♦️ جنگ شناختی؛ شلیک مغزی، دگردیسی نگرشی و مهندسی اجتماعی
🔸در جنگ شناختی ذهن مردم میدان جنگ است.
📖 یادداشت تحلیلی
سعید عبدالملکی
✍️ ماهیت فناوری اینترنت تأثیر هدفمند بر شناخت و شیوهی نگرش مردم است. بر این اساس؛ هدف #جنگ_شناختی این است که با استفاده از تکنولوژی اینترنت و #آسیبپذیری_مغز_انسان به #مهندسی_اجتماعی بپردازد. برای این منظور به شخصیت تکتک افراد جامعه نفوذ میکند و با دگردیسی نگرشی و تغییر بنیادین در اخلاق و ارزشها در نهایت منجر به شکلدهی یک فرد و جامعه با اخلاقیات و نگرشهای جدید میشود.
جنگ شناختی تلاش میکند ادراکات مردم را تغییر دهد. هدف، تأثیرگذاری و یا بیثبات کردن کشور از طریق تغییر نحوه تفکر و عمل مردم است. درمجموع؛ ایجاد تغییر در سیاست جامعه هدف، از طریق فرآیند شناختی است. جنگ شناختی میتواند اختلافات داخلی را تشدید کند و جامعه را در برابر اصطکاک، قطبی شدن و رادیکال شدن آسیبپذیر نماید.
رسانه بهعنوان یکی از ابزارهای جنگ شناختی اثرگذاری فوری بر افکار عمومی دارد. در #جنگ_رسانهای تأکید ویژهای بر نقش فناوریهای ارتباطی در کنترل عواطف و ذهن افراد میشود.
نقش رسانههای جمعی بهعنوان برنامهریز و تنظیمکننده رویدادها و هدایت افکار عمومی به شیوهای عمدی است.
با این وصف؛وجود شبکههای متعدد تلویزیونی معاند خارج از کشور که بهطور مشکوک سعی در ارائه جذابترین اخبار و رخدادها را دارند،گویای این مهم است که یک کارزار جنگ شناختی علیه تمدن، فرهنگ و هویت ایرانی در حال انجام است تا جریان اعتقادی جامعه را به سمتوسوی موردنظر خود هدایت کنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ترک فعل ۳۲ ساله
🔴 مطالبات انباشته؛ میراث ۳۲ سال ناکارآمدی و ترک فعل دولتهای اصلاحطلب و فرار آنها از پاسخگویی
شریعتی از عناصر برانداز داخلی در برنامهی #شیوه شبکه ۴ به مدلسازی رهبری با چنگیز و حمورابی پرداخته و میگوید که در کشور قانون وجود ندارد و ...!
🔸◽▪️🔸◽▪️🔸◽▪️🔸
پینوشت و تحلیل: سعید عبدالملکی
✍️ جریان لیبرال از اصلاحطلبی عبور کرده و به تجدیدنظرطلبی، عبور از نظام و سپس براندازی تغییر گفتمان داده است. اساساً رنج این جریان درد بیهویتی و بحران هویت است و آخرین میخ توسط خاتمی در جریان اغتشاشات ۱۴۰۱ بر تابوت آن کوبیده شد که از شعار «زن،زندگی،آزادی» دفاع کرد.
این جریان سیاسی که ۳۲ سال سکاندار قوهی مجریه کشور بوده است و در مشکلات کنونی نقش کلیدی دارد و باید در جایگاه پاسخگویی قرار گیرد اینگونه شرایط برای حق به جانب بودن او فراهم میشود تا به جای پذیرش ترک فعل، حمله کند!
در این گفتگو آنچه به واقع به تصویر کشیده میشود یک به اصطلاح کارشناس شورشی و عصبی است که در یک طرف ماجرا قرار دارد و طرف دیگر ماجرا مجری و دیگر کارشناس برنامه هستند که در لاک انفعال فرو رفتهاند و حرفی برای گفتن ندارند و شاید نمیخواهند داشته باشند.
آنچه این کارشناس میگوید پرت وپلا گویی و خارج از سیاست معیار نظام جمهوری اسلامی ایران است.
آیا اساعه ادب به ولی امر مسلمین جهان، آزادی بیان و روش انتقادگری است؟!
بنابراین؛ دست اندرکاران شبکه ۴ و برنامه شیوه باید پاسخگو باشند که اساساً #دالّ_مرکزی و خط قرمز آنها کجاست که به اینگونه افراد با عقبه معلوم تریبون میدهند؟!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🌺ولادت با سعادت پیامآوران عشق و دانایی؛ پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) مبارک باد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 نامش ستوده است...
ستـــــــــــــــــــــــــایش بر او باد
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا رَسُولَ اللَّهِ
🌹🌺🌸🌹🌺🌸
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
#پیامبر_مهربانی
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 دیدگاه خاویر پرز دکوئیار دبیر کل پیشین سازمان ملل متحد دربارهی رهبر معظم انقلاب
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💎 پیامبر اسلام (ص) و جهاد مستمر
🎤 فرازی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در کانون توحید تهران
👈 در زندگی رسول خدا یکچیز وجود دارد که آن مستمر است؛ بقیه چیزهایی که در حیات اجتماعی پیغمبر هست، غیر از خصلتها و صفات معنوی و خود پیغمبری و مانند اینها مقطعی و مربوط به زمانهاست؛ آنچه در زندگی اجتماعی پیغمبر و در شخصیت آن حضرت بهعنوان یک رهبر از اول تا آخر ادامه دارد، مبارزه است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🌐 استعمار به روایت تصویر
📖 ورق بزنید
⛔️ ۶ پایتخت جهان که با استعمار و غارت کشورهای دیگر آباد شدند.
🔸 جواهر نعل نهرو در کتاب «نگاهی به تاریخ جهان» میگوید در دوره استعمار هند توسط انگلیس، قطحی به حدی رسید که مزارع از دور به رنگ سفید دیده میشدند! علت چیزی نبود جز سفیدی استخوان انسانهایی که از شدت گرسنگی جان خود را از دست داده بودند و جنازه شان آنقدر روی زمین ماند که جز استخوان چیزی ازشان باقی نمانده بود.
🔸 نهرو در همین کتاب میگوید علت قحطی در هند کمبود موادغذایی نبود، بلکه اتفاقا مواد غذایی زیاد تولید میشد اما انگلیسیها به قدری از اموال مردم و دولت غارت کرده و هندیها را به بردگی مجانی وا داشته بودند که مردم پولی نداشتند تا چیزی برای خوردن بخرند و اگر کسی توان کارگری مجانی برای انگلیسیها را نداشت سرنوشتی جز مرگ از گرسنگی در انتظارش نبود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid