27.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️اهمیت نُضج اخلاط و شرایط آن
👤طبیب #شیرازیان
🔹برای سلامتی باید اخلاط نضج کامل داشته باشند و الا اگر حرارت کافی نباشد، نضج خلطی مثل دم کامل اتفاق نمیافتد و منجر به شکلگیری بلغم و مشکلات خاص خود میشود.
🔹بیماری به ما مراجعه کرده در عین این که زیر چشمهایش به دلیل حرارت بالای بدن سیاه است، از طرفی پاهایش نیز فلج است. چطور میشود که فلج که علتش سردی است با علامت سیاهی زیر چشم که به دلیل گرمی اتفاق میافتد، با هم یک جا جمع شوند؟
⬅️به این دلیل که فرد برای کنترل حرارت بدن به خوردن خوراکیهای سردی مثل خیار رو آورده و نه تنها به اعتدال نرسیده، بلکه در کنار عوارض گرمی بیش از حد، دچار بیماری با منشأ سرد هم شده است.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔰آموزش مزاجشناسی(۱) - مزاج افراد بر اساس سن
🔹از لحاظ سن جوانان نزدیکترین مزاج را به اعتدال دارند. در اطفال، حرارت مساوی با بزرگسالان است اما اطفال رطوبت بیشتری دارند.
🔸 به همین دلیل حرارت در کودکان ملایم و حرارت در بزرگسالان شدید است. کهن سالان از لحاظ مزاج سرد و خشکاند ولی گاهی به علت رطوبت عارضی مرطوب هستند.
🥛اگر هر روز به بدن انسان هم گرمی و هم تری برسد، انسان هیچگاه از نظر مزاجی مریض نمیشود. بنابر نظر حکما هر کس هر روز صبح شیر و عسل میل کند، رطوبت شیر و حرارت عسل، هر دو به بدن او میرسد و از نظر مزاجی مریض نمیشود.
📂کتاب مبانی طب سنتی، صفحه ۴۹، سید محمدعلی سیدنظری
#مبانی_طب_سنتی
#مزاج_شناسی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
💠آموزش مزاج شناسی (۲) - مزاج افراد بر اساس جنسیت
🔻مزاج زنها نسبت به مردها سردتر است، نه این که مزاج زنها همیشه سرد باشد، بلکه منظور این است که اگر همهٔ زنهای دنیا در یک کفه ترازو و همهٔ مردها در کفه دیگر ترازو قرار بگیرند، زنها نسبت به مردها سردی و تری بیشتری دارند.
❗️البته خیلی وقتها یک زن میتواند مزاجش از صدها مرد گرمتر باشد و این ایراد نیست، چون در کتب طب سنتی مزاج زنها سرد بیان شده است، نباید به آنها طبق قاعده علاج به الضد داروی گرم داد بلکه باید طبق علایم به او دارو داده شود.
🔹علت سردی زنها نسبت به مردها خلقت خاص آنها است که چربی بدنشان نسبت به مردها بیشتر است و مردها عضلات بیشتری دارند. بدن مردها برای کارهای بدنی مناسبتر است و بدن زنها لطیفتر و زیباتر میباشد.
📂کتاب مبانی طب سنتی، صفحه ۵۰، سید محمدعلی سیدنظری
#مبانی_طب_سنتی
#مزاج_شناسی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
💠 کار طبیب دلخوش کردن مردم است
🔸امام صادق فرمودند حضرت موسی به خدا عرضه داشت:
«یا رب من أین الداء؟قال: منی، قال: فالشفاء؟ قال: منی، قال: فما یصنع عبادک بالمعالج؟ قال: یطبب بأنفسهم فیومئذ سمی المعالج الطبیب»
🔹پروردگارا، بیماری نزد کیست؟ خداوند فرمود: نزد من. حضرت فرمودند: پس شفا نزد کیست؟ خداوند فرمود: نزد من. حضرت فرمودند: پس چرا ما را به طبیب ارجاع میدهی؟ خداوند فرمود: طبیب را برای دلخوشی مردم به عنوان معالج قرار دادیم.
📂وسائل الشیعه، ج۲۵، صفحه ۲۲۱
#حدیث
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔰آموزش مزاج شناسی(۳) - مزاج اعضای بدن
⬅️در نگاه طب سنتی هر یک از اعضای بدن مزاج مخصوص به خود را دارند. بر این اساس گرمترین عضو بدن قلب است.
⭕️معتدلترین اعضای بدن، به ترتیب سر انگشت شهادت، باقی سر انگشتان، کف دست، پوست پشت دست و پوست کل بدن است.
🔥گرمترین اعضای بدن به ترتیب قلب، کبد و گوشت است.
❄️سردترین اعضای بدن به ترتیب استخوان، نخاع، رباط، عصب و مغز است.
💧مرطوبترین اعضای بدن به ترتیب چربی رقیق، گوشت نرم، مغز و نخاع است.
🏜خشکترین اعضای بدن، به ترتیب مو، استخوان، رباط و اعصاب است.
📂مبانی طب سنتی، سید محمدعلی سیدنظری ص ۵۱
#مبانی_طب_سنتی
#مزاج_شناسی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
🌱حضرت موسی به خدا عرض کرد:
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ (قصص/ #آیه ۲۴)
پروردگارا، هر خیر و نیکی بر من فرستی به آن نیازمندم.
🌾امیرالمومنین در تفسیر آیه فرمود: به خدا سوگند موسی علیه السلام جز قرص نانی که گرسنگی را برطرف سازد چیز دیگری نخواست، زیرا موسی از سبزیجات میخورد، تا آن جا که بر اثر لاغری و آب شدن گوشت بدن، سبزی گیاه از پشت پرده شکم او آشکار بود.
👈دو نکته در #حدیث قابل توجه است:
1⃣نان خوراکی کامل و اصلی است.
2⃣سبزی به تنهایی نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. بلکه مصرف سبزیجات به تنهایی و رژیم گیاهخوار داشتن موجب آب شدن گوشت بدن میشود.
📚نهج البلاغه، ترجمه دشتی، خطبه ۱۶۰، بند ۱۶
🍃
🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔻سوسیس و کالباس خوکی را اولین بار ارمنیها وارد ایران کردند❗️
🔹پس از انقلاب کمونیستی در شوروی، عده زیادی از ارمنیان روسیه و روسهای سفید به ایران سرازیر شدند و کالباس، سوسیس و ژامبون را با خود به همراه آوردند.
⬅️این ارمنیان ابتدا در مناطق شمالی و سپس در تهران مستقر شدند و با پرورش خوکهای اهلی و وحشی! در شمال ایران، شروع به تهیه کالباس، سوسیس و ژامبون کردند.
🔹اولین مغازه ساندویچی با نام خزر در خیابان استانبول تهران محل جمع شدن و گرفتن و وقت گذراندن شعرا، نویسندگان، روزنامهنگاران و دانشجویان خصوصاً دانشجویان دانشکده افسری تهران و دانش آموزان کلاسهای بالای مدارس متوسطه بود. چون ورود به این نوع مغازهها نشانه تجدد اغلب مشتریهای این مراکز از روشنفکران و فرنگ زدهها بودند.
🔸شهرت کالباس، سوسیس و ژامبون در ایران به حدی رسید که در جنگ جهانی پس از اشغال ایران انگلیسیها چند تُن کالباس و سوسیس ایران را برای رفع نیاز سربازان انگلیسی در آفریقا و خاور نزدیک خریداری کردند.
🔻به تدریج استفاده از این غذاها جای خود را در میان ایرانیان باز کرد. کار ساندویچ فروشیها رونق گرفت، به طوری که در حدود سالهای دهه ۴۰ تعداد کارگران ساندویچ فروشیها در رشت به ۱۶ هزار نفر رسید. در تهران طی سالهای ۱۳۳۰ تا ۱۳۵۰ تعداد ساندویچ فروشی ها از ۱۰ هزار گذشت.
📸تصویر مربوط به معدومسازی سوسیس و کالباسهای فاسد در اراک است.
📚منبع: تغذیه، زندگی بدون سبک، امیرحسین شهگلی صفحات ۳۷ و ۳۸
#سبک_زندگی
#سوسیس #کالباس
#فست_فود
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
✅با این 2⃣ غذای کامل سالم بمانید
⬅️غذای کامل، غذایی است که هم سردی و گرمی را با هم دارد (در غذای سرد رطوبت و در غذای گرم خشکی وجود دارد) و تمام اعضای بدن را پوشش میدهد که نتیجه آن سلامتی و عدم بیماری (روحی و جسمی) است.
🥛نان گندم و شیر گاو غذاهای کامل و مقوی و تأمین کننده سلامت روح و جسم برای همگان است. در حقیقت نان گندم و شیر با رطوبتی که دارند حرارت سوزاننده را در بدن کنترل کرده و بدن را سالم و بانشاط نگه میدارند که به این حالت سلامتی گفته میشود.
🏃♂️نشانه سلامتی این است که دست و پا گرم، رنگ صورت شفاف و بدون لک و جوش باشد و چون برای کنترل حرارت غذاهای سرد استفاده نشده معده سالم و رنگ زبان قرمز میشود.
#شیر #عسل
#نان_گندم
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔻وقتی دشمن نان سفید را جایگزین نان سبوسدار کرد
🔹دشمن برای غذای کاملی مثل نان گندم طلایی سبوسدار، نقشه کشید و برای این که ما را به بیماری مبتلا کند آن را به حاشیه راند و تا توانست کم اهمیت جلوهاش داد.
🍞گندم طلایی و نرم را تبدیل به نان سفیدی کرده که زود خشک میشود، قابلیت نگهداری ندارد و خود عامل بسیاری از بیماریها است.
🌽به بهانه تقویت، آرد ذرت و چیزهای دیگری که کیفیت نان را پایین میآورد به آن اضافه کرده است. آرد ذرتی که سرد و خشک(سودازا) است.
🔸 در مرحله بعد به نام صنعتی کردن، تنورهای سنتی و گِلی را جمعآوری کرده و تخمیر طبیعی را که زمانبر بود ولی باعث تُردی، خوشمزگی، زود هضمی نان، تقویت سیستم ایمنی بدن و ایجاد سلامتی میشد را از نانواییها جمع کرده و به جای آن جوش شیرین و بلان کیت سرطانزا میزنند تا به سرعت تخمیر شود.
#طب_و_استعمار
#سبوس
#نان_گندم
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
امام صادق علیه السلام:
سویق، از هفتاد نوع بلا جلوگیری میکند.
🍃
🌸🍃
#حدیث
#سویق
🍎https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🥫تاریخچه ورود غذای کنسروی به ایران
🔻اولین کنسروها را ارامنه روسیه در سال ۱۳۰۱ به ایران آوردند که کنسرو خاویار بادمجان بود. در اوایل حکومت رضاخان اولین کارخانه کنسروسازی در قائمشهر فعلی به دست فردی که از همان ارامنه روسیه بود در ایران تاسیس شد. در ابتدا کنسرو در ایران بازار خوبی نداشت.
🔸ساخت قوطی فلزی برای کنسرو از سال ۱۳۰۷ در ایران رایج شد. این قوطیهای فلزی در آن زمان به طور دستی و با استفاده از قیچی ساخته میشد و بیشتر برای سبزیجات به کار میرفت. این صنعت رشد کرد تا این که در سال ۱۳۳۰ اولین قوطی فلزی جهت بسته بندی روغن نباتی جامد به وسیله دستگاههای مدرن ساخته شد و اولین حلبهای روغن وارد بازار شد.
🔹کارخانه شمشاد، مهرام و «یک و یک» از جمله کارخانههایی بودند که کار بستهبندی و کنسروسازی را در سالهای قبل و بعد از دهه ۴۰ آغاز کرده بودند. این کارخانهها برای جا انداختن صنعت کنسرو در ایران خیلی تلاش کردند و به نوعی به جنگ سنت و غذاهای سنتی رفتند.
⬅️این کارخانهها در آن زمان نتوانستند موفقیتی در بازارهای داخلی کسب کنند، به همین دلیل محصولاتشان را به خارج از کشور سوق دادند. کارخانه «یک و یک» در این زمینه موفقیت قابل توجهی کسب کرد. مشتریان این کارخانه در آن زمان اغلب ایرانیانی بودند که در خارج از کشور زندگی میکردند و به این ترتیب میتوانستند غذای ایرانی را در ممالک مختلف تهیه کنند.
📚تغذیه، زندگی بدون سبک، امیرحسن شهگلی، صفحه ۴۳
#سبک_زندگی
🍎https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔹آموزش مزاج شناسی(۴) - آشنایی با اخلاط چهارگانه
🔻اخلاط مواد سیال و مرطوبی هستند که غذا بعد از تغییر حالت به آنها تبدیل میشود.
اخلاط چهار تا هستند:
1⃣خون(دم) که مزاج آن گرم و تر است
2⃣صفرا که مزاج آن گرم و خشک است
3⃣بلغم که مزاج آن سرد و تر است
4⃣سودا که مزاج آن سرد و خشک است
📍البته بعضی حکما به سه خلط اعتقاد داشته و خون را جامع همه مایعات جاری در رگ دانستهاند. بعضیها هم به وجود دو نوع خون عقیده دارند؛ یکی خلط مجزا و دومی همه محتویات داخل رگ.
📚مبانی طب سنتی، سید محمدعلی سیدنظری، صفحه ۵۳
#مبانی_طب_سنتی
#مزاج_شناسی
🍎 https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پیرمرد دیابتی که باید ۱۵ میلیون تومان میداد تا پایش را قطع کنند، با طب سنتی درمان شد
⬅️این پیرمرد کرجی روزی سی تا #انسولین تزریق میکرد که حالا با کمک داروهای گیاهی نیازی به آنها ندارد.
#تجربیات
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🌸🍃
🍃
🌷امام صادق علیه السلام فرمود: پیامبر خدا به درگاه پروردگار خویش از کمر درد نالید. خداوند به او فرمود که دانه با گوشت یعنی هلیم بخورد.
📚اصول کافی، جلد ۶، صفحه ۳۲۰
#حدیث
🍃
🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔥مزاجشناسی (۵)- نشانههای گرمی بدن و انواع آن
🔸نشان گرمی، غلبه تشنگی است و سوزش و زردی یا سرخی عضو و از سردی راحت یافتن.
1⃣اما اگر سبب گرمی، زیادتی خون بود، گرانی سر و خمیازه و فازه و پینکی[چرت زدن] و کندی حواس و شیرینی دهان و سرخی رنگ بدن و سرخی زبان و برآمدن دنبلها[همان دمل] و بثرها[جوش] و برآمدن خون از بُن دندان و بینی و کسل و کاهلی و درد اعضا دلیل آن است.
2⃣و اگر سبب گرمی، زیادتی صفرا بود، زردی رنگ بدن و زبان و زردی چشم و تلخی دهان و خشکی و درشتی زبان و بینی و تشنگی مفرط و ضعف اشتهای طعام و غثیان[حالت تهوع] و قشعریره[لرزه] دلیل آن است.
📚میزان الطب، حکیم محمد اکبر ارزانی، صفحه ۵
#مزاج_شناسی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
ناباروری.mp3
714.4K
⬅️#تجربیات مردی که در درمان ناباروری از #طب_کلاسیک نتیجهای نگرفته بود و توانست با کمک طب سنتی و رجوع به #سلامتکده_طب_سنتی_بوعلی صاحب فرزند شود.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
☕وقتی کافیشاپهای بیروح جای قهوهخانههای پرشور را گرفتند
💡هر کدام از دو شیوه غذایی مدرن و سنتی، فرهنگی با خود به همراه دارد که با دیگری متفاوت است. این تفاوت را میتوانید خیلی راحت در بررسی فضای فرهنگی نهادهای مربوط به هر یک و تیپ شناسی مشتریانشان ببینید.
✅مثلا در قهوهخانههای سنتی که البته تقریبا از میان رفتهاند، معمولا افراد با هم به گپ و گفت مشغول میشدند. در قهوه خانه با جمعیتهای جدا از هم مواجه میشویم که معمولا چند نفره هستند. اغلب مواقع، افراد روی تخت مینشینند و صندلی ندارند. در و دیوار قهوهخانه با جملاتی از بزرگان و اشعاری از حافظ، سعدی و فردوسی تزئین شده است.
✅البته در قهوهخانههای قدیم، نقاله خوانی و پرده خوانی و شعرخوانی نیز صورت میگرفت. یک دیالوگ جمعی در میان آنها در میگرفت که احتمالا با ذکر اخبار سیاسی و روایات دینی و داستانهای ملی پیش میرفت.
❌اما در کافیشاپها اولین احساسی که به ما دست میدهد این است که وارد یک فضای مدرن شدهایم. خود کلمه کافیشاپ، جملات عاشقانه و شعرهای نو و عکسهای رمانتیک مدرن، نورپردازی فضا و صدای موزیک پاپ یا راک باعث میشود که احساس کنیم وارد یک فضای مدرن شدهایم.
❌در کافیشاپهای مدرن، فضا کاملا شخصی یا دو نفره طراحی شده است و حتی یک نگاه اضافی به میز کناری میتواند جسارتی بزرگ و فضولی تلقی شود. دیگر از جمع های صمیمی خانه و قهوهخانه خبری نیست. افراد در این جا همگی روی صندلیهای رنگارنگ و شیک نشستهاند.
📚تغذیه، زندگی بدون سبک، صفحه ۴۹ و ۵۰، امیرحسین شهگلی و محمد هادی محمودی
#سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/3539009
🔹پایگاه جامع اطلاعرسانی مجموعه سلامتکده طب بوعلی
📌مؤسس: حکیم آیت الله محمد آل اسحاق (ره)
✔با بیش از ۳دهه تجربه درمان
✔با بیش از ۷۰ مجوز رسمی از وزارت بهداشت
✔با مجهزترین كارخانه تولید دارو، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت
🔗نشانی سایت:
www.bouali.me
آدرس سلامتکده:
قم، بلوار شهید دل آذر، خیابان قدس(زاویه)
کوی ۶(کوچه شهید آل اسحاق), پ ۴۷
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🥛شیر، اولین غذای کامل انسان
🍼شیر اولین و طبیعیترین غذای انسان است. برخلاف بسیاری از غذاها، شیر یک غذای کامل است که با برخورداری از ترکیبات بالایی چون پروتئین، کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی، مس، آهن، گوگرد، فسفر و ویتامینهای ب، آ، د و مواد معدنی، نارساییهای ناشی از سوء تغذیه را جبران میکند.
🔸خدای مهربان نیاز به شیر و چگونگی نوشیدن آن را در اعماق ذات انسان قرار داده است. بدین سان آدمی زندگی را با شیر آغاز کرده و لذت حیات این دنیا را با شیر تجربه میکند و برای همین است که طعم شیر طعم حیات است.
⚠️متاسفانه بسیاری از مردم شیر نمیخورند و اگر میخورند به دلیل عدم اطلاع از نحوه مصرف صحیح آن، مواد موثره شیر جذب بدنشان نمیشود که نتیجه آن، خروج از اعتدال و گرفتار شدن به بیماریهای مختلف و صعب العلاج و انواع کم خونی میباشد.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb |
هدایت شده از سلامتکده طب بوعلی
🔰مراحل هضم غذا - بخش دوم
بخش اول:
https://eitaa.com/ehyagaraneteb/79
3⃣هضم سوم(هضم عروقی)
در مرحله بعد، اخلاط و مواد از کبد و ترشحات سایر غدد بدن وارد رگها میشود. از برخورد این مواد با یکدیگر در داخل رگهای بدن، مواد جدیدتری ایجاد میشود و فضولات جدیدتری هم ساخته میشود.
4⃣هضم چهارم (هضم بافتی)
در این هضم، هر بافتی که مواد مورد نیاز خود را از دست داده باشد آن مواد را دوباره از رگها میگیرد. همچنین موادی را برای تولید انرژی از رگها دریافت میکند و فضولات خود را هم به داخل رگ میریزد یا از طریق پوست دفع میکند.
🔻البته قدما، فضولات هضم سوم و چهارم را دقیقاً تفکیک نکردهاند، ولی مو، عرق، چرک، نفس (بازدم) و ناخن از جمله فضولات هضم سوم و چهارم هستند.
📚مبانی طب سنتی، سید محمدعلی سیدنظری و دکتر حبیب صبوحی، صفحه ۵۲
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«آخرین ترانه» / مستند زندگی شهید ابوالحسن آل اسحاق (رحمت الله علیه)
⭕️نسخه معرفی
تهیه کننده و کارگردان:
سیدفخرالدین موسوی
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶با برنامه بچهدار شوید
🔹برای بچهدار شدن از قبل برنامه داشته باشید. همین طور بچهدار نشوید.
✅اگر برنامه غذایی باشد، عوارض پس از بارداری مثل ریزش مو، یبوست و بواسیر برای مادر وجود نخواهد داشت. همچنین فرزندی آرام به دنیا خواهد آمد که بیقراری ندارد.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶بچه سالم= علاقه به بچه بیشتر
🔸اگر مادر تغذیهاش خوب باشد، اگر با طرح و برنامه بچهدار شود. زایمانش طبیعی میشود و دیگر لازم نیست سزارین بکند و دچار عوارض آن بشود.
🔸وقتی فرزند سلامت کامل، آرامش، زیبایی و تناسب داشته باشد. مادر علاقه بیشتری به بچهدار شدن دارد.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️علت اصلی بیماریها خودمان هستیم
🔸اگر نضج در بدن صورت بگیرد ما هیچ وقت مریض نمیشویم. نضج به وسیله حرارت و رطوبت اتفاق میافتد.
🔹علت فاعلی بیماری، خود فرد است که نرفته یاد بگیرد و هیچ توجهی به غذایش نکرده است.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️غذا و نان سوخته سرطانزا است
👤 #طبیب_شیرازیان
🔸بخش سوخته غذا و یا نان، به دلیل آن که سودازا است، باعث ایجاد تودههای سرطانی میشود.
🔹نان برشته مشکلی ندارد و مصرف آن خوب است چون به خوبی پخته.
https://eitaa.com/joinchat/3539009592Cda8ff346bb