#پیشگیری و درمان کرونا
#خوراکی های مناسب:
🌾🌾🌾🍃🍃🍃
#سیر_پیاز:
🔸سیر و پیاز را به صورت خام و پخته
در زمان پیشگیری و ابتلا زیاد میل کنید.
🍃🍃🍃
روشهای مصرف:
1⃣ پیشنهاد میشود یک تا سه حبه سیر به غذاها اضافه نموده
و حداقل روزی یک عدد پیاز متوسط خام یا پخته
به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا استفاده شود.
2⃣یک راه مناسب برای مصرف سیر آن است که
یک حبه سیر را در یک لیوان شیر خرد کرده و ۵ دقیقه جوشانده
و با کمی عسل میل کنید.
3⃣راه دیگر این است که پیاز یا سیر را برش زده
چند دقیقه آنها را ببویید.
استشمام بوی پیاز یا سیر در کاهش بار میکروبی بینی مفید است.
#پیام_سلامتی
#توصیه_های_طب_سنتی
#پیشگیری_درمان
#کرونا
#تدابیر_سلامت_1
┅─═ঊঈ ⚛ঊঈ═─┅─╮
💎https://eitaa.com/coronapeshgiry
╰─┅─═ঊঈ⚛ঊঈ═─┅
#پیشگیری_و_ درمان_کرونا
#خوراکی_های _مناسب:
🌾🌾🌾🍃🍃🍃
✅ #پلوهای_مناسب:
هویج پلو با زرشک، سبزی پلو، عدس پلو با کشمش، شویدپلو، گشنیزپلو.
👈 توصیه میشود از برنج ایرانی برای طبخ غذا استفاده شود.
استفاده از برنج نیم دانه ایرانی یا برنج مناطقی مانند اصفهان یا اهواز بر استفاده از برنج غیر مرغوب هندی و پاکستانی ارجح است.
✅ #خورشهای_مناسب:
خورش خلال بادام، خورش قیمه بادام، خورش سیب آلو، خورش به آلو، خورش فسنجان بادام، خورش کرفس و نعنا جعفری.
✅ رب های مناسب:
رب به، رب سیب، رب انار شیرین یا میخوش.
✅ روغن های مناسب:
روغن زیتون، روغن کنجد، روغن حیوانی(گاوی)
#پیام_سلامتی
#توصیه_های_طب_سنتی
#پیشگیری_درمان
#کرونا
#تدابیر_سلامت_2
┅─═ঊঈ ⚛ঊঈ═─┅─╮
💎https://eitaa.com/coronapeshgiry
╰─┅─═ঊঈ⚛ঊঈ═─┅
#پیشگیری و درمان کرونا
#سیاهدانه:
🌾🌾🌾🍃🍃🍃
مصرف سیاه دانه اثر تقویتی بسیار خوبی بر سیستم ایمنی دارد.
لذا پیشنهاد میشود در دوران پیشگیری و ابتلا استفاده شود.
روشهای مصرف:
1⃣ هر روز مقدار کمی سیاه دانه (اندازه یک عدس) به آرامی بجوید.
2⃣می توانید سیاهدانه را روی خوراکی هایی مثل پنیر بپاشید.
3⃣دوسین:
یک سوم لیوان سیاه دانه را آسیاب نموده و بلافاصله بعد از اسیاب نمودن
با یک لیوان عسل آن را مخلوط کنید.
روزی یک قاشق چایخوری در زمان سلامت و در ایام بیماری
پنج قاشق چایخوری استفاده شود.
🍃🍃🍃
👈نکات قابل ملاحظه در مصرف سیاه دانه:
افراد گرم مزاج:
سیاه دانه را ۲۴ ساعت در سرکه انگور خانگی خیسانده، سپس در هوای آزاد خشک کنید و بعد آن را پودر کرده و با عسل مخلوط کنید.
❌زنان باردار منع مصرف سیاهدانه دارند.
#پیام_سلامتی
#توصیه_های_طب_سنتی
#خوراکی
#پیشگیری_درمان
#کرونا
#تدابیر_سلامت_3
┅─═ঊঈ ⚛ঊঈ═─┅─╮
💎https://eitaa.com/coronapeshgiry
╰─┅─═ঊঈ⚛ঊঈ═─┅
#پیشگیری و درمان کرونا:
#فالوده_سیب:
🌾🌾🌾🍃🍃🍃
🍎سیب خوش طعم، قوی، تب بر و در عین حال یک آرام بخش خوب است لذا در دوران پیشگیری و ابتلا قابل مصرف است.
🔸با توجه به عوارض قلبی گزارش شده در بیماری کرونا مصرف فالوده سیب میتواند اثر مهمی در حفاظت قلبی این بیماران داشته باشد.
🍃🍃🍃
✅روش مصرف:
یک عدد سیب شیرین (ترجیحاً سیب سرخ) را با پوست رنده کنید
و ۲ قاشق غذاخوری عرق بیدمشک،
۲ قاشق غذاخوری گلاب،
یک قاشق غذاخوری عسل،
یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
و یک قاشق غذاخوری تخم شربتی اضافه کرده،
بعد از خیس خوردن دانه ها میل نمایید.
👈در زمان بیماری و وجود علایم ریوی یک قاشق غذاخوری بارهنگ، هم اضافه کنیم.
👈 اگر بیمار تب یا فشار خون نداشته باشد، می شود کمی زعفران هم اضافه کرد.
#پیام_سلامتی
#توصیه_های_طب_سنتی
#خوراکی
#پیشگیری
#کرونا
#تدابیر_سلامت_4
┅─═ঊঈ ⚛ঊঈ═─┅─╮
💎https://eitaa.com/coronapeshgiry
╰─┅─═ঊঈ⚛ঊঈ═─┅
#پیشگیری و درمان کرونا:
#آش_سوپ های مناسب:
🌾🌾🌾🍃🍃
🍽 در زمان سلامت حداقل هفته ای ۳ بار و در زمان بیماری هر روز یک وعده از آش سبک یا سوپ استفاده شود.
توجه شود که آش و سوپ های سنگین مانند آش شله قلمکار یا آش رشته یا سوپ های حاوی رشته فرنگی فراوان
مدنظر ما نیستند.
✅ سیر، پیاز، سبزی های معطر، شلغم ،سیب، به، هویج یا زردک و جو از مواد مناسب طبخ هستند.
✅ در بین حبوبات نخود از همه بهتر است.
✅ در این غذاها از برنج به مقدار خیلی کم حتماً استفاده شود.
✅ در طبخ این غذاها از ادویه گرم و معطر مانند هل، دارچین، زیره و بویژه زنجبیل استفاده شود.
✅ اضافه کردن مقدار کمی از داروهایی مانند
گزنه، گل ختمی، پنیرک، بنفشه، پرسیاوشان، زوفا، بابونه ،نعناع، تخم کرفس در بیست دقیقه انتهای پخت غذا مفید است.
👈اگر بیمار تب ندارد مقداری گوشت گوسفند بدون چربی به سوپ و آش اضافه شود.
استفاده از بال و گردن مرغ هم بلامانع است.
#پیام_سلامتی
#توصیه_های_طب_سنتی
#خوراکی
#پیشگیری_درمان
#کرونا
#تدابیر_سلامت_5
┅─═ঊঈ ⚛ঊঈ═─┅─╮
💎https://eitaa.com/coronapeshgiry
╰─┅─═ঊঈ⚛ঊঈ═─┅