eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۹ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۹ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شما مراحل تزیین با خامه و ماسوره کاربردی شماره ۱۲۷ _____________ خامه ترکار رنگ خوراکی کپی کیک @irankopykake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
۹ فروردین
۹ فروردین
کیک_دبل_چاکلت_موکا منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه یا پیمانه استاندار قنادی مواد لازم: تخم مرغ ۶ عدد آرد قنادی دونیم لیوان شیر ۳چهارم لیوان روغن ۱ لیوان سرخالی شکر ۱ لیوان پودرقهوه ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو نصف لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری شکلات تلخ بنماری شده ۱۲۵ گرم @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food دیزاین کیک برای گاناش روی کیک 100 گرم خامه میزاریم روی بخار کتری تا گرم بشه و150 گرم بهش شکلات تلخ اضافه میکنیم واز روی بخار برمی‌داریم اینقدر هم میزنیم تا شکلات کاملااا آب بشه ومن قبلا از اینکه گاناش درست کنم 500 گرم خامه قنادی رو فرم دادم وبعد ی ق غ پودر کاکائو رو با یک ونیم ق غ روغن مایع خوب مخلوط کردم وقتی خامه فرم گرفت بهش اضافه کردم ودوباره با همزن زدم اول کیکم رو با خامه ومقداری پودر کیک تزئین کردم وسپس گاناش ریختم روی کیک و درآخر هم شکلات چیپسی خیلی خوشمزه بود رسپی کیک اول از همه ی مواد باید به دمای محیط رسیده باشه تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کردم و ۲ بار الک کردم و کنار گذاشتم. تخم مرغهارو با شکر و وانیل مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا کرم رنگ بشه، بعد درحال همزدن شیر رو ریختم و روغن و شکلات آب شده رو اضافه کردم و همزدم ، بکینگ پودرو کاکائو و نمک و آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق همزدم تا مخلوط بشه (اگه گلوله داشت در حد چند ثانیه با همزن بزنید.) کف قالب رو با روغن جدا کننده چرب کردم و مواد کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر که از یک ربع قبل گرم کرده بودم گذاشتم. حرارت فر ۱۸۰درجه مدت پخت ۳۵_۴۰ روغن جدا کننده یعنی مخلوط روغن جامد ومایع وآرد از هرکدوم به اندازه ی ی ق مربا خوری مخلوط کرده وقالب رو باهاش چرب میکنیم @fereshtenazemi.food @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
۹ فروردین
۹ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگاه تقسیم بندی عادلانه کیک😂 کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
۹ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سر دشمن هم این بلا نیاد 😂😂 کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
۹ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰ فروردین
کیک نوتلا 👇
۱۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک نوتلا این کیک مناسب دورهمی شما یا سفارش کافه هاتون رسپی. 👇 شکر ۱لیوان پر معادل ۲۵۵گرم تخم مرغ۳عدد کره نصف لیوان معادل. ۱۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان. معادل ۱۵۰گرم نوتلا دو ق پر معادل ۸۰گرم آرد ۲لیوان پر. معادل ۳/۲۰گرم بکینگ پودر ثر ق ❌نکات مهم❌ ✅تخم مرغ با شکر حداقل زمان ۱۵الی۲۰دقیقه دور متوسط ✅آرد رو باید ب صورت دو مرحله اضافه کرد ✅وانیل بکینگ پودر آرد قبل از قاطی کردن الک کنید ✅برای بیشتر شدن رنگ کیک میتونید یه ق غ خ پودر کاکائو اضاف کنید ✅مدت زمان فر گازی یا توستر ۳۵الی۴۵دقیقه بستگی ب فر شما داره @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
۱۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس شکلاتی کیک مواد لازم 👇 ۲۰۰ گرم شکلات سکه ای ۳۰۰ گرم خامه صبحانه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
۱۰ فروردین
نکات پخت کیک . . ۱_کیک به اندازه کافی پف نکرده اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده، مقدار استفاده شده کم یا زیاد شده . میزان مخلوط کردن مواد کم بودن یا خیلی بیش از حد معمول بوده . دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده . هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن آنها رعایت نشده . کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده . ۲_قسمت وسط کیک بالا آمده یا ترک خورده . مواد بیش از حد مخلوط شده است . دمای فر بسیار زیاد بوده . میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات کم بوده است . کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط قرار گرفته . بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است میزان روغن مورد استفاده زیاد بوده است . اندازه قالب نسبت به میزان مایه کیک بسیار بزرگ بوده . قبل از اینکه مایه آماده کیک در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است . ۳_کیک دارای منافذ و سوراخ های متعدد و بزرگ است . دمای فر بسیار زیاد بوده است . مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است . مخلوط کردن  کم یا زیاد هردو باعث اینکار میشوند . میزان بیکینگ پودر استفاده شده زیاد بوده است @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
۱۰ فروردین
کیک نوتلا 👇
۱۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک نوتلا این کیک مناسب دورهمی شما یا سفارش کافه هاتون رسپی. 👇 شکر ۱لیوان پر معادل ۲۵۵گرم تخم مرغ۳عدد کره نصف لیوان معادل. ۱۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان. معادل ۱۵۰گرم نوتلا دو ق پر معادل ۸۰گرم آرد ۲لیوان پر. معادل ۳/۲۰گرم بکینگ پودر ثر ق ❌نکات مهم❌ ✅تخم مرغ با شکر حداقل زمان ۱۵الی۲۰دقیقه دور متوسط ✅آرد رو باید ب صورت دو مرحله اضافه کرد ✅وانیل بکینگ پودر آرد قبل از قاطی کردن الک کنید ✅برای بیشتر شدن رنگ کیک میتونید یه ق غ خ پودر کاکائو اضاف کنید ✅مدت زمان فر گازی یا توستر ۳۵الی۴۵دقیقه بستگی ب فر شما داره @farhad.sanandaji @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
۱۰ فروردین