eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۴ مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین مینی کوکی دنیاس و خیلی راحت و بدون نیاز به استراحت دادن آماده میشه، جوش شیرین و بکینگ پودر هم نداره😍 @behh_food @behh_food 😍 ✅ مواد لازم برای حدود 30 عدد: 1 عدد تخم مرغ 70 گرم پودرقند الک شده 200 گرم کره همدمای محیط 400 گرم آرد قنادی الک شده 1 پینچ نمک برای مغزی :کرم بيسکوئيت لوتوس برای تزئین:شکلات سفید و پودر بيسکوئيت لوتوس یا پودر کوکی لوتوس 👈داخل کاسه همزن تمام مواد بجز آرد رو با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با سری پدالی همزن یا با لیسک مواد رو باهم مخلوط کرده و خمیر رو جمع می کنیم. بسته به جنس آرد ممکنه چند قاشق آرد کمتری نیاز باشه هرکجا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه کافیه از خمیر گلوله های کوچیک برداشته و کمی پهن می کنیم و وسط اونا کرم بيسکوئيت لوتوس که داخل قیف ریختیم میریزیم و خوب خمیر رو جمع کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 15(بسته به سایز کوکی) دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه، بعد از پخت و خنک شدن با شکلات سفید ذوب شده زده و با پودربیسکوئیت تزئین می کنیم. نوش جان😋 _اگه کرم بيسکوئيت شما سفت شده کافیه مقداری از اونو داخل قیف بریزین و سر قیف رو داخل دستتون بگیرین و کرم رو داخل آب گرم بزارین تا یکم روان بشه، نیازی نیست زیادی شل بشه. _مغزی رو زیاد نباید وسط کوکی ریخت چون ممکنه حین پخت خارج بشه و حواستون باشه حتما خمیرتون رو کامل جمع کنید و هیچ درزی نداشته باشه. خانه شیرینی @shiriniyeh
۲۴ مهر
۲۴ مهر
کیک خیس شکلاتی بهترین گزینه برای شکلات دوستا😋اونم با این رسپی👌 من گلنوشم👇 @golnoush_food @golnoush_food تخم مرغ درشت ۴ عدد شکر ۱ پیمانه (۲۰۰) (گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شیر ولرم ۲/۳ پیمانه (۱۶۰) (گرم) روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) آرد سفید قنادی ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر کاکائو ۵ .۶ ق س سرصاف ۳۰ گرم بکینگ پودر ۱ق س پر (۱۲) گرم تخم مرغها + شكر وانيل با همزن خوب بزنید تا حجیم وکرم رنگ شوند سپس شیر وروغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید در نهایت مخلوط سه بار الک شده ،آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو را طی دو سه مرحله اضافه و با لیسک یکدست کنید مایه کیک را درون قالب دلخواه بریزید. قالب گرد یا مربع : سایز ۲۵ مستطیل سایز ۳۰×۲۰ در فر از قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که کیک پخته و چیزی از آن به سیخ چوبی نچسبد کیک را پس از ولرم شدن برگردونید کاغذش رو جدا کنید دوباره داخل همون قالب قرار بدین و به اندازههای دلخواه برش بزنید. کیک را پس از ولرم شدن برگردونید کاغذش رو جدا کنید دوباره داخل همون قالب قرار بدین و به اندازههای دلخواه برش بزنید سس شکلاتی : شیر ۲ پیمانه پر( ۴۵۰ گرم) شکر ۱/۴ پیمانه سرپر (۶۰گرم) پودر کاکائو ق س سرصاف( ۱۵ گرم) شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم اگر کیک تلخ دوست دارین میتونید شکلات تلخ بریزید کره یا روغن مایع ۵۰ گرم شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید این کار باعث میشه که موقع اضافه کردن به شیر پودر کاکائو گوله نشه به شیر اضافه و مخلوط کنیدروی حرارت ملایم قرار بدین مدام هم بزنید تا شیر کمی غلیظ بشه سپس شکلات تخته ای را اضافه کنید هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسه (نه سفت نه شل وابكى ) در نهایت کره را اضافه کرده و پس از یکدست شدن شعله را خاموش کنید کنار بزارید تا سس از دما بیفته سپس روی کیک بریزید. ✅ خیلی نذارید سس غلیظ بشه وگرنه به خورد کیک نمیره ✅ هر چه بیشتر تو یخچال باشه خوشمزه تر میشه ولی حداقل ۵ ساعت باشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
۲۴ مهر
۲۴ مهر
نکات کپشن بسیار مهمه،حتما بخونش👇♥️ خداییش هر کی از این کلوچه خورد فکرکرد از بیرون خریدم و کارخونه ایه😋 میدونید من رسپی بد بهتون نمیدما، پس حتما درستش کن و عکسشم برام بفرست دلبرم😍😘 منبع پیج @golnoush_food @golnoush_food مواد لازم خمیر ؛ تخم مرغ ۲ عدد وانیل کمی اسانس موز دو قطره پودر قند ۹۰ گرم روغن مایع ۵۵ گرم آرد ۲۲۵ گرم بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری نشاسته ذرت ۲۵ گرم مواد لازم کرم شیری؛ آب ۱۵۰ گرم شکر ۷۵ گرم آرد ۳۵ گرم مواد لازم خمیر گردویی : کرم شیری ۱۵۰ گرم پودر گردو ۴۵ گرم شکر ۳۰ گرم آرد ۲۵ گرم پودر دارچین یک قاشق غذاخوری سرخالی جوز هندی رنده شده به مقدار کم( من نزدم) روغن مایع ۱۷ گرم ✅ خمیر کلوچه چسبنده اس کاملا طبیعیه ؛یکساعت داخل یخچال یا نیم ساعت داخل فریزر بره خوب میشه. ✅ برای کرم شیری ؛ آب و شکر رو روی حرارت بذارین تا شکر حل شه ،اصلا نجوشه فقط شکر حل شه بعد آرد رو اصافه و مرتب هم بزنید ،سریع میبنده به غلظت فیلم که رسید بردارید و بریزید داخل کاسه ،یه پلاستیک هم روش بکشید تا خنک شه. ✅ مواد میانی هم چسبنده است ،هر دفعه کمی آرد به دستتون بزنید و بعد گلوله کنید. ✅ خمیر گلوله ۳۰ گرم و مواد میانی ۱۵ گرم گرفتم. ✅ خمیر کلوچه نباید هوا بخوره ،روی گلوله ها رو حتما بپوشونید. ✅ خمیر رو خیلی نازک نکنید که مواد میانی بزنه بیرون. ✅ داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه(فر برقی المنت پایین و فن) ✅ به محض اینکه از فر در آوردید روش پارچه بندازید حتماااا؛ تا کاملا خنک بشه. ✅ داخل ظرف دربسته تو یخچال تا ۲ هفته و داخل فریزر تا ۲ ماه میتونید نگهداری کنید. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
۲۴ مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت شیرینی پزی جذاب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
۲۶ مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت شیرینی پزی جذاب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
۲۶ مهر
۲۶ مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 100 گرم پودرقند الک شده 250 گرم کره همدمای محیط 450 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ بکینگ پودر 1 بسته وانیل شکری برای دو رنگ کردن: 20 گرم آرد قنادی الک شده 20 گرم پودرکاکائو مرغوب الک شده تزئین:شکلات تلخ بن ماری شده و پودرپسته 👈داخل کاسه همزن تمام مواد بجز آرد رو با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با سری پدالی همزن یا با لیسک مواد رو باهم مخلوط کرده و خمیر رو جمع می کنیم. بسته به جنس آرد ممکنه چند قاشق آرد کمتری نیاز باشه هرکجا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه کافیه. خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، به یکی 20 گرم آرد زده و یکم وزر داده تا یکدست بشه. به قسمت ديگه 20 گرم پودرکاکائو زده و دست رو چرب کرده و خمیر رو یکم ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه. بین دوتا کاغذ روغنی خمیر سفید رو به ضخامت سه میل پهن کرده و سپس خمیر کاکائویی رو هم روی اون گذاشته و به همون ضخامت پهن می‌کنیم(کلیپ رو نگاه کنید). رول کرده‌ و داخل سلفون پیجیده و محکم می کنیم و 1 ساعت داخل فریزر استراحت میدیم. سپس با چاقوی تیز به ضخامت یکسان برش داده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه، بعد از پخت و خنک شدن از یک سمت داخل شکلات ذوب شده زده و با پودرپسته تزئین می کنیم. نوش جان😋 @_byneri 💝 Tr:@behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
۲۶ مهر
۲۷ مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫶 @chefmedina.rc 💝 کوکی دبل چاکلت کرامبلی🍫🍫🍫 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 200 گرم کره همدمای محیط 150 گرم شکر سفید دانه ریز 100 گرم شکر قهوه ای روشن 1ق چ عصاره وانیل 280 گرم آرد سفید قنادی الک شده 20 گرم پود مرغوب 150 گرم شکلات تلخ ذوب شده 20 گرم نشاسته ذرت 1ق چ بکینگ پودر 1/4 ق چ نمک 👈کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو با همزن دستی یا با همزن برقی می زنیم تا سبک و خامه ای بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد، پودرکاکائو،نشاسته ذرت، بکینگ پودر ونمک رو بهش اضافه کرده و مواد رو با سری پدالی همزن یا با لیسک مخلوط می کنیم.شکلات بن ماری شده رو هم بهش اضافه می کنیم. از خمیر چونه های 30 تا 40 گرمی جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو یک ربع داخل یخچال استراحت داده سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه(بسته به نوع فر و سایز کوکی ها) می پزیم.فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس روی اونا گاناش ریخته و با خورده کوکی تزئین می کنیم. نوش جان 🥰 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
۲۷ مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات دستساز مغزدار 🥰🙏🏻 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸موادلازم شکلات: بیسکوییت ساقه طلایی:دوبسته موز:دوتا کوچیک پودرکاکاعو:دوقاشق غ شیر:یه استکان شکلات تخته ای:به مقدارلازم 🌸بیسکوییتها رو پودرکنید بقیه مواد بهش اضافه وخمیر یکدستی بوجود میاد به اندازه یه گردو بردارین بازش کنین وسطش گردو بزارین وگردش کنین بعد داخل شکلات ذوب شده بغلونین.نوش جان ❌شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنین بعد دوسه قاشق روغن مایع بهش اضافه کنین که رقیق بشه. ❌با شکلات سفید ذوب شده یا مث من با پودرپسته تزیین کنید. 🌸کنار جایی محشره حتما امتحان کنید. 🥰دوست عزیزم اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن گمش نکنی بفرستش واسه دوستای شکلات خورت🥰🙏🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
۲۷ مهر