5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سابله بادام
مواد لازم
آرد قنادی ۱۷۰ گرم
پودر بادام ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
کره نرم ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل نوک ق چ
نمک نوک ق چ
حین هم زدان مواد با همزن برقی حتما دورگیری کنیداستراحت خمیر نیم تا یک ساعت در یخچال برای مواد میانی ) مارمالاد زردآلو ، یا هر مارمالادی با پودر گردو ، پودر نارگیل و پودر بادام مخلوط کردم جوری که به خمیر تقریبا سفت بدست بیاد من با مارمالاد شاتوت هم درست کردم مغزها اختیاریه مثلا میتونیدفقط از یه نوع استفاده کنید.
برای کاتر زدن خمیر نباید گرم بشه و گرنه به کاتر میچسبه ،پس هر وقت احساس کردید خمیر گرم شده و به روغن افتاده مجدد چنددقیقه داخل یخچال بزارید تا خنک بشه و کاتر زدن راحت تر انجام بشه
بعد از اینکه شیرینی ها رو کاتر زدید سینی رو حتما یه ربع تا بیست دقیق داخل یخچال بزارید و بعد به داخل فر انتقال بدید.
مدت زمان پخت : ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی یکم تغییر رنگ
بده ، بیشتر نزارید که سفت میشن
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
دمای فر گازی ۱۷۰ درجه
دمای توستر : ۱۵۰ درجه
قالب ها رو حتما اول داخل آرد بزنید و بعد روی خمیر رو طرح بندازید.این خمیر احتیاجی به ورز نداره ، فقط با لیسک یا سرانگشت خمیر رومخلوط کنید تا یکدست بشه ، این خمیر خیلی لطیفه پس آرد زیادی به خوردخمیر ندین و گرنه شیرینی سفت و خشک میشه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلمپه کرمانی 🧇
✨مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم
روغن جامد یا نیمه جامد ۱۰۰ گرم
ماست ۱/۳ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
پودر هل ۱ ق چ سر صاف
✨مواد بین شیرینی
خرمای بدون شیره ی و هسته ۱۷۵ گرم
گردو خرد شده به مقدار لازم
پودر هل ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۱ ق غ
♦️دستور
در ابتدا مواد بین شیرینی ها رو آماده کنید به این صورت که هسته خرمارو جدا کنید و با گوشت کوب یا مخلوط کن پورش کنید حالا روغن مایع و دارچین و هل رو اضافه و مخلوط کنید و از مواد خرمایی گلوله های ۹ گرمی جدا و گردش کنید و بزارید کنار برای درست کردن خمیر شیرینی باید آرد و پودر هل رو الک و روغن رو بهش اضافه کنید و در حد اینکه به خمیر بدست بیاد مخلوط کنید ، حالا آب و ماست رو مخلوط کنید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا اونجایی که به خمیر نرم ولطیف که به دست اصلا نمیچسبه و وقتی دورپیچ میزنید اصلا ترکی نخوره ، زیاد مخلوط آب ماست رو اضافه نکنید که خمیر شل میشه پس کم کم و با احتیاط اضافه بشه ، برای من تقریبا ۸ ق غ از ترکیب ماست و آب استفاده شد از خمیر گلوله های ۲۰ گرمی جدا و با دست بازش کنید و خرماهای گردالی شده رو وسط خمیر بزارید و ببندید و با دو دست خمیر رو کردش کنید که خرما توی خمیر وسط قرار بگیره و با مهر مخصوص کلمپه که اول باید توی آرد فرو کنید تا به خمیر نچسبه شیرینی رو مهر بزنید جوری که توی فر مهرش از بین نره و رد مهر كاملا واضح و عمیق باشه ، جوری هم نباشه که اونقدر فشار بدین که خرماهاش بزنه بیرون با احتیاط و آروم مهر رو از شیرینی جدا کنید و شیرینی رو مطابق فیلم دور پیچ کنید و با فاصله توی سینی فر بچینید
#کلمپه_کرمانی
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان زعفرانی💛 🍞
زعفران به اندازه دلخواه یک قاشق غذاخوری شکر 30 گرم شیر داغ
زعفران و شکر را در آسیاب یا هاون بموبید و شیر داغ رو اضافه کنید و روشو بپوشونید تا زعفران رنگ بده و بعد به بقیه مواد اضافه کنید
370 گرم آرد
30 گرم شکر
6 گرم خمیرمایه خشک فوری
155 گرم شیر
یک عدد تخم مرغ
به اضافه مخلوط زعفرانی
همه ی مواد را را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه خوب ورز بدید سپس
65 گرم کره ی نرم رو هن اضافه کنید و دوباره 15 دقیقه ورز بدید تا خمیر صاف و یکدستی تهیه بشه روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت در دمای اتاق و سپس دو ساعت در یخچال استراحت بدید.
برای فیلینگ
75 گرم کره ی هم دمای محیط
50 گرم شکر
وانیل
یک قاشق چایخوری آرد همه مواد فیلینگ رو با هم مخلوط کنید
بعد از استراحت خمیر رو روی سطح آردپاشی شده به ضخامت یک سانت
باز کنید نصف خمیر از مواد فیلینگ پخش کنید و طرف دیگر خمیر را روی
فیلینگ برگردانید و به شکل نوارهای دوسانی برش زده و رول کنید و در
سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ای بچینید.
با مخلوط زرده و شیر رومال بزنید و در فری که روی 180 درجه گرم شده
حدود 15 دقیقه با کنترل بپزید.
بعد از خنک شدن روش رو عسل یا شربت بار بزنید.
✨مواد خامه زعفرانی
50 گرم کره ی هم دمای محیط
نصف لیوان پودر قند
نصف قاشق چایخوری زعفران پودر شده
180 گرم پنیر خامه ای همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و با هنزن بزنید تا یکدست بشه و برای روی نانها یا مغزی استفاده کنید.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چاباتا چیا باتا) 🥖
دمپایی و خوشمزه ایتالیایی با بافت خفن بدون ورز دادن و فقط با چند تا مواد ساده 😍
آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم
آب ۳۳۰ تا ۴۵۰ گرم با توجه به میزان جذب آب آرد متفاوت هست
خمیر مایه فوری ۵ گرم
نمک ۱۰ گرم
( روغن زیتون ۲۰ گرم میتونید از روغن مایع معمولی هم استفاده کنید )
♦️نصف مقدار آب و خمیرمایه و روغن و آرد و نمک همه رو مخلوط کنید
۱۵ دقیقه استراحت اول بدید
بعد استراحت خمیر رو کشش بدید و تا روی خمیر بزنید
مجددا ۱۵ دقیقه استراحت دوم بدید
بعد استراحت دوباره کشش بدید و تا روی خمیر بزنید مثل فیلم میره واسه استراحت سوم به مدت ۳۰ دقیقه
بعد از استراحت خمیر رو از چهار طرف به داخل تا بزنید هر بار از یه سمت
و این کار رو چندین مرتبه انجام بدید
مجدادا بهش ۴۰ دقیقه استراحت چهارم بدید بعد استراحت خمیر رو دوباره از چهار طرف به داخل تا بزنید هر بار از به سمت
و میره واسه استراحت آخر به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه که خمیر حجمش دو برابر شه و براق و لرزون و در نهایت روی سطح کار آردپاشی کنید و خمیر رو برگردونید روی خمیر هم آرد بپاشید پهن کنید تقریبا به ضخامت ۲/۵ سانت و یه مربع ۲۷۲۷ میشه)
بعد هم برش بزنید بفرستید داخل فر داغ داغ با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه !! حتما تو یه سینی جدا گونه آب جوش هم بریزید اگر جا نداره فرتون
واسه سینی به ظرف کوچولو آب داغ بذارید
رواز آرد قوی استفاده کنید و مخصوص نان
حجیم از مقدار نصف آب استفاده کنید برای شروع و بعد کم کم اضافه کنید آب
موقع کار با خمیر دستتون رو هر بار مرطوب کنید چون خمیر خیلی شله
استراحت داخل دمای محیط باشه
#نان_چاباتا
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسلایس خرما بادام زمینی😍😋
مواد لازم:
200 گرم بادام زمینی بو داده 🥜
15_10 عدد خرما
1 استکان کنجد بو داده
80 گرم شکلات سفید
50 گرم شکلات شیری
طرز تهیه:
بادام زمینی ها را داخل بلندر یا غذاساز خرد کنید سپس خرماها بدون هسته را میکس کنید و هر دو را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز دهید با توجه به بزرگی و نوع خرما مقدار خرما میتواند تغییر کند با کم و زیاد کردن خرما میتوانید خمیر نرمی که قابل شکل دادن باشد آماده کنید (میتوانید کمی دارچین هم اضافه کنید) سه عدد رول آماده کنید و رول ها را به کنجد آغشته کنید و وسط رول را مثل فیلم باز کنید. شکلات سفید و شیری را به روش بنماری آب کنید و داخل شیار رول خرمایی بریزید و شکل دهید. 2_1 ساعت در یخچال بذارید سپس برای سرو آماده است
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خرده شیشه😋
یه دسر فوق العاده خوشمزه و زیبا
مواد لازم :
شکر ۷۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۴۰ میلی لیتر
روغن مایع ۲۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پودر کاکائو ۲۰ گرم
آرد حدود ۷۰ گرم
مواد لایه خامهای :
خامه ترش ۵۰۰ گرم
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
ژلاتین ۲ ق غ
ژله چند رنگ
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی با سس میوه😍😋
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ🥚
نصف پیمانه شکر 🍚
نصف پیمانه شیر🥛
نصف پیمانه روغن🥃
کمی وانیل🌸
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
۱تا ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو🍫(معادل مقدار پودر کاکائو از آرد دستور کم کنید)
۱پیمانه آرد🥡
برای سس میوه
2 بسته سس میوه جنگلی مارک دکتر اوتکر را با یک پیمانه آب گرم رقیق کنید و بذارید خنک بشه و استفاده کنید🍓🍒
نکته: اگر این سس در دسترس نبود یا کلا حذف کنید یا به جاش از شربت مربای توت فرنگی یا آلبالو یا انواع مارمالاد استفاده کنید
برای گاناش شکلاتی:
180 گرم شکلات شیری یا شکلات تلخ🍫
200 گرم خامه صبحانه🥣
برای تهیه گاناش خامه را گرم کنید دقت کنید نجوشد سپس شکلات را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا شکلات با داغی خامه ذوب شود سس گاناش را کنار بذارید تا از داغی بیفتد
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یلدایی
کیک هندونه ای بدون رنگ برای #شب_یلدا
.
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱لیوان
وانیل شکری یک بسته
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
برگ های جوان اسفناج یک لیوان
آرد ۲لیوان
ب پ یک بسته
قسمت قرمز رنگ :ژله بریلو(لوازم قنادیا دارن)خودتم تو خونه میتونی درست کنی
آب انار یک لیوان
نشاسته ذرت یک قاشق
شکر دو قاشق
کره یک قاشق
وانیل یکم
.
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه
دمای فر برقی ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆