فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لوف فوکاچیا 🍞🫓
نان فوکاچیا از آن نانهایی است که درست کردن آن نیازی به مهارت خاصی در نان پزی ندارد چون ورز دادن لازم ندارد این نان فوکاچیا را با مقداری نمک دریایی و رزماری تازه مزه دار کردم که میتوانید آنها را حذف کنید.
✨مواد لازم
. آرد 1 پیمانه 125 گرم
. آب 1/2 پیمانه (98) گرم)
. استارتر 25 گرم یا مخمر فوری 2 گرم
. نمک 1/2 ق چ
. روغن زيتون 2-3 ق غ
✨مواد رویه
نمک دریایی
رزماری تازه یا خشک
طرز تهیه
آب و مخمر و آرد را مخلوط کنید و بعد از 30 دقیقه نمک و 1 قاشق روغن زیتون اضافه کرده و به طور یکنواخت مخلوط کنید خمیر فوکاچیا نسبتا شل است و نیازی به ورز دادن ندارد ولی باید هوادهی شود. این کار را با بردن دو دست خود به زیر خمیر و بالا آوردن آن و سپس گذاشتن آن در ظرف انجام دهید این کار را چندین بار انجام دهید سپس خمیر را 30 دقیقه استراحت دهید قالب لوف را چرب کرده و خمیر را به قالب منتقل کنید و صبر کنید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید روی خمیر 1 قاشق روغن زیتون ریخته و خمیر را با سر انگشتان خود گود بزنید مانند گود زدن روی نان بربری مواد رویه دلخواه را اضافه کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات لقمه ای دبی 🤎
مواد لازم شکلات سکه ای شیری 400 گرم شیر عسلی شصت درصد قوطی کوچیک بيسكويت لوتوس یک بسته کوچیک رشته کادایف خشک 60 گرم کره 40 گرم
🍫طرز تهیه کره رو با شعله متوسط میزاریم تا کاملا آب شبه و بعد رشته رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا رنگش طلایی بشه و بعد از روی اجاق خارج میکنیم تا خنک بشه شکلات رو روی بخار آب میزاریم و هم میزنیم تا کاملا بنماری بشه داخل قالب رو با رنگ خوراکی دلخواه لکه رنگ میزنیم و میزاریم تا خشک شه و بعد شکلات رو میریزیم داخل قالب بعد اینکه قالب کاملا شکلاتی شد اضافه شکلات رو خارج میکنیم و میزاریم داخل فریز تا سفت بشه بیسکویت رو خرد میکنیم به رشته تفت خورده اضافه میکنیم کمی مخلوط میکنیم و شیر عسلی رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و داخل قالبها پایپ میکنیم و بعد شکلات بنماری شده رو میریزیم کاملا صاف میکنیم و نیم
ساعت داخل فریزر میزاریم تا کاملا سفت بشه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ پنیری صبحانه متفاوت 😎🧀
مواد لازم:
تخم مرغ: ۱عدد
شیر: دو سوم لیوان
آرد: دو سوم لیوان
نمک: یک ق چ سرخالی
جعفری خورد شده: چهار ق غ
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
#کرپ
#کرپ_پنیری
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
51.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هندوانه معصومه 🍉
تخم مرغ خنک ۳ عدد
شکر ۷۵ گرم (حدودا یک سوم لیوان)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
آب جوش ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . زرده رو با نیمی از شکر با دور کند یا متوسط همزن زدم ، وانیل و آب جوش رو اضافه کردم .زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . سفیده رو با دور تند همزن با نیمی از شکرخوب زدم تا فرم بگیره .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم .
طی دو تا سه بار مواد سفیده و مواد آردی رو به مواد زرده اضافه کردم و دورانی با لیسک مخلوط کردم .
قطر قالب من ۲۰ سانت ، کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و قالب رو در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۴۰ دقیقه قرار دادم.
کمی از دما افتاد ،از قالب خارج کردم. کیک اسفنجی باید به اصطلاح بیات بشه و بعد برش بخوره .وقتی خنک شد ، سلفون پیچیدم و داخل یخچال یک روز موند . از ارتفاع به دو قسمت و از قطر دایره هم دو قسمت برش دادم .
خامه قنادی رو فرم دادم .نکات فرم دادن خامه اینجا
✨فرم دادن خامه
کیک رو قرار دادم و روش رو با قهوه ( آب میوه ،شیر ، آب کمپوت و....) مرطوب کردم و خامه زدم و از گردو و موز استفاده کردم (هر چی دوست دارید) ، و لایه بعدی رو در حالی که کفش کمی خامه زدم روی لایه قبلی قرار دادم . لایه ها رو چیدم .رویه و دیواره کیک رو خامه کشی کردم .✨ژله بریلو
: ۲۵ گرم (۲ ق غ ) نشاسته ذرت رو در کمی آب سرد حل کردم . توی ظرف دیگه ای نصف لیوان آب و نصف لیوان شکر و ۴ ق غ آب لیمو ریختم و روی حرارت قرار دادم
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی دارچینی 🍪🌰
🍁مواد لازم:
آرد ۴ لیوان فرانسوی کره حیوانی یا گیاهی ۲۵۰ گرم روغن مایع ۱ فنجان کمر باریک یا ۱۰۰ گرم پودر قند ۱ فنجان کمر باریک یا ۱۰۰ گرم گردو خرد شده تقریبا ریز ۵۰ ۱۰۰ گرم وانیل مایع ۱ ق چ سر صاف بیکینگ پودر ۲ ق چ سر صاف یا ۱۰ گرم
🍁مواد لازم برای غلطاندن شیرینی ها :
پودر قند ۱ فنجان کمر باریک دارچین ۱ ق چ
✨دستور
در ابتدا کره نرم و پودر قند و وانیل و بیکینگ پودر و روغن مایع را مخلوط کنید سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، به هیچ عنوان آرد رو به یکباره به مواد اضافه نکنید چون بستگی به آب خوری آرد ممکنه آرد کمتری مصرف بشه برای من کمتر از چهار لیوان آرد مصرف شد، پس با دقت و کم کم ارد اضافه کنید تا اونجا که خمیر نرم و لطیفی بدست اومد جوری که وقتی توی دست گلوله میکیند و هیچ ترکی نداره کافیه در آخر گردو خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید، مقدار گردویی که اضافه میکنید بین ۵۰ تا ۱۰۰ گرمه به دلخواه هر چقدر دوست داشتین اضافه کنید ولی گردوش بیشتر باشه خوشمزه تره در نهایت از خمیر به اندازه یه گردو بردارین گلوله کنید و توی سینی با فاصله بچینید، سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی نداره شیرینی وقتی کاملا سرد بشه به راحتی از سینی جدا میشه سینی رو بزارین توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه برای من زمان پخت ۲۲ دقیقه طول کشید ، وقتی از فر در آوردین بهش دست نزنین چون پودر میشه بزارین کاملا سرد بشه و از سینی جداش کنید ، حالا، پودر قند و دارچین دستور رو مخلوط کنید
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
هدایت شده از آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سه سوته بدون همزن و فر
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رسپی نون لایه ای ...
فقط لایه هاشو اون رنگ طلایی جذابش ..
🧡چیا لازم داریم...
آرد ۵۰۰گرم
شیر 🥛 ۲۰۰میلی لیتر
ماست 1 استکان (حجم 125ml)
بکینگ پودر 1 پاکت (10g)
نمک 1 قاشق چایخوری کره آب شده 100g
خیلی خیلی آسون درست میشه
میتونی بینش کمی شکر و ارده هم بریزی که عااالی میشه
شیر و ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کردم و بعد آرد و نمک و کم کم اضافه و مخلوط کردم تا خمیر جمع شد
حالا برای 30 دقیقه خمیر رو استراحت دادم و بعد چهار قسمت کردم و هر قسمت با وردنه باز کردم و روی هر لایه کمی کره آب شده پخش کردم و لایه
های بعدی روش گذاشتم تا انتها حالا جمع میکنیم و لوله ای شکل مطابق فیلم و دورش جمع کردم و داخل سینی کمی پهن کردم و برای 1 ساعت استراحت دادم و بعد دوباره کمی با دست پهن کردم و یه تخم مرغ روش پخش کردم و داخل فر داغ 200 درجه گذاشتم
تا زمانیکه روش طلایی و خوشرنگ شد
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کادایف و پسته 🍪💚
مواد میانی :
کنافه تر ۱۰۰ گرم کره ۱۵ گرم کره پسته ۳ ق غ کنافه رو خرد کنید و در کره با حرارت ملایم تفت بدید تا طلایی بشه و کره پسته رو اضافه کنید و با اسکوپ کوچیک ازش بردارید و روی کاغذ روغنی
بریزید و بزارید فریزر .
مواد کوکی : کره ۸۰ گرم تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای ۶۰ گرم شکر سفید ۳۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم جوش شیرین ۱ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ پسته خرد شده ۵۰ گرم
کره ، شکر قهوه ای و شکر سفید رو با هم مخلوط کنید .
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کمی روشن شود .
جوش شیرین و آرد رو بیفزایید تا خمیری شود .
و در نهایت پسته خرد شده رو اضافه کنید .
خمیر رو یکساعت در یخچال قرار بدید .
از خمیر مقداری بردارید و وسطش از مواد میانی بزارید و خمیر رو جمع
کنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده
درجه حرارت فر ۱۷۵ درجه
مدت زمان تقریبی ۱۵ دقیقه
برای تزیین نوتلا و کره پسته
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی لیمو با کرم پنیری 🍋
اگر عطر و طعم لیمو رو دوست داری این کوکی رو امتحان کن .
🟡مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۵ گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل ۱ مرباخوری بکینگ پودر ۱/۲ ق چ جوش شیرین ۱/۴ ق چ
زست یک عدد لیمو
آب لیموترش ۱ ق غ
بیسکوییت ساقه طلایی ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره و شکر رو با همزن بزنید ، تخم مرغ و وانیل و زست لیمو و آب لیمو رو اضافه کنید . آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در آخر دایجستیو خرد شده اضافه کنید و از خمیر با اسکوپ روی سینی فر بچینید و بزارید توی فر .
درجه حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد .
مدت تقریبی ۱۲ دقیقه .
کرم پنیری :
پنیر خامه ای ۲۸۰ گرم آب لیمو ۲ ق غ شیر عسل ۲ ق ع پودر شکر ۱/۲ پیمانه عصاره وانیل ۱/۴ ق چ لیمو و زست لیمو برای گارنیش
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و داخل یخچال قرار بدید .
وقتی که کوکی از فر در اومد روشو کمی صاف کنید و بزارید خنک بشه و
کرم پنیری رو روی کوکی پایپ کنید .
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت یخچالی بدون فر 😋😍
یه دسر راحت و بی نهایت دلچسب که اگه یه بار درستش کنی حتما خوشت میاد
مواد لازم👇
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
پودر قند ۵ ق غ
کره ذوب شده ۵۰ گرم
شیر نصف لیوان
#رولت
#رولت_یخچالی_بدون_فر
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉معجزه واقعی با هندونه
راز این معجونو هیچکس تا حالا بهت نگفته؟👀🍉
هندونه رو به این روشی که میگم درست کن یک روزه نه چند ساعته سنگ کلیتو میندازه ⁉️
بزن رو هندونه ها با سنگ کلیه👋 خداحافظی کن
🍉سرشار از آبه
🍉پتاسیم بالا داره
🍉سم زداست
برای دیدن کلیپ کامل👇غذاپز و دنبال کن 👩🍳🍉
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
حالا که زدی رو هندونه ها و اومدی☺️👇
🔔 بفرست برای هرکی که کلیه هاش مشکل داره
💪💪
با طبیعت رفیق باش ،قوی و سالم بمون❗️👩🍳🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوئیت نمکی 🧇🧡
با این مقدار مواد 40 تا بیسکوئیت می تونید درست کنید
🍁مواد لازم
500 گرم آرد (4) لیوان
150 گرم کره
150 گرم مارگارین همشو از کره هم می اونید استفاده کنید
دو عدد تخم مرغ یکی از زرده ها برای رومال
12 گرم نمک یک قاشق مرباخوری سرپر
16 گرم پودر شکر یک قاشق غذاخوری
دو گرم خمیر مایه خشک فوری یا 5 گرم خمیرمایه خیس برای بافت بهتر خمیره می تونید هم استفاده نکنید
اندازه ی لیوان 200 میلی چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه
🍂طرز تهیه
آرد رو داخل یه کاسه بریزید همه ی مواد رو که هم دمای محیط هستن اضافه کنید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی سطحی که کمی آردپاشی شده خمیر رو به ضخامت یم سانت باز کنید و قالب بزنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید روشون رو با زرده رومال بزنید و با چنگال شیار بندازید و هرچی دوست دارین روش بریزید کنجد سیاهدانه تخمه.. و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا
طلایی شدن روی بیسکوئیتها بپزید.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی راحت 🍓
اگه دوست دارید یه کیک توت فرنگی راحت و بدون دردسر ولی خوشمزه و شیک درست کنید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما تا آخر این ویدیو با ما همراه باشید😍
مواد لازم👇
توت فرنگی: ۵۰۰گرم
خامه قنادی: ۳۰۰گرم
مارمالاد توت فرنگی: ۲تا۳ق.غ
بیسکوییت لیدی فینگر
شیر: ۱لیوان
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارپاتکا کیک لهستانی 🥮😍
♦️مواد لازم برای خمیر کارپاتکا
۱۵۰ گرم ارد
۸۰ گرم کره
۲۰۰ میلی لیتر آب
یه تاج نمک
یک ق چ خ سر پربیکینگ پودر
نصف ق چ خ وانیل ۴ عدد تخم مرغ کامل
مواد لازم برای کرم کره وانیل
۶۰۰ میلی لیتر شیر
۱۵۰ گرم شکر
عدد زرده ی تخم مرغ
۱۰۰ گرم کره
نصف ق چ خ وانیل
۶۰ گرم نشاسته ی ذرت
و پودر قند برای تزیین
آب و کره و نمک و گذاشتم جوش اومد بعد ارد و بیکینگ پودر و وانیل و بهش اضافه کردم و شروع به هم زدن و باز و بسته کردن خمیر روی شعله ی
کم گاز کردم ، اینکارو برای ده دقیقه باید ادامه بدین تا رطوبت خمیر از بین
بره مثل نون خامه ای )
بعد که خمیر از دما افتاد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کردم و هر تخم
مرغ و یک دقیقه با هم زن زدم برای درست کردن کارپاتکا ما یه غالب کمر
بندی نیاز داریم کف غالب و کاغذ روغنی گذاشتم چربش کردم و نصف خمیر
کیک و ریختم و گذاشتم تو فر
فر حتما باید از قبل با دمای ۲۰۰ درجه داغ باشه کیک و برای بیست دقیقه میزاریم تو فر ده دقیقه ی اول با دمای ۲۰۰ و ده دقیقه ی دوم با دمای ۱۷۰
لایه ی دوم کیک هم به همین شکل میپزین
برای درست کردن پودینگ کره وانیل هم تمام موادی رو که نوشتم مخلوط کنید و روی گاز بزارین بعد از ۴-۵ دقیقه آماده هست
اجازه بدین کمی از دما بیافته و بعد رو کیک بریزین
حالا برای ست کردن کیک از پایین یک لایه خمیر میزارین بعد روش کرم
وانیل و میریزم و با پشت قاشق خوب صافش میکنیم و در نهایت هم لایه ی
آخر کیک و روش میزاریم و برای ۳-۴ ساعت میره تو یخچال تا مواد خوب به خورد هم برن
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک دارچینی☺️
🧡خُب چی داریم ؟
آرد ۱ و نیم پیمانه ( یک لیوان دسته دار ونصفی )
بیکینگ پودر ۲ ق چ خ
تخم مرغ ۲ عدد به دمای محیط رسیده
وانیل ۱/۳ ق چ خ
شکر ۱/۴ پیمانه ( لیوان دسته دار )
ماست ۲ ق غ خ
شیر به دمای محیط رسیده ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( میتونید به جاش از کره هم استفاده کنید )
برای فیلینگ دارچینی
کره ۱۰۰ گرم ، نرم شده
شکرقهوه ای ۲ ق غ خ
دارچین ۱ ق چ خ
طبق ویدیو پیش برو ☺️
چندتا نکته :
تابه حتما نچسب باشه و گرم باشه
حرارت کامل ملایم باشه
اجازه بدید پنکیک ها کامل بپزه روش حُباب ایجاد بشه بعد برش گردونید.
شیر و تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشه.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آب نباتی خرما 🍬🫘
(رژیمی)
♦️مواد لازم
خمیر هزارلا
خرما
مغزیجات
کنجد
پنیر موزارلا بدون نمک
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*شیرینی یلدا*
[مواد لازم]کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
آرد قنادی ۱۷۵ گرم
زرده تخممرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۵ گرم در صورت تمایل
دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
#شیرینی_یلدایی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گلابی🍐
از طعم و مزه و بو این کیک هرچی بگم کم گفتم
♦️چیزایی که لازم داری
آرد: ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱/۳ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
گلابی ۲ تا ۳ عدد برش خورده
بادام پرک و پودر قند سلیقه ای
طرز تهیه
.1 تخم مرغ و شکر را بزنید.
2 شیر و روغن را اضافه کنید.
.3 آرد و بیکینگ پودر را الک کنید.
.4 گلابیها را اضافه کنید.
.5 در فر ۱۸۰ درجه ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید.
حتما درستش کنید و ازش لذت ببرید
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از 🦋دخترانه👸🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه ترفند ساده کابینتات نظم بده 😍
کانالی پر از ایده های 🏡#خانه_داری😍👇
https://eitaa.com/joinchat/66715672Cf31f65c7a3
کانالی مخصوص بانوان محجبه سرزمینم