از خدا پرسیدم:
خدایا چطور میتوان بهتر زندگی کرد؟
خدا جواب داد: گذشته ات را
بدون هیچ تاسفی بپذیر،
با اعتماد زمان حالت را بگذران،
و بدون ترس برای آینده آماده شو!
ایمان را نگه دار و
ترس رابه گوشه ای انداز،
شک هایت را باور نکن
وهیچ گاه به باورهایت شک نکن...
زندگی شگفت انگیز است؛
فقط اگر بدانید که چطور زندگی کنید...
#نلسون_ماندلا
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
🔴 همراهان عزیز در روز های سرد زمستان به هزار و یک دلیل شلغم را از دست ندین
🔻شلغم یک آنتی بیوتیک طبیعیه و بشدت ضد ویروسه و ریه را تقویت میکنه
🔻دقت کنید، در پخت شلغم به هیچ عنوان سر و ته آن را نزنید چون خاصیت آنتی بیوتیکی و ضد ویروسی اون کاملا از بین میره
🔻شلغم ریه را از عفونت و ویروس، سرب و آلودگی پاک و گلبول های سفید را تقویت میکنه
🔻سوپ شلغم ضد میکروبه و مرحم سینه و گلو درده
🔻ﺷﻠﻐﻢ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ و ارزانترین ﮔﯿﺎﻩ ﺿﺪ سرما خوردگی و سرفه و برونشیت، بخصوص اگه داخل شلغم خام عسل بریزید و 3 ساعت بعد آب داخل شلغم را مصرف کنید
🔻شلغم منبع ویتامین B1 هست که کمبودش بدن را مستعد مریضی میکنه
🔻شلغم خوردن طی بارداری باعث زود حرف زدن بچه میشه و برای ناباروری کولاکه
🔻شلغم اشتها دهنده هست و وزن گیری کودک را بالا میبره و بهترین داروی ضد سرما خوردگی، سرفه و گلو درده
🔻شلغم به درمان کمخونی و کمبود کلسیم کمک میکنه و قد کودک را بلند میکنه
🔻شلغم منبع گوگرده و سنگ کلیه را میشکنه
🔻شلغم سیستم ایمنی را تقویت میکند و بدن شما رو در مقابل ویروس کرونا،سرماخوردگی مقاوم تر میکند
✨ادامه👇👇
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
🔷مصرف شلغم یعنی یک داروخانه کامل در خانه و بدن
خواص شلغم آنقدر زیاد است كه می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند كه این گیاه چقدر فایده دارد تمام باغچه های خانه خود را شلغم میكاشتند و هر روزه از آن استفاده می كردند .
🔸 شلغم مقوی است.
🔹 شلغم اشتها آور است.
🔸 شلغم ضعف جنسی را درمان كرده و اسپرم را زیاد می كند.
🔹 شلغم سرفه را تسكین می دهد.
🔸 ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است.
🔹 آب شلغم قند خون را پائین می آورد.
🔸 تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است.
🔹 اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره كنید.
🔸 خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است.
🔹 آنهایی كه حافظه ضعیف دارند حتما باید شلغم بخورند زیرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقویت می كند.
🔸 شلغم شب كوری را درمان می كند.
🔹 شلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج كم خونی است.
🔸 شلغم برای رشد و نمو استخوانها مفید است بنابراین زنان باردار و شیرده حتما باید از آن استفاده كنند .
🔹 زن حامله ای كه در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت .
🔸 آنهایی كه غده تیروئیدشان كم ترشح می كند باید حتما شلغم بخورند زیرا شلغم بعلت داتشن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می كند .
🔹 شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می كند .
🔸 شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است.
🔹 شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است.
🔸 هیچگاه شلغم را داغ نخورید سوزاك میشوید.
🔹 شلغم برای كسانی كه گواتر (جاغور)دارند خوردنش مجاز نمیباشد.
🔸 شلغم چاق كننده است.
🔹 برای سر باز كردن دمل و كورك مرهم شلغم را بگذارید.
🔸 اگر 40 روز به خوردن شلغم مداومت كنیم بیشتر امراض از بدن خارج میشود.
🔹 اگر آب شلغم را گرفتید فوراً بخورید چون در اثر نگهداری فاسد میشود.
🔸 آش شلغم برای درد مفاصل مفید است.
🔹 كسانی كه بیماری قند دارند چنان چه گواتر (جاغور)نداشته باشند شلغم را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
🔸 شلغم برای آبسه و پیلهی دندان مفید است خام یا پخته به هر دو صورت میل كنید.
🔹 برای برفك دهان اطفال میتوان از شلغم پخته روی برفك مالیده از بین میبرد.
🔸شلغم و آب شلغم، در درمان پروستات و بیماری تکرر ادرار بسیار موثر است.
و بالاخره سعی كنید كه در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی اقلا چند بار در هفته شلغم را هرقسم دوست دارید بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه است .بدن را تمیز كرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد .همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم پخته دارد بشرطی كه معده شما را ناراحت نكند .
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
آش شلغم
1500 گرم شلغم
1/2 پیمانه ماش خیس خورده
1/2 پیمانه عدس خیس خورده
3 قاشق غذاخوری پیاز داغ عسلی
2/3 پیمانه برنج آشی
500 گرم گوشت چرخ کرده
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
1/2 کیلو یا کم تر سبزی آش
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط کنید و کوفته ریزه درست کرده و در کمی روغن سرخ کنید. در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت دهید و مقداری آب بریزید. ماش و عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید حرارت ملایم بپزد. بعد شلغم را پوست کنده و رنده ریز کنید و داخل گوشت بریزید و برنج را نیز بشوئید و زرد چوبه، نمک، فلفل را به گوشت اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده و گاهی نیز آش را بهم بزنید.
یک ربع مانده تا آش آماده شود سبزی اش را افزوده و اجازه میدهیم تا آش کاملا جا بیفتد.
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
اگر در مسیر سفر دچار حالت تهوع میشوید ؛ پیش از سوار شدن به وسیله نقلیه مقداری چای زنجبیل بنوشید. خوردن زنجبیل بیماری سفر را کنترل میکند و از استفراغ و حالت تهوع در هنگام سفر کاملا پیشگیری میکند 👌
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
#پاسخ_تست_هوش 😍👆👆
🌛هرشب همینجا با ما باشید با تست هوش های جذاب🌜😍😍
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
25.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.✴️✴️
ماساژ تاندون آشیل که میتونه خیلی از دردهای عضلانی تو قسمت ساق پا و کوتاهی عضله و خود تاندون رو برطرف کنه
🛡🛡🛡
💥هرشب همینجا منتظرکلیپ های بسیار کاربردی و مفید حرکات اصلاحی باشید😍😍
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
🌀خواص دل قلوه در طب اسلامی
🔸دل گوسفند، تقویت کنندهی قلب
دل یا همان قلب از بهترین قسمتهای بدن گوسفند و تقریبا گوشت خالص است. مزاج دل، گرم و خشک با حرارت نسبتا زیاد و بسیار پرانرژی است
و خوردن آن به سرد مزاجها که دچار ضعف قوا هستند، توصیه میشود.
🔹 البته هضم آن برای معدههای ضعیف کمی مشکل است، برای همین باید در قطعههای کوچکتر بریده شده، با چربی دور قلب کباب و خوب پخته شود
✔️خواص
دل خوب پخته شده، تقویت کنندهی قلب و رفع خفقان (تپش قلب) است.
چکاندن خونابهی دل که از کباب کردن بچکد، شب کورى را رفع میکند.
🔸قلوه، مضر برای سرد مزاجها
قلوه همان کلیه است که طبع معتدل (در برخی منابع آمده سرد) و رو به خشکی دارد، اما مصرف آن به همهی مزاجها توصیه نمیشود، زیرا هضم سختی دارد و خون ناصالحی تولید میکند.
🔹بهترین نوع قلوه براى گوسفند جوان و بز است که در همان ساعت ذبح شده باشند و حیوان عطش نداشته باشد.
✔️خواص
مقوى کمر است.
پیهی آن نرم کنندهی ورمهای سخت است.
🔸مغز گوسفند، دیر هضم خوشمزه
مغز جزوی از کله پاچه با مزاج سرد و تر است؛ بنابراین مصرف آن به افراد دارای مزاج سرد و تر توصیه نمیشود.
🔹همچنین چون دیر هضم بوده، زیادهروی در آن برای معده مضر است.از طرفی، خون نسبتا لزج و چربی در بدن تولید میکند.
✔️خواص
چهره را با طراوت و خوش رنگ میکند
ادامه دارد...👇👇
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
بدانیم سالم بمانیم 🍏
🌀خواص دل قلوه در طب اسلامی 🔸دل گوسفند، تقویت کنندهی قلب دل یا همان قلب از بهترین قسمتهای بدن گ
🔸جگر سیاه، مفید برای کمخونها
جگر سیاه همان کبد است که مزاج گرم و تر دارد و خون نسبتا زیادی تولید میکند؛ بنابراین برای مبتلایان به کمخونی توصیه میشود، اما باید بدانید دیر هضم و دفع آن از بدن سخت است
✔️خواص
جگر سياه منبع بسيار غني ويتامين A محسوب میشود که از گروه ويتامينهاي محلول در چربي است و در سلامت پوست، تقویت بينايي و بالا رفتن مقاومت بدن در برابر عفونتها نقش بسزايي دارد.
🟢 مصرف متعادل جگر سياه موجب حفظ سلامتي مخاط دستگاه تنفسي- فوقاني و گوش داخلي ميشود.
✨جگر سفید، داروی قدیمی
جگر سفید، در واقع ریه است که پروتئین و چربی آن کمتر از جگر سیاه و گوشت قرمز است، ولی کلسترول آن بیشتر از گوشت گاو است. از قدیم بیشتر به عنوان دارو برای برخی از افراد و در رژیمهای لاغری به جای گوشت تجویز میشود، چون شخص را چاق نکرده و فقط او را سیر میکند.
✔️خواص
خوردن آن برای بیمارانی که از خوردن گوشت منع شدهاند، جایز است؛ اگر به شکل کباب و از قسمتهای اطراف و بیرگ و ریشهی آن مصرف کنند.
🔸حاوی ویتامین D و E و برای درمان پوکی استخوان مفید است، اگر در مصرف آن اعتدال رعایت شود.
🌺در گرم مزاجان برای رفع تب و بعضی از اگزماهای ناشی از گرمی مزاج مفید است.
مانند گوشت به عنوان یک منبع پروتئینی برای رشد بدن و عضلات مفید است.
مانع خشکی چشم، پوست و شبکوری میشود.
✅خوئک، افزایش دهندهی #کلسترول!
خوش گوشت یا خوئک بافتی شبیه چربی است و به لوزالمعدهی حیوان گفته میشود؛ غدهای که کار ترشح انسولین و تنظیم قند خون را به عهده دارد. خوئک به دلیل آن که پرچرب است، بسیار لذیذ بوده و در آقایان طرفداران زیادی دارد. خوئک علاوه بر دارا بودن چربی ترانس و کالری زیاد، به شدت کلسترول را بالا برده و حاوی مقداری پتاسیم است؛
❌طحال نخورید!
طحال عضوی سیاه رنگ و نزدیک معده است که با توجه به حرام بودن آن معمولا دور انداخته شده و مصرف نمیشود.
💫چشم
گوشت سر گوسفند، بناگوش و چشم، گوشتی بسیار لطیف با مزاج گرم و تر دارد که هضم آن آسان و مفید است و مصرف آن به افرادی که قوهی هاضمهی قوی ندارند، توصیه میشود.
🍃زبان
زبان گوسفند انباشته از چربى بوده و منبع ویتامینهاى B به ویژه ۱۲B است.
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷
💠دستهبندی انواع غذا
♻️ خوردن غذاهای لطیف باعث زیبایی چهره میشود اما ملاک لطیف بودن غذا چیست؟
حکما غذاها را به ۸ بخش تقسیم کردهاند:
۱_ غذای لطیف: مواد زائد آن کم است و به سرعت در بدن هضم و جذب میشود و برای بیمار تازه بهبود یافته و افرادی که کار فکری میکنند بسیار مناسب است. زرده تخم مرغ عسلی، خرما، عسل، انگور، مویز، بادام درختی پوست گرفته
۲_ غذای کثیف:👇🍃
غلیظ و درهم فشرده است، بدن به سختی آنرا هضم میکند، مواد زائد آن زیاد است و برای افرادی که فعالیت بدنی دارند قابل هضم است. گوشت گاو، ماکارانی، فست فود، الویه...
۳_ معتدل:👇🍃
بین غذای لطیف و کثیف
۴_ صالح_الکیموس:👇🍃
در اثر هضم این غذا، خون طبیعی و صالح تولید میشود مثل آبگوشت
۵_ فاسدالکیموس:👇🍃
خون غیر معتدل در بدن تولید کرده و در صورت تکرار مصرف ایجاد بیماری میکند.
۶_ کثیرالغذا:👇🍃
غذایی که خون و انرژی زیادی در بدن تولید میکند.
۷_ قلیل الغذا:👇🍃
غذای کمانرژی و شکم پرکن
۸_ متوسط الغذا:👇🍃
غذایی بین قلیل الغذا و کثیرالغذا
✨ برای مثال غذای لطیف صالح الکیموس کثیرالغذا مثل زرده تخم مرغ عسلی، گوشت پرندگان، کبک
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷