#کیک_سیب_اسفنجی
🔷مواد لازم
🔹کره 325 گرم
🔹آرد شیرینی پزی 225 گرم
🔹شکر دانه ریز 325 گرم
🔹آب سیب 200 میلی لیتر
🔹تخم مرغ بزرگ 2 عدد بزرگ
🔹پرتقال 2 عدد
🔹سیب 6 تا 7 عدد
🔹کارامل 2 قاشق غذاخوری
🔹خامه 3 قاشق غذاخوری
🔹پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
🔹پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
🔹جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
🔹میخک کمی
♨️طرز تهیه
کره را بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط و نرم شود. کف و دیواره های یک قالب کیک با قطر 24 سانتی متر را چرب کنید و بعد آن ها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) گرم نمایید.
برای تهیه سس، 200 گرم کره را در یک تابه طوری که اندازه آن به قدری باشد که تمام سیب های خرد شده در یک ردیف در آن جا بگیرند، قرار دهید. 200 گرم شکر، دارچین، زنجبیل، میخک و کارامل را به کره اضافه کنید و آن ها را به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و سس را درحالی که هم می زنید حرارت دهید تا غلیظ شود. مراقب سس باشید زیرا کارامل بسیار داغ می شود. در این مرحله سیب های چهار قسمت شده را به سس اضافه کنید و آن ها را به مدت چند دقیقه درحالیکه کیک اسفنجی را آماده می کنید بپزید و هر چند وقت یکبار آن ها را هم بزنید تا سس ته نگیرد.
باقی مانده کره و شکر را با هم مخلوط نمایید تا کرمی شکل شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نمایید و با آن ها مخلوط نمایید. سپس نیمی از آرد، جوش شیرینو آب سیب را به آن ها اضافه کنید و آن ها را به خوبی با هم مخلوط نمایید. ابتدا ممکن است این مخلوط بریده به نظر برسد ولی مهم نیست. باقیمانده آرد و پوست پرتقال ها را به آن ها اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط نمایید.
سیب ها و مقداری از کارامل را که با آن ها است، به وسیله قاشق در قالب کیک که در آن کاغذ روغنی انداخته بودید بریزید و بقیه کارامل را کناری بگذارید. سپس مایع کیک اسفنجی را روی سیب ها بریزید و قالب را به آهستگی تکان دهید. آن را در سینی فر که در طبقه میانی فر قرار داده اید بگذارید. کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. بعد از گذشت 35 دقیقه یک چنگال را در قسمت مرکزی کیک فرو ببرید. اگر به چنگال نچسبد کیک پخته است در غیر این صورت 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه (نه بیشتر چون دیگر قادر به برگرداندن کیک در بشقاب نخواهید بود.) کیک خنک شود. سپس یک بشقاب را روی قالب بگذارید و کیک را در آن برگردانید.
کارامل باقیمانده را روی شعله ملایم گرم کنید و خامه را با آن مخلوط نمایید. کیک را برش بزنید و روی آن از سس کارامل و خامه بریزید. سپس آن را سرو نمایید.
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان رول دارچینی
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
#نان_رول_دارچینی
1/4 پیمانه آب ولرم
1قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
مارک رضوی، از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید.
شکر 1 قاشق مرباخوری
شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کمی هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند.
آب باید گرم باشه ولی دست رو نسوزونه
کره نرم 90 گرم(یا مارگارین)
شکر 1/2 پیمانه برای داخل خمیر
تخم مرغ دمای محیط 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر دمای محیط 3/4 پیمانه
آرد سه صفر (آرد همه منظوره کیک و نان و شیرینی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) 3/5 تا 4 پیمانه
بسته به جنس آرد میزان آرد مصرفی متغیر هست
کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کتید.
خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید.
دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند.
خمیر را در کاسه چرب قرار دادهدروی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید.
1پیمانه شکر قهوه ای (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید)
شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید.
1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین
60 تا 90 گرم کره یا مارگارین مذاب برای کاور داخلی خمیر
روی سطح خمیر باز شده را با کره مذاب خنک شده در محیط بپوشانید و سپس از مخلوط شکر و دارچین روی نان بپاشید.
شروع به رول کردن خمیر کنید.
خمیر را به 12قسمت تقسیم کنید.
کف ظرف به ابعاد 20×30 یا 25×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود
سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید.
برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید.
آیسینگ خامه ای=100گرم پنیر خامه ای+100 گرم خامه صبحانه+2 تا 3 قاشق پودر قند+1 قاشق شیر+1/4 قاشق چایخوری وانیل...با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید.
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
سر سفره عقد بعد از گفتن یک بله شیرین ،محسن دستمو گرفت و گفت خانومی خوشبتت میکنم...
روزای اول زندگی شیرین ترین لحظات عمرمون رو تجربه میکردیم..
بعد از گذشت چند ماه عشق جاشو به عادت داد..
محسن دیگه هیچ عطشی برای اینکه در کنار من باشه نداشت،منم که از بی توجهی متنفر بودم بهش گیر میدادم و اون بیشتر از من فاصله میگرفت❗️
تصمیم گرفتم مشاوره بگیرم تا علت این همه فاصله رو پیدا کنم⁉️
بعد از#مشاوره متوجه اشتباهاتم شدم، و فهمیدم
زنده نگه داشتن عشق سیاست و بلدی یه زن رو میخواد👇🏻M
https://eitaa.com/joinchat/1709637633Cd7fa12489d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آموزش رنگ کردن خامه قنادی
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
#بیسکوییت_شطرنجی
🔷مواد لازم :👇
🔹 زرده تخم مرغ : 2 عدد
🔹کره : 125 گرم
🔹پودر قند : 150-100 گرم ( اگه کم شیرین دوست دارید می تونید 100 گرم استفاده کنید )
🔹شیر : 3 قاشق سوپخوری
🔹آرد : 250 گرم
🔹وانیل : یک قاشق چایخوری
🔹کاکائو : یک قاشق مرباخوری
🔆طرز تهیه :
🔅کره و پودر قند رو با هم زن هم می زنیم تا روشن و کرم رنگ بشه .
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم می زنیم .
شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
آرد رو کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم کنار و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دستمون نچسبه. لزومی نداره خمیر رو زیاد ورز بدین .فقط در حدی که مخلوط بشن .
ورز دادن زیاد شیرینی رو سفت می کنه .
برای اینکه بدونیم خمیر شیرینی برای فرم دهی خوبه یا نه . با یه چنگال روی خمیر رو کمی فشار میدیم بایستی جای چنگال کاملا" روی خمیر بمونه .
خمیر رو یک ساعت در یخچال قرار بدین .
خمیر رو سه قسمت می کنیم و به دو قسمت از اون کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .
زیاد کاکائو نریزید چون خمیر رو کمی سفت می کنه .
تقریبا" یک چهارم از خمیر کاکائویی رو جدا کرده و بقیه خمیر کاکائویی رو روی یه دونه نایلون فریزر با وردنه بصورت مستطیل باز می کنیم ( نایلون فریزر رو از وسط با قیچی باز کنید ) عرض این مستطیل رو تقریبا" 15 سانتیمتر در نظر می گیریم .
از خمیر سفید و خمیر کاکائویی باقیمانده ، نوارهایی به قطر یک سانتیمتر درست کرده و روی خمیر کاکائویی ( به ترتیبی که من قرار دادم ) بذارید .
این خمیر خیلی راحت با دست فرم می گیره ، پس سعی کنید سطح مقطع نوارهاتون مربع باشه تا موقع برش دقیقا" شکل شطرنج رو بهتون بده .
ردیف دوم رو هم مطابق شکل بچینید .
و بالاخره ردیف سوم :
بوسیله نایلون فریزر خمیر کاکائویی رو دور نوارها بپیچید . طوریکه در نهایت سطح مقطع اون شکل مربع باشه .
اگه از خمیر کاکائویی شیرینی تون اضافه اومد ، می تونید با چاقو برش بدین .
بعد سمت دیگه رو روی بقیه بپیچید و با دست کمی محل رسیدن دو طرف خمیر کاکائویی به همدیگه رو هموار کنید .
نایلون رو دور خمیر بپیچید و در یخچال بمدت 1 ساعت قرار بدین ( اگه عجله دارید می تونید داخل فریزر بذارید ) .
خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو جدا کنید .
با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین .
ضخامت کم شیرینی ها هم باعث سفت شدن اونا می شه .
سطح سینی فر رو چرب کنید .
شیرینی ها رو به سینی منتقل کنید .
اگه از مکروفر استفاده می کنید : ابتدا پیش گرمایش 200درجه سانتیگراد بعد دوباره دستور 200درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه ( امیدوارم توضیحاتم واضح باشه ) . روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده می کنید : فر رو از قبل گرم کنید بعد 160 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه
نکته : با توجه به اینکه درجه حرارت فرها مثل هم نیستن . بنابر این ممکنه این زمان برای فر شما زیاد یا کم باشه . پس زمانیکه زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی زمان پخت کافیه . زیاد پختن شیرینی ها باعث سفت شدن اونا می شه .
بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد می تونید توی ظرف در بسته بذارید و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید .
#نکته : اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی بوی کره می ده . دو دلیل می تونه داشته باشه : 11 - کره و پودر قند رو خوب هم نزدید . 2- مقدار وانیل تون کم بوده یا کیفیت خوبی نداشته .
اگه بعد از اینکه شیرینی ها آماده شدن ، حس کردید که شیرینی طعم تلخی می ده . دلیلش اینه که مقدار وانیلی که استفاده کردید ، زیاد بوده .
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از تبلیغات گسترده موج 🌊
🔥اگه سرتون درد میکنه برای دیدن انسانهای غیر عادی و عجایب دنیا 🔥
به این کانال #دانستنی.عجایب حتما سر بزنید 😍😱
🚷🚷کلیپ های داغ و خفن اینجا👇👇𖣐↯
https://eitaa.com/joinchat/1305084040Ca42e3b8d61
🔴برای کشف عجایب دنیا ومطاله بیشتر پست های کانال زیر رو دنبال کنید👆👆👆👆👆
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
تصاویر واقعی از عـــــــــجایبِ شوکه کننده!❌
فقط افرادی که تشنه ی دیدن چیزهایی هستند که تا بحال کمتر کسی راجب آنها حرفی به میان آورده وارد شوند ✅👇
https://eitaa.com/joinchat/1305084040Ca42e3b8d61
مستندات جالبی راجب موجودات فرازمینی❌✅
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
#زولبیا
زولبیا با قالب :
نشاسته گل نصف لیوان
آردنصف لیوان
ماست 2 قاشق غذاخوری
روغن جامد 1 قاشق مرباخوری
گلاب اعلا 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه 1/5 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
اول کارپودر خمیرمایه روداخل آب ولرم بریزیدبه همراه 1 قاشق شکر مخلوط کنید بزارید کنار و روشو بپوشونید حدود ده دقیقه.تو این زمان نشاسته( منظورم این نشاسته های دون دون هست که بافت سفتی داره البته پودریش هم هست ولی از پودریش استفاده نکنید)روبه همراه دو قاشق ماست مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه ، مخلوط پودر خمیر ترش رو که عمل اومده اضافه میکنیم به همراه روغن و خوب هم میزنیم، آرد رو الک کنید تا اصلا گلوله توش نداشته باشه و به مواد اضافه کنید حالا دو قاشق گلاب رو به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید . برای قالب زدن غلظت موادتون خیلی مهمه تو فیلم مشخصه باید مثل ماست هم زده باشه پس دقت کنید شل نباشه که کارتون خراب میشه نیم ساعت تو جای گرم بمونه.مرحله بعدی روغن روداخل ظرفتون بریزیدوبزاریدگرم بشه قالب رو هم داخل روغن بزارید باید گرم بشه بعد از اینکه از داغ شدن قالب مطمئن شدید داخل موادتون بزنید ولی مراقب باشید از لبه های قالب بالا نیاد.حالا قالب رو داخل روغن داغ بزارید مهم ترین نکته ی این شیرینی دقیقا همین مرحله س . اینجا مثل نون پنجره ای سریع از قالب جدانمیشه باید اجازه بدید همراه قالب کاملا طلایی بشه و دستتون رو بچرخونید تا همه جاش یکسان سرخ بشه ، بعد از اینکه طلایی شد قالب رو بالا بیارید چند لحظه صبور باشید تا از حرارت بیفته با قاشق کناره هاش رو جدا کنید همونطور که میبینید به راحتی جدا میشه، بعد داغ توی شربت داغ بزارید1دقیقه کافیه چون انقدر ترد و نازکه سریع شربت جذبش میشه، شربت حتما باید داغ باشه برعکس بامیه . خوب دوباره نکته های مهمش رو بگم..
*غلظت مواد خیلی مهمه شل نباشه *قالب حتما باید داغ بشه
*مواد لبه های قالب رو نگیره
*بعد از اینکه طلایی شد به راحتی از قالب جدا میشه...
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪