10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پیامبر اکرم صلی علی علیه و آله:
🔶 اگر علی (ع)نبود هرگز همتایی برای فاطمه (س) وجود نمیداشت.
📖 بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۵۸.
🌸سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه (س) خجسته باد🌸
📌@canoon_org
🔷 همواره یکی از راههای #خداشناسی در نظر خداباوران فطرت آدمی بوده است. در واقع ریشههای خداخواهی و خداجویی و خداشناسی را میتوان در فطرت ادمی جستجو کرد. اما اینکه فطرت چیست؟ غریزه چیست؟ طبیعت یا سرشت آدمی چیست؟ تفاوت اینها کدام است؟ آیا فطرت یک معنا دارد؟ یک نوع است؟ و پرسشهای دیگری از این دست، مباحث اصلی کتاب حاضر را تشکیل داده و پاسخ هایی به تمامی پرسشهای مطرح شده ارائه میدهد.
📖 کتاب #خداشناسی_فطری به قلم #عزیزالله_مهریزی به تقریر های #مرحوم_شاهآبادی، دیدگاه #امام_خمینی، برهان فطرت در بیان #شهید_مطهری، بیان استاد #جوادی_آملی، دیدگاه استاد #مصباح_یزدی و … میپردازد. این اثر که به همت #کانون_اندیشه_جوان به چاپ رسیده، در شش فصل گردآوری شده است:
♨️ در فصل اول این کتاب مفهوم فطرت و تعریف لغوی و اصطلاحی آن ارائه می شود. غریزه، تفاوت ها، حرکات انعکاسی و عادی، برهان فطرت و براهین اخلاقی از دیگر مفاهیمی است که در این فصل تعریف می شود.
💢 پنج فصل دیگر این کتاب به بررسی این مفهوم و تقریرها و برداشت های پنج تن از صاحبان اندیشه در حکمت الاهی از برهان فطرت می پردازد.
#معرفی_کتاب
📌 @canoon_org
🔶 فرد از راه پیروی از مد خود را متفاوت و تازه حس میکند و هم سعی میکند مورد تأیید آنان و ایمنی ظاهری قرار گیرد و هم سعی میکند مهر تأیید اکثر افراد را، که مانند او رفتار میکنند، داشته باشد.
🔷 به گفته #زيمل «مد گرايش به همسانشدن و منفردشدن، يعنی انگيزش تقليد و برتری بر ديگران را همزمان ابراز و بر آن تأكيد میكند. مد از يكسو عرصه تقليد عمومی، شنا در عريضترين جريان اجتماعی و برداشتن بار مسئوليت در انتخاب ذائقه و رفتار از دوش افراد است و از ديگر سو متمايزشدن، تأكيد و آرایش فردی شخصيت است. برای هر دسته از انسانها، البته احتمالاً برای هر فرد، رابطه كيفی معينی بين گرايش به فردی شدن و گرايش به زيرسطح رفتن و گمشدن ميان جمع وجود دارد؛ بهطوری كه وقتی در عرصه معينی از زندگی، تحقق يكی از گرايشها منع میشود، آن گرايش در جستوجوی عرصه ديگری به تكاپو میافتد كه در آن، به اندازه مورد نياز، خود را محقق میكند».
💢 بنابراین مد نهاد اجتماعی مهمی است که بین میل به همرنگی با دیگران و تأیید آنها و ایمنی از یکسو و ممتاز بودن و خاص بودن از سوی دیگر تعادل نیکویی در درون فرد به بار میآورد و به اصطلاح حادثه بیخطری را فراهم میسازد. با وجود این تجزیه و تحلیل، مشاهدات گذشته مد را دیدگاهی میپندارد که مطالعه آن اساساً کار #روان_شناسی فردی است، درحالیکه بررسی این پدیده بهعنوان پدیدارهای اجتماعی با محتویات و آهنگ انتشار آن نشان میدهد که این پدیده در حوزه #روانشناسی_اجتماعی قرار دارد.
📖ماهنامه #زمانه، شماره ۶۲
#آموزش_مفاهیم
📌 @canoon_org
43.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰چالش های پیوند آسان
💢 دانشجویان بازوان سازندگی و پیشرفت کشور محسوب می شوند؛ از همین رو تحکیم روابط زناشویی آنان بسیار اهمیت دارد. ازدواج دانشجویی از اقداماتی است که عموما در جهت آسانسازی و بهبود ازدواج جوانان رقم می خورد؛ ازدواجی که این روز ها با چالش ها و مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کند...
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به نهمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
#کالک
#ازدواج
#لیلا_زارعی
#ویدا_خلج
#محمد_مهدی_رضایی
#امیر_حسین_فداکاری
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگوهای_تشکل_های_دانشجویی
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_علامه_طباطبایی
📌@canoon_org
💢 میان #قاعده_عرفی و قانون تفاوت های اساسی وجود دارد که به خوبی این دو عنوان را از هم متمایز می سازد این تفاوت ها به شرح زیر است:
🔶 برای آن که قاعده ای عرفی بوجود آید استمرار یک روش در طول سالیان دراز ضروری است و نسخ قاعده عرفی به وسیله عرف دیگر، مستلزم دوره ای طولانی است در حالی که قانون با تشریفات مقرر در مدت کوتاهی به وجود می آید و نسخ آن به وسیلۀ قانون جدید با فوریت و سرعت انجام می شود.
🔷 قاعده عرفی از نحوه گفتار یا طرز رفتار مردم منبعث می شود بنابراین مستقیماً از ارتکازات فطری یا ارادۀ مردم ناشی میشود در حالی که #قانون_بشری به طور غیر مستقیم به وسیلهٔ نمایندگان انتخابی، مردم و قانون الهی از سوی خداوند متعال که عالم به مصالح و مفاسد و نیازهای حقیقی انسان است، وضع شده است.
⭕️ قواعد عرفی نسبت به قوانین دارای موارد ابهام بیشتری هستند و حال آن که جوانب مختلف قوانین معمولاً روشن و آشکار است.
📖 کتاب #جایگاه_عرف_در_فقه به کوشش #سید_محمد_واسعی
#عرف
#قانون
#جامعه
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
💢 پیشگیری اولین لایه محافظ در برابر ساخت شایعات است. معنای پیشگیری در زمینه شایعه این است که کاری کنیم که به طور کلی شرایط برای ایجاد و گسترش شایعات از بین برود. هرچند در برخی از موارد عمل پیشگیری ممکن است به طور کامل در حیطه اختیارات فرد نباشد، اما به هر حال اجرای آن به هر میزان میتواند از بار عملیاتی دولایه محافظ دیگر به شدت کم کند.
🔷 اطلاع رسانی اصولی : شایعه در بستر موضوعات مهم و مبهم جامعه صورت میگیرد. حال اگر یکی از دو عنصر یعنی مبهم بودن را با اطلاع رسانی صحیح و به موقع برطرف کنیم دیگر فضایی برای ایجاد شایعات ایجاد نمی شود. این اطلاع رسانی تنها به رسانه های خبری معطوف نمی شود؛ هرکسی می تواند با داشتن یک صفحه رسمی در شبکه های مجازی اخبار مربوط به خود را به صورت منظم منتشر نماید. البته باید در نظر داشت که این عامل صفحه رسمی در شبکه های اجتماعی اگر به درستی مدیریت نشود میتواند خود زمینه ساز ایجاد یک شایعه باشد.
🔶 دانش افزایی : هرچند اطلاع رسانی صحیح می تواند درصد مهمی از شایعات را قبل از به وجود آمدن خنثی کند اما حقیقت آن است که نمیتوان هیچ وقت از این موضوع اطمینان داشت که اطلاع رسانی در زمینه تمامی جوانب به طور کامل انجام شده است و هیچ ابهامی دیگر قابل مطرح کردن نیست. قطعاً ذهن خلاق انسان ها می تواند از زوایای متعددی به موضوعات و حوادث نگاه کند در اکثر این موارد میتوان با افزایش دانش عمومی در جامعه و تغییر در سطح نگاه آنها از شکل گیری و گسترش بسیاری از شایعات جلوگیری کرد.
🔻 وحدت خبری: ابهام مربوط به بسیاری از شایعات به دلیل انتشار اخبار ضد و نقیض از منابع مختلف شکل می گیرد. گاهی تنها انتشار یک خبر واحد با دو بیان مختلف میتواند موجب ایجاد ابهامات و در نتیجه شایعات متعدد در جامعه گردد به همین دلیل است که اکثر سازمان های رسمی در تمامی دنیا دارای یک سخنگو هستند، هرچند یک سخنگو طبیعتاً زبده ترین فرد یک سازمان در تمامی زمینه ها نیست اما به نظر می رسد انتشار اخبار و اطلاعات تنها از یک مجرای رسمی آن قدر دارای اهمیت است که میتوان از سایر نواقص مربوطه صرف نظر کرد.
🔺ایجاد ثبات: بسیاری از شایعات اضطراب و نگرانی های عمومی جامعه است. فرض کنید در جامعه ای طی چند ماه به صورت مداوم یک حادثه نامطلوب تکرار شده است. این جامعه به صورت ناخودآگاه نسبت به وقوع مجدد حوادثی مشابه در اضطراب خواهد بود. به نظر می رسد پیشگیری از شایعاتی از این دست تنها با برنامه ریزی های درست در زمینه افزایش آرامش و ثبات جامعه میسر خواهد بود.
◻️ ارجاع معتبر: یکی از مهم ترین راهکار های پیشگیری این است که در جامعه توجه به منابع پررنگ تر گردد. وقتی افراد جامعه نسبت به منابعی با درجه صحت و یا ارزش پایین تر کم توجه گردند، کم کم و خود به خود راههای انتشار شایعات در جامعه بسته می شود. پس یکی از مهم ترین قدم ها در زمینه جلوگیری و پیگیری از شایعات ایجاد فرهنگ ارجاع به منبع معتبر است.
📖کتاب #لایک_ممنوع اثر #سید_بشیر_حسینی
#مسئله
#شایعه
#فضای_مجازی
#سواد_رسانه_ای
📌@canoon_org
46.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دغدغه های یک ازدواج
💢 ازدواج در ابتدای جوانی فواید بسیاری دارد؛ فوایدی که سبب بهبود سلامت روانی و پیشگیری از ناهنجار های اجتماعی می شود. ازدواج در دوران دانشجویی از مهم ترین شیوه های تشکیل خانواده در سنین جوانی است. ازدواجی که ماهیتا مبتنی بر پرهیز از تجمل گرایی و ساده زیستی استوار است. اما در این بین مشکلات و چالش های فراوانی نهفته است؛ که بسیاری از آنها نگاهی جامع و مدون را طلب می کند...
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به نهمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
#کالک
#ازدواج
#لیلا_زارعی
#ویدا_خلج
#محمد_مهدی_رضایی
#امیر_حسین_فداکاری
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگوهای_تشکل_های_دانشجویی
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_علامه_طباطبایی
📌@canoon_org
🔶 با شروع #بیداری_جهانی یا #بیداری_اسلامی در سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۹) از تونس و گسترش آن به کشورهای ،مصر ،بحرین، یمن، عربستان و.... همپای شاعران این سرزمین ها شاعران ایران نیز به توصیف بیداری و خیزش اسلامی پرداختند. پیش از این نیز ستایش انتفاضه و مبارزه مردمی و اسلامی فلسطین به عنوان مقدمه بیداری اسلامی میان شاعران انقلاب اسلامی رواج یافت سروده های شاعران بیداری جهانی در ایران سرشار از نمادها و اصطلاحات قرآنی و روایی ،تاریخی نمادها و مظاهر سرزمین های برخاسته است در این سروده ها محاکمه جهان بیدادگر، تخطئه سكوت جهانی، تحقیر بیدادگران، ستایش مبارزان و شهدا آزادی خواهی، امید به پیروزی دعوت به وحدت و ملهم بودن نهضت و بیداری جهانی از انقلاب اسلامی طرح می شود. شاعران شعر بیداری در ایران عمدتاً جوان و قالب غالب سروده ها سپید است.
🔷 این شعر از شاخه های شعر انقلاب اسلامی است که با ویژگی ها و شاخصه های خود از دیگر شاخه ها و گونه ها ممتاز و در میان نسل جوان امروز شاعر، اقبال و استقبال فراوانی برانگیخته است. برای باروری و رشد این شاخه شعری، نقد جدی سروده ها، ترجمه آثار موفق شعری به زبان های دیگر، تعامل با شاعران و نویسندگان ملت های برخاسته، درنگ شاعرانه و مطالعه عمیق تر این نهضت ها بایسته است. شناسایی و شناساندن این گونه شعری، در فضای دانشگاهی و نقد همه جانبه آن راه شکوفایی و بالندگی این شعر را هموارتر می
کند.
📖 کتاب #قلم_های_بلند به کوشش #محمد_رضا_سنگری
#شعر
#ادبیات
#ادبیات_پایداری
#ادبیات_انقلاب_اسلامی
📌@canoon_org
🔶 باور اصلی #نئولیبرالیست_ها این بود که برای دستیابی به توسعه مطلوب، مداخله دولت باید کاهش یابد و کارفرمایان و سرمایهداران باید از کنترل دولت رها باشند تا توان خود را برای راهبرد های رشد اقتصادی به کار گیرند. بسیاری از دولتها در کشورهای در حال توسعه، بر اثر فشار دولتهای غربی و نهادهای مالی بینالمللی، بهویژه بانک جهانی، به شدت ترغیب و تشویق شدند تا سیاستهای نولیبرال را اجرا کنند و گسترش دهند. اما نتایجی که به دست آمد ناامیدکننده بود؛ زیرا نتوانسته مسئلۀ نابرابریها را در بخش توسعه حل و فصل کند.
🔷 اوج قدرت ایدئولوژیکی نولیبرالیسم در سالهای ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۱م بود؛ یعنی زمانی که #جنگ_سرد پایان یافت و بلوک کمونیستی اروپای شرقی به گونۀ شگفتانگیزی از بین رفت. به نظر میرسید که فروپاشی سریع نظامهای کمونیستی اروپا نه تنها قدرت برتر #سرمایه_داری و #دموکراسی_لیبرال را بر کمونیسم نشان میدهد، بلکه همچنین به نیروهای مدافع بازار قدرت و قوت ایدئولوژیکی فزایندهای میبخشد.
💢 در پایان قرن بیستم و پس از گذشت نیم قرن از برنامهها و سیاستگذاریهای توسعه، و همچنین ۲۵ سال از سیاستهای اقتصادی نولیبرال، بیش از یک میلیارد نفر در کشورهای در حال توسعه با درآمدی کمتر از یک دلار در روز به زندگی خود ادامه میدهند.
📖 ماهنامه #زمانه، شماره ۸
#اقتصاد
#لیبرالیسم
#نئولیبرابیسم
#نظام_سرمایه_داری
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ امام باقر علیه السّلام فرمودند:
◾️سخن نیک را از هر كسی، هر چند به آن عمل نكند، فرا گیرید.
▪️بحارالانوار، ج ۷۵ ، ص ۱۷۰
🏴شهادت امام باقر علیه السّلام تسلیت باد🏴
📌@canoon_org
🔷 #اسلام و #هنر چه نسبتی با هم دارند؟ دیرینه هنر در مکاتب و سرزمینهای اسلامی به چه تاریخی و کدام متفکران میرسد؟ اسلام درباره #هنر_های_تجسمی چه قضاوتی داشته است؟ و...
🔶 اینها مهمترین پرسشهایی هستند که صاحب نظران درباره آن گفتگو کرده و شاکله اصلی کتاب #فلسفه_هنر_اسلامی را تشکیل داده است. این کتاب به کوشش #محمد_آسیابانی و توسط نشر #کانون_اندیشه_جوان به چاپ رسیده، در هفت فصل تلاش می کند مسائل پیش گفته را تحلیل و بررسی کند.
💢 فصل اول کتاب در گفتگو با #غلامرضا_اعوانی به مقایسه اجمالی تفکر زیباشناسی اسلام و غرب می پردازد، فصل دوم به گفتگو با #حسن_بلخاری و مبحث معنا و مفهوم خیال در #هنر_اسلامی پرداخته است، موضوع فصل سوم، معنا و مفهوم #محاکات در گفتگو با #محمد_شهبا می باشد، فصل چهارم کتاب به نسبت اسلام و هنر در گفتگو با #سعید_شاپوری و #حسین_هاشم_نژاد اختصاص دارد. نویسنده فصل پنجم را به بحث هنر دینی در گفتگو با #هاشم_نژاد پرداخته، در فصل ششم پس از گفتگو با #حبیب_الله_صادقی، دیدگاه اسلام درباره هنرهای تجسمی را بررسی کرده و در فصل هفتم، تاریخ هنر اسلامی را در گفتگو با #یعقوب_آژند شرح داده است.
#معرفی_کتاب
📌@canoon_org