eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دراژه های شکلاتی جذاب تین تِن فراموش نشه: رنگشونم طبیعیه و خیلی خوشمزه ست @teenten.official @teenten.official برای درست کردن این کوکی های خوشمزه نیاز داریم به: ارد شکر تخم مرغ بیکینگ پودر وانیل پودر کاکائو اسمارتیس تین تن بیا بقیه اشپزیای پانیذو ببین😀 @panizasadi_cook @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@un_zest_de_marion💝 براونی کوکی دورنگ(بروکی)🍪🍫 مواد لازم برای لایه براونی : 120 گرم شکلات تلخ 70 گرم کره 2 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر 75 گرم آرد قنادی الک شده 50 گرم گردو خرد شده 👈شکلات و کره رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا یکم خنک بشه. تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنیم.آرد رو هم بهش اضافه کرده و در آخر گردو رو اضافه و مخلوط می کنیم.می تونید به دلخواه دو قاشق غذاخوری از آرد کم کنید و بجاش پودرکاکائو الک شده بهش اضافه کنید. مواد لازم برای کوکی: 1 عدد تخم مرغ متوسط 100 گرم کره همدمای محیط 70 گرم شکر سفید 60 گرم شکر قهوه ای 260 گرم آرد قنادی الک شده 150 گرم شکلات چیپسی نسوز نصف پاکت بکینگ پودر(1 ق چ) 1ق چ عصاره وانیل 👈کره و شکر قهوه ای و سفید رو با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم.در آخر شکلات چیپسی رو اضافه و مخلوط می کنیم. کف قالب هامون رو با اسپری جداکننده یا کره حسابی چرب می کنیم. اول مایه براونی رو داخل قیف ریخته و یه لایه کف قالب می ریزیم(یکم کمتر از نصف قالب) از خمیر کوکی مقداری جدا کرده و طبق شکلی که قالب هامون داره فرم داده و روی لایه براونی میزاریم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم. با سیخ چوبی امتحان کنید کافیه لبه ها تغییر رنگ داده باشه اما سطح کوکی نرم باشه بعد از پخت یکم از دما افتاد از قالب جدا کرده و روی توری خنک می کنیم. نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک کشمشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کشمشی ، نوستالژی و پرطرفدار🫠با شیر کاکائو و نوشابه خیلی میچسبید😁قبول داری؟ @golnoush_food @golnoush_food 🌸مواد لازم👇🏼 تخم مرغ.  ۲ عدد کشمش.  ۵۰ گرم( حدودا ۱/۳ پیمانه) آرد قنادی  ۱۶۰ گرم( ۱ پیمانه + ۲ ق غ سرخالی) شکر دانه ریز.  ۱۰۰ گرم( نصف پیمانه) روغن مایع.  ۸۰ گرم(۱/۳ پیمانه + ۱ ق غ) ماست سفت و پرچرب.  ۱۲۰ گرم( نصف پیمانه) اسانس وانیل.  ۱ ق چ اسانس موز دو قطره بیکینگ پودر.  ۴ گرم(۱ ق چ) مدت زمان پخت برای این مینی کیک ۱۸ تا ۲۰ دقیقه دمای فر برقی.  ۱۸۰ درجه دمای فر گازی.  ۱۸۵ درجه دمای توستر.  ۱۷۰ درجه اگه میخواید کیکاتون قله ای و ترک دار بشه با چاقوی چرب وسط مواد بکشید و فرتون باید کاملا داغ باشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@behh_food @behh_food خمیر جادویی کرینکل ها(کوکی های ترکدار) 🎉🎉🎉 مواد لازم برای خمیر پایه: 2 عدد تخم مرغ متوسط 170 گرم شکر دانه ریز(2/3 پیمانه سر پر) 150 گرم آرد سفید قنادی الک شده (1 پیمانه +2 ق غ) 55 گرم روغن مایع(1/4 پیمانه) 1ق چ بکینگ پودر 1ق چ عصاره وانیل یا نوک ق چ وانیل معمولی یک پنس نمک پودرقند برای غلتاندن کوکی ها برای کوکی ردولوت❤️ خمیر پایه 30 گرم آرد قنادی الک شده 1/2 ق چ پودرکاکائو رنگ خوراکی قرمز مارک فو برای کوکی پرتقالی و لیمویی🍊🍋 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ زست پرتقال(لیمو) 1ق غ آب پرتقال(لیمو) رنگ خوراکی نارنجی برای پرتقالی و زرد برای مدل لیمویی برای کوکی نسکافه 🤎 خمیر پایه 35 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ نسکافه گلد حل شده داخل 1 ق غ آب جوش برای کوکی شکلاتی🍫 خمیر پایه 30 گرم پودرکاکائو مرغوب الک شده طرز تهیه: شکر و روغن مایع رو با همزن زده تا شکر تقریبا حل بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه کرده و هربار با همزن زده تا مواد خوب مخلوط بشن.حین کار حتما چندبار دورگیری کنید.با تخم مرغ دوم وانیل رو هم اضافه کنید.نمک و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر کشدار وچسبناکی بدست بیاد.خمیر رو به قسمت های دلخواه تقسیم کرده و مابقی مواد رو بهش اضافه می کنیم. روی خمیرها رو پوشونده و 3 ساعت داخل یخچال یا 1 ساعت داخل فریزر میزاریم تا چسبندگی خمیر کمتر بشه.بعد از این تایم بیرون آورده و به اندازه یه گردو از خمیر برداشته و سریع یکم گرد کرده و داخل پودرقند حسابی می غلتونیم و داخل سینی فر که کاغذروغنی انداختیم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه میزاریم تا زیر کوکی ها یکم تغییررنگ بده. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫶 کوکی لیمویی 🍋🍋🍋 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ(55 گرم بدون احتساب پوسته) 110گرم کره نمک همدمای محیط 150 گرم شکر سفید دانه ریز 180 گرم آرد سفید قنادی الک شده 1/2 ق چ جوش شیرین 1 ق غ آب لیمو ترش تازه زست 2 عدد لیمو ترش 1ق چ عصاره لیمو(اختیاری) برای شکر لیمویی: 50 گرم شکر 2 ق چ زست لیمو 👈داخل کاسه ای کره و شکر سفید رو با همزن دستی یا با دور تند همزن برقی می زنیم تا پفکی و سبک بشه. دور گیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید.آب لیموترش، تخم مرغ و عصاره لیمو رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و جوش شیرین رو هم بهش اضافه کرده، اینجا دیگه از همزن برقی به هیچ عنوان استفاده نمی کنیم و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم. روی کاسه رو با سلفون پوشونده و 1 تا 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. برای تهیه شکر لیمویی داخل کاسه ای شکر و زست لیمو رو با دست بهم می سابیم تا مزه دار بشه . بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل شکر لیمویی می غلتونیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان 🥰 _میزان شکر تا 20 گرم قابل کم شدنه. ✅ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپز کوچولو😍👏 کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔