eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
53هزار دنبال‌کننده
620 عکس
4.9هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی راحت 🍓 اگه دوست دارید یه کیک توت فرنگی راحت و بدون دردسر ولی خوشمزه و شیک درست کنید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما تا آخر این ویدیو با ما همراه باشید😍 مواد لازم👇 توت فرنگی: ۵۰۰گرم خامه قنادی: ۳۰۰گرم مارمالاد توت فرنگی: ۲تا۳ق.غ بیسکوییت لیدی فینگر شیر: ۱لیوان آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارپاتکا کیک لهستانی 🥮😍 ♦️مواد لازم برای خمیر کارپاتکا ۱۵۰ گرم ارد ۸۰ گرم کره ۲۰۰ میلی لیتر آب یه تاج نمک یک ق چ خ سر پربیکینگ پودر نصف ق چ خ وانیل ۴ عدد تخم مرغ کامل مواد لازم برای کرم کره وانیل ۶۰۰ میلی لیتر شیر ۱۵۰ گرم شکر عدد زرده ی تخم مرغ ۱۰۰ گرم کره نصف ق چ خ وانیل ۶۰ گرم نشاسته ی ذرت و پودر قند برای تزیین آب و کره و نمک و گذاشتم جوش اومد بعد ارد و بیکینگ پودر و وانیل و بهش اضافه کردم و شروع به هم زدن و باز و بسته کردن خمیر روی شعله ی کم گاز کردم ، اینکارو برای ده دقیقه باید ادامه بدین تا رطوبت خمیر از بین بره مثل نون خامه ای ) بعد که خمیر از دما افتاد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کردم و هر تخم مرغ و یک دقیقه با هم زن زدم برای درست کردن کارپاتکا ما یه غالب کمر بندی نیاز داریم کف غالب و کاغذ روغنی گذاشتم چربش کردم و نصف خمیر کیک و ریختم و گذاشتم تو فر فر حتما باید از قبل با دمای ۲۰۰ درجه داغ باشه کیک و برای بیست دقیقه میزاریم تو فر ده دقیقه ی اول با دمای ۲۰۰ و ده دقیقه ی دوم با دمای ۱۷۰ لایه ی دوم کیک هم به همین شکل میپزین برای درست کردن پودینگ کره وانیل هم تمام موادی رو که نوشتم مخلوط کنید و روی گاز بزارین بعد از ۴-۵ دقیقه آماده هست اجازه بدین کمی از دما بیافته و بعد رو کیک بریزین حالا برای ست کردن کیک از پایین یک لایه خمیر میزارین بعد روش کرم وانیل و میریزم و با پشت قاشق خوب صافش میکنیم و در نهایت هم لایه ی آخر کیک و روش میزاریم و برای ۳-۴ ساعت میره تو یخچال تا مواد خوب به خورد هم برن آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک دارچینی☺️ 🧡خُب چی داریم ؟ آرد ۱ و نیم پیمانه ( یک لیوان دسته دار و‌نصفی ) بیکینگ پودر ۲ ق چ خ تخم مرغ ۲ عدد به دمای محیط رسیده وانیل ۱/۳ ق چ خ شکر ۱/۴ پیمانه ( لیوان دسته دار ) ماست ۲ ق غ خ شیر به دمای محیط رسیده ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( میتونید به جاش از کره هم استفاده کنید ) برای فیلینگ دارچینی کره ۱۰۰ گرم ، نرم شده شکرقهوه ای ۲ ق غ خ دارچین ۱ ق چ خ طبق ویدیو پیش برو ☺️ چندتا نکته : تابه حتما نچسب باشه و گرم باشه حرارت کامل ملایم باشه اجازه بدید پنکیک ها کامل بپزه روش حُباب ایجاد بشه بعد برش گردونید. شیر و تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشه. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آب نباتی خرما 🍬🫘 (رژیمی) ♦️مواد لازم خمیر هزارلا خرما مغزیجات کنجد پنیر موزارلا بدون نمک در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*شیرینی یلدا* [مواد لازم]کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم آرد قنادی ۱۷۵ گرم زرده تخم‌مرغ ۲ عدد وانیل نوک قاشق چایخوری پودر کاکائو ۵ گرم در صورت تمایل دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گلابی🍐 از طعم و مزه و بو این کیک هرچی بگم کم گفتم ♦️چیزایی که لازم داری آرد: ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱/۳ لیوان شیر ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری گلابی ۲ تا ۳ عدد برش خورده بادام پرک و پودر قند سلیقه ای طرز تهیه .1 تخم مرغ و شکر را بزنید. 2 شیر و روغن را اضافه کنید. .3 آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. .4 گلابیها را اضافه کنید. .5 در فر ۱۸۰ درجه ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید. حتما درستش کنید و ازش لذت ببرید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از 🦋دخترانه👸🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه ترفند ساده کابینتات نظم بده 😍 کانالی پر از ایده های 🏡😍👇 https://eitaa.com/joinchat/66715672Cf31f65c7a3 کانالی مخصوص بانوان محجبه سرزمینم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پنیر ریکوتا با آرد سمولینا 🥮 میلیاچیو یک دسر سنتی ایتالیایی از ناپل کیک پنیر ریکوتا با آرد سمولینا حتما اسم این دسر ساده اصل و خوشمزه را شنیده اید به طور سنتی در طول دوره کارناوال در ایتالیا تهیه می شود ولی در تمام سال هم سرو می شود این دسر خوشمزه محبوب بچه هاست ♦️مواد لازم آرد سمولینا ۱۸۰ گرم شیر ۵۰ گرم آب ۴۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم پنیر ریکوتا ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد کره ۵۰ گرم پوست یک عدد لیمو یا پرتقال کامل یا زست پرتقال یا لیمو ۱ ق چ طرز تهیه کره + شکر + آب + شیر + پوست پرتقال در ظرف مناسب ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره ذوب سود سپس سمولینا را اضافه و با ویسک دستی هم زده تا مواد به غلظت مورد نظر برسد ظرف را از روی حرارت برداشته تا خنک شود و پوست پرتقال را از آن خارج میکنیم در ظرفی دیگر تخم مرغها را مخلوط و پنیر ریکوتای هم دمای محیط را به آن اضافه می نمایم و در حد مخلوط شدن با همزن دستی مخلوط میکنیم در این مرحله خمیر تهیه شده را به مواد می افزاییم و یا ویسک دستی مخلوط میکنیم مایه کیک پنیری ما آمادست مواد را در قالب کمربندی ۲۲ تا۲۴ سانتی که کف آن کاغذ روغنی گذاشتیم انتقال می دهیم و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۶۰ دقیقه پخت میکنیم بعد از سرد شدن از قالب خارج کرده و چند ساعت در یخچال استراحت می دهیم و در موقع استفاده با کمی پودر قند سرو می کنیم چیز کیک ما به مدت یک هفته در یخچال در ظرف دربدار قابل نگهداری هست آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاراملی شکلاتی 🍫 🍮 بسیار لذیذ و لاکچری و مجلسی کنار خانواده نوش جان کنید😍 مواد لازم آب 250 میلی لیتر شکلات تلخ بن ماری شده 400 گرم فندوق یا بادام برشته شده شکر برای سس کارامل 100 گرم کره 90 گرم خامه 300 گرم پنیر خامه ای 400 گرم پودر قند 100 گرم خامه 150 میلی لیتر شکلات تلخ بن ماری شده 30 گرم همرا با ژلاتین حل شده 35 گرم کیک تخم مرغ دو عدد شکر 70 گرم روغن 20 گرم، پیکنیک پودر 8 گرم نسکافه یا کاکائو 60 گرم آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات پسته 🍩🌰 60 گرم ماست وانیلی - شربت افرا 40 گرم 30 گرم کره ذوب شده - 50 گرم پسته - شکر 40 گرم 1 قاشق چایخوری آب لیمو یا ACV 125 گرم آرد ساده بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری - 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین 60 گرم پسته 50 گرم ماست وانیلی 30 گرم پسته خرد شده ♦️ .1 فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب دونات را خوب چرب کنید. 2 ماست شربت ،کره اسپری و آب لیمو ACV را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. .3 آرد بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. 4 خمیر را به کیسه لوله اضافه کنید. 5. خمیر را داخل قالب دونات بريزيد (تقريباً (8-9) و با احتیاط زیاد پر نشوید زیرا کمی بلند می شوند. 6 به مدت 10-15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد یا تا زمانی که طلایی شود و یک خلال دندان عمدتاً تمیز بیرون بیاید کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. .7 برای تهیه فراستینگ ماست و ماست را به یک کاسه متوسط کوچک اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. .8 دونات ها را در مایه فراستینگ فرو کنید سپس با کمی پسته آنها را تمام کنید. و سرو کنید و لذت ببرید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بادامی کوچک 🥜 🍁. مواد لازم : ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ ۸۰ گرم کره ۷۰ گرم پودر قند ۷ گرم شکر قهوه ای ۷ گرم شکر وانیلی ۳۰ گرم آرد ۵۵ گرم پودر بادام ۷۵ گرم شکلات چیپسی 💛. مواد لازم برای پرالین پکان ۸۰ گرم یکان ۵۰ گرم شکر ۲۰ گرم شکلات شیری تعداد سرو ۵ عدد زمان آماده سازی ۱ ساعت زمان پخت ۲۵ دقیقه 🧡. طرز تهیه کره را ۵ دقیقه حرارت دهید تا به رنگ قهوه ای تیره در بیاید کنار بگذارید تا خنک شود. ۲ پودر بادام پودر قند شکر قهوه ای شکر وانیل شکری و آرد را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را اضافه کنید. کره قهوه ای خنک شده را اضافه کنید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سابله بادام مواد لازم آرد قنادی ۱۷۰ گرم پودر بادام ۳۰ گرم زرده تخم مرغ یک عدد کره نرم ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم وانیل نوک ق چ نمک نوک ق چ حین هم زدان مواد با همزن برقی حتما دورگیری کنیداستراحت خمیر نیم تا یک ساعت در یخچال برای مواد میانی ) مارمالاد زردآلو ، یا هر مارمالادی با پودر گردو ، پودر نارگیل و پودر بادام مخلوط کردم جوری که به خمیر تقریبا سفت بدست بیاد من با مارمالاد شاتوت هم درست کردم مغزها اختیاریه مثلا میتونیدفقط از یه نوع استفاده کنید. برای کاتر زدن خمیر نباید گرم بشه و گرنه به کاتر میچسبه ،پس هر وقت احساس کردید خمیر گرم شده و به روغن افتاده مجدد چنددقیقه داخل یخچال بزارید تا خنک بشه و کاتر زدن راحت تر انجام بشه بعد از اینکه شیرینی ها رو کاتر زدید سینی رو حتما یه ربع تا بیست دقیق داخل یخچال بزارید و بعد به داخل فر انتقال بدید. مدت زمان پخت : ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی یکم تغییر رنگ بده ، بیشتر نزارید که سفت میشن دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه دمای فر گازی ۱۷۰ درجه دمای توستر : ۱۵۰ درجه قالب ها رو حتما اول داخل آرد بزنید و بعد روی خمیر رو طرح بندازید.این خمیر احتیاجی به ورز نداره ، فقط با لیسک یا سرانگشت خمیر رومخلوط کنید تا یکدست بشه ، این خمیر خیلی لطیفه پس آرد زیادی به خوردخمیر ندین و گرنه شیرینی سفت و خشک میشه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلمپه کرمانی 🧇 ✨مواد لازم آرد ۲۰۰ گرم روغن جامد یا نیمه جامد ۱۰۰ گرم ماست ۱/۳ پیمانه آب ۱/۳ پیمانه پودر هل ۱ ق چ سر صاف ✨مواد بین شیرینی خرمای بدون شیره ی و هسته ۱۷۵ گرم گردو خرد شده به مقدار لازم پودر هل ۱/۲ ق چ دارچین ۱/۲ ق چ روغن مایع ۱ ق غ ♦️دستور در ابتدا مواد بین شیرینی ها رو آماده کنید به این صورت که هسته خرمارو جدا کنید و با گوشت کوب یا مخلوط کن پورش کنید حالا روغن مایع و دارچین و هل رو اضافه و مخلوط کنید و از مواد خرمایی گلوله های ۹ گرمی جدا و گردش کنید و بزارید کنار برای درست کردن خمیر شیرینی باید آرد و پودر هل رو الک و روغن رو بهش اضافه کنید و در حد اینکه به خمیر بدست بیاد مخلوط کنید ، حالا آب و ماست رو مخلوط کنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا اونجایی که به خمیر نرم ولطیف که به دست اصلا نمیچسبه و وقتی دورپیچ میزنید اصلا ترکی نخوره ، زیاد مخلوط آب ماست رو اضافه نکنید که خمیر شل میشه پس کم کم و با احتیاط اضافه بشه ، برای من تقریبا ۸ ق غ از ترکیب ماست و آب استفاده شد از خمیر گلوله های ۲۰ گرمی جدا و با دست بازش کنید و خرماهای گردالی شده رو وسط خمیر بزارید و ببندید و با دو دست خمیر رو کردش کنید که خرما توی خمیر وسط قرار بگیره و با مهر مخصوص کلمپه که اول باید توی آرد فرو کنید تا به خمیر نچسبه شیرینی رو مهر بزنید جوری که توی فر مهرش از بین نره و رد مهر كاملا واضح و عمیق باشه ، جوری هم نباشه که اونقدر فشار بدین که خرماهاش بزنه بیرون با احتیاط و آروم مهر رو از شیرینی جدا کنید و شیرینی رو مطابق فیلم دور پیچ کنید و با فاصله توی سینی فر بچینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان زعفرانی💛 🍞 زعفران به اندازه دلخواه یک قاشق غذاخوری شکر 30 گرم شیر داغ زعفران و شکر را در آسیاب یا هاون بموبید و شیر داغ رو اضافه کنید و روشو بپوشونید تا زعفران رنگ بده و بعد به بقیه مواد اضافه کنید 370 گرم آرد 30 گرم شکر 6 گرم خمیرمایه خشک فوری 155 گرم شیر یک عدد تخم مرغ به اضافه مخلوط زعفرانی همه ی مواد را را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه خوب ورز بدید سپس 65 گرم کره ی نرم رو هن اضافه کنید و دوباره 15 دقیقه ورز بدید تا خمیر صاف و یکدستی تهیه بشه روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت در دمای اتاق و سپس دو ساعت در یخچال استراحت بدید. برای فیلینگ 75 گرم کره ی هم دمای محیط 50 گرم شکر وانیل یک قاشق چایخوری آرد همه مواد فیلینگ رو با هم مخلوط کنید بعد از استراحت خمیر رو روی سطح آردپاشی شده به ضخامت یک سانت باز کنید نصف خمیر از مواد فیلینگ پخش کنید و طرف دیگر خمیر را روی فیلینگ برگردانید و به شکل نوارهای دوسانی برش زده و رول کنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ای بچینید. با مخلوط زرده و شیر رومال بزنید و در فری که روی 180 درجه گرم شده حدود 15 دقیقه با کنترل بپزید. بعد از خنک شدن روش رو عسل یا شربت بار بزنید. ✨مواد خامه زعفرانی 50 گرم کره ی هم دمای محیط نصف لیوان پودر قند نصف قاشق چایخوری زعفران پودر شده 180 گرم پنیر خامه ای همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و با هنزن بزنید تا یکدست بشه و برای روی نانها یا مغزی استفاده کنید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان چاباتا چیا باتا) 🥖 دمپایی و خوشمزه ایتالیایی با بافت خفن بدون ورز دادن و فقط با چند تا مواد ساده 😍 آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم آب ۳۳۰ تا ۴۵۰ گرم با توجه به میزان جذب آب آرد متفاوت هست خمیر مایه فوری ۵ گرم نمک ۱۰ گرم ( روغن زیتون ۲۰ گرم میتونید از روغن مایع معمولی هم استفاده کنید ) ♦️نصف مقدار آب و خمیرمایه و روغن و آرد و نمک همه رو مخلوط کنید ۱۵ دقیقه استراحت اول بدید بعد استراحت خمیر رو کشش بدید و تا روی خمیر بزنید مجددا ۱۵ دقیقه استراحت دوم بدید بعد استراحت دوباره کشش بدید و تا روی خمیر بزنید مثل فیلم میره واسه استراحت سوم به مدت ۳۰ دقیقه بعد از استراحت خمیر رو از چهار طرف به داخل تا بزنید هر بار از یه سمت و این کار رو چندین مرتبه انجام بدید مجدادا بهش ۴۰ دقیقه استراحت چهارم بدید بعد استراحت خمیر رو دوباره از چهار طرف به داخل تا بزنید هر بار از به سمت و میره واسه استراحت آخر به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه که خمیر حجمش دو برابر شه و براق و لرزون و در نهایت روی سطح کار آردپاشی کنید و خمیر رو برگردونید روی خمیر هم آرد بپاشید پهن کنید تقریبا به ضخامت ۲/۵ سانت و یه مربع ۲۷۲۷ میشه) بعد هم برش بزنید بفرستید داخل فر داغ داغ با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه !! حتما تو یه سینی جدا گونه آب جوش هم بریزید اگر جا نداره فرتون واسه سینی به ظرف کوچولو آب داغ بذارید رواز آرد قوی استفاده کنید و مخصوص نان حجیم از مقدار نصف آب استفاده کنید برای شروع و بعد کم کم اضافه کنید آب موقع کار با خمیر دستتون رو هر بار مرطوب کنید چون خمیر خیلی شله استراحت داخل دمای محیط باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلایس خرما بادام زمینی😍😋 مواد لازم: 200 گرم بادام زمینی بو داده 🥜 15_10 عدد خرما 1 استکان کنجد بو داده 80 گرم شکلات سفید 50 گرم شکلات شیری طرز تهیه: بادام زمینی ها را داخل بلندر یا غذاساز خرد کنید سپس خرماها بدون هسته را میکس کنید و هر دو را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز دهید با توجه به بزرگی و نوع خرما مقدار خرما میتواند تغییر کند با کم و زیاد کردن خرما میتوانید خمیر نرمی که قابل شکل دادن باشد آماده کنید (میتوانید کمی دارچین هم اضافه کنید) سه عدد رول آماده کنید و رول ها را به کنجد آغشته کنید و وسط رول را مثل فیلم باز کنید. شکلات سفید و شیری را به روش بنماری آب کنید و داخل شیار رول خرمایی بریزید و شکل دهید. 2_1 ساعت در یخچال بذارید سپس برای سرو آماده است ‌ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خرده شیشه😋 یه دسر فوق العاده خوشمزه و زیبا مواد لازم : شکر ۷۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد شیر گرم ۴۰ میلی لیتر روغن مایع ۲۰ میلی لیتر بیکینگ پودر ۱ ق غ پودر کاکائو ۲۰ گرم آرد حدود ۷۰ گرم مواد لایه خامه‌ای : خامه ترش ۵۰۰ گرم خامه ۲۵۰ میلی لیتر شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم شیر ۱۰۰ میلی لیتر ژلاتین ۲ ق غ ژله چند رنگ ‌ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با سس میوه😍😋 مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ🥚 نصف پیمانه شکر 🍚 نصف پیمانه شیر🥛 نصف پیمانه روغن🥃 کمی وانیل🌸 یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄 ۱تا ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو🍫(معادل مقدار پودر کاکائو از آرد دستور کم کنید) ۱پیمانه آرد🥡 برای سس میوه 2 بسته سس میوه جنگلی مارک دکتر اوتکر را با یک پیمانه آب گرم رقیق کنید و بذارید خنک بشه و استفاده کنید🍓🍒 نکته: اگر این سس در دسترس نبود یا کلا حذف کنید یا به جاش از شربت مربای توت فرنگی یا آلبالو یا انواع مارمالاد استفاده کنید برای گاناش شکلاتی: 180 گرم شکلات شیری یا شکلات تلخ🍫 200 گرم خامه صبحانه🥣 برای تهیه گاناش خامه را گرم کنید دقت کنید نجوشد سپس شکلات را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا شکلات با داغی خامه ذوب شود سس گاناش را کنار بذارید تا از داغی بیفتد آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆