eitaa logo
سلامت ایرانیان
1.8هزار دنبال‌کننده
112 عکس
22 ویدیو
9 فایل
✨﷽✨ اصلاح و بهبود شیوه زندگی با کلینیک سلامت ایرانیان ارتباط با ما: admin_salamat@ 🔹تبادل و تبلیغ ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak
مشاهده در ایتا
دانلود
سلامت ایرانیان
چه تفاوتي ميان اب ميوه هاي 🍹طبيعي و صنعتي وجود دارد؟ آيا مصرف مداوم آب ميوه هاي صنعتي براي ما مفيد ا
قسمت دوم در اثر پاستوريزاسيون و استرليزاسيون مقدار قابل توجهي از ويتامينهاي موجود در ابميوه هاي صنعتي از بين ميرود كه حتي در صورت بكار گيري تكنيك هاي بسيار عالي و غني سازي اب ميوه در مراحل آخر توليد با اب ميوه هاي طبيعي قابل قياس نيستند. همانطور كه ميدانيد ميوه ها و آب حاصل از انها منبع ويتاميني بسيار خوبي براي بدن ما هستند به عنوان مثال گريپ فروت و پرتقال سرشار از ويتامين c و هويج سرشار از ويتامين A به شكل بتا كاروتن ميباشند ، همينطور مواد معدني خوبي مانند كلسيم و آهن و پتاسيم در ميوه ها موجود هستند ، پس تا جاي ممكن از اب ميوه هاي طبيعي استفاده كنيد البته بايد در نظر داشت مصرف خود ميوه به جاي اب ان در اولويت است فيبر موجود در خود ميوه ها بسيار براي سلامتي مفيد و از جذب بيش از اندازه قند و چربي جلو گيري ميكند و اب ميوه مقدار كالري بيشتري را به بدن وارد ميكند . پس در نتيجه گيري نهايي ابتدا ميوه ها و بعد اب ميوهاي طبيعي در اولويتند http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c با اشاره بر روي لينك بالا به كانال ما بپيونديد
✅شیر کم چرب گرم شده که مقداری ولرم شده همراه با عسل بهترین گزینه برای افطار. ✅روزه‌داران در سحر سبزی بخورند http://www.imna.ir/news/305554/
سلامت ایرانیان
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 توصيه هايي در مورد تغذيه و روزه داري در ماه مبارك رمضان 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joincha
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 توصيه هايي در مورد تغذيه و روزه داري در ماه مبارك رمضان 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c با اشاره بر روي لينك بالا به كانال ما بپيونديد
✅ بهترین زمان ورزش، پس از خوردن یک وعده افطار سبک است http://www.imna.ir/news/304056/
❌❌ ❌❌ 🌰🌰🌰🌰 شده بعضی وقت ها یه گردو رو میشکنیم و توش یه چیزی مثل تار عنکبوت میبینیم، اگه خیلی داغون باشه گردو رو میندازیم ولی اگه سالم به نظر بیاد اون تار عنکبوتو با دست تمیز میکنیم و گردو رو نوش جان میکنیم. 🌰 در واقع اون تار عنکبوت قارچی هست به اسم آسپرژیلوس! کلا وقتی گردو، پسته، فندق، بادام، میوه های خشک، غلات و چیزهای مشابه اینا در شرایط هوا و گرما و رطوبت نامساعد نگه داری میشن این قارچ توشون رشد میکنه. حالا مساله اصلی اینجاست که این قارچ آسپرژیلوس یه نوع سم تولید میکنه به نام آفلاتوکسین، تحقیقاتی که انجام شده هم کاملا اثبات کرده که آفلاتوکسین احتمال ابتلا به سرطان کبد رو خیلی افزایش میده. درضمن این قارچ روی نون های کپک زده که به عنوان خوراک دام استفاده میشه هم رشد میکنه و با مصرف شیر و گوشت وارد کبد ما میشه، از طریق مصرف جگر طیور هم وارد بدن ما میشه و تو کبدمون به تدریج ذخیره میشه و میتونه باعث ایجاد سرطان بشه. 🌰🌰🌰🌰 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
هدایت شده از سلامت ایرانیان
"توصیه های تغذیه ای درماه مبارک رمضان" افطاربه دوقسمت تقسیم شود. 👈افطار اول پس از اذان مغرب بهتراست ازیکی از مواد زیراستفاده شود: شیر کم چرب و عسل بیسکویت سبوسدار خرما نان سوخاری شیروموز سوپ هم برای افطار اول مناسب است. توصیه می شود برای شروع افطار اول وبازکردن روزه ازآب جوش ونبات استفاده نشود چراکه ترکیبات قندی ساده می توانند سریعا قند خون راافزایش داده ومتعاقب آن باعث ترشح انسولین وعلائم افت قند شوند. 👈30 تا45 دقیقه بعدبهتراست افطار دوم میل شود این فاصله بهترین زمان برای انجام ورزش درماه مبارک رمضان می باشد. درافطاردوم از: غلات + لبنیات کم چرب+سبزی میوه یامغز(گردو- بادام ...) می توان استفاده کرد. نان سبوس دار+ پنیر+سبزیجات(گوجه – خیار- سبزی خوردن)+ میوه های آبدارمثل خربزه هندوانه گرمک نان وماست وخیار حلیم بادمجان خانگی(بدلیل نوع طبخ وروغن زیاد آن از بیرون تهیه نشود) نان + کشک وبادمجان کشک ومغزی جات برنج وحبوبات انواع آش مثل آش رشته وآش قلمکار(میتوان ازبیرون تهیه نمود) موادغذایی مفیدی هستند که میتوان درافطار دوم میل نمود. 👈درسحرباید غذای پختنی مصرف شودمثل چلوخورشت یا انواع کباب – تخم مرغ چربی متعارفی که با این نوع غذاهامصرف میشود بدلیل اینکه دیرترازمعده تخلیه میشود دیرترهم جذب شده وانرژی بدن رادرطول روز بیشترحفظ می کند همچنین مانع از یبوست می شود. مصرف ترکیبات فیبردار همراه با کربوهیدرات ها مثلا نان سبوسدار همراه برنج یامصرف میوه های فیبر دار مثل سیب موز و...همراه باسحرجذب قند راکندترکرده وقند آهسته تر جذب شده ولذا انسولین کمتری ترشح شده وعلائم افت قند خون ایجاد نخواهد شد. 👌زمان مناسب ورزش درماه مبارک رمضان: 1- بهترین زمان بین افطار اول ودوم 2- قبل از خواب شبانه 3- قبل از افطار دراین حالت بهتر است ورزش های هوازی شدید را که باعث تعریق زیاد میشود کمتر انجام داده ورزش غیرهوازی مثل وزنه زدن اشکالی ندارد. 😱بدترین غذای مصرفی : 1- پیتزا وفست فود 2- زولبیا وبامیه می باشد که باتوجه به روغن ونوع طبخ مضرات زیادی داشته وسرطان زا هم هستند. 😋درصورت تمایل به کله پاچه پاچه چربی کمی داردومصرف آن اشکال زیادی ندارد زبان وبنا گوش هم چربی کمتری نسبت به بقیه قسمتهای کله دارد. 😴علت اصلی ضعف درروزه داری کاهش آب بدن وکم خوابی می باشد: 🔸حداقل 5ساعت خواب شبانه مداوم جهت تامین انرژی وشادابی لازم است وبایستی زمان خواب را جوری تنظیم کرد که بتوان حداقل 5ساعت خواب شبانه مداوم داشت. 🔸بین افطار دوم تا زمان خواب بایستی به اندازه کافی آب مصرف شود، به طوری که انسان با مثانه پر از سرویس بهداشتی استفاده کند. استفاده از سبزیجات ومیوه وفیبر بسیار مفید بوده چرا که علاوه برخواص کلی باعث نگهداری آب بدن نیز می شوند 👈ازجمله بیمارانی که نمی توانند روزه بگیرند : بیمار مبتلا به سنگ کلیه ومجاری ادراری وبیمار مبتلا به دیابت کنترل نشده می باشد. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 توصيه هايي برای روزه داري سالم در ماه مبارك رمضان 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c ما را به دوستانتان معرفی کنید.
✅مصرف زولبیا و بامیه در هنگام سحر، باعث افت سریع قند خون می شود. http://www.imna.ir/news/304057/
🔶چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟ 🔹به گزارش readersdigest در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه‌ نامناسب و عادات غلط غذایی است. خوشبختانه استفاده از مواد غذایی طبیعی انرژی ‌زا این روند را می تواند معکوس کند: 🔹مخلوط آب و لیمو: این محلول الکترولیتی برای سلول ‌ها به منظور تولید انرژی لازم است. در واقع نوشیدن آب یکی از بهترین راه ‌ها برای داشتن روزی بهتر به شما می ‌رود. نتایج یک تحقیق در سال 2012 نشان می ‌دهد زنانی که دچار اندکی کم آبی بوده ‌اند بیشتر از سایرین احساس خستگی مفرط می ‌کرده‌ اند. 🔹ویتامین ث: پژوهش‌ های جدید نشان داده است که کمبود ویتامین ث باعث خستگی می ‌شود. این ویتامین برای سلامت غدد فوق کلیوی لازم است. این غدد از احساس خستگی ناشی از استرس پیشگیری می‌ کنند. ویتامین ث همچنین از ابتلا به عفونت‌ ها پیشگیری کرده و باعث جذب بهتر آهن می‌ شود. 🔹خشکبار: بادام، فندق و بادام زمینی سرشار از منیزیم هستند، عنصری که نقش کلیدی در تبدیل شکر به انرژی دارد. همچنین آنها سرشار از فیبر هستند. فیبر قندخون را متعادل نگاه می‌ دارد و باعث می ‌شود دیرتر احساس گرسنگی کنید. 🔹شکلات تلخ: خوردن شکلات تلخ پس از ناهار می ‌تواند جایگزین یک دسر خوب باشد. شکلات حاوی ماده ‌ای به نام تئوبرومین است که نقشی مشابه کافئین در قهوه داشته و به بهبود وضعیت انرژی در شما کمک می ‌کند. 🔹نان سبوس دار: کربوهیدرات 60 درصد انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین می ‌کند. غلات سبوس دار حاوی مواد کربنی پیچیده و سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند. خوردن غلات سبوس دار از افزایش ناگهانی قند خون در شما جلوگیری می ‌کند. 🔹هل سبز: هل موجب افزایش انرژی شما شده و گردش خون را بهبود می‌ بخشد.
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 توصيه هايي برای روزه داري سالم در ماه مبارك رمضان 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c چگونه همراه با روزه داری احساس خستگی نکنیم؟
شکلات تیره😋 شکلات تیره سرشار از آنتی‌اکسیدان است و فشارخون را کاهش میدهد و هورمون‌های شاد کننده مغز را افزایش میدهد. هر چه شکلات تیره تر (بالای 70%)باشد آنتی ‌اکسیدان‌های آن نیز بیشتر است . اما افراد چاق و یا مبتلا به دیابت باید مراقب میزان مصرف آن و تحت نظر کارشناس تغذیه و یا پزشک معالج خود باشند.
در ماه رمضان از رطب استفاده کنیم. رطب همان‌ خرماست‌ که‌ بدلیل نرسیدن‌ به مرحله نهایی رسیدگی رنگ‌ کهربایی تا قرمز دارد‌. بزرگترین تفاوت بین‌ رطب و خرما در میزان‌ قند کمتر و رطوبت‌ بیشتر رطب نسبت به خرما است‌‌. مصرف رطب به دلیل قندکمتر و‌ رطوبت‌ بیشتر نسبت‌ به خرما‌ مخصوصا خرمای‌ خشک‌برای‌ افراددیابتی بیشتر توصیه می شود. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
✅حبوبات و کاهش وزن: مصرف حبوبات به ‌دلیل دارا بودن فیبر زیاد، حجم زیادی از معده را پُر می ‌کند، موجب احساس سیری شده و به کاهش وزن کمک می‌ کند و سبب می ‌شود کمتر غذا بخوریم . به دلیل آن که قند موجود در حبوبات (یعنی انرژی آن) به تدریج آزاد می‌ شود، دیرتر گرسنه می ‌شویم (یعنی احساس سیری طولانی‌ تر)، در حالی که غذاهایی مانند نان ‌های سفید (باگت، لواش و نان ‌های فانتزی)، سیب ‌زمینی،  برنج و شکر  به سرعت هضم شده و قند یا انرژی موجود در آنها به سرعت آزاد می ‌شود و زودتر گرسنه می ‌شویم. لازم است بدانیم فیبرها، الیاف گیاهی هستند و در میوه‌ها، سبزی ‌ها و حبوباتی که روزانه مصرف می‌ کنیم به مقدار فراوانی وجود دارند. آنها در بدن انسان انرژی تولید نمی کنند، ولی مصرف آن‌ها موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش می ‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف حبوبات می ‌تواند بر رفتارهای غذایی ما نیز تأثیر بگذارد؛ بدین ترتیب که اگر در یک وعده‌ی غذایی از حبوبات استفاده کنیم، تمایل به انتخاب مصرف غذاهایی داریم که مانند حبوبات انرژی آنها دیرتر آزاد می ‌شود. این امر موجب می ‌شود که در مجموع، برنامه ‌ی غذایی با انرژی کمتر (کم کالری) داشته باشیم؛ در حالی که مصرف غذاهایی که انرژی آنها به سرعت آزاد می ‌شود، مانند نان‌ های سفید، انواع شیرینی و شکر موجب می‌ شود که وعده‌ی غذایی بعدی در زمان کوتاه ‌تری مصرف شود و در این وعده این نوع غذاها انتخاب شده و انرژی زیادتر از نیاز بدن، مصرف شود که می‌ تواند موجب چاقی یا بروز دیابت نوع 2 شود. کاهش وزن اضافی و حفظ آن نیز به انتخاب غذاهای غنی از مواد مغذی که موجب احساس سیری شوند، بستگی دارد. در ضمن انرژی کافی فراهم کرده و احساس گرسنگی زود هنگام ایجاد نمی کند. انواع حبوبات گروه غذایی هستند که این خاصیت را داشته و منبع خوب پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری، کم ‌چربی، کم نمک، بدون کلسترول و سرشار از فیبر بوده و انرژی کمی دارند. هر لیوان حبوبات پخته حاوی 15 گرم فیبر  است که بیشتر از نیمی از نیاز روزانه ‌ی انسان به فیبر را بر طرف می ‌کند. فیبرها در بدن انسان انرژی تولید نمی‌ کنند، ولی کارهای مفیدی انجام می ‌دهند: - مقدار بالای فیبر موجود در حبوبات، موجب پایین آمدن قند خون در افراد دیابتی  می ‌شود. - همچنین فیبر موجود در حبوبات که از انواع فیبرهای محلول است، موجب کاهش سطح کلسترول خون  می ‌شود که یکی از عوامل خطر عمده ‌ی بیماری‌های قلبی- عروقی است. - فیبر موجود در حبوبات از بروز ناراحتی‌ های گوارشی مثل بواسیر  و یبوست  پیشگیری می‌ کند. - جانشینی پروتئین سویا با گوشت قرمز در غذاها می ‌تواند موجب کاهش سطح چربی‌ های خون شود. حبوبات، دارای ترکیبات "سلامتی بخش" نظیر فلاوونوئیدها، تانن، آنتوسیانین، مهارکننده‌های پروتئاز، اسید فیتیک و ساپونین هستند. این ترکیبات جزو مواد مغذی ضروری نیستند، ولی می‌ توانند در پیشگیری از انواع سرطان‌ ها  و دیگر بیماری‌ های غیر واگیر موثر باشند. - با مصرف حبوبات، دریافت فیبر و فولات  (یکی از ویتامین‌های گروه B ) افزایش می ‌یابد که در کاهش خطر بیماری قلبی- عروقی موثرند. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
جالبـــــه بدونید که پخت غذا در ظروف آلومینیومی سبب بروز آلزایمر ‌میشود و بعلاوه چون آلومینیوم جایگزین قدرتمند آهن است، موجب «کم‌خونی» نیز خواهد شد ! http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
اگر احساس گرسنگی میکنید اما نمیخواهید غذا بخورید؛ مسواک بزنید! 👈منتول موجود در خمیردندان این سیگنال را به مغز میفرستد که خوردن غذا تمام شده و با فریب مغز حداقل تا 2 ساعت حس گرسنگی رفع میشود. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
🔸🔸علل چاقي چاقي زماني ايجاد مي‌شود كه كالري موجود در مواد غذائي خورده شده در شبانه‌روز بيش از ميزان كالري مورد نياز جهت فعاليت‌هاي شبانه‌روز و متابوليسم پايه بدن باشد. يعني اگر مواد غذائي خورده شده بيش از ميزان مورد نياز باشد، مقدار اضافه تر نمي سوزد و به صورت چربي ذخيره میگردد و باعث اضافه وزن وچاقي ميشود. به طور ساده زماني چاقي ايجاد مي‌شود كه: الف- مصرف مواد غذائي زياد شود. ب- فعاليت كم شود. ج- بنا به دلايلي متابوليسم پايه بدن كم گردد. مهم‌ترين عامل چاقي، افزايش مصرف مواد غذائي به ويژه مواد غذائي پركالري است و سه دليل اصلي دارد: 1- پرخوري: كه در آن فرد زياد مي‌خورد، يعني تعداد دفعات، حجم و محتواي كالري مواد غذائي فرد زياد است. 2- بدخوري: فرد به نظر خودش كم مي‌خورد، ولي به اشتباه و به علت عدم آگاهي، مواد غذائي پركالري مصرف مي‌نمايد. در اين مورد، تعداد دفعات و حجم محدودي غذا دريافت مي‌كند ولي محتواي كالري مواد غذائي مصرفي او زياد است. 3- خرده‌خوري (ريزه‌خواري): فرد به نظر خودش خيلي نمي‌خورد ولي اگر مواد غذائي خورده شده در طي يك شبانه‌روز را با ذكر نوع و مقدار يادداشت نمايد، متوجه ميزان خرده‌خوري خود خواهد شد. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
عامل مهم ديگر در ايجاد چاقي كاهش فعاليت بدني است كه به دليل شهرنشيني و ماشيني شدن زندگي شدت يافته است و راهكار جلوگيري از آن اصلاح و بهبود شيوه زندگي از نظر فعاليت‌ بدني و ورزش میباشد كه در فصل مربوط به آن خواهيم پرداخت. عوامل متعددي نيز باعث كاهش متابوليسم پايه بدن و بدنبال آن چاقي مي‌گردند كه عبارتنداز: 1- ارث: در اين افراد متابوليسم پايه بدن به طور ژنتيكي پائين میباشد. چون بسياري از عوامل عصبي و هورموني مؤثر در تنظيم وزن، به شكل ژنتيكي عمل مي‌كنند. 2- بيماري‌ها: نظير الف) كم‌كاري غده تيروئيد، ب) بيماري‌هائي كه باعث اختلال در عملكرد هورمون‌هاي جنسي در بدن مي‌گردند (مانند نبود و يا برداشت بيضه‌ها در آقايان و يا تخمدان‌ها در خانم‌ها) ج) سندروم تخمدان پلي‌كيستيك.(II) كه با تشخيص ودرمان به‌موقع اين بيماري‌ها از ايجاد و پيشرفت چاقي جلوگيري خواهد شد. 3- داروها: نظير الف) داروهاي هورموني، به ويژه داروهاي جلوگيري از حاملگي، ب) ‌داروهائي كه در درمان بيماري‌هاي رواني و عصبي كاربرد دارند براي مثال داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي، ج) داروهاي كورتيكو استروئيد يا حاوي كورتن. (II) نكته: دو بيماري مهم در روانپزشكي كه در علل چاقي مطرح مي‌شوند عبارتند از: 1- پرخوري عصبي 2- افسردگي كه در بيماري اول عامل اصلي چاقي، افزايش خوردن و در بيماري دوم عامل اصلي چاقي، كاهش فعاليت روزانه است. http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
😱اغلب چاقي‌ها ناشي از كمبود فعاليت و به‌خصوص در اثر مصرف بيش از حد مواد غذائي ايجاد مي‌گردند. (به جز بيماري‌ها و داروها كه در موارد معدودي باعث چاقي مي‌گردند) با اضافه مصرف مواد غذائي، اضافه وزن و چاقي معمولاً تدريجي و نامحسوس، و در طي چندين سال به وجود مي‌آيد. به طوري كه با اضافه مصرف روزانه 100 كيلوكالري (معادل حدوداً 11 گرم چربي و يا 1 عدد موز و يا 2 عدد پرتقال متوسط) در طول يك سال حدوداً 7/4 كيلوگرم و در طول 5 سال حدوداً 24 كيلوگرم اضافه وزن ايجاد خواهد شد. حتي اضافه مصرف روزانه 10 كيلوكالري (معادل 1 حبه قند 5/2 گرمي) در طول چند سال، اضافه وزن قابل توجهي ايجاد خواهد كرد. (10 سال در حدود 7/4 كيلوگرم) http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
صحبت های دکتر مجید کلاهدوزان در کلاس آموزشی ماه رمضان👌👌 بسیار آموزنده همراه با نکات مهم...👇👇👇راحت روزه بگیرید🌺🌺
صحبت های دکتر مجید کلاهدوزان پیرامون تغذیه در سحر...در سحری چه بخوریم تا گرسنه نشویم؟
👇👇 آیا شما هم در طول روزه گرسنه میشوید؟؟👇👇نمیدانید چگونه باید در سحری غذا بخورید.👇👇👇✔️یک پیشنهاد عالییی👐👐👐 کافیه صحبت های دکتر مجید کلاهدوزان را بشنوید👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای رفع عطش در روزه داری چه کنیم!؟ دکتر کلاه دوزان پاسخ می دهند. @csalamatiranian
صحبت های دکتر مجید کلاهدوزان پیرامون افطار نوبت اول:👇👇👇👇
در ماه رمضان چه مقدار و در چه زمان هایی بخوابیم؟ @csalamatiranian