هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️آیا جهاد ابتدائی در اسلام داریم!؟
✅پاسخ را در این کلیپ ببنید.
#جهاد #خشونت #تاریخ #فلسفه_احکام #اسلام
🆔 @kalamema
#گفتگو
💢پاسخ به سوالاتی در مورد #حقانیت_یک_دین
🔲جوان: سلام، ببخشید یک سوال از خدمت شما داشتم.
🔳حاج آقا: بفرمایید.
🔲جوان: #ملاک حق یا باطل بودن یک دین چیست!؟
🔳حاج آقا: آن چیزی که اکنون به ذهن میآید این است که #سه_ملاک برای حقانیت یک دین وجود دارد:
اول اینکه: گزینههای اصلی یک دین، #نباید_تعارضی با عقل داشته باشد.
دوم اینکه: چون ادیان الهی از سوی خداوند متعال برای هدایت بشریت آمدهاند، #نباید_تحریفی در آنان انجام گیرد،
سوم اینکه: یک دین، باید دارای #جامعیت باشد و در تمام حوزههای زندگی انسان اصولی را بیان کرده و انسان را هدایت کند و الا نمیتواند انسان را به کمالات خویش برساند.
🔲جوان: اگر لطف کنید در مورد گزینه اول بیشتر توضیح دهید!؟
🔳حاج آقا: شما اگر یک مقداری فکر کنید متوجه میشوید، که انسان به وسیله عقل خویش، مطالب مختلف را تجزیه و تحلیل میکند، به همین خاطر اگر یک دین، مطالبی را بیان کند، که با عقل انسان سازگاری نداشته باشد، دیگر آن دین ارزشی نخواهد داشت.
🔲جوان: خوب بنا بر این ملاک، ما خیلی از موضوعات یک دین را متوجه نمیشویم، در این صورت باید آن دین را قبول نکنیم.
🔳حاج آقا: نه، اینگونه نیست، شما به نکتهای که بیان شد، دقت نکردید، اصول و مبانی یک دین باید، با عقل همخوانی داشته باشد و الا در موضوعات جزئی اگر با عقل تعارضی نداشته باشد، کفایت میکند، به عنوان مثال، عقل میگوید که خدا نمیتواند جسم باشد، به همین خاطر آن افرادی که بتپرست هستند، دینشان صحیح نیست، اما مراسم جزئی که یک دین بیان میکند، مانند اینکه در فلان روز غسل خاصی انجام دهید و ... اگر با عقل در تعارض نباشد، اشکالی ندارد.
🔲جوان: اگر لطف کنید، این سه ملاک را با ادیان رایج دنیا تطبیق دهید، ممنون میشوم.
🔳حاج آقا: به عنوان مثال دو دین الهی را بیان میکنیم، و با این ملاکها تطبیق میدهیم. دین مسیحیت که به ظاهر بیشترین پیرو را در سطح جهان دارد، اولین آموزهاش با عقل در ستیز است، زیرا از دیدگاه طرفداران این دین، خدا سه تاست در عین اینکه یکی است، و این مطلب با عقل در تعارض است و یا در یهودیت، برای تورات سه نسخه آورده شده، به همین خاطر مشخص نیست که کدامیک از این سه نسخه صحیح است، البته مسیحیت نیز به تحریف دچار شده است، به نحوی که الان چندین انجیل وجود دارد؛ به همین خاطر این دو دین تحریف شدهاند. از سوی دیگر این دینها جامعیت نیز ندارند، به این خاطر که در حوزههای اجتماعی و اقتصادی و ... هیچ حکم و دستوری برای پیروان خود ندارند.
🔲جوان: بر اساس مطلبی که شما بیان کردید، دین اسلام، هر سه ملاک را داراست.
🔳حاج آقا: بله، زیرا تمام مطالب آن با عقل همخوانی دارد، از سوی دیگر، تمام مذاهب اسلامی در مورد قرآن توافق دارند که قرآن، همان کتاب آسمانی است که از سوی خداوند متعال بر پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) نازل شده است.
#دین #ادیان #فلسفه_دین #حقانیت_دین #اسلام #مسیحیت #یهود
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آماری تکان دهند از فیلمهای پورنوگرافی و تأثیرات آن بر اجتماع
📽در این کلیپ به این واقعیت پی خواهید برد که بر خلاف تمام ادعاها، هرچقدر آزادی جنسی بیشتر شود، نه تنها تشنگی و عطش آن کمتر نمیشود، بلکه بیشتر میشود.
#پورن #پورنوگرافی #فلسفه_احکام #حجاب #حجاب_فاطمی
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایستگاه_اخلاق
⁉️بهترین شیوه رسیدن به امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) چیست!؟
✅پاسخ این سوال را آیت الله بهجت(ره) بشنوید.
#بهجت
🆔 @kalamema
💢 #حیله_و_فریب_الهی!
⁉️در بعضی از آیات قرآن کریم بیان شده است که خداوند متعال دارای کید و حیله است[طارق/15] این در حالی است که کید و حیله عملی زشت و ناپسند است، در این صورت آیا نسبت دادن چنین صفتی به خداوند متعال با کمالات وی همخوانی دارد!؟
✅در ابتدا لازم است به معنای کید توجه کنیم:
🔆«كيد» به گفته «راغب» در مفردات، نوعى چارهجويى است (كه جنبه پنهانی و مقدماتی دارد) و آن، دو گونه است: نكوهيده و پسنديده؛ هر چند استعمال آن در مذموم بيشتر است، ولى در عين حال در ممدوح نيز به كار میرود، مانند «كَذلِكَ كِدْنا لِيُوسُفَ(یوسف- 76): ما اينگونه براى يوسف چارهجويى كرديم».(1)
👈معنای «کید» در مورد دشمنان، همان معنای مذمومی است که مورد نکوهش قرآن است، و منظور همان نقشههای شومی بود که برای از بین بردن اسلام و پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) میریختند، تا جمع مسلمان را متفرق سازند، و ياران پیامبر(صلی الله علیه و آله) را در فشار قرار دهند.
👈اما هرگز این معنا راجع به خداوند متعال صحیح نیست، زیرا ساحت قدسی او از هر عمل ناپسندی پاک است؛ و چون کید به این معنا در نزد عقلای عالم، عملی نکوهیده و مذموم است، هرگز خداوند متعال آن را انجام نمیدهد. لذا منظور از کید در آیه 15 سوره طارق همان چارهجویی و بر آب کردن نقشههای دشمان است
📚پی نوشت :
(1). آیت الله مکارم شیرازی، تفسير نمونه، ج26، ص376.
#شبهات #خداشناسی #صفات_خدا
🆔 @kalamema
#وهابیت_اهل_تسنن_نیست
💠 آیا صحابهی پیامبر اکرم مشرک هستند!؟
💢توسل به پیامبر اکرم و اهلبیت مطهرش(صلیالله علیهوآله) از سنتهایی بوده است که از ابتدا اسلام تاکنون بین مسلمین مرسوم بوده، آنچنانکه علماء بزرگ اسلام (از هردو فرقه شیعه و سنی) در کتب خویش به ذکر آن پرداختهاند. که در ادامه به گوشهای از رفتار صحابه و بزرگان اهل سنت در این زمینه اشاره میکنیم.
1⃣. زمانی که قحطى و خشکسالی پيش مىآمد، خلیفه دوم از طريق توسّل به عباس عموى پيامبر(صلیالله علیهوآله) طلب باران مىكرد و مىگفت: «به خدا سوگند! عباس وسيله به درگاه الهى است و داراى قرب و منزلت نزد اوست و خدايا! ما به وسیله عموى پيغمبرمان به تو روى مىآوريم، پس سيرابمان كن».
2⃣. یا در حدیثی دیگر عایشه، مردم را به توسل به قبر مطهر پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) برای برطرف شدن قحطی تشویق مینمود: «آنگونه که در تاریخ منقول است که مردم مدينه، مبتلا به قحطی شديدی شدند، نزد عايشه شکايت کردند، عايشه به آنها گفت: به قبر رسول خدا(صلیالله عليهوآله) توجه کنيد و پنجرهای بين قبر شريف و آسمان باز کنید تا مانعی بين قبر و بين آسمان نباشد، مردم این کار را انجام دادند و به همین خاطر آن سال باران فراوانی بارید به حدی که همه بیابانها سرسبز شد و چهارپایان از اين علفها بهاندازهای خوردند که فربه شدن».
3⃣. و یا در تاریخ منقول است که عقبه بن عامر که نامهرسان خلیفه دوم در فتح دمشق بود، با توسل به قبر پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) راه هفت روز ونیم را با دو روز نیم طی نمود.
4⃣. محمد بن مؤمل شاگرد ابن خُزيمه، استاد بخاري و مسلم، میگويد به همراه استادم ابن خزيمه و جمعی از اساتيد به زيارت بارگاه علی بن موسیالرضا(علیهالسلام) در طوس رفتيم، استادم ابن خزيمه چنان در برابر آن بقعه متبرکه تعظيم و تواضع کرد که همه در شگفت مانديم.
5⃣. و امامان اهل سنت به استحباب توسل تأکید داشته.
6⃣. توسل به اهلبیت(علیهمالسلام) در عرف مردم آنچنان رواج داشته است، که شاعران بزرگ آن را در اشعار خویش تبلور دادهاند به عنوان مثال شیخ اجل سعدی شیرازی که در قرن ششم میزیسته است و مذهب تسنن را برای خویش انتخاب کرده است در کتاب بوستان خویش اینگونه میسراید.
خدایا به حق بنی فاطمه
که برقولم ایمان کنم خاتمه
اگر دعوتم رد کنی ور قبول
من و دست و دامان آل رسول
⁉️⁉️این در حالی است که وهابیت، توسل را شرک میشمارند، از اینرو این سوالات به ذهن میرسد که آیا صحابه جلیلالقدر و علما بزرگ فریقین تاکنون به این نکته توجه نداشتهاند که توسل شرک است، یا اینکه ملاکهای شرک را در توسل نمیدیدهاند تا آن را مورد رد قرار دهند!؟ یا اینکه وهابیان تمام صحابه حتی خلفا راشدین را نیز مشرک میدانند، که در این صورت این سؤال مطرح میشود که چگونه به پیروی از ایشان بر خواستهاند، و ایشان را به عنوان خلیفه قبول کردهاند!؟
برای مطالعه منابع این نوشتار مراجعه کنید به:
🌐https://www.welayatnet.com/fa/news/84023
#توسل #شرک #وهابیت #اهل_تسنن
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اثبات امامت مولای متقیان علی(علیهالسلام) توسط آیه 55 سوره مائده.
#آیه_ولایت #امام_شناسی #فضائل_اهل_بیت #امام_علی
🆔 @kalamema
با سلام و احترام
قابل توجه همراهان کانال اندیشه تشیع
برای راحتی شما #عزیزان و دسترسی سریع به جواب #سوالات خود گروه پرسش و پاسخ های #اعتقادی زیر مجموعه همین کانال راه اندازی شد.
لذا دوستان در این 👇گروه هم عضو شوید.
http://eitaa.com/joinchat/3038904331C5e27ee98a7
هدایت شده از کمالی نسب .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایستگاه_اخلاق
⁉️ برای نزدیک تر شدن به امام زمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) چه کاری انجام دهیم!؟
✅ پاسخ را از آیت الله کشمیری بشنوید.
#امام_زمان #کشمیری
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اثبات طول امام زمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) توسط قرآن مجید.
👈بعد از پخش این مطلب، مقام معظم رهبری از حجت السلام قرائتی به خاطر طرح این موضوع تشکر کردند.
#مهدویت #معارف_مهدوی #شبهات #قرآن #طول_عمر
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایستگاه_اخلاق
📽انسان را خدا برای چی ساخته است!؟
✅پاسخی متفاوت را از حجت السلام پناهیان بشنوید.
#پناهیان
🆔 @kalamema
💠سه فایده عمده حجاب در حوزه فردی
💢حجاب سه فایده عمده و تأثیرگذار دارد که در این نوشتار به آنها میپردازیم.
1⃣. آرامش روانی فرد:
👈متعلق موضوع حجاب غریزه جنسی است که از دو بُعد جسمی و روحی شکل گرفته است که بعد جسمی آن پس از ارضاء خاموش و آرام میگردد ولی بعد روحی آنها تحریکشده و تبدیل به عطش روحی به عنوان هوس میگردد که با کوچکترین تحریکی رو به فزونخواهی و درخواست اجابت، پیش میرود. در این روند گرچه ممکن است پس از مدتی نسبت به یک نوع خاص از بیعفتی و هوسرانی خستگی ایجاد گردد، ولی جایگزین آن نه عفت، بلکه نوعی دیگر از هوسرانی هست.[1] آنچنانکه در جوامع غربی این مطلب به خوبی آشکار است؛ در آن جوامع پس از انحراف در روابط جنسی بین مرد و زن و آزادی کامل روابط جنسی، بحث از همجنسگرایی، ارتباط با حیوانات و حتی اشیاء نمایان گشته است.
👈از سوی دیگر، وقتیکه بدحجابی در جامعهای ارزش شد، زمینه رقابت بین زنان در نوع پوشش و آرایش و رقابت مردان در به دست آوردن بهترین زنان آغاز میگردد. در میان زنان عده کثیری به خاطر شرایط ظاهری معمولی و شرایط اقتصادی متوسط از میان رقابت با سرخوردگی مجبور به ترک آن میشوند. باقیمانده زنان که از جمال زیباتر و وضع مالی بهتری برای رقابت برخوردند با توجه به حضور رقبای قویتر و جوانتر که در اثر مرور زمان شکل میگیرند و همچنین عدم دسترسی به هرکسی که مایل به دلبری از وی باشد، بعد از مدتی دچار کم خودبینی و شکست، در زندگی میگردند.
👈در این میان مردان نیز ـ برخلاف تصور اولیه برنده این رقابت نیستند ـ چون حس تنوعطلبی در آنها ایجاد گردیده است برفرض دسترسی به تمام زنان ـ که البته چنین چیزی امکانپذیر نیست ـ همچنان عطش این حس در وجود وی موج میزند و بعد از مدتی در وجود چنین فردی حس سرخوردگی و ابتلا ایجاد میگردد.
2⃣.حفظ ارزش و احترام زن:
زمانی که زن در جامعه با نوع پوشش و آرایش خویش، جنبه زنانه و جنسیت خود را برجسته میسازد، عملاً دیگران خصوصاً مردان را به تعامل متناسب با جنسیت خویش و نه با انسانیت خویش دعوت میکند.[2]
3⃣استعدادهای زنان
و در سوی دیگر بَعد از رواج بیحجابی، درخواست جنسیت از زنان یک جامعه رواج پیدا میکند و این درخواست شرایط را به سویی سوق میدهد که زنان به دیگر استعدادها و تواناییهای خویش نظری نیفکنند و در یک بُعد که جنسیت است استعدادهای خویش را خلاصه کنند، .[3]
درحالیکه در سوی دیگر حجاب، این غریزه را به محیط امن خانواده میکشاند؛ و زمینه شکوفایی دیگر استعدادها را در مکان و زمان مناسب خویش فراهم میکند
📚پینوشت:
[1]. کتاب مسأله حجاب نوشته استاد شهید مطهری، ص 104
[2]. کتاب مسأله حجاب در جمهوری اسلامی ایران نوشته دکتر علی غلامی، ص 66
[3]. برای مطالعه بیشتر رجوع شود به: https://www.welayatnet.com/fa/news/69687
#حجاب #حجاب_فاطمی #زن #زن_در_غرب #فلسفه_حجاب #فلسفه_احکام
🆔 @kalamema