eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
3هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
هنوزم مرغ و گوشت رو ازت بگیرن تو آشپزی فلج میشی ؟؟ حتمااینجارو ندیدی😱 ۲۰۰ مدل غذای نونی بدون مرغ و گوشت😍 انواع دسرای سه سوته 🍧 دوره نانوایی و قنادی 🥐🍞 و صدها ایده پذیرایی 🍷🍹 غذاهای فوری و کارمندی 🍝 👇🏽😍 همش تو این کاناله 😍👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/4195614770C650c01c372 ☺️👆👆👆 راست کار کساییه که دستپختشون ضعیفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم با آموزش یکی از چالش های شروع کارم . شاید به نظر کار ساده ای بیاد ولی خدامیدونه دونستن همین نکات کوچیک ابتدای کار چقدر تو صرف زمان و انرژی میتونه کمک کننده باشه . . پس این آموزش ساده اما کاربردی رو جدی بگیر و بفرست برای اونی که تازه کارش و شروع کرده و یا به کیک پختن علاقه منده .. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
کاپ کیک رو با ترافل رنگی خوشگل کنید از کاپها و لیوانهای شیشه ای استفاده کنین داخلش اسمارتیر یا پاستیل یا خوشمزه های دیگه بریزین و روش کاپ کیک تون رو بذارین😍 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فرو همزن اونم با فنجون یا لیوان توی آب جوش نیم ساعته این کیک رو بپز ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
☺️اگه از رنگ مبلات خسته شدی اگه نمیتونی عوض کنی اگه نگرانی مهمون بیاد مبلت کثیف شه بیاداخل این کانال کلی روکش مبل جذبی و۳بعدی دارن بابهترین پارچه وارداتی اورجینال برات میدوزن اونم با چه رنگبندی من ک ازشون خرید کردم عالی بود 😇 بریدداخل کانال تاپاک نکردم👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1031536864Cd23a6bf65a https://eitaa.com/joinchat/1031536864Cd23a6bf65a سوالوسفارس من اینجام👇👇👇 @rofarshiii 09167874057
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی😍 🍰 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد و فر😋 🍫 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک تولد😍🎂 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
میگن زنی که داره داره😅 ولی جاریم بدون خرج 😢 همه خونش کارخودشه حتی 😏 بهم گفت کارسختی نبود از اینجا یاد گرفته👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/2164129798Cba4f746a31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش کیک وقتی مهمون زیاده😎 🎂 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ❄️ تقدین به متولدین زمستون😊 🌨دونه های برف رو با شکلات سفید روی کاغذروغنی بکشید و بذارید تو یخچال تا سفت بشه ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک بدون فر😋 مواد لازم: ۲عدد تخم مرغ ۸قاشق غذاخوری آرد ۸قاشق غذاخوری شکر ۱۰قاشق غذاخوری شیر ۶قاشق غذاخوری روغن ۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۳قاشق کشمش+۱قاشق آرد کمی وانیل عزیزان وقتی مواد کیک رودرست کردین از نصف کمتر داخل فنجون رو پر کنید 💕واب جوش داخل قابلمه باید تا نصف فنجون ها بیاد اگر بیشتر اب بریزین خمیری میشه کیکتون💕میتونیدکشمش اضافه نکنید و همرو کاکائویی درست کنید یا بلعکس💕فنجون هارو داخل قابلمه گذاشتین حتما شعله پخش کن بزارین حرارت رو کم کنید وحتما دمکنی بزارین 💕بعد از بیست وپنج دقیقه کیک امادست💕وتا پنج دقیقه فنجون هارو از قابلمه درنیارین و در قابلمه رو ورندارین ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
پر از 💜😍کلیپ عاشقانه😍💜 💝تکست عاشقانه 💝 ❣ عکس و پروفایل عاشقانه ❣ اگه دنبال کلیپ و عکسی که برا عشقت بفرستی زود بیا👇👇👇👇👇👇👇 💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋 https://eitaa.com/joinchat/3215261984Cd5e32115b1 https://eitaa.com/joinchat/3215261984Cd5e32115b1 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
مواد لازم جهت تهیه کیک کاپوچینو: تخم مرغ : چهار عدد شکر : یک پیمانه آرد : دو پیمانه روغن : نصف پیمانه شیر : یک پیمانه بیکینگ پودر : دو قاشق چای خوری پودر کاکائو : دو قاشق مربا خوری کاپوچینو : دو بسته پودر نسکافه : یک قاشق چای خوری وانیل : نصف قاشق چای خوری طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی: برای ساخت کیک کاپوچینو ابتدا فر را روشن کنید سپس قالب را چرب کنید حالا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را به همراه نصف شکر هم بزنید تا خوب پف کند حالا زرده را با باقی مانده شکر و وانیل به مدت تقریبا چهار تا پنج دقیقه هم بزنید تا کش دار و کرم رنگ شود. در این مرحله از دستور پخت کیک کاپوچینو حالا به مواد روغن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید سپس شیر، پودر کاپوچینو و نسکافه را اضافه کنید و با همزن هم بزنید. حالا آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید و در آخر سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید سپس به صورت دورانی هم بزنید. در مرحله آخر از نحوه تهیه کیک کاپوچینو حالا مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه) پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه) نشاسته ذرت۳ ق غ کره ۱۵۰ گرم پودرکاکائو۱ ق غ وانیل ۱چهارم ق چ ب پ ۱ چهارم ق چ تخم مرغ ۱عدد شکلات چیپسی به میزان لازم کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنید. کف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه. داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه. و در فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه. خیییلی خوشمزه و اگر شکلاتش بیشتر باشه خوشمزه تره. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج رستورانی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یه کیک خیلی پوک و پنبه ای و خوشمزه ❎بدون خامه و کرم هم یه کیک عصرونه ی خوشمزس😍 . برا دیدن کلیپ کامل کرم پنیری این هشتک و ببینین . . . . . ۴عدد تخم مرغ ۱ونیم لیوان شکر آرد ۱ونیم لیوان شیر ۲سوم لیوان روغن مایع ۲سوم لیوان پوست یه لیموی تازه آب یه لیموی تازه حدود ۲ق غ بیکینگ پودر ۱ق م وانیل نوک ق م نشاسته ذرت ۲سوم لیوان ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
سلام مهربونا 👩‍🍳🙋 (پری بانو)😊☺️ مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد، آرد 180 گرم شکر دو سوم لیوان روغن مایع 50 گرم کره 50 گرم بکینگ پودر یک ق م وانیل یک سوم ق چ، ماست نصف لیوان، اسفناج پخته پوره شده نصف لیوان طرز تهیه : اول کره و روغن شکر میزنیم تا پوک بشه و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم بهمراه وانیل و هر تخم مرغ یک دقیقه میزنیم ماست را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.بعد اسفناج رو میریزیم و مجدد با همزن میزنیم. آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط والک اضافه کرده و با قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم. قالب تارت را چرب کرده و آردپاشی می کنیم بمدت سی دقیقه تا زمانی که پخته بشه در فر 180 درجه میپزیم. بعد ار خنک شدن با کرم کاستردپر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم😊😋 یک و نیم لیوان شیر سرد رو با دو قاشق پودر کاسترد و سه قاشق شکر مخلوط میکنیم میذاریم روشعله انقدر هم میزنیم تا ب غلظت فرنی برسه بعد داغ میریزیم رو کیک سرد😉 پ ن 1: اسفناج رو بخار پز کنید بعد ب راحتی پوره میشه پ ن 2: پودر کاسترد رو رها نکنید چون خیلی زود غلیظ میشه پ ن3: میتونید اگر دوس داشتید یک قاشق گلاب بریزید تو کرم (من طعم خود کاسترد رو بیشتر دوس دارم) پ ن 4 : همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه پ ن 5: فر رو 15دقیقه قبل روشن کنید پ ن 6 : میتونید یه قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنیدک پررنگتربشه اما اجازه بدید با حذف رنگ بچه هامون یه کیک سالم نوش جان کنن 🙃 پ ن 7: آرد از قبل سه بار الک بشه بعد با بکینگ مخلوط کنید نوش جان ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🏆 اهل آهنگاش بیان اینجا که اینجا معدن آهنگه❗️❗️😻😹 🏆 هر نوع اهنگی که بخای میتونی اینجا پیدا کنی ❗️❗️😼😼 🏆 هر آهنگی که مد نظرته فقط کافیه بزنی رو مربع و عضو کانال شی ❗️❗️😻😸 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 👑 آهنگ پاپ 😽 👈👈👈👈🔲 👑 آهنگ شاد 😻 👈👈👈👈🔲 👑 آهنگ دیس لاو 😿 👈👈👈👈🔲 👑 آهنگ عاشقانه 😸 👈👈👈👈🔲
🥧مشکلات پف نکردن کیک🥧 🍰بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون که دلایل اونو میتونید در زیر مشاهده کنید. 🥧🥧 ۱) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه). ۲) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.۳ ۳) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده. ۴)دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه) ۵)فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه. ۶)مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختیداین موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره. ۷)از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و اضافش کردید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🥧نکته کیک پزی🥧 🍰همیشه زمان به همزدن تخم مرغ چندین بار همزن رو خاموش کنید و اطراف ظرف رو با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزین تا ذره ای از تخم مرغ بصورت هم نزده داخل کیک نباشه وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده میکنید باز کیک بوی تخم مرغ میگیره.🍰 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هارمونی شکلات و موز عالیه👌🏼 ‌ فقط با تاکید میگم که اگه موز خیلی خوب نرسیده لطفا این کار رو نکنید. با موز رسیده عالی می شه.کیک با موز نارس اصلا خوشمزه نیست. تو ویدیو موز رو بعد از آرد اضافه نکردم .ولی اول موز رو میریزیم بعد آرد :)))) موز رو یادم رفت فورا اضافه کردم :) مواد لازم:👇‌ 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان سرخالی شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 فنجان شکلات قطره ای 1 ق چ بیکینگ پودر کمی وانیل 2 لیوان آرد 3 عدد موز رسیده (باید رسیده باشد)‌ در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه می پزیم تا رویه ها قهوه ای طلایی شوند.‌ طرز تهیه: 👇 تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید و وقتی سفید شد روغن و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. موز له شده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد، بکینگ پودر، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر نصف فنجان شکلات قطره ای اضافه می کنم. نصف فنجان باقیمانده شکلات را رویشان بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه پایین و بالا بپزید. ظروفی که استفاده میکنم آلومینیوم نداره.‌ ‌ ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
♨️تست هوش آوردم براتون 😱😎 ⭕️از کدام جاده می ترسید 😰⁉️⁉️⁉️ می‌خوام شخصیت همه رو با انتخابشون بهشون بگم درست میگم یاخیر 😎⁉️ 1⃣جاده شماره یک. 2⃣ جاده شماره دو 3⃣جاده شماره سه. 4⃣ جاده شماره چهار 5⃣جاده شماره پنج. 6⃣ جاده شماره شش 7⃣جاده شماره هفت8⃣جاده شماره هشت ⭕️از بالا انتخاب کنید 👆موفق نشدید روی لینک بزنید و ببینید درست گفتیم یاخیر😎👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2799173641C96a0295702
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
♨️تست هوش #ترسناک آوردم براتون 😱😎 ⭕️از کدام جاده #بیشتر می ترسید 😰⁉️⁉️⁉️ می‌خوام شخصیت همه رو با
💯واقعا عالی بود👆 بیشتر زمان نمیبره ولی خیلی و شگفت زده می‌کنه 😢👌👆👆👆 ⭕️اینو حتما بهتون میکنممممممم👆👆👆👆👆
طرز تهیه گاناش شکلاتی: 100 میلی لیتر خامه را در شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. به محض اینکه به جوش آمد,از روی حرارت برداشته و 100 گرم شکلات (مخلوط شکلات تلخ و شیری) را به آن اضافه کنید. بهم بزنید تا شکلات ها کاملا حل شوند. گاناش را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را برگردانید, کاغذ روغنی را جدا کنید و گاناش را روی کیک بریزید. لازم است با لیسک گاناش را یکدست پخش کنید. می توانید کیک را ساده یا با پسته و یا فندوق خرد شده سرو کنید ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
‌ *کیک پنبه ای با گاناش شکلاتی ‌ ‌اندازه قالب 11.5 در 31 پیمانه در این دستور 100 گرم است ‌ مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه سر خالی روغن 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 1 پیمانه سر پر آرد 5 گرم وانیل 10 گرم بیکینگ پودر ‌ طرز تهیه: ( از ویدئوی اسلاید دوم استفاده کنید). تخم مرغ ها و شکر را با همزن چند دقیقه بزنید. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را الک کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید. با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شوند. این کیک، مایه ی نسبتا شلی دارد. بهتر است آرد اضافه نکنید. قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید. قالب را در طبقه وسط فر که با دمای 170 درجه گرم کرده اید قرار دهید و 40 دقیقه بپزید. اگر لازم است,از حرارت بالا هم استفاده کنید. در این فاصله گاناش را آماده کنید. طرز تهیه گاناش شکلاتی: ‌ ‌ ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم کیک بهار نارنج تخم مرغ ۶ عدد پودر بهارنارنج ۱ قاشق چای خوری شکر یک و یک دوم پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه عرق بهار نارنج یک پیمانه پودر نارگیل یک پیمانه آرد ۳ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه کرم: زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر بهار نارنج یک دوم قاشق چای خوری عرق بهار نارنج سه قاشق غذاخوری شکر ۷۰ گرم شیر گرم یک و یک چهارم پیمانه کره ۲۰ گرم نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری رنگ نارنجی چند قطره طرز تهیه تخم مرغ شکر و پودر بهارنارنج و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملاً کرم دار و حجیم بشه بعد از اون روغن مایع را اضافه می کنیم یک دوره می زنیم و بعد عرق بهار نارنج اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و بعد پودر نارگیل اضافه میکنیم و ۱۲ با همزن می زنیم همزن میذاریم کنار آرد و بکینگ پودر الک شده را توی سه مرحله اضافه می‌کنیم تا مواد کیک مان آماده بشه و بعد کف قالب و که باکره کاملاً چرب کردیم مواد داخلش میریزیم و داخل فر ۱۷۵ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم ایده قشنگیه 😍 ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🚨 ♨️ درمان بدترین 🔴 تشخیص 🔴بهترین زمان تخمک گذاری برای بارداری سریع و نتیجه گیری صدرصد 💯 🔴راهکارهای برای دوقلویی پسرزایی و دخترزایی‼️ 🔴🤰😱 🔴راههای پسرزایی🙊 👇کانال ویژه بانوان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2585919506Cc8f4e2c77c فقط خانمها🔞🔞
💠کیک موزاییکی خوشمزه ◀️مواد لازم 2 بسته بیسکویت پتی بور ۲بسته خامه صبحانه 300 گرم شکلات مقداری پسته(دلخواه) برای پوشش خارجی شکلات تلخ 300 گرم ◀️برای تزیین: توت فرنگی شکلات (اختیاری) ◀️طرزتهیه اول از همه ، برای پوشش بیرونی ، شکلات را به روش بین ماری ذوب کنید و داخل قالب را با شکلات بپوشانید بگذاریم تا در یخچال سفت بشه بیسکویت ها را خرد کرده و در ظرفی بریزید، خامه را درون ظرفی گرم می کنیم ولی خامه نجوشه و شکلات های خرد شده رو به خامه اضافه کنید وهم بزنید تا شکلات کاملا آب بشه وبا خامه یکدست بشه وقتی گاناش یکدست شد، شعله را خاموش کرده و وروی بیسکویت ها ریخته ، پسته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ، مواد خود رودر قالب خنک شده بریزید به مدت 2-3 ساعت در فریزر نگه داشته و با دقت آن را از قالب خارج کنید ، در صورت تمایل می توانید آن را با شکلات و میوه تزئین کنید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪