eitaa logo
❤ کـآفه نیک ☕️🌿
18.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
6.9هزار ویدیو
0 فایل
💞کانال هامون @CHanneLnik🥰 . ❣️کپی شخصی حلال ❣️ . . . تبلیغات پر بازده مجموعه نیک👇 https://eitaa.com/joinchat/2465268057C296249a9fe . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸يك شيوه عالى براى مزه دار كردن مرغ 🔸دو ق غ روغن رو با دو ق غ آرد و نصف لیوان زعفران دمکرده (نیاز نیست زعفرونتون غلیظ باشه،منظور از نصف لیوان با آبه) همراه با نوک ق چ نمک همه رو با هم کاملا هم بزنید و دو تا سه ساعت توى يخچال بزاريد(هرچى بيشتر بهتر ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست کباب🤤 مواد لازم سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد ماست ۱ پیاله کره ۳۰ گرم زعفران آویشن فلفل سیاه. 🍢 ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
١بسته بیسکوییت پتی بور ١لیتر شیر ٢قاشق غذاخوری سر پر آرد ٢قاشق غذاخوری سر پر نشاسته گندم ١لیوان شکر نصف قاشق چای خوری وانیل ٣قاشق غذاخوری کاکائو ١قاشق غذاخوری کره تمامی مواد بجز بیسکوییت ها را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته ومیگذاریم تا سرد شود سپس مطابق تصویرروی هر بیسکوییت ١ قاشق از پودینگ را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ساعت از یخچال خارج کرده و وبا تزیین دلخواه آماده ی سرو میکنیم البته با این مقدار حدود سه بسته بتی پور لازمه و اگر بتونین 24 ساعت یخچال بمونه بافتش مثل بافت کیک نرم میشه لایه آخر شو زعفرون زدم بعد ک کامل گرفت روشو با شکلات تخته ای رنده شده تزئین کردم ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ❤🕊 احوال نیـک 🌱
🌞🌱 صبح است بيا تا كه غزل نوش كنيم ‎آواى خـوش چـكـاوكـان گـوش كنیم ‎برخيز كه خورشيد طلوع كردبه مهر ‎هر نكته به جز عشق فراموش كنيم صبح زیباتون بخیر🌹💖🌸 ❤️🕊احوال نیـک ◕‿◕ 🌸@ahvalenik 🦢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سه عدد تخم مرغ سه چهارم لیوان شکر(130گرم) رنده‌ی پوست پرتقال 80 گرم کره (آب شده و خنک شده) یک قاشق غذاخوری پر(60گرم) ماست چکیده یک لیوان پودر پسته(130 گرم) یک لیوان آرد(120 گرم) یک پاکت پکینگ پودر نوک انگشت نمک نصف لیوان شیر یکی دو مشت پسته خرد شده 130 گرم شکلات شیری طرز تهیه: تخم مرغ شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن 3_4 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود کره و ماست چکیده را اضافه کرده و مخلوط کنید. پودر پسته آرد و نمک و پکینگ پودر را باهم مخلوط کنید. شیر و مواد خشک را به صورت متناوب اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید و در آخر پسته‌ای خرد شده و شکلات خرد شده را مخلوط کتید و در قالب 22 سانتی که چرب کرده‌اید بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه ✍مواد لازم خمیر مایه فوری :۱ق مرباخوری شکر: ۱ق مرباخوری🍚 آب ولرم : نصف استکان تخم مرغ :۲عدد🥚 نمک: به مقدار لازم🧂 نصف: فلفل دلمه ریز خرد شده🫑 گوجه فرنگی ریز خرد شده :۱عدد🍅 ژامبون چیکن تنوری ریز خرد شده: ۵۰گرم پنیر پیتزا :۱۰۰گرم🧀 آب: ۱ لیوان🍶 آرد :۱ لیوان🥡 💢نکات 🔻میتونید کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید. 🔻نگران نباشید مواد اصلا بوی تخم مرغ نمیده 🔻اگه موادتون غلیظ بود کمی آب اضافه کنید، اگه رقیق بود کمی آرد بریزید. ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا