فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون قندی بدون قند ! بدون ورز بدون ارد تخصصی !
دیگه چی میخوای 😁🫡
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
@zahraadab_bakery
@zahraadab_bakery
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
به نکاتی که داخل فیلم گفتم توجه کنید مخصوصا اخریش !😌💐
دوتاش رو اخر کپشن نوشم 👇🏻👇🏻
مواد لازم :
ارد ۳۸۰ گرم
نمک ۴گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست شیرین و کمی سفت ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۴گرم
شکر ۱۱۰ گرم
وانیل و پودر هل و زعفران درصورت دلخواه
@zahraadab_bakery
@zahraadab_bakery
🟢خمیرگیری مثل فیلم حتما ببینید به اخرین نکته هم توجه کنید .
✅ نکته اول ارد قوی نیاز نیست با ارد کیک که همه سوپری ها هم دارن میتونید درستش کنید .
✅نکته بعدی دمای فر اگر خوب فر رو گرم کنید خوب و یکست رنگ میگیره .
یادتون نره اگر دمای فر بالا باشه امکان سوختن هست !
دمای فر ۱۶۵ ده دقیقه و ۱۶۰ ده دقیقه این زمان تقریبی
❇️من مواد رو دو برابر کردم برای همین دو قسمت کردم مقدار موادی که تو کپشن نوشتم برای یک نونه .
استراحت نداره خیلی راحت و بی دردسر اماده میشه
خیلی از دوستان با این دستور به درامد رسیدن
امیدوارم برای شماهم پر از خیرو برکت باشه .
@zahraadab_bakery
🍃الحمدالله کما هو اهله 🍃
#نان#نون#ارد#آموزش_رایگان#خوشمزه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار حرفهای هنرمندانه
منبع
mostafa_bouhssaya
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیل
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیل
بخش دوم
سلام به عزیزان دل😍
آموزش سوهان نارگیلی
دستور خانگی👇🏻
پودر قند. ۲۰۰گ
روغن صاف ۵۰ 130گ
روغن مایع ۴۰گ
نارگیل چرب ۱۵۰گ
آرد ۱۲۰گ
سفیده تخم مرغ ۱۰۰گ
دستور کارگاهی 👇
پودر قند ۲کیلو
روغن صاف ۵۰ ۱/۳۰۰ک گ
روغن مایع. ۴۰۰گ
نارگیل چرب ۱/۵۰۰ک گ
آرد ۱/۲۰۰ ک گ
سفیده تخم مرغ ۱ک گ
❌نکات مهم ❌
✅ وانیل و زعفران برای هرکدام دلخواهی هستش
✅برای فر قنادی درجه ۲۵۰ به مدت ۱۰دقیقه
✅برای فر های برقی یا گازی درجه حرارت ۲۳۰ مدت زمان ۱۰ دقیقه
✅لطفا با دقت به مراحل دقت کنید و انجام بدین
اینم دستور سوهان نارگیل
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار با ماکت کیک
@cake_academy_ir
@cake_academy_ir
تا حالا از ماكت استفاده كردي؟
کاربرد ماکت ها :
برای تمرین تزیین کیک یا ماسوره زدن ...
برای تهیه کیک های بزرگ
قیمت مناسب
خراب نشدن در گرما و در محیط باز
استفاده مجدد در مراسم های بعدی
...
✅در جشن ها معمولا طبقات بالایی کیک هستن و پایینی ها ماکت
جنس ماکت ها از فوم و مقوا یا یونولیت هستن
يه مورد ديگه هم تو بگوووو👌😍
✅كپی بدون تغییر کپشن و پیج رو هم تگ کنید ✅
#ماکت_سازی #ماکت_کیک
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯