7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎈✅طرح دار کردن بشقاب شیشه ای
اول پشت بشقاب رو با الکل تمیز کنین بعد چسب چوب شمال ۶۰۰ رو رقیق کنین و پشت بشقاب بزنین.
لایه های اضافه ی دستمال کاغذی رو جدا کنین و لایه ی طرح دار رو روی چسب ها قرار بدین و خیلی آروم روی دستمال بکشین تا کامل بچسبه.
دوباره پست دستمال چسب چوب بزنین و اجازه بدین کامل خشک بشه بعد اضافه های دستمال رو با کاتر یا سنباده جدا کنین.
برای تثبیت از اسپری کیلر یا کریستال سرورنیک استفاده کنین.
برای لبه های بشقاب هم میتونین رنگ طلایی یا ورق طلا مایع بزنین
#ایده_جالب
✨️@ckadbano🧕
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله کروی 😍😋
هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین
(اب کمتر میریزیم که حالت پاستیلی بگیره و راحت تر از مولد دربیاد)
روی بخار اب جوش هم میزنیم تا ذرات ژلاتین حل بشن
بعد از اینکه کاملا سرد شد یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده بریزین
ژله سفید :
نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش بنماری کنین و بعد از سرد شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی سرد شده بریزین
ژله بی رنگ:
نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین نیمبند شه
کمی از ژله سفید تو مولد چرب شده بریزین و بعد از نیمبند شدنش مولد رو با ژله رنگی پر کنین
بذاربن چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه و از مولد خارج کنین
تو قالب کره که از قبل با روغن مایع چرب کردین، کمی ژله سفید بریزین
بعد از اینکه نیمبند شد گل ها رو توی قالب بچینین
یک قاشق ژله الوئه ورا روی گل ها بریزین و بذارین نیمبند بشن تا فیکس بشن
باقی ژله آلوئه ورا رو توی قالب بریزین
در قالب رو بذارین و خوب فیکسش کنین و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ژله سفت بشه
در قالب رو بردارین و ژله های کروی رو از تو قالب جدا کنید.
━━✨@ckadbano🧕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘👍آموزش خلال کردن سیب زمینی سه سوته
#ترفند_آشپزی
━━✨@ckadbano🧕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری ᭄🏡
نایلون های اضافه رو اینجوری مرتب کنید
━✨@ckadbano🧕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده ساده اما کاربردی با بطری نوشابه👌
#ایده_جالب
✨️@ckadbano🧕
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیازداغ_چیپسی
اول از همه برای اینکه خلالی های یکدست و خوشگل داشته باشید پیاز متوسط و کوچک همون اندازه های داخل ویدئو عالیه.
❌ خلالی ها رو یکدست خرد کنید یکی نازک و یکی کلفت نباشه
❌ فقط پیاز سفید یا زرد استفاده کنی
✅ قابلمه رو آب میریزیم ومیزاریم رو حرارت آب جوش آمد ۱ ق غ نمک اضافه میکنیم و پیازهای خلالی رو داخلش میریزیم و چندباری هم میزنیم تارنگ پیاز تغییر کنه و شیشه ای بشه.
بعد پیازها رو آبکشی میکنیم میذاریم آبش کشیده بشه و روی دستمال تمیز پهن میکنیم تا پیازها خشک بشن. باید روغن حسابی داغ باشه.وبا حرارت متوسط رو به بالا پیازها رو سرخ میکنیم. پیاز که کمی سبک شد برای خوشرنگی زردچوبه اضافه میکنیم. و حتما باید هم بزنیم وزیر و رو کنیم تا یکدست سرخ بشن. به رنگ قهوهای ای روشن در آمد تابه رو از روی شعله بر میداریم و پیاز ها رو جمع میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا روغن اضافه خارج بشه.
این پیازداغ تا ۳ماه داخل یخچال وتا۶ماه داخل فریزر قابل نگهداری.
✨️@ckadbano🧕
صبح
قاصدکهای امید را
رهسپار آسمان آرزوهایت کن
بی تردید هر یک
زمانی که باید به مقصد
خواهند رسید
سلام
صبح زیباتون بخیر
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انگورها را در آب می شوییم.
درشیشه های خوب شسته و خشک شده، انگور را بچینید.🍇🍇🍇
من شیشه های 3 لیتری دارم.
لیمو را دایره ای برش می دهیم. 🍋
به هر شیشه 1-2 دایره اضافه کنید.
لیمو طعم را متنوع می کند و رنگ زیبایی به کمپوت می دهد.🍇🍋
به هر شیشه 200-250 گرم شکر اضافه می کنیم.
با آب جوش پر کنید.
رول کردن.
بگذارید شکر خیلی آرام حل شود.
برعکس کنید و حداقل یک روز بماند 🍇🍇🍋
همه چیز خیلی سریع، ساده و خوشمزه است!!🍇🍇🍇🍋🍋🍋
#کمپوت
━✨@ckadbano🧕
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کمپوت گیلاس خونگی✅
✅با این روش شیشه هارو پلمپ کن و همه میوه هارو کمپوت کن و تو کابینت نگه دار که عالی میشه.
💕هر میوه ای که تو خونه دارید میتونید کمپوت درس کنید نیاز نیس حتما گیلاس باشه.
✅️موادلازم
💕گیلاس یک کیلو
💕شکر نصف لیوان
💕اب دو لیوان
✅به ازای ۲ لیوان آب نصف لیوان شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید بعد از اینکه آب جوش اومد یکی دو تا قُل خورد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید. لازم نیست قوام بیاد
بزارید کنار تا ولرم بشه.
💕از گیلاسهای تازه و سالم استفاده کنید و اونها رو داخل شیشه بریزید، شیشه رو تکون بدید تا جای بیشتری باز بشه.
💕مخلوط آب و شکر که ولرم شد بریزید روی گیلاسها تا روی گیلاس رو بپوشونه
تاکید میکنم حتماً باید آب روی گیلاس رو بپوشونه.
💕در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید.
💕شیشه رو داخل قابلمه بزارید و تا ۲/۳ ارتفاع شیشه آب بریزید.
💕قابلمه رو روی حرارت بزارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۲۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید .
💕صبر کنید از حرارت بیفته بعد از قابلمه خارج کنید.
💕اگه میخواید مدت طولانی کمپوت رو نگه دارید چند ساعت شیشه رو وارونه بزارید اگه صدای پیس شنیدید یعنی داخلش هوا هست و بهتره زود مصرف بشه.
💕کمپوت تا زمانیکه پلمپ هست و هنوز باز نشده میتونید توی کابینت نگه دارید وقتی درش رو باز کردید بزارید توی یخچال.
💕این کمپوت خیلی خیلی خوشمزه ست با هر میوه ای که دوست دارید به این روش میتونید درست کنید.سعی میکنم کمپوتهای متفاوت دیگه روهم اموزش بدم.
نوش جانتون❤️
✨️@ckadbano🧕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا