eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
52.7هزار دنبال‌کننده
618 عکس
4.9هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
مدارتان را مدیریت کنید؛ شما چیزهایی را در زندگی تجربه میکنید و از چیزهایی لذت میبرید که در مدار آنها هستید، افرادی که در مدار بی پولی بسر میبرند همواره با افرادی روبرو میشوند که در مورد بی پولی، رکود و شرایط سخت مالی صحبت میکنند، آنها معمولا شرایطی را به سمت خود جذب میکنند که به آنها ثابت میکند بدبختی، فقر و شکستهای مالی زیادی در جامعه حکمفرماست و این باور میشود واقعیت زندگی آن فرد زیرا او در مدار فقر قرار دارد چراکه به محض تغییر باورهایش در مداری قرار میگیرد که با افراد ثروتمند، مرفه و شرایط پولساز روبرو خواهد شد. بنابراین شما در هر مداری باشید باورهای همان مدار به شما ثابت خواهد شد، شروع کنید به تغییر باورهایتان تا مدار خویش را از فقر به ثروت، از تنهایی به روابط عاشقانه و از بیماری به سلامتی تغییر دهید همه چیز در اختیار شماست. فقط انرژی مثبت تورو ب هدفت میرسونه ❤️✌🏻👇🏻🌱 @mojemosbaat تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👇🌱🌱 @mojemosbaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀 نوشیدنی رنگارنگ تابستونی خنک 😋✨ یک نوشیدنی خوشمزه کنار 🍰 هاتون آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
آرد🥡 ۱/۴پ، تخم مرغ🥚🥚 دو عدد، وانیل ۱/۴ق چ، شکر🍚۱/۳ پ، روغن مایع۱/۴پ، شاتوت ۱/۴پ، توت فرنگی ۱/۴پ🍓، خمیر نان تارت ۱عدد 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 تخم مرغ🥚 و شکر 🍚و وانیل را در ظرفی با مفتول دستی خوب هم زنید ‌.روغن مایع را افزوده و با مواد ترکیب کنید .آرد را طی دو یا سه مرحله به مواد افزوده و با مفتول دستی خوب هم زنید تا گلوله ای در مواد باقی نماند. مواد را داخل قالبی که از قبل با خمیر تارت پوشش دادید بریزید و شاتوت و توت فرنگی 🍓را روی مواد بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بپزید .بعد از سرد شدن کامل از قالب خارج و با خامه یا پودر قند تزیین کنید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• راز پوک و اسفنجی شدن کیک 🥧 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌**آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 **
‌ کسانی که ترازو ندارن، امیدوارم جدول تبدیل مواد براشون مفید باشه 1 لیوان آرد: 150 گرم 1 لیوان شکر: 230 گرم 1 لیوان کشمش: 180 گرم 1 لیوان پودر قند: 160 گرم 1 لیوان پودر نارگیل: 90 گرم 1 لیوان روغن مایع: 220 گرم 1 لیوان ماست: 200 گرم 1 لیوان آرد: 150 گرم 1 لیوان شکر: 230 گرم 1 لیوان کشمش: 180 گرم 1 لیوان پودر قند: 60 گرم 1 لیوان پودر نارگیل، پسته، گردو: 100 گرم 1 قاشق غذا خوری آرد: 10 گرم 1 قاشق غذا خوری شکر: 15 گرم 1 قاشق غذا خوری پودر قند: 10 گرم 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: 7 گرم 1 قاشق غذاخوری شیر: 15 گرم 1قاشق غذا خوری روغن: 20 گرم 1 قاشق غذاخوری آرد سفید: 15 تا 20 گرم 1 قاشق غداخوری خامه: 25 گرم 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل، بادام، گردو، فندق پودر شده: 20 گرم 1 قاشق غذاخوری گردو یا بادام یا فندق خرد شده: 15 گرم 1 قاشق غذاخوری عسل: 30 گرم 1 قاشق غذاخوری کره: 20 گرم 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه: 10 گرم 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت: 15 گرم 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: 15 گرم 1 قاشق غذاخوری ماست: 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد: 10 گرم 1 قاشق سوپخوری شکر: 12 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر قند: 10 گرم 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت: 7 گرم 1 قاشق سوپخوری روغن: 20 گرم 1 قاشق سوپخوری ماست: 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد: 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو: 10 گرم 1 قاشق سوپخوری خامه: 25 گرم 1 قاشق سوپخوری عسل: 30 گرم 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه: 10 گرم 1 قاشق سوپخوری کره: 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر گردو، نارگیل، پسته: 20 گرم 1 پیمانه آرد: 150 گرم 1 سوم پیمانه آرد: 50 گرم 1 پیمانه شکر: 200 گرم 1 پیمانه روغن: 200 گرم 1 پیمانه شیر: 250 گرم 1 فنجان آرد: 140 گرم 3 چهارم فنجان آرد: 105 گرم 2 سوم فنجان آرد: 95 گرم نصف فنجان آرد: 70 گرم 1 چهارم فنجان آرد: 35 گرم 1 فنجان شکر: 200 گرم 3 چهارم فنجان شکر: 150 گرم 2 سوم فنجان شکر: 135 گرم نصف فنجان شکر: 100 گرم 1 سوم فنجان شکر: 70 گرم 1 چهارم فنجان شکر: 50 گرم 1 فنجان شیر: 245 گرم 3 چهارم فنجان شیر: 185 گرم 2 سوم فنجان شیر: 165 گرم نصف فنجان شیر: 120 گرم 1 سوم فنجان شیر: 80 گرم 1 چهارم فنجان شیر: 60 گرم 1 فنجان = 16 قاشق غذاخوری = 48 قاشق چای خوری = 240 میلی لیتر 3 چهارم فنجان = 12 قاشق غذاخوری = 36 قاشق چای خوری = 180 میلی لیتر 2 سوم فنجان = 11 قاشق غذاخوری = 32 قاشق چای خوری = 160 میلی لیتر نصف فنجان = 8 قاشق غذاخوری = 24 قاشق چای خوری = 120 میلی لیتر 1 سوم فنجان = 5 قاشق غذاخوری = 16 قاشق چای خوری = 80 میلی لیتر 1 چهارم فنجان = 4 قاشق غذاخوری = 12 قاشق چای خوری = 60 میلی لیتر 1 قاشق غذا خوری = 15 میلی لیتر 1 قاشق چای خوری = 5 میلی لیتر 2 و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر: 10 گرم 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر: 8 گرم 1 و 3 چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر: 7 گرم 1 و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر: 6 گرم 1 و 1 چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر: 5 گرم 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر: 4 گرم 3 چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر: 3 گرم نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر: 2 گرم 1 چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر: 1 گرم شیر پاستوریزه 120 میلی لیتر ( سی سی )‌: نصف لیوان معمولی 1 پیمانه اندازه گیری: 1 چهارم لیتر 1پیمانه: 250 میلی لیتر نصف پیمانه: 125 میلی لیتر 1 سوم پیمانه: 80 میلی لیتر 1 قاشق غذاخوری: 15 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری: 5 میلی لیتر نصف قاشق چایخوری: 5/2 میلی لیتر 1 چهارم قاشق چایخوری: 5/1 میلی لیتر 1 قاشق سوپخوری: 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری: 2 قاشق مرباخوری 1 ورق ژلاتین: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین: 3 گرم 1 پیمانه خامه نزده: 2 پیمانه خامه زده شده 5 عدد تخم مرغ: 1پیمانه ۱ تخم مرغ ( بدون پوسته ): ۵۰ گرم ۱ زرده تخم مرغ: ۲۰ گرم ۱ سفیده تخم مرغ: ۳۰ گرم ‌**آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 **
تعداد تخم مرغ به قالب برای کیک شیفون یا اسفنجی🔴 🔶 وزن نهایی بر اساس خامه کشی ومیزان فیلینگ و تزئینات دارد و حدودی ذکر می‌شود. قالب ۱۰ ۲ تخم مرغی وزن کیک ۳۰۰ گرمی کیک با خامه حدودا ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم برای ۵ الی ۷ نفر ✔️ قالب 15تا 18: سه تخم مرغ و ۴ تخم مرغ حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیک خالص با خامه بین ۱ الی ۱.۳۰۰ برای حدودا ۱۰ الی ۱۵ نفر ✔️ قالب ۱۸ یا ۲۰: چهار تخم مرغ یا ۶ تخم مرغ حدود ۶۰۰ تا ۱ کیلو کیک خالص با خامه بین ۱۲۰۰الی ۱.۷۰۰ برای ۱۰ الی ۲۰ نفر ✔️ قالب ۲۰ یا ۲۳ شش تخم مرغ: حدود ۹۰۰الی کیک خالص حدودا ۱.۵ تا ۳ کیلو برای ۲۰ نفر ✔️ قالب ۲۳ تا ۲۵ ۶ الی هشت تخم مرغ : حدودا ۹۰۰الی ۱۲۰۰ کیک خالص حدود دو کیلو تا سه کیلو کیک برای ۲۰ الی ۳۰ نفر ✔️ قالب 28تا 30 ، ده تخم مرغ: حدودا ۲ کیلد کیو خالص حدود ۳.۵ اای چهار کیلو برای ۴۰ نفر ✔️ قالب 30 ، دوازده تخم مرغ حدود چهار کیلو و نیم قالب ۳۰.۴۰ ۸ تخم مرغ حدودا ۱۲۰۰ کیک و ۲.۵ الی ۳ کیلو کیک برای ۳۰ نفر ♦️ نسبت تخم مرغ اسفنجی♦️ 👈♥️♦️این جدول نسبت تخم مرغ وسایز قالب کیک اسفنجی... 👈♥️♦️نسبتهای مختلفی درترکیب موادبرای کیک اسفنجی وجود دارد که ما معمولا ازاین نسبت استفاده میکنم؛ 👈♦️به ازای هرتخم مرغ 25 گرم آرد +25گرم شکر 👈♦️جدول زیربراساس این نسبت تنظیم شدند، 👈♥️♦️2 تخم مرغی...قطر قالب 18سانت،آرد 50 گرم،شکر 50 گرم،1/8ق.چ،بیکینگ پودر،1.ق.س آب جوش،1/8 ق.چ.وانیل 👈♥️♦️4تخم مرغی،قطر قالب 20 سانت،آرد 100 گرم،شکر 100 گرم،1/4ق.چ،بیکینگ پودر،2.ق.س آب جوش،1/4.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️6 تخم مرغی،قطر قالب 23 سانت،آرد 150 گرم،شکر 150 گرم،1/2.ق.چ،بیکینگ پودر،3.ق.س آب جوش،1/4.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️8 تخم مرغی،قطر قالب 25 سانت،آرد 200 گرم،شکر 200 گرم،1.ق.چ، بیکینگ پودر،4.ق.س آب جوش،1/4.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️10 تخم مرغی،قطر قالب 28 سانت،آرد 250 گرم،شکر 250 گرم،1و1/4.ق.چ،بیکینگ پودر،5.ق.س آب جوش،1/2.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️12 تخم مرغی،قطر قالب 30 سانت،آرد 300 گرم،شکر 300 گرم،1و1/2.ق.چ، بیکینگ پودر،1/3پیمانه آب جوش،1/2.ق.چ.وانیل، 👈♥️♦️16تخم مرغی،قطر قالب 35 سانت،آرد 400 گرم،شکر 400 گرم،2.ق.چ.بیکینگ پودر،1/2پیمانه آب جوش،1/2.ق.چ وانیل، 👈♥️♦️20تخم مرغی،قطر قالب 40 سانت،آرد 500 گرم،شکر 500 گرم،3.ق.چ.بیکینگ پودر،1/2 پیمانه+2،ق.س آب جوش،1/2.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️ق.چ،قاشق چایخوری 👈♥️♦️ق.س،قاشق سوپخوری که معادل قاشق غذاخوری پر هست. 👈♥️♦️برای سرو کیک اسفنجی،معمولا هر تخم مرغ را برای 2 نفر در نظر میگیرند،مثلا یک کیک 2 تخم مرغی برای 4نفر مناسب است. 👈♥️♦️ارتفاع قالب ها 10 سانت هست،اگر ارتفاع قالبتان کمتر هست از یک سایزبزرگتر استفاده کنید. ♦️نسبت موادبرای سینی رولت♦️ 👈♥️♦️به ازای هر تخم مرغ،30 گرم آرد،30 گرم شکر 👈♥️♦️رولت 2 تخم مرغی،سینی 30×20 👈♥️♦️رولت 3 تخم مرغی،سینی 40×30 👈♥️♦️رولت 4 تخم مرغی،سینی 60×40 👈♥️♦️استفاده ازنسبت تخم مرغ و سایزسینی سلیقه ای هست و بستگی دارد، به اینکه رولت ظریف یاضخیم درنظر دارید،اینها نسبتهایی هست که مااستفاده میکنیم،و برای همه ممکن هست صدق نکند۰ 👈♥️♦️مثلادراکثردستورها رولت 4تخم مرغی درسینی 40×30 و5 تخم مرغی درسینی 60×40 تهیه میشود. 👈♥️♦️ تناسب تخم مرغ شیفون 👈♥️♦️تعدادتخم مرغهابه همراه سایزوارتفاع قالبهاشیفون 👈♦️♥️2 تخم مرغی،،قطر15ارتفاع9 👈♥️♦️2 تخم مرغی،،،قطر18 17 باارتفاع 6 👈♥️♦️3 الی4تخم مرغی،،،قطر22؛ 20 باارتفاع6 👈♥️♦️6 تخم مرغی،،،قطر20 باارتفاع10 👈♥️♦️8 الی 9تخم مرغی،،،قطر25 26 باارتفاع 9 👈♦️♥️9 تخم مرغی،،،قطر30 ارتفاع 6 👈♥️♦️10 تخم مرغی،،،قطر27 باارتفاع 9 👈♥️♦️12 تخم مرغی،،،قطر30 باارتفاع 9 👈♥️♦️4 الی5تخم مرغی،،،برای رولت سینی 30در40 ارتفاع 4 👈♥️♦️10 الی11تخم مرغی،،،،35در45 ارتفاع 4 👈♥️♦️8 تخم مرغی شیفون،،،،30در40 ارتفاع ۴ ‌‌ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
37.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🍰 این کیک فوق العادس🤌🏼 مواد لازم کیک موکا🥣 🔹تخم مرغ ۶ عدد 🔹آرد ۱۸۰ گرم 🔹شکر ۲۰۰ گرم 🔹بکینگ پودر یک ونیم قاشق چایخوری 🔹نسکافه نصف قاشق غذاخوری 🔹وانیل نصف قاشق چایخوری 🔹شیر داغ ۵۵ گرم 🔹پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری 🔹روغن مایع دو قاشق غذاخوری مواد لازم موس شکلاتی🥣 🔹پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری 🔹آب ۱/۴لیوان 🔹شکلات تخته ای تلخ مارک کارات ۱۵۰گرم 🔹شیر۱۰۰ گرم 🔹خامه قنادی فرم گرفته ۲۵۰گرم مواد لازم موس نسکافه🥣 🔹پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری 🔹آب۱/۴ لیوان 🔹شکلات تخته ای سفید مارک کارات ۱۶۰گرم 🔹شیر۱۰۰ گرم 🔹نسکافه یک قاشق غذاخوری سر پر 🔹خامه قنادی فرم گرفته ۲۵۰گرم 🔷سایز قالب  ۲۳ تا ۲۵ سانت فر ۱۸۰ درجه گازی فر ۱۷۰ درجه برقی ( فقط المنت پایین ) مدت زمان پخت تقریبا ۴۰ تا ۵۰  دقیقه 🔷برای تزیین  حدودا ۵۰۰ گرم خامه قنادی استفاده کردم که بهش نسکافه حل شده زدم. برای گاناش۱۳۰ گرم خامه صبحانه رو داغ کنید بعد بهش  ۸۰ گرم شکلات تخته ای اضافه کنید تا یکدست بشه.خنک که شد برای تزیین استفاده کنید. ✨بخواین ارتفاع کیک کمتر بشه تو قالب سایز ۲۵ سانت درست کنید. ✨کیک رو بعد از سرهم بندی بهتره یک شبانه روز حتما استراحت بدید. ✨برای موس ها خامه قنادی اگه کاملا فرم بگیره انسجام بهتری داره ولی میشه نیمه فرم گرفته هم استفاده کرد. ✨نسکافه ای که استفاده میکنید باید خالص باشه مثل نسکافه گلد. ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾ ‌‌
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی و ترنج
توجه⁉️ توجه‼️ اینجا همه چی عجیب غریبه😍 کانالی پر از شال و روسری های خوشگل😍😍😍 دروغ تو کارمون نیست نه ورشکست کردیم‼️نه حراج زدیم‼️ نه تغییر شغل دادیم ‼️ و منصفیم 😄 اینقدر که صدای همکارهامون درامده🤦‍♀ جایی نرید بفرمایید👇 http://eitaa.com/joinchat/2541355018C1f1cb9e145 🚛 🚚
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی و ترنج
‏برای پیوستن به گروه چله شکرگزاری این پیوند را دنبال کنید:👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون زیبـا امروزتان به نیکی و پراز عطر دعا روزتان را به شکرانه هرآنچه خدا داده آغاز کنید الهی حال دلتون خوب لحظه های عمرتون شیرین کارتون پررونق و سایه زندگیتون خوشبختی باشه 🌱❤️❤️💪🌾💐🌷🍀☘🌿🌱 فقط انرژی مثبت تورو به هدفت میرسونه✌🏻 @mojemosbaat تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👆🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت درست كن😍😋 مواد لازم: ۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد ۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم ۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم یک ق غ شکر یک ق غ پودر خمیر مایه یک ق م نمک نصف لیوان روغن مایه برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید. خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید. حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 تخم مرغ 3عدد آرد 2 لیوان شکر 1/5لیوان روغن یک لیوان شیر 1/5لیوان پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری وانیل کمی بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دستور تهیه :👇 اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار می‌گذاریم. حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه. بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه. وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره. ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان با ڪرم فندوقی مواد لازم شیر ۲۵۰ میلے لیتر شڪر ۸۰ گرم روغن ۶۰ میلے لیتر تخم مرغ ۱ عدد مایه خمیر ۸ گرم (حدود ۱ ق غ سر خالی) آرد ۵۰۰ گرم (سفےد یا گندم) ڪرم فندقی،ےا نوتلا،ےا شڪلات صبحانه براے داخلش قالبتون رو با ڪره چرب ڪنید. روی خمیر هم ڪره بمالید. برای ۱ ساعت اجازه بدین استراحت ڪنه. پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت: ۳۰ دقیقه مربا و نوتلا و پودر نارگیل براے روش به دلخواه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
⁉️⁉️ 😭😩😫😖😣 همیشه دغدغم این بود که شام چی بپزم😫😩 و این سوال همیشه من بود🤦‍♀ ‼️🤭 یک کانالی دارم که همه غذاهای یه سوته رو اونجا جمع کردم 😋😋 بیا اینجا هیچ وقت از اینجا لفت نمیدی😎 اموزش آشپزی و فست فودی و راحت که برای شام مناسب 😍👌 اینجا بهت یاد میدم شام چی بپزی 😁😉👇👇 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 آموزش کلی غذای نونی و فوری و فست فودی😋👆
عضو شدن تو این کانال برای هر خانومی واجبه😍👆👆👆 اینجا بیا تا بهت بگم شام چی بپزی😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍🍎 کیک سیب کاراملی😍خوش عطر و نرررم و پنبه ای😋 مواد لازم برای کف قالب: سیب پوست کنده و اسلایس شده 2 تا 3 عدد ◀اسلایسها نباید زیاد نازک باشند کره 70 گرم شکر قهوه ای روشن 1/3 پیمانه مواد لازم برای کیک نرم و پنبه ای: آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد کره نرم به دمای محیط رسیده( 100 گرم ◀میتونید از کره گیاهی استفاده کنید روغن مایع 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری ماست غلیظ 1 پیمانه ◀ماست نباید ترش باشه و بهتره پرچرب باشه ◀قالب مناسب دستور قالب گرد 25 سانت هست ◀کف قالب کاغذ بندازید روی کاغذ رو کمی چرب کنید ◀دیواره قالب را چرب نکنید ◀کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀وقتی کیک پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید کیک 5 دقیقه در فر خاموش بماند بعد قالب را از فر دربیاورید و بلافاصله با کارد دور تا دور کیک را از قالب جدا کنید و سریع روی ظرف سرو کیک را برگردانید و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید ◀حتما باید کیک بلافاصله و به صورت داغ از قالب برگردانده شود وگرنه کارامل سفت میشود ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 همش که نباید کیک باشه🙃 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یک عدد تخم مرغ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک قاشق غذا خوری پودر قند دو قاشق غذا خوری ماست ۵ قاشق غذا خوری روغن مایع ۶۰ تا ۷۰ گرم کره دوپیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر برای مواد میانی یک پیمانه گردوی آسیاب شده یا خرد شده رو به همراه یک قاشق غذا خوری پودر قند یک قاشق چایخوری هل یک قاشق غذا خوری دارچین و یک تا دو قاشق غذا خوری گلاب 🟣پارت اول ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🟣پارت دوم ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋🥥 کیک نارگیلی با عطر و طعم خاصش یک کیک پرطرفدار و پرفروش توی قنادی‌هاست. مواد لازم: تخم‌مرغ: ۴ عدد شکر: ۱ ل آرد: ۲/۵ ل آب یا شیر: ۱ ل روغن: ۳/۴ ل پودر نارگیل: ۳/۴ل وانیل: ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر: ۲ ق م . برای گاناش: خانه صبحانه: ۲۰۰ گرم شکلات تخته‌ای یا سکه‌ای: ۸۰ گرم 🌿 تخم‌مرغ، شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا‌پف کنه و کشدار و کرم‌رنگ‌بشه. 🌿 آب و روغن رو اضافه میکنیم و پانزده ثانیه با دور کند میزنیم. 🌿 پودر نارگیل رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور کند میزنیم. مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر رو سه مرتبه الک‌کرده) رو طی سه الی چهار مرحله ب بقیه مواد اضافه کرده و ب صورت دورانی هم‌ می‌زنیم. 🌿 کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ د س گ قرار می‌دیم. 🌿 بعد از اینکه خنک شد ب صورت مربعی و ب اندازه دلخواه برش می‌زنیم. 🌿 گاناش رو مطابق فیلم درست کرده. 🌿اضلاع کیک‌ها را ابتدا داخل گاناش و سپس داخل پودر نارگیل می‌زنیم. . ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
سلام خانومای زحمت کش سلام مامانای مهربون صبحتون بخیر 😍😍❤️❤️❤️
براى اينكه كيك بوى زهم نگيره؛ زرده تخم مرغ رو با شكر و وانيل انقدر با همزن بزنيد تا كرم رنگ روشن بشه بوى زهم تخم مرغ كامل ازبين ميره. نوش جان✨🍰🍰 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 این بیسکویت از بیرونیاش خیلی بهتره🤤 هر چی از تردی و خوشمزگی این بیسکویتا بگم کمه🤌 🌸مواد لازم🛒 🌲کره ۷۵ گرم 🌲روغن صاف ۵۰ گرم 🌲پودر قند ۱۳۰ گرم یا سه چهارم پیمانه 🌲زرده تخم مرغ ۲ عدد 🌲وانیل ۱ ق چ 🌲آرد قنادی ۲۰۰ گرم یا یک ونیم پیمانه 🌲بیکینگ پودر نصف ق چ 🌸طرزتهیه : کره و تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا هم دمای محیط بشه ابتدا کره و روغن رو به همراه پودر قند مخلوط کنید بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید در اخر نصف آرد و به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک کنید و با نوک انگشتانتون ورز بدید مابقی آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید چون ممکنه آرد کمتری ببره تا جایی آرد بریزید که خمیر به دستتون نچسبه ، خمیر آماده شده رو به قطر نیم سانت لابلای کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار بدید خمیر رو بعد از ۱۵ دقیقه از یخچال بیرون بیارید و با کاتر دلخواهتون قالب بزنید بعد از اینکه همشون رو قالب زدید دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید تا موقع پخت شکل بیسکویتا خراب نشه بعد از یخچال بیرون بیارید و داخل فر قرار بدید 🌸فرتون رو از ده دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید و سینی بیسکویت ها رو طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه تا زیر بیسکویتها رنگی بشه قرار بدید بچه ها که عاشقش میشن مخصوصا اینکه به هر شکلی که دوست دارن میتونید براشون درستش کنید🤗 با تشکر از همکار محترممون الهام آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆