9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زولبیا فقط با آب و آرد
این زولبیای اقتصادی کلا ۱۵ دقیقه زمان میبره
مواد لازم :
آب ۱ لیوان
آرد یک لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
زعفران دم کرده
شکر ۲ پیمانه
آب لیمو ¼ ق چ
زعفران دم شده ۲ ق غ
گلاب حدود ¼ ق چ
آب یک پیمانه
#زولبیا
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پروتئینی سه سوته 😍😋
مواد لازم
۴۰ گرم جو دوسر
۱ عدد موز
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ فنجان شیر
۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر
ا قاشق غذاخوری پودر کاکائو تاپینگ ها
تعداد انگشت شماری شکلات چیپسی و برش های موز
روش پخت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
. همه مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود
. در ظرف مناسب فر بریزید و روی آن را با برشهای موز و شکلات
چیپسی بریزید
به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید
حتما درست کنید هم خوشمزس هم پره پروتئینه
#کیک_پروتئینی_سه_سوته
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خشخاش و لیمو 😋🍋
مواد لازم
آرد ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره ۷۵ گرم اب شده
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱/۵ گرم ۱ ق چ
خامه مایع ۳۵ گرم من ۲۵ گرم خامه صبحانه و ۱۰ گرم شیر زدم خشخاش ۱۵ گرم ۱) ق غ
آب لیمو
زست لیمو
شکر برای سیروپ ۱۵ گرم
آب ۱۵ گرم
آبلیمو نصف یک عدد
طرز تهیه
تخم مرغ و پودر قند و زست یه دونه لیمو رو با سری ویسک میکسر میزنیم تا حجم بگیره کره آب شده آب نصف لیمو و خامه رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه میزنیم آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم بعد هم خشخاش رو اضافه میکنیم مواد کیک رو میریزیم داخل قالب و میذاریم تو فر بعد از پخت هم بلافاصله با سیروپی که درست کردیم رومال میکنیم و میذاریم خنک بشه بعد از قالب خارج میکنیم
قالب گیری
از قالب لوف استفاده کنین برای این کیک ها برای این سایز میتونین مواد رو یک و نیم برابر هم بکنین، یعنی ۳ تا تخم مرغ بزنین
من لوف سایز ۱۸ در ۹ در ارتفاع ۷ استفاده کردم
نکات پخت
دمای فر ۱۷۵ الی ۱۸۰ درجه سانتیگراد
مدت زمان پخت حدود ۴۰ دقیقه
حرارت از پایین
کانوکشن روشن
درجه سختی آماده سازی و پخت
۵ از ۱۰
ماندگاری و شرایط نگهداری
بهترین زمان مصرف ۱ ساعت پس از پخت تا ۲ روز این مدل کیکها تا ۶۵ روز در محیط خنک داخل ظرف در بسته میمونه توی تابستون بذارین یخچال
#کیک_خشخاش_و_لیمو
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
20.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان مغزدار سوئدی 😋🍪
مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
شیر نصف لیوان
شکره ۱۲۵ گرم
آب ولرم نصف لیوان
خمیرمایه ۲ ق غ
شکر برای عمل آوردن خمیرمایه ۱ ق چ
آرد ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودرهل ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
مواد میانی
شکر قهو ه ای یا شکر سفید ۷۵ گرم
کره نرم و همدمای محیط ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
طرز تهیه
کره رو روی حرارت ملایم بزارید وقتی ذوب شد شیر و شکر رو اضافه کنید وقتی شکر حل شد حرارت رو خاموش کنید و بزارید کنار تا خنک بشه
آب ولرم داخل ظرف بریزید، شکر رو اضافه کنید و خمیرمایه رو بپاشید روش، درش رو بزارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد و پف کنه
نصف بیشتز آرد رو داخل کاسه بریزید نمک و هل رو اضافه کنید
وسط آرد رو گود کنید، تخم مرغ، خمیرمایه عمل اومده و مخلوط کره که خنک شده رو اضافه کنید
هم بزنید تا مواد مخلوط بشن
باقیمونده آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و به دست نچسبه
خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید بعد داخل کاسه بزارید و روشو بپوشونید در جای نسبتاً گرم یکساعت و نیم بزارید استراحت کنه
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید
برای آماده کردن موا میانی کره نرم، شکر و دارچین رو مخلوط کنید
روی سطح کار رو آرد پاشی کنید و مقداری از خمیر رو به ضخامت حدود سه میلیمتر پهن کنید
از مواد میانی روی خمیر بریزید
خمیر رو از وسط تا کنید و به شکل نواری برش بدید و بپیچید
داخل قالب کاپ کیک کپسول بزارید و خمیر رو داخل قالب قرار بدید
روشو بپوشونید و ۲۰ دقیقه بزارید استراحت کنه
خمیر رو با مخلوط زرده و زعفران رومال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
سلام عزیزانم طاعت عبادت همگی قبول درگاه حق
رولت خرما
خرما لازم داریم حدود بیست عدد
9عدد بیسکوست پتی بور
کره یه قاشق یا روغن مایه دوقاشق غ
پوستو هسته خرماهارو جدا کردم با روغن مایع با شعله خیلی کم تفت دادم
تا قشنگ نرم بشه با گوشت کوب سابیدم که یکدست بشه با قاشق چند بار پهن کردم و جمع کردم تا یه خمیر یکدست و خوشگل بشه یه کیسه فریزر باز کردم خرمارو وسطش گذاشتم تکه کیسه فریزرو برگردوندم روش با وردنه یکدست قشنگ پهن کردم ضخامت یک سانت بشه
بعد سه تا بیسکویت کنار هم روی خرماها چیدم و یه رول کردم دوباره سه تا بیسکویت ورول کردم و رو بیسکویتای زیری فشار دادم قشنگ بچسپه به خرما دوباره یه رول رفتم یه ردیف دیگه بیسکویت و رول اخر مرتب کردم بادست گذاشتم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه بعد برش زدم یه شیرینی راحت خوشمزه برا افطاریتون هم شیکه هم خوشمزه وکاریم نداره سریع اماده میشه خب عزیزانم اینم یه خوشمزه راحت دیگه برا شما
#رولتخرما
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه مغزدار 🍪😋
اگه اینو بخوری دیگه نمیتونی جلو خودتو بگیری
کدوم طعم وسوسه کننده تره؟
ترکیبات
۲۰۰ گرم ارد جو
۱۰۰ گرم ماست یونانی
۲ تا تخم مرغ
۱ قاشق بکینگ پودر
۳۰ گرم شکلات چیپسی
برای مغز وسط کار هم شکلات تلخ و کره بادام زمینی
اول همه مواد به جز شکلات چیپسی رو با هم ورز میدیم بعد که خمیر سفت شد شکلات رو اضافه میکنیم ورز میدیم تا یک دست بشه بعد خمیر رو به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و من دو تا از چونه ها رو داخلش شکلات تلخ گذاشتم و دو تا دیگه هم رو با کره بادام زمینی پر کردم و برای کاور هم از مغز تخمه و شکلات چیپسی استفاده کردم یکی رو گذاشتم داخل تابه تا به رو از قبل داغ کردم زیر شعله خیلی کم به مدت بیست دیقه و سه تای دیگه گذاشتم داخل ایر فرایر ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه پخت درست کنید و نوش جان کنید منم دعا کنید🫶🏻
هم سالمه با فیبر و پروتیین بالا و انرژی عالی برای صبحانه یا قبل تمرين عاليه .
#کلوچه_مغزدار
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پنیری😍🧈🍢
مواد لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پنیر خامه ای 1 پیمانه 220 گرم
آرد قنادی 2 پیمانه 250 گرم
کره 3/4 پیمانه 170 گرم
شکر به مقدار لازم
طرز تهیه
فقط کافیه همه مواد بجز شکر رو بریزید تو غذاساز تا یه خمیر یکدست بهتون بده
میتونید با لیسک هم خمیر رو مخلوط کنید فقط نکته اینه که خمیر رو اصلا با دست ورز ندید
خمیر آماده شده رو یک ساعت تو یخچال استراحت بدید خمیر چسبنده است پس لطفا اصلا به خمیر آرد زیادتر نزنید
بعد از استراحت به سه قسمت تقسیم کنید
اینجوری وردنه کشی راحت تره و آرد کمتری استفاده میکنید
مقدار خیلی خیلی کمی سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه باز کنید
به ضخامت حدودا ۲ میل
کاتر بزنید و مثل کلیپ به دو طرفش شکر بزنید و فرم بدید و تمام
شما خوشمزه ترین شیرینی عید رو درست کردید
نوش جون🫶🏻
#شیرینی_پنیری
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خرمایی
باورت نمیشه اگه بگم این شیرینیای شکیل و زیبا با چه مواد ساده ای بدون فر، همزن ، شکر و تخم مرغ درست شده😍
بقدری زیبان که حتی میتونی بعنوان شیرینی عیدت درستش کنی😋🙌
بریم تو بحر شیرینی عید🥹
✅ نیاز داریم به
۱ لیوان پر خرمای بدون هسته نرم
۲ ق غ کره
کمی شیر
پودر هل سبز و سفید
خلال پسته
۱ بسته بیسکوییت پتی بور بزرگ
۵۰ گرم کره آب شده
یک چهارم پیمانه شیر
پودر پسته برای تزئین
#شیرینی_خرمایی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان فوکاچیا 😋🍞
فوکاچیا همون نونی که دلت میخواست امتحانش کنی
بریم با هم درستش کنیم که اصلا نیاز به ورز هم نداره
مواد لازم
آرد ۴۰۰ گرم حدودا ۳/۵ تا ۴ پیمانه
آب ۳۲۰ گرم حدودا ۱/۵ تا ۲ پیمانه )
شکر ۱۰ گرم حدودا ۱ قاشق چایخوری پر
نمک ۸ گرم حدودا نصف قاشق
غذاخوری یا تقریبا ۱ و نصفی قاشق چایخوری )
مخمر فوری ۵ گرم حدودا ۱ قاشق چایخوری )
روغن زیتون ۳۰ گرم ) حدودا ۲ قاشق غذاخوری )
برای تاپینگ :
جعفری خرد شده زیتون سبز و روغن زیتون
میتونید به ترکیب بالا آویشن تازه و ی حبه سیر هم اضافه کنید
روش کار
اول همه مواد بارهم مخلوط کن و روشو بپوشون
استراحت اول : ۳۰ دقیقه
انجام کشش و تا روی خمیر به اینصورت که خمیر و از اطراف به وسط تا کن و بعد به آرومی خمیر و توی ظرف برگردون
استراحت دوم ۳۰ دقیقه
انجام کویل فولد اول به اینصورت که دو تا دست رو از اطراف آرد خمیر
کن و خمیر و روی خودش تا کن و این کار و در چهار جهت روی خمیر انجام بده
استراحت سوم: ۳۰ دقیقه
انجام کویل فولد دوم
استراحت چهارم ۱ ساعت
انتقال خمیر به آرومی و به کمک کاردک چرب به ظرف اصلی که کامل
چرب شده
استراحت پایانی : ۳۰ دقیقه
اضافه کردن تاپینگ
انگشت زدن روی خمیر مطابق فیلم
پخت با بخار در دمای ۲۲۰ درجه در ۱۵ دقیقه اول
و بعد دمای فر رو به ۲۰۰ درجه برسون و بدون بخار به مدت ۱۰ دقیقه
نوش حالا
#نان_فوکاچیا
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه رولت لوتوس :
◗ ۲ بسته بیسکوییت لوتوس
◗ ۱/۳ پیمانه شیر
◗ ۴۰۰ گرم خامه قنادی
◗ ۲ قاشق غذاخوری کرم لوتوس
#رولت
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ولنتاین
𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥𖣥
مواد لازم:
۱ بسته خمیر آماده هزارلا🫓 ( از سوپرمارکت های بزرگ و لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید )
خامه آماده قنادی یا پودر خامه 🧁( که اگر پودرخامه داری فقط کافیه نسبت به مقدار پودرخامه ای که میریزی از شیر سرد استفاده کنی و با همزن بزنی تا فُرم بگیره )
کره🧈 به مقدار لازم
شکلات صبحانه🍫 به مقدار لازم
و میوه 🍓🫐( که اگه توت فرنگی یا تمشک و بلوبری باشه خیلی خوشگلتر میشه تا میوه های دیگه )
#شیرینی
#شیرینی_ولنتاین
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆