eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
2.8هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
داشتم خونه تکونی میکردم که جاریم رسید😁 تا خونه تکونی منو دید دهنش ۴متر باز موند😳😂 گفتم ببند دهنو بیا برو اینجا ۴تا خونه تکونی یاد بگیر🙃 🤪👇 https://eitaa.com/joinchat/3790930001C9258a51a3d هر زنی اینجا عضو شده با یه روزه کرده 😋😁☝️
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🔷مواد لازم :👇 🔹پودر کیک (شکلاتی) 2 بسته 🔹 روغن 2/3 فنجان 🔹 تخم مرغ 4 عدد 🔹پنیر خامه ای (نرم شده) 115 گرم 🔹کره (نرم شده) 1 قاشق غذاخوری 🔹وانیل 1 قاشق چای خوری 🔹 پودر شکر 450 گرم 🔆طرز تهیه : 🔅1. داخل یک کاسه، پودر کیک، روغن و تخم مرغ را به وسیله دستتان مخلوط کنید. 2. به وسیله یک قاشق چای خوری از خمیر را روی سینی فر قرار دهید و باقیمانده خمیر را به همین صورت و همین مقدار روی سینی بگذارید 3. خمیر ها را صاف کنید و به مدت 8-9 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند. 4. داخل یک کاسه دیگر پنیر خامه ای، کره، وانیل و پودر شکر را با یکدیگر به وسیله هم زن برقی مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود. 5. روی نیمی از تعداد شیرینی های درست شده یک قاشق غذاخوری از رویه خامه ای قرار دهید و روی خامه ها یک شیرینی دیگر مانند ساندویچ قرار دهید. : از این مقدار مواد اولیه 48 شیرینی و یا 24 شیرینی کرم دار (مانند ساندویچ) بدست می آید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🔷مواد لازم: 🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم 🔹کره ی نرم 120 گرم 🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه) 🔹وانیل 1/2 ق چ 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد ♨️طرز تهیه کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید... آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین بعد از این زمان از یخچال خارج کنید استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید. بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید بسیار خوشمزه و لطیف هستند. راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
🔰 فروشگاه تعاونی حسنا 🔰 ⭕️انواع برنج ایرانی ⭕️انواع چای ایرانی و خارجی ⭕️انواع روغن درجه یک و ارگانیک ⭕️بهترین نوع گلاب ⭕️بهترین نوع دمنوش های گیاهی ⭕️عسل های اعلا ⭕️شربت سکنجبین ⭕️ انواع عرقیجات ⭕️سرکه سیب و انگور خانگی ⚠️ تمام این ها با کیفیت عالی و زیر قیمت بازار 😱😳😨 ♨️پس فرصت رو از دست نده ، بزن رو لینک زیر و خودت ببین🧐 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3355443254Cbbc21b07dd
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
🔷مواد لازم 🔹کره 325 گرم 🔹آرد شیرینی پزی 225 گرم 🔹شکر دانه ریز 325 گرم 🔹آب سیب 200 میلی لیتر 🔹تخم مرغ بزرگ 2 عدد بزرگ 🔹پرتقال 2 عدد 🔹سیب 6 تا 7 عدد 🔹کارامل 2 قاشق غذاخوری 🔹خامه 3 قاشق غذاخوری 🔹پودر دارچین 1 قاشق چای خوری 🔹پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری 🔹جوش شیرین نصف قاشق چای خوری 🔹میخک کمی ♨️طرز تهیه کره را بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط و نرم شود. کف و دیواره های یک قالب کیک با قطر 24 سانتی متر را چرب کنید و بعد آن ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) گرم نمایید. برای تهیه سس، 200 گرم کره را در یک تابه طوری که اندازه آن به قدری باشد که تمام سیب های خرد شده در یک ردیف در آن جا بگیرند، قرار دهید. 200 گرم شکر، دارچین، زنجبیل، میخک و کارامل را به کره اضافه کنید و آن ها را به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و سس را درحالی که هم می زنید حرارت دهید تا غلیظ شود. مراقب سس باشید زیرا کارامل بسیار داغ می شود. در این مرحله سیب های چهار قسمت شده را به سس اضافه کنید و آن ها را به مدت چند دقیقه درحالیکه کیک اسفنجی را آماده می کنید بپزید و هر چند وقت یکبار آن ها را هم بزنید تا سس ته نگیرد. باقی مانده کره و شکر را با هم مخلوط نمایید تا کرمی شکل شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نمایید و با آن ها مخلوط نمایید. سپس نیمی از آرد، جوش شیرینو آب سیب را به آن ها اضافه کنید و آن ها را به خوبی با هم مخلوط نمایید. ابتدا ممکن است این مخلوط بریده به نظر برسد ولی مهم نیست. باقیمانده آرد و پوست پرتقال ها را به آن ها اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط نمایید. سیب ها و مقداری از کارامل را که با آن ها است، به وسیله قاشق در قالب کیک که در آن کاغذ روغنی انداخته بودید بریزید و بقیه کارامل را کناری بگذارید. سپس مایع کیک اسفنجی را روی سیب ها بریزید و قالب را به آهستگی تکان دهید. آن را در سینی فر که در طبقه میانی فر قرار داده اید بگذارید. کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. بعد از گذشت 35 دقیقه یک چنگال را در قسمت مرکزی کیک فرو ببرید. اگر به چنگال نچسبد کیک پخته است در غیر این صورت 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه (نه بیشتر چون دیگر قادر به برگرداندن کیک در بشقاب نخواهید بود.) کیک خنک شود. سپس یک بشقاب را روی قالب بگذارید و کیک را در آن برگردانید. کارامل باقیمانده را روی شعله ملایم گرم کنید و خامه را با آن مخلوط نمایید. کیک را برش بزنید و روی آن از سس کارامل و خامه بریزید. سپس آن را سرو نمایید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان رول دارچینی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
1/4 پیمانه آب ولرم 1قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری مارک رضوی، از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید. شکر 1 قاشق مرباخوری شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کمی هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. آب باید گرم باشه ولی دست رو نسوزونه کره نرم 90 گرم(یا مارگارین) شکر 1/2 پیمانه برای داخل خمیر تخم مرغ دمای محیط 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر دمای محیط 3/4 پیمانه آرد سه صفر (آرد همه منظوره کیک و نان و شیرینی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) 3/5 تا 4 پیمانه بسته به جنس آرد میزان آرد مصرفی متغیر هست کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کتید. خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید. دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند. خمیر را در کاسه چرب قرار دادهدروی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید. خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید. 1پیمانه شکر قهوه ای (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید) شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید. 1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین 60 تا 90 گرم کره یا مارگارین مذاب برای کاور داخلی خمیر روی سطح خمیر باز شده را با کره مذاب خنک شده در محیط بپوشانید و سپس از مخلوط شکر و دارچین روی نان بپاشید. شروع به رول کردن خمیر کنید. خمیر را به 12قسمت تقسیم کنید. کف ظرف به ابعاد 20×30 یا 25×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید. برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید. آیسینگ خامه ای=100گرم پنیر خامه ای+100 گرم خامه صبحانه+2 تا 3 قاشق پودر قند+1 قاشق شیر+1/4 قاشق چایخوری وانیل...با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
سر سفره عقد بعد از گفتن یک بله شیرین ،محسن دستمو گرفت و گفت خانومی خوشبتت میکنم... روزای اول زندگی شیرین ترین لحظات عمرمون رو تجربه میکردیم.. بعد از گذشت چند ماه عشق جاشو به عادت داد.. محسن دیگه هیچ عطشی برای اینکه در کنار من باشه نداشت،منم که از بی توجهی متنفر بودم بهش گیر میدادم و اون بیشتر از من فاصله میگرفت❗️ تصمیم گرفتم مشاوره بگیرم تا علت این همه فاصله رو پیدا کنم⁉️ بعد از متوجه اشتباهاتم شدم، و فهمیدم زنده نگه داشتن عشق سیاست و بلدی یه زن رو میخواد👇🏻M https://eitaa.com/joinchat/1709637633Cd7fa12489d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آموزش رنگ کردن خامه قنادی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪