eitaa logo
چکیده طب اسلامی
2.1هزار دنبال‌کننده
92 عکس
29 ویدیو
114 فایل
تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani کانال آشپزی اسلامی👇 @ashpazi_eslamii سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار👇 @tayebat_bahar
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه آش امام (سجاد)قزوین گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم آب گوشت یا آب قلم: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی پیاز: ۲ عدد متوسط فلفل سبز: ۱ عدد برنج: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی ماش: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی بلغور: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی عدس: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی لوبیا چشم بلبلی: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی لوبیا قرمز: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم روغن : به میزان لازممرحله اول؛ حبوبات و گوشت را آماده کنید در اولین مرحله از طرز تهیه آش امام قزوینی پیش از هر چیز همه حبوبات را در آب خیس کنید. برنج را در ظرف جدا بخیسانید. گوشت را بشویید و به شکل مکعبی برش بزنید. گوشت را به همراه فلفل دلمه و ۱ پیاز که به ۴ قسمت برش زده‌اید، در یک قابلمه بریزید و روی آن را به اندازه ۲ تا ۳ لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آن زردچوبه و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد. مرحله دوم؛ حبوبات و برنج و گوشت را بپزیددر یک قابلمه لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و ماش بریزید. بعد از اینکه مواد کمی پختند و نرم شدند، عدس و برنج را هم اضافه کنید. بعد از نیم‌پز شدن، به آن مقداری زردچوبه، فلفل و نمک اضافه کنید. گوشت را بعد از اینکه پخت، ریش ریش کنید. در یک قابلمه دیگر یک پیاز را خلالی یا نگینی خرد و سرخ کنید.مرحله سوم؛ آش زین‌العابدین بیمار باید جا بیفتدگوشت ریش ریش شده را به همراه آب گوشت یا آب قلم به پیاز اضافه کنید. همه حبوبات و برنجی را که از قبل پختیم، به گوشت اضافه کنید و نصف مقدار از دارچینی که داشتیم، به آن اضافه تا مواد با هم بپزند و جا بیفتند. در مراحل پایانی پخت نمک و فلفل غذا را به میزان دلخواه اضافه کنید. می‌توانید فلفل دلمه و پیاز را سرخ کنید و همه حبوبات را به همراه آب گوشت یا قلم در آن بپزید. *برای لعاب بیشتر آش امام قزوین یک قاشق آرد را در ۱/۲ لیوان دسته‌دار آب حل و در ۱۰ دقیقه پایانی به مواد آش اضافه کنید. *می‌توانید از هر سبزی که دلخواهتان است در طرز تهیه آش امام قزوینی استفاده کنید. *در طرز تهیه اش امام قزوین هر چقدر از حبوبات بیشتر استفاده کنید، آش شما خوشمزه‌تر خواهد شد. *برای تهیه آش قزوین نباید پیاز را به طور کامل سرخ کنید، تنها کمی طلایی شدن پیاز کافی است. *در طرز تهیه آش امام قزوینی شعله گاز باید روی حرارت ملایم تنظیم باشد تا آش به آرامی بپزد و جا بیفتد. *اضافه کردن دارچین به آش امام اختیاری است اما معمولاً برای طعم دادن به آش امام سجاد از مقداری دارچین استفاده می‌شود. لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
آش امام سجاد ع
گروهی از زنان در روز قیامت با حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها محشور می‌شوند. این مطلب بر اساس روایتی است که از امام صادق علیه السلام در کتاب وسائل الشیعه نقل شده است. آن حضرت فرموده‌اند که: «سه گروه از زنان هستند که خداوند عذاب قبر را از آنان برداشته و در روز قیامت، با فاطمه دختر پیامبر صلوات الله علیه محشور خواهند شد: اول، زنی که بر غیرت ورزی شوهرش صبر پیشه کند. دوم، زنی که بداخلاقی شوهرش را تحمل کند. سوم، زنی که مهریه‌اش را به شوهرش ببخشد. خداوند به هر کدام از این زن‌ها ثواب هزار شهید را عنایت می‌فرماید و در نامه اعمال هر کدام از آنها عبادت یک سال نوشته خواهد شد.» کانال چکیده طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
🟢 🔹 برای پوست های شُل مفید است چرا که به قوام می دهد و سفت می شود. 🔸 پف و بیریختگی صورت و بدن ناشی از را رفع می کند، (برای نیز خوب است) 🔹 را رفع می کند،‌ (به دلیل خاصیت خشک کنندگی که دارد) 🔸 مانع می شود 🔹 و را درمان می کند 🔸 همچنین درمان مشکلات‌ ، ، ، و است. 🔹 حنا این خاصیت را دارد که وارد شده و رگها را پاک می کند. 🔸 حنا نهادن به کل بدن توصیه می‌شود. 🔹 حنا هم‌ و هم است. 🔴 دروان و استفاده نشود. کانال چکیده طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم شِرارُ اُمَّتِي الَّذينَ يَأكُلونَ مِخاخَ العِظامِ. بَدانِ امّت من، كسانی هستند كه مغز استخوان را می‏خورند. منبع: طبّ النبیّ صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم، صفحه 5، بحار الأنوار، جلد 62، صفحه 293 دانش نامه احادیث پزشكی: 2 / کانال چکیده طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
🌼 امام حسن مجتبی علیه السلام: «عَجَبٌ لِمَنْ يَتَفَكَّرُ فِي مَأْكُولِهِ كَيْفَ لَا يَتَفَكَّرُ فِي مَعْقُولِهِ فَيُجَنِّبُ بَطْنَهُ مَا يُؤْذِيهِ وَ يُودِعُ صَدْرَهُ مَا يُرْدِيهِ.» در شگفتم از کسی که در غذای جسم خود دقّت می‌کند، امّا در غذای روح و عقل خویش نمی‌اندیشد؛ شکمش را از آن چه آزارش می‌دهد، منع می‌کند، ولی سینه‌اش را از هر مطلب باطلی که موجب گمراهی او می‌شود، پر می‌کند! 📚 منبع : دعوات، راوندی، ص ۱۴۴ کانال چکیده طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7