eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اینکه پشمکای کیک آب نشه👇😎 . این کیک برای اونایی که خامه کشی بلد نیستن، عالیه چون کاورش بسیار راحته و بنظرم برای متولدین زمستون هم میتونه کیک تولد قشنگی باشه😍🤌 . منبع @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian . دستور اسفنج کیک تو پست قبلی هست. ✅ برش زدن کیک: بعد از اینکه کیک رو پختید و از قالب خارج کردید بذارید کاملا خنک شه، مثلا حداقل دو سه ساعت بمونه، بعد برش بزنید یا اگه فرصت کافی دارید، بعد از خنک شدن داخل نایلون بذارید یا سلفون بکشید بذارید تو یخچال، یک روز بمونه بعد برش بزنید، هم با چاقو اره‌ای ، هم با اره کیک و هم با نخ، به راحتی میتونید برش بزنید. . ✅ فرم دادن خامه: خامه قنادی منجمد تهیه کنید و بذارید تو دمای محیط ۱ ساعت بمونه طوری که نرم شه و همچنان سرد باشه یا تو یخچال ۱ روز بمونه تا حالت بستنی لیوانی نرم شده بگیره. بعد با دور کند حدود ۳۰ ثانیه بزنید تا یکدست شه ‌و بعد دور دستگاه رو تند کنید. و حدود ۵ دقیقه بزنید تا خامه فرم بگیره و مات بشه. اگر نیاز بود دور گیری کنید تا کل خامه به یک اندازه فرم بگیره. بنظرم طعم خامه رویال کاله خیلی شبیه بستنیه و برای فیلینگ مناسب و خوشمزه است. . ✅پشمک: حتما خامه دور کیک بسیار نازک باشه و ۳، ۴ ساعت تو یخچال بذارید استراحت کنه تا رطوبت خامه از بین بره بعد پشمک بچسبونید و بهتره پشمک ها رو کمی هوادهی کنید تا پف کنه و زود آب نشه. اینجوری تا ۵ ،۶ ساعت مثل لحظه اول میمونه.😍🤌 .