eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهم تو کپشن 👇 برای اینکه بتونی کسب و کار خونگی خودت رو گسترش بدی، نیاز داری نمونه کارهای متنوعی رو اجرا کنی. @cakeyosef سفارش کیک های خاص به شکل اشیاء روز به روز در حال بیشتر شدن هست. چقدر در اجرای این نمونه کارها مهارت داری؟ کیک ماشین فرمول ۱ دوره ای هست که سطح مهارتت رو چندین سطح بالا میبره و باعث ایجاد اطمینان در مشتری‌هات میشه. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن منبع پیج👇 @cakeyousef کیک یوسفی‌ها حالتون چطوره؟ برای اینکه کیک روز مادر متفاوتی اجرا کنید میتونید از این تکنیک استفاده کنید. ابتدا خطوط کار رو با خلال چوبی روی خامه ایجاد کنید و بعپا استفاده از خامه رنگ دلخواه طرح رو اجرا کنید. گل‌ها با استفاده از باترکریم اجرا شدند. قسمت مو و بدنه هم با خامه قنادی. برای اینکه خامه قنادی صاف داشته باشم، من مقدار کمی ژله بریلو مخلوط کردم. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گل ژله ای در کپشن👇 . @cakeyousef شکلات سفید 100 گرم ژلاتین مس 290 گرم (50 گرم پودر ژلاتین+250 گرم آب) گلوکز 80 گرم اسانس پرتقال 5 گرم 1 – ژلاتین رو روی آب میریزیم و اجازه میدیم تا اسفنجی بشه. 2 – ژلاتین اسفنجی شده رو بن ماری کرده و کنار میذاریم. 3 – شکلات رو در ماکروویو یا روی بخار آب بنماری میکنیم. 4 – ژلاتین، شکلات، گلوکز و اسانس رو با هم ترکیب میکنیم. 5 – به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ دلخواه رو اضافه کنید. 6 – داخل قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر استراحت میدهیم 7 – از قالب جدا کرده و در دکور کیک ها و دسرها استفاده میکنیم. ماندگاری گل ها در یخچال و ظرف در بسته 2 هفته. اگر در حین کار مواد سفت شد، بن ماری کرده و استفاده کنید. گلهای اجرا شده هم به همین روش قابل استفاده مجدد هست. نظرتون در مورد این آموزش چیه؟ @cake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو حتما بخون👇 کیک یوسفی ها حالتون چطوره؟ 😍 لایک و کامنت پست یادتون نره و حتما برای دوستان خودتون هم بفرستید. @cakeyousef مواد لازم گلیز براق: شکر 80 گرم (4 قاشق غ خ) نشاسته ذرت 25 گرم (2 قاشق غ خ) آب 300 گرم (1.5 لیوان) گلوکز 130 گرم چند نکته در مورد این سس بهتون بگم برای براق بودن و جلوگیری از لخته شدن حتما باید از گوشتکوب استفاده کنید. ما در این آموزش از یک رنگ ژله ای به تنهایی استفاده کردیم ولی برای پوشش دهی بیشتر ابتدا میتوانید با رنگ ژله ای سفید سس رو به رنگ سفید در آورده و بعد از اون رنگ دلخواه رو به سس اضافه کنید. کیک خامه کشی شده را یک ساعت داخل فریزر استراحت داده و سپس با سس کاور کنید. دمای استفاده از سس 35 الی 40 درجه سانتی گراد هست. باقی مونده سس رو میتونید مجدد بن ماری کرده و به روش گفته شده استفاده کنید. ماندگاری سس داخل یخچال و ظرف در بسته تا دو ماه هست. این گلیز راحت و کم هزینه رو میتونید به رنگ دلخواه خودتون در بیارید و برای کاور کیک ازش استفاده کنید.
بنتو کیک . . . ‎بنتو کیک‌ها، خیلی این روزا ترند شده و داخل همین باکس‌ها قرار داره و مخصوص جشن‌های کوچیک و دونفره ست👥 ‎دو لایه کیک و یک لایه فیلینگ داره که بنا به سلیقه شما قابل تغییره🍫🌰🧁 👇🏻 ‎‏منبع پیج ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake . . . . . . . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه میشد آریشه این مدل رو بهتون آموزش نده😍 منبع پیج @arishehcake @arishehcake @arishehcake بریم سراغ نکات مهمش👇🏻 . 🔰میتونید به جای کاغذ از فوندانت هم استفاده کنید، اما توصیه من کاغذ هست چون فوندانت ضخامت بیشتری داره و خامه‌ی روی کیکتون ضخیم میشه 🔰ابعاد طلق، از نظر طول باید بلندتر از کاغذ باشه تا از یک سمت کیک بزنه بیرون و بتونیم از اون قسمت طلق رو از روی کیک بلند کنیم، از نظر عرض هم بهتره یا هم اندازه کاغذ باشه یا کمی کوچیکتر 🔰خود کاغذ هم بهتره وسط کیک باشه یعنی از دو طرف فاصله داشته باشه تا طلق از اون قسمت‌ها به سطح کیک بچسبه 🔰من تسلط کافی نداشتم روی کیک به خاطر فیلمبرداری، شما موقع گذاشتن کاغذ و طلق دقت کنید صاف و دقیق روی هم باشند . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ونگوک زمانه‌ات را بشناس🤭 تکنیک نقاشی با خامه روی مینی کیک🥰 . . منبع پیج ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake ‎‏@arishehcake . . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
عروس قشنگم، با رنگ مورد علاقه‌ی خودم🥹🩷🧡 این کیک تلفیق ماکت و باکس پلکسی و کیک هست، به همین خاطر گزینه مناسبی برای کسایی هست که توی تالار کیک سرو ندارن، یا میخوان کیک ببشتر جنبه زیبایی تو عکس‌هاشون باشه😍 طبقه پایین ماکت با روکش فوندانت، طبقه وسط پلکسی شیشه‌ای کُره‌ای، طبقه بالا کیک، دیزاین هم گل طبیعی🌸 . از نظر سایز انقدر بزرگ بود بکگراندم پشتش کوچیک بود مجبور بودم بدون بک عکس بگیرم🫠 شما بگید چطوره؟🥹 . . . . @arishehcake @arishehcake @arishehcake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تم پاییزی توضیحات در کپشن 👇😍 پیج منبع👇 @cakeyousef کیک یوسفی ها منتظر نظرات و نمونه کارهاتون برای کیک پاییزی هستم 💛 برای این تم از کیک ۱۵×۱۵ استفاده شده بدنه کیک خامه شکلاتی هست روی بدنه با ایربراش مقداری رنگ قهوه ای زده شده که اگر ایربراش برقی یا دستی نداشتید میتونید انجام ندید رنگ آمیزی برگ ها با رنگ های پودری زرد ،نارنجی و قرمز انجام شده برای برش برگ ها میتونید از گوگل تصویر برگ پایزی رو دانلود کرده و روی کاغذ چاپ کنید سپس برش زده و به عنوان الگو استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇 منبع پیج👇👇👇👇 @cakeyousef یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹 شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم. دستورالعمل شوکوآرت ژلاتین ۵۰ گرم آب ۲۰۰ گرم گلوکز ۴۰ گرم گلیسیرین ۳۰ گرم شکلات ۲۵۰ گرم رنگ ژله ای به میزان نیاز 🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم. 🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم. 🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده می‌کنیم. 🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم. 🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده می‌ریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم. 🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا مواد کاملا سفت شود. 🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم. 🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم. 🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا