳)
حتی مرحوم علامه مجلسی که خود نظریۀ نهم ربیع را نقل کرده است، مینویسد: اینکه گفتهاند قتل عمر در ماه ذیحجه بوده، بین فقهای شیعۀ امامیه مشهور است. (۴)
گذشته از این نکته تاریخی، خلیفه دوم در هر تارخی به قتل رسیده باشد، برپایی مراسم جشن و سرور به این مناسبت از اشتباهات فاحش و خطاهای بزرگ به شمار می رود .
زیرا در دوران ائمه معصومین شیعیان نیز چنین برنامهای نداشتهاند.
بر گزاری این مراسم امروزه از طرف عده ای بعضا همراه با کارهای زشت همراه است که مطمئناً بر خلاف دین اسلام و توصیه ائمه اهل بیت (ع) است.
امروزه دنیای اسلام بیش از همه زمانها به اتحاد و انسجام مسلمانان نیاز دارد،
وحدت و انسجام اسلامی از برترین نعمتهای خدادادی است،
برپایی چنین جلساتی با هر عنوان آتش دشمنی اهل سنت را برمیافروزد . آنان را نیز به مقابله به مثل و توهین و هتک حرمت به مقدسات شیعه و احیاناً تعرض به جان شیعیان وا میدارد که این قطعاً مورد رضایت امام زمان (عج) نیست.
پینوشت ها:
۱. مروج الذهب و معادن الجوهر،على بن حسين مسعودى، ج ۲، ص ۳۲۱، ناشر دار الهجرة، مكان نشر: قم،سال چاپ: ۱۴۰۹، نوبت چاپ دوم؛ الطبقات الكبرى،ابن سعد كاتب واقدى، ج۳، ص ۲۵۸، ناشر دار الكتب العلمية،مكان نشر: بيروت، سال چاپ: ۱۴۱۸،نوبت چاپ: دوم.
۲. مسار الشيعة (المجموعة)،الشيخ المفيد، ص ۲۳،سال چاپ : ۱۴۰۶، ناشر مكتب آية الله العظمى المرعشي النجفي - قم.
۳. المصباح، كفعمي، ص۵۱۱، چاپ دوم، سال چاپ ۱۴۰۳ - ۱۹۸۳ م، ناشر مؤسسة الأعلمي للمطبوعات - بيروت.
۴.بحار الانوار ، ج۳۱ ، ص ۱۱۸.
#مناسبتی
@booyebaran313
🌿🍄🌿🍄🌿🍄🌿🍄🌿🍄
زندگی به سبک کودکانه🌻🍃🌻
💜شادی همیشگی بدون دلیل.
💛ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺮﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﮐﺎری مشغول.
💜 ﻭﻗﺘﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﯿﺎﻭﺭﻧﺪ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺑﺮ ﻧﻤﯽﺩﺍﺭﻧﺪ.
💛ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺩﻝ ﻧﻤﯽﺑﻨﺪﻧﺪ.
💜ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ،سریع آﺷﺘﯽﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﮐﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺩﻝ ﻧﻤﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.
💛 ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
#سواد_عاطفی
@booyebaran313
🏴آجرک الله یا بقیة اللّه🏴
امام حسن عسکری(ع) میفرمایند:
- پرهیزکارترین مردم آن کسی است که به هنگام شبهه توقف می کند.
- عابدترین مردم کسی است که واجبات را به پا دارد.
- زاهدترین مردم کسی است که حرام را ترک کند.
- مجاهدترین مردم کسی است که گناهان را ترک کند.
افراد زهد را در مسائل مالی می دانند:
حضرت نفرمود که زاهدترین مردم آن کسی است که مثلاً نان خشک بخورد! اصلاً و ابداً. یا مثلاً کسی است که زیرش فرش نیندازد و روی مقوا بخوابد! زیر سرش بالشت نگذارد و مثلاً آجر بگذارد! مرحوم پدرم میفرمود: هیچ وقت از این اداها در نیاورید! اینها کار شیطانی است. اینها کار الهی نیست. در این کارها خدا نیست. این حرف ایشان است. «اَزْهَدُ النَّاسِ مَنْ تَرَکَ الْحَرَامَ». کسی که کار حرام انجام ندهد، زاهدترین مردم است.
آیت الله مجتبی تهرانی رحمه الله
▪️سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) را به پيشگاه فرزند غائبشان؛ امام عصر؛ "حضرت مهدی صاحب الزمان(عج)" و محبین آن حضرت تسلیت عرض می نماییم.
#مناسبتی
@booyebaran313