11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه
✍مواد لازم
خمیر مایه فوری :۱ق مرباخوری
شکر: ۱ق مرباخوری🍚
آب ولرم : نصف استکان
تخم مرغ :۲عدد🥚
نمک: به مقدار لازم🧂
نصف: فلفل دلمه ریز خرد شده🫑
گوجه فرنگی ریز خرد شده :۱عدد🍅
ژامبون چیکن تنوری ریز خرد شده: ۵۰گرم
پنیر پیتزا :۱۰۰گرم🧀
آب: ۱ لیوان🍶
آرد :۱ لیوان🥡
💢نکات
🔻میتونید کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید.
🔻نگران نباشید مواد اصلا بوی تخم مرغ نمیده
🔻اگه موادتون غلیظ بود کمی آب اضافه کنید، اگه رقیق بود کمی آرد بریزید.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بندری جذاب اما بدون سوسیس
سینه مرغ یک عدد
سیب زمینی دو عدد🥔🥔
پیاز درشت دو عدد🧅🧅
فلفل دلمه ای نصف🫑
رب گوجه یک قاشق غ🥫
نمک فلفل پودر آویشن به میزان لازم🧂
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
پیاز🧅 و فلفل دلمه ای 🫑رو خلالی کنید و تفت بدید
سیب زمینی🥔 رو نگینی خورد و سرخ کنید
سینه مرغ رو خورد کنید
به پیاز زردچوبه بزنید و مرغ رو اضافه کنید
روی شعله متوسط روبه بالا باشه تا مرغ اب نندازه
رب گوجه 🥫اضافه و تفت بدید
نمک🧂 فلفل پودر آویشن هم اضافه کنید
کمی اب اضافه کنید تا مواد بپزه
وقتی ابش کشیده شد سیب زمینی🥔 سرخ شده رو اضافه کنید و داخل ساندویچ سرو کنید
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
#شیرینی_گل_مینا.
مواد لازم:
🍭کره 200 گرم
🍭🍭پودر قند 100 گرم
🍭آرد سفید 300-250 گرم
🍭پودر کاسترد 4 قاشق سوپخوری
🍭رنده پوست لیمو ترش یک قاشق چایخوری
🍭🍭زرده تخم مرغ یک عدد
🍭بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
🍭وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🍭آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
🥣کره و پودر قند را با رنده پوست لیمو و وانیل بزنید.
زرده تخم مرغ را اضافه کرده پودر کاسترد، آرد ذرت، آرد و بکینگ پودر را با مواد مخلوط کنید .
🥣خمیر را با قالب دلخواه قالب زده وسط آن پسته یا مروارید بگذاریدو به مدت 15-10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
🥣این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید آرد زیادی اضافه کنید و در صورتی که خمیر چسبنده بود در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز_کیک
فوق خوشمزه با کرم بیسکوییت
مواد لازم:
پنیر خامه ای 🧀۴۰۰ گرم
خامه صبحانه🥣 ۲۰۰ گرم
بیسکویت لت آس🍪 یک بسته
پودر قند🍚 ۳ قاشق غذاخوری
وانیل🌸 نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 🥄۲ قاشق غذا خوری
کرم لت آس به اندازه کافی
کره🧈 ۵۰ گرم
آب💧 نصف فنجون
شکلات🍫 ۵۰ گرم
بیسکوییت ها رو پودر کنید حدود بعد گرم کره ذوب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت ها رو کف قالب بصورت یکسان پهن و فیکس کنید. یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه. ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و بن ماری کنید . پنیر و پودر قند رو با همزن بزنید تا نرم بشه. بعد خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید.
حالا ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد پنیری رو به دو قسمت تقسیم کنید.به نصفی از مواد شکلات ذوب شده و نصف دیگه کرم لت آس اضافه کتید و مخلوط کنید.حالا قالب رو از یخچال بیرون بیارید و رو بیسکوییت ها رو به ترتیب با کرم های پنیری میپوشونیو و میزارید داخل یهچال به مدت ۳ ساعت تا خودشو بگیره. بعد از اینکه دسر آماده شد دو قاشق از کرم بیسکپییتی رو گرم کنید روی دسر بریزید و دوباره بزارید داخل یخچال تا کرم روی چیز کیک ببنده. بعد روی چیز کیک رو با کرم بیسکوییتی و کرم شکلاتی تزیین کنید.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراك لوبيا با قارچ
قبل از هر چيز بايد بگم لوبيا چيتي يكي از بهترين منابع پروتئين گياهيه و ميتونه بهترين جايگزين براي گوشت باشه، اما براي درست كردن اين خوراك بهتره لوبيا رو ١٢ ساعت خيس كنيد❤️
مواد براي ٤ الي ٥ نفر
لوبيا چيتي ٢ ليوان فرانسه 🫘
آب ٦ ليوان فرانسه 🍶
پياز ١ عدد 🧅
قارچ ٣عدد🍄
رب ١ قاشق غ خ سر پر 🥫
نمك ٢ قاشق چ خ 🧂
فلفل سياه ١ قاشق چ خ
زرد چوبه ١ قاشق چ خ
دارچين نصف قاشق چ خ
آويشن ١ قاشق چ خ .
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
اول لوبياتون🫘 رو خيس كنيد ١٢ ساعت يا اينكه ٤ ساعت خيس كنيد و دوبار بجوشونيد و و ابكش كنيد ،حالا اون رو ٣ ساعت بپزيد يا بيشتر مواد پياز داغ🧅 و اضافه كنيد،لعاب كه انداخت دارچين و آويشن رو اضافه كنيد ١٠ دقيقه بعد لوبيا آمادست.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
#پاناكوتا_توت_فرنگی
مواد لازم:
شير ١٨٠ ميلي ليتر
شكر ۵۵ گرم
ژلاتين ٢ ق چ
خامه ٣٠٠ گرم
اسانس توت فرنگی چند قطره
توت فرنگی ۵ عدد
رنگ خوراكی صورتی
طرز تهیه:
شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روی حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولی نجوشه، كمی كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگی پوره شده، اسانس و رنگ خوراكی در صورت تمايل اضافه كنين، تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببند
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik